Kissé régen jártam erre, de látom azért mindnekiről tudok egy pár sort olvasni
.napjaim nagyon egybefolynak, Robóka szépen fejlődik. Annyira büszke vagyok rá. Már kezd hozzánk bújni, meg van egy nagy nyuszika a mamánál, azt is magához húzza és odabújik hozzá. A kis kezével már tudatosan fogja a tárgyakat és egyik kezéből áttette a másikba a csörgőt
.Mostanában a kezét (azaz az egész kézfejét csuklóig) szopizza. Azt hittem először, hogy éhes és azért, de mosatnában evés után is eszegeti. Bár eddig a cumival elvolt, igaz inkább akkor kellett , amikor nagyon nyűgike volt elalvás előtt.Mostanában egyre kevésbé tart rá igényt.Érdekes,már régebb óta megfordult hasról hátra, viszont mostanában nem akarja csinálni, sőt hason sem szeret lenni. Nálatok hogyan működik? Lehet Barbi dokija minket is orvoshoz küldene?....
Voltun bent a munkahelyen, hát mondanom sem kell, hogy Robóka annyira illemtudóan viselkedett, mint aki érzi, hogy most jó fiúnak kell lennie
. Még a hordozóban is elücsörgöt, ittho, meg percekig bírja csak, utánna fel kell venni.Imádom, olyan kis okos.
Sokat énekelünk mi is de sokszor a szövegekre én sem emlékszem és hozzáköltök, de jó lenne feleleveníteni, mert később jó lenne, ha helyesen tanulná meg
.
Egy két mondókám nekem is van, ha vki érdekel elküldöm, de ha tudtok küldhettek nekünk.A neteről is lehet töltögetni azt hiszem a gyermekekről topikból.
Barna csíkok: nekem szerencsére nem volt, inkább a pocim kicsit szörösebb lett. Ti nem tapasztaltatok ilyet?
Tali: mi is szívesen elmennénk. Ebben a hónapban úgy néz ki, hogy a 28-a tuti nem jó, a többi napot előrre nem tudom, mert apa 3-4 naponta dolgozik és mostanában össze vissza, így hétvége is és hétköznap is jó lenne nekünk. Igaz tudom nem könnyű megszervezni, de jobb lenne tényleg vkinél találkozni, mint étteremben.(Szopizás miatt is). Nagyon jó lenne tényleg találkozni, már nagyon várom, hogy megismerkedjünk
.Mi apával mennénk az biztos, mert egyedül Pesten nem igazán vezetnék.Szóval várjuk a talit nagyon!!!
Edit: gratula Boti 4 órás alvásához, ügyi nagyon
.Szépen fejlődik nagyon!Pöttyök tényleg lehetnek a tejcsi fogysztástól is, remélem hamar elmúlnak.
Gabi: 8 hetes kép nagyon édi, és az a mosoly!Büszke lehetsz Zsoltikára nagyon.Kúp: nekünk már legelöször írt fel a doki kúpot, hogy legyen itthon. Abból igaz eddig a három hós oltáskor egy felet adtam be Robónak, inkább fájdalomcsillapítás miatt.Nagyon megijedtem, mert be is pirosodott az oltás helye egy tenyérnyi helyen, így azt vizesborogatással elmúlasztottuk.
Dandy: gratula Martin 2 hónaposságához, nagyon nagy baba
.
Zsizsa: üdv nektek is, írj majd magatokról egy pár sort.
Diti: énekekről küldenél nekem is szöveget, persze csak akkor, ha van megírt mondókáid, mert miattam ne fáradj.
Cory: szemészetre csa úgy mentek, vagy a doki ajánlotta?Édesek a babák a fotón , ahol édes kettesben vannak. Balu is hatalmas már és mennyire szereti a tesóját
.
Barbi: Ádi nagyon édi, na meg a kutyus is. nem félsz picit tőle, hogy a kutyával "érintkezik". Bár én a különösen aggodó anyukák közé tartozom... Szép kutyus azért meg kell jegyezni.Szépen fejlődik Ádám nagyon!
Gabi75: nálunk is van 5 perces szopi, szerintem mostmár jóval erőteljesebben szopnak és bizti jóllkik vele, bár még soha nem mértem mennyit is eszik.Nagyon szépen fejlődik, 6800 nem semmi
.
Vera: nálunk a három hós oltás is csípett egy picit és be is pirosodott egy nagy foltban.Nálunk kettőt szurit kapott akkor Robó, akkor kapta az agyhártya első adagját, még van belőle kettő.Engem is nagyon megvisel az oltás , már előrre félek a következőtől, ahol még több lesz...5 és fél óra alváshoz gratzla
.Fáj még a cicid?Etetés: nálunk is kb 3 óránként eszik még mindig Robó. Azt soha nem tudom megérteni, hogy az orvosok meg mások is, hogyan mondhatnak olyat, hogy le kell szoktatni a babát az evésről? Szerintem vannak ilyen babák is, akik még este is többször esznek. Bár nekem is kényelmesebb lenne, ha nem kéne felkellni, de itt nem azt kell nézni, hogy nekem mi a jó. Ha ő éhes akkor egyen
.
Mondókákat nekem is elküldenéd?Látom azért fejlődsz egy picit "nem izgulok.."
. Tetszet
.
Hasfájás nem 100%ra múlt el, ha puffasztó dolgot eszek, azt sajna megérzi még mindig. Így nagyon kell még figyelni az étkezésre. Pedig már úgy ennék sok mindent.
DBarbi: Robó sem tud többet, sőt mostmár ő sem akar hasról hátra fordulni. Azért nagy baki lenne ha a 4 hónapos picit összetévesztenék a 7 hónapossal, de az olyan orvosról meg is van a véleményem. Szerintem se aggód, Fanni szépen fejlődik nagyon és mozgékony.A fotó mindent elárul
.
Laura2: örülök, hogy jelentkeztél, viszont amit írtál annakkevésbé. Nagyon reménykedem benne, hogy Nikike sok tornával ki fogja nőlni majd , és ténylg ne arra gondolj a tornák alatt is, hogy ezt kötelező jellegű dolog, mert ha nem csinálom akkor...Ezt nem szabad. Bízni kell, és hidd el minden rendbe fog jönni. Milyen jellegű tornákat kell végeznetek? Ez most a kis szívével van összefüggésben?Nem lesz semmi baj, Niki biztosan ki fogja nólni majd!!
Lázra bár lehet , hogy későn írom nekünk a doki már a legelső tatlákozáskor felírta, hogy legyen itthon belőle. De a BCG oláshoz biztosan nem kell szerintem. Az nem igazán jár lázzal. Szerintem a dokitokkal írattas azért fel, hogy bármikor ha kell legyen otthon belőle.Sajna lehet láz sokszor az oltásoktól függetlenül is, bár mindenkit kerüljön el!Nikike most még a kórházban van, Mikor jöhet haza?
Judit: Virág nagyon aranyos, írj majd róla egy picit, ha lesz időd.
Susie: ari vagy, hogy megszervezed a talit, köszike
.Anna aranyos lehetett ahogy szolodalitást vállalt
). Vasalni való amúgy nálunk is gyűlik...
Vérzés. nekem is volt ebben a hónapban 4 napos, hát nem tudom hogy ez már menszesz volt e, de éán is megijedtem, mert a doki azt mondta, hogy nagy részében a szoptatás után szokott megjönni, de igaz hozzátette, hogy nem jellemző, szóval bármikor visszatérhet. Igaz ez idő alatt Robó nyűgibb volt, szerintem a tajcsi is kevesebb volt, de gyakori szopikkal kiküszöböltük.
Zsófi: 4hós oltáskor sem volt nálatok láz?Nagyon édi mosolya van a fiúcskának
Amiatt meg ne aggodj, ha nem mindig egyforma ütembe híznak a picik. Miket nem szeret enni?
Batkamanó: magatokról is írj egy pár sort. Üdv nektek
.
Meme: örülök, hogy szakítottál időt egy picit ránk is. Örülök, hogy van tejcsi és a szüléstörténeted is megható
.Nórikáról van képetek?Kíváncsi vagyok már rá is!
Na már lassan két órája írom ezt a mennyiséget.
Mindenkinek jó hétvégét:
Anita+Robó