Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ezt nézzétek meg, nekem főleg az animációk tetszettek, de jók a dalok és versek is. Kép

Persze gyerkőccel együtt! Kép

www.egyszervolt.hu

Menta++
menta

Menta!

Vili is imádja, egésznap "pipi"-t , meg "csigabigát és süninót"nézne, ha hagynám Kép

Gorsi!
Az nem baj ha engedékenyek a nagyszülők, ők arra vannak, hogy kényeztessék a gyerkőcöket, de nem akkor ha én is ott vagyok. Főleg belőlem ne csináljanak hülyét a gyerkőc előtt.

Kismama ruha: én a XVII. kerületben tudok egy nagyon jó kismamaruha készítőt. Telefonon előre egyeztett időpontban lehet hozzá menni akár vasárnap is Nagyon olcsó, a belvárosi butikokhoz képest. Kb. 2000 Ft-ért vettem ott gatyókat. Nagypocira még olyan ruhát is találtam amit egy esküvőre is fel tudtam venni.

Norci (12+1)
norci

Sziasztok!

Most csak írok, majd holnap olvasok.
OFF: ma a Dob utcában (jó szűk) egy parkoló autóból rámnyitották az ajtót, a Twingóra. A Twininek szinte csak horzsolása lett, szegény nő Opel Astrája viszont megszenvedte a dolgot: az ajtaját nem lehet egyáltalán becsukni. Szerencsére azonnal elismerte a felelősséget, de azért kihívtuk a rendőröket közös egyetértéssel, mert egyinkünk se tudta, pontosan mi a teendő ilyenkor. Hát ez röhej egyébként Kép 17 éves korom óta vezetek, már megtanulhattam volna. De egyikünknek se volt biztosítós papírja, amit ki kell ilyenkor tölteni. A rendőrök nagyon jó fejek voltak, mert elkezdték leállítgatni az arra jövő autókat és a 11.-től !!! elkérték az övét. Megmutatták, mit hogy kell kitölteni és elhúztak. Meg se szidtak minket, meg se nézték az iratainkat Kép Mi meg szép békésen kitöltöttünk mindent és kész.
Közben otthon voltak a gyerekek és Tomi is felnőtt ebédet evett: krumplipüré sajtos sült husival. Meg is lett az eredménye: hasmenés. Kép Szóval még mindig maradunk a tápszernél Kép Pedig annyira ízlett neki állítólag a püré. Na, mindegy. A nagyon adtak neki reszelt almát, banánt és széntablettát. Ja, és folyik az orra. Megőrülök Kép Kép Kép
Viszont mégis megyünk Prágába.
Na, bocs a sok offért, de mégis a családom vagytok Ti is Képmegosztom veletek az örömeimet és a bánataimat is Kép
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Cory! Örömmel olvasom, hogy a nagymami kezd belejönni a dolgokba.

Rebi! Milyen volt a szülinapi party?KépKép

Henke! Jól vagy??

Andysj! Ez a bolt nagyon jó. Félelmetes árak vannak az biztos. 2 dollár egy Tibi csoki?

Bogancsi! Szegény kis TwingoKép Szólj ha valamit nem jól értek, vagy nem értek valamit, de hogyhoyg Tomi nem eszik még felnőttes kajcsit??

Norci! Abban igazad van, hogy előtted ne szóljon senki ellenkezőt. Viszont a nagyikat tényleg hagyni kell had csinálják amit akarnak.

Mi már úgyahogy jobban vagyunk. el van dugulva a maki orra nagyon, de szemei köszönik a gyógyokat, ideértekKép
Hanna mai kis monológja:
Anyuci feküdjél ide, párnuszra (párnára). Így jó. Most én olvasok mesét, jó? Aludjál. Jajj fúr a szomszéd.KépKépKépKép
Szinte minden mondat után mondja, hogy jó vagy jó lesz. Például menjünk motorozni jó leszKép
Most szalmák vagyunk a hétvégén, apa osztálytalálkozik vidéken.

Mindenkinek kellemes estét kívánok

Tikk
tikk

Sziasztok!

Norci: jól emlékszem, hogy Te vagy a legfiatalabb pocakos? és már 12. hét?? Anyósodék miatt ne idegeskedj, most elmondtad nekik, biztosan legközelebb eképpen viselkednek. Tanárember nehezen viseli el a kritikát, hiszen nem szokta meg, általában ő kritizálKép Különben is áldott állapotban nagyon érzékenyek vagyunk mi nők, könyveld ezt a dolgot is ennek. Ne foglalkozz, hogy nem jönnek, majd ha hiányolnak benneteket őszintén, akkor biztosan jelentkeznek és végülis ez a lényeg! Nem jó kötelezőszerűen találkozni! Szerintem inkább az eshetett neked rosszul, hogy ti biztosan komolyabban veszitek anyósodékat, mint ők titeket. Szerintem vedd lazábban ezt a kapcsolatot, Nektek már van egy családotok és az a legfontosabb, a többiek pedig csak a 2. sorban várhatnak!Kép

Bogancsi: Twingo-Opel bokszmeccs miatt KépKép Legalább nem lett akkora kár! Tomi hasmenéseKép A nagyok etették meg Tomit, nem figyeltek, hogy mit ehet vagy próbát tettek, hátha mégsem okoz hasmarsot? Prága!!!!!KépKép Igyatok sok-sok söröcskét, becherovkát, sétálgassatok a Károly-hídnál és gondolom lesz még romantika!!!!Kép Szóval érezzétek jól magatokat!

Szila:
http://www.happytoys.de/shop_thema2.php3?cvid=YHQywSmZ7fq976n4kfENjmqa4dofp0wN&i dThema=56

csak győzzed kiválasztani, melyiknek örülne jobban!Kép Az Adventi naptár csokis vagy milyen?

Cory:anyukád magától változtatott álláspontot vagy beszélgetettek egy jót? De jó, hogy Zsoma ilyen szépen gyarapszik!

Márti: ha akarod, megkérdezem apukámat, hogy mit ajánl vagy kit a te esetedben! ne szomorkodj, biztosan renbde jön minden!Kép

Dzsili: Napsi hogy van?

Zsuzsa: kész lettél a munkával?

Andi: Luca jobban lett?

Nyuszimanó: új kép a nagy családról?

Mi ma Békéscsabán voltunk, temetőben és egy picit sétáltunk is és isteniet ettünk. Azért a vidéki ízek magával ragadnak, annyit ettem! Hazafelé pedig vettünk csomó almát, nahát az ízét és a zamatát össze sem lehet hasonlítani azzal, amit itt Budapesten veszek. Dorka azonnal el kezdte enni, pedig ő csak almapépet hajlandó enni, de abból is hetente 1 almát. Most már 2 almát megevett egy délután alatt!!!!Kép Azért szép lassan mi is mindenevők leszünk! Kép

Mikulásnak én is nagyon örülük!!! Zenét vihetek vagy összegyüjthetünk Mikis dalokat, csak akkor otthon mindenkinek el kellene kezdeni tanítani, hogy a gyerkőcök megfelelően köszönthessék!

megint frissítettem a profilomat.

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Cory!Zsomának Boldog Névnapot!

Nemrég értünk haza,mert bulin voltunk.Ma volt Miléna barátnőjének 4.születésnapja.12 szülő és 13 gyerek.Még most is zsong a fejem,de isteni volt.Kép
Még nem volt időm olvasni,majd pótolom és írok,de valószínűleg csak holnap este.Addig is mindenkinek jó éjt.Kép
linato

Sziasztok!

Andysj,
örülök, hogy ötletet adtamKép.

Norci,
anyósékkal kapcs. Kép. Hasonló élményeim nekem is vannakKép.

Nyuszimanó, milyen volt az ovi?

Bogancsi,
kocsiKép. Még jó, hogy senkinek nem lett baja.

Zsuzsi,
köszi a linket, mindjárt nézem.Kép Az adventi naptár a változatosság kedvéért keresztszemesKép. Küldtem neked egy mélt is ám, benne egy torta-képpel.

Linato,
jó lehetett a zsúrKép.

Szila
szila

Zsuzsi,
küldök mélt megint, mert egy csomó kérdésem van a linkkel kapcsolatban.
Szila
szila

Szila!
Tudsz választani? Nem válaszoltam a mailedre, gondoltam itt gyorsabban elolvasod. Köszi a tortát, jópofa és hol rendelhetnénk meg?

Henke!
Gyönyörű telihold van, remélem azért a babátok megvárja a dokit. Dorka pont ilyen szép teliholdra indult beKép Szurkolok, hogy nálatok picit később legyen! Mikor jön haza a doki???

Kép
Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok,
talán emlékszik még ránk is valaki. Átfutottam néhány napot, megnéztem mindenkinek a profilját. Irtó aranyosak a gyermekek! Hogy megnőttek! Persze lassan Gábor is 2 évet tölti.
Csak néhány szót magunkról:
aug elejétől Gabó bölcsibe jár, és imádja. Én is elmentem dolgozni, kényszer volt, de én annál kevésbé szeretem, sajnos nem volt jó választás...
Viszont jó hír, hogy nemrég (október elején) itt Szegeden is elfogadták, ha betölti a párom a 30. évét azaz márciusban, letelik a polgári szolgálat. Úgyhogy addig fél lábon is kibírjuk. Szerencsére picit tud mellette dolgozni, így azért nem csak zsíros kenyeret rágcsálunk.Kép (néha még azt semKép )
Gábor imádni való figura, szó szerint. Nem semmi gyerkőc! Néha nálunk is bemutatja földhöz csapkodós "tudományát", de azért aranyos. Most már talán megtanultuk kezelni is ezt, illetve inkább meg tudjuk előzni.Kép
Egyébként nagyon okos. Gyakorlatilag 2 hete kezdett el beszélni (1-1 szót előtte is mondott), de azóta be nem áll a szája. Már mondatokat is mond, nagyon rövid idő kellett ahhoz, hogy kibontakozzon. Mi lesz még ebből...? Nagy dumás lesz az öregfiú, ez már most látszik.
A bölcsiben imádják: tök jó gyerek, eszik, alszik, úgy kell két órás szundi után felkelteni az uzsonnára... Otthon azért kitombolja magát, néha.Kép
Imádja az autókat, építőkockát, mindenféle érdekes játékot, de legjobban sétálni és szaladgálni szeret.
Mostanában kezdtünk itthon kézműveskedni, bár még csak néhány percig lehet lekötni, néha úgy érzem magasabb szinten áll, mint az iskolában néhány 3. osztályos tanítványom.Kép

Hú, jó hosszú lett, bocsánat.
A várandós kismamáknak kellemes pocaknövesztést kívánok, és mindenkinek szép babácskákat!
Legyetek jók, azért megpróbálok néha benézni, bár sajnos emellett a meló mellett nem igazán tudok még netezni sem.

Sziasztok, kellemes vasárnapot:
Ágciék

Kép
Ágci

Sziasztok!

Bealudtam az altatással, most meg nem tudok visszaaludni. Jöttem picit elálmosodni.

Bogancsi!
Múltkor én is rányitottam véletlenül egy parkoló opel vectrára a kocsi ajtót, nem a mienkét, hanem egy "pözsó-dezsőét" , mivel nem vagyok hozászokva a három ajtós kocsikhoz, gőzöm nem volt, hogy ilyen hosszú ajtaja van.
Egyik autónak se lett semmi baja, de a vectrás izomagy elkezdett nekem pampogni, nem ott rögtön, hanem az üzletben amielőtt történt, hogy meglátszik. Gyorsan elhúztuk a csíkot, mivel mi is megnéztük és tele volt karcolással az egész kocsi, de nem a rányitástól.
Én sem értem, hogy hogy Tomi nem eszik mé felnőtt kaját?

Zsuzsi!
Igen én vagyok a legifatalabb pocakos.
Anyós dolgot, ami nem jövés részről inkább após dolgo elég rosszul értelmezed. Vannak igen csúnya előzményei is, még Vili előtti időkből.
Remélem nem sértelek meg, de azt kifejezetten nehezen viselem, ha pocakoságra fogják az érzékenységet olyan dolog kapcsán amiről viszonylag keveset tudnak. Kicsit félre is értetted a helyzet az, hogy ők meg is követelnék a kötelező szerű találkozást, a családi rendezvényeken, hogy ott minta nagyszülők lehessenek, miközben tojnak a fejünkre ( az a legkevésbéérdekel, hogy az enyémre mennyire de a fiúkéra és az unokájukéra is).

Jajj iszonyá hányingerem lett Kép Kép Kép

Norci
norci

Sziasztok!

linato: köszi neked is KépKépKép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Norci!
anyosodek Kép
Esetleg kiprobalhatnatok, hogy nem mentek egy darabig hozzajuk, nem keresitek oket es hagyjatok, hogy ok jelentkezzenek eloszor. Ismerosunknel bevalt a modszer. Mikor anyosuk eloszor kereste oket, elkezdett vitatkozni, hogy miert nem jelentkeztek ilyen sokaig. Erre ok kozoltek veluk, kivancsiak voltak ok mikor kezdenek el hianyozni nekik. Es mikor tunik fel nekik, hogy milyen gyakran keresik oket. Ezek utan belattak ott a rokonok, hogy nem csak mindig a masikra kell varni, ott hasznos volt es utana jobb lett a kapcsolat.
Hanyinger KépKép

Cory!
Nagyon jo, hogy anyukadek mar ilyen jol orulnek az unokaknak Kép
Utolag Boldog Nevnapot Zsomanak!

Bogancsi!
Twingo Kép
Praga Kép De jo, annyi mindenen mentek keresztul, izgalmak, betegseg, stb. ratok fer egy kis pihenes. Jo utat elore is!
Tomi hasmenese Kép Orr folyas Kép jobbulast neki.

Tikk!
Ebben igazad van, nem egy olcso mulatsag ez a bolt, de mi szerencsesebbek vagyunk, ami itt van a kozelunkben az olcsobb. Ez azoknak jo inkabb akiknek nincs a kozelukben magyar elelmiszereket arusito bolt. Igy nem tudnak mashonnan beszerezni.

Tovabbi gyogyKépKép-kat Hannanak. Nagyon ari volt a monologja. Olyan edes.

Zsuzsi!
Nagyon aranyos Dorka a kepen!

Nyuszimano!
Hogy tetszett az ovi Doncinak?

Henke!
Hogy vagy? Mi van veletek?

Dzsili!
Hogy vagytok? Mar reg nem hallottam feloletek.

Agci!
Termeszetesen emlekszunk ratok Kép Orulok, hogy jol vagytok. Jo volt hallani rolatok.

Nalunk szerencsere meg volt az utolso football meccs, ahol a Fatusek a pompom lanyok. Most mar csak egy szezon zaro buli van hatra. Madike szerencsere minden alkalommal hosiesen vegignezte a mind a 4 negyedet. Kép

Andysj
andysj

Sziasztok!

Köszönjük szépen MINDENKINEK a szülinapi jókívánságokat KépKép

... azóta gép elé sem jutottam... KépKép

A szülinap jól sikerült nagyon ... bár délelőtt még sikerült jól kiakasztaniuk (mindkét nagyszülő párnak), úgyhogy ott tartottam, hogy ha elrontják a gyerek szülinapját, akkor otthagyom őket, és gyerekestől haza jövök... De az idegesítő kezdet után minden nagyon jól sikerült (majdnem Kép)

Itteni ötlet/javaslat alapján volt RENGETEG lufi... a szoba alja szinte teljesen be volt velük terítve. Persze volt gyerekelterelés, amíg átvittük az összeset Kép ... Annyira tetszett neki, hogy csoda... sikongatva rohangált benne, rugdosta, és "anya segíts" felkiálltásokkal bombázott Kép Az ajándékokat egyenként kapta meg, úgy, hogy mindig belecsempésztük a lufik közé, és futkosás közben megtalálta ... aztán újabb "anya segíts"-ek mellett kibontottuk... Így mindenki látta, hogy mennyire örül annak, amit tőle kapott... szerintem így nagyon jó volt, mert a bicikli a végén mindent feledtetett Kép (na jó, csak majdnem Kép) ... a legvégén még járkált a lufik között, és nézte a leszedett csomagolópapírokat, és megjegyezte, hogy "ebben sincs, üres" Kép ... 2 torta is volt... egy "csoki"=dobostorta, meg egy túrótorta... Evészetnél persze mindenkiéből evett, közben be nem állt a szája, néha futott pár kört a lufikban... és mindenkit levett a lábáról KépKép Este hazafelé bealudt a kocsiban, és ahogy próbáltuk levetkőztetni persze felébredt... utána éjfélkor még kukorékolt Kép Sorolta, hogy ki volt ott, hogy miket kapott... Szóval cuki cica volt KépKépKépKépKépKépKépKép
... az egyetlen kiakasztó dolog az volt, hogy közben lemerült a videó (pedig elvileg feltöltötte Ati előtte az aksit), meg a fényképezőben is lemerült mind2 akku... Nemrég a tesómmnál volt, és elfelejtett szólni, hogy közben cserélte benne, a másikkal meg már Heniéknél is fényképeztünk... úgyhogy volt egy kis "ha nem én intézek valamit, az nincs rendesen megcsinálva" érzésem...

A tegnapi napot megint végig rohantuk, vásárlás, asztalossal megbeszélés stb, úgyhogy kicsit kivagyok, tanulás pár napja semmi... bele kell húznom mert gond lesz...

... majd megpróbálok jönni még ma, hogy tudjak Nektek írni.... most egy kis tanulás..

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Tikk: hát az úgy van, hogy nagyon szereti a bébikajákat és nem ehet tejes dolgokat, tojást sem. De a bölcsiben már rendes kaját kap, csak tejmenteset. Időnként van kedve velünk enni, időnként meg kéri a bébiset. Hát, ez van. Tudod, a többieknél ment minden rendesen, ez a Tomigyerek meg jól el van kényeztetve Kép Kép Kép

Zsuzsi: Tulajdonképpen én mondtam, hogy adhatnak neki egy kicsit, de ő még kért, még kért, még kért... Prágával csak az a baj, hogy nem szeretem a sört Kép De azért biztos nagggggyon jó lesz!!!

cory: papádnak boldog szülinapot, Zsomának boldog névnapot !!!!!

Rebi: én is szeretnék lufikat majd Tominak Kép

Norci: Tomi-kaja, mint fent és pl. ma rakott krumpli lesz tejföllel, tojással, azt sem ehet. A husit meg nem mindig szereti. Nem baj, majd az esküvőjén már rendesen fog enni. Remélem Kép

Délelőtt aludt vagy másfél-2 órát, most itt csiripel és fogdossa a képernyőt Kép És ezerrel folyik az orra Kép
Jó étvágyat mindenkinek!!! bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

SZiasztok!

Bogancsi: a sört én is utálom, de Prágát imádom (10-szer voltam ott eddig, de mármikor újra mennék Kép) Kép Jó pihenést Kép És köszi Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Ágci! De jó, hogy megkerültél. Szóval te is dolgozol. És tanítasz ha jól értem? Azért próbálj meg írni valamikor hogy vagytok.

Norci! Jobban vagy?

Andsyj! Klassz lehet ez a pompomozásKép Nincs róla képed?

Rebi! Ez nagyon jól hangzik, lehet én is csinálok neki valami ilyen meglepitKép Azt meg hagyjuk, hogy ha nem gondolok valamire akkor hogy sikerül...Kép

Bogancsi! Értem, nem tudtam, hogy ennyire nem ehet tejeset. Szegényke, lemarad a sok finom tejtermékről.Kép

Cory! Én meg szeretem a sört és még csak 1x votlam Prágában amikro még azt sem tudtam miaz a sörKépKép

Henke! Írjál egy sort, hogy vagytokKép

Na megyek vasalni, sziasztok

Tikk
tikk

Cory!
Lemaradt eddig:
Zsoma boldog névnapot! Kép

Andysj!
Ezen már rég túl vagyunk Kép Telefonon keresnek, heti egyszer áradoznak a Viliről készült fényképekről, videókról, de ettől még Vilit pl. nem lehet rájuk bízni, mert üvölt utánam, nem ismeri elégé őket. Anyuval tök jól el van.

Tikk!
Köszű bár az éjjel egyrészét sikerült a wc fölött görnyedve töltenem Kép Újabban éjjel vagyok rosszul, nappal meg semmi bajom, így elég mosogatórongy az ábrázatom Kép

Bogancsi!
Prága Kép
Tomi kaja Kép Vili a héten lett igazán mindenevő, evett gulyáslevest, töltött káposztát (ő már korábban is megette volna, csak én voltam óvatos a pocakfájás miatt), de semmi baja. Remélem a tesó még előbb eszik majd mindent így annyival egyszerűbb a háztartás Kép Neked visoznt így elég nehéz lehet Kép

Zsuzsi!
Kb. két hétig Vili is csak pépesítve ette meg az almát vagy a foga miatt, vagy a torka fájt (épp akkor volt beteg), most meg imdája rágcsálni, a gála a golden és a starkingjön be nagyon neki. Napi egyet tuti megeszik.

Solya!
Itton nem olvasod a netet?

Edit!
Tök jó, hogy te itthonról is tudsz netezni. Reméelm majd egy talin összefutunk.

ÁGci!
Mit dolgozol? A párod polgáir sozlálata miat vagy a munkahelyed miatt voltál kénytelen visszamenni dolgozni? Hogy fogadtak a kollegák?

Márti!
Ha van egy kis időd le tudod írni nekem a céklakrémd receptjét? Az archívban sehogy nem találom. Előre is köszi.
Hogy vagy mióta nem írtál?

Norci
norci

Sziasztok!

Nagyon jó volt tegnap az oviKépKép Kb 30 gyerek volt, rengeteg apuka, anyuka, inkább amolyan klub volt, mint ovi. Fél5-5-ig volt foglalkozás a kicsiknek, éneklés, mondókázás, körjáték... utána uzsonna volt végül közös játék, dumapartiKép

Donci nagyon élvezte, bár a közös fél óra alatt nagyon hisztis volt. Látszott rajta, hogy nem igazán van közösséghez szokva, nem tud várni... Jó is, hogy végre elkezdünk ide járni, mert muszáj megtanulnia alkalmazkodni, kivárni a sorát... A közös játékban viszont nagyon ki tudott bontakozni, imádtaKép Nekem is nagyon jó volt végre magyarul dumcsizniKép Petra szuperül viselkedett, aludt 1.5 órát a hordozóban, utána szopizott meg ismerkedett. Szóval tök jó voltKép

Ma felköszöntötték a gyerkőcök apát, aki nagyon örült a hokimeccsre szóló jegyeknek, már meg is szervezte, melyik haverjával mennekKép a nyakkendő is tetzsett neki, amit Donci csináltKép Csak az a baj, hogy kicsit el van szállva magától és azt akarja, hogy egész nap kiszolgáljam, a kedvében járjak... Na majd figyelmeztetni fogom Anyák Napján...

Norci!
szegényKép a hányás miattKép Szedsz most valami gyógyszert? Mekkora most Vili? (kiló, centi?)) Már a párodnak is mondtam, hogy akkora mázli, ha a gyerkőc jó evőKép Nekem folyton küzdés volt a kajálás Doncival, mintha most kezdene rendeződni a dolog... Már csak tejet nem hajlandó inni, no és kenyeret is csak rábeszélésselKép Persze mazsolát, paradicsomot, uborkát és sajtot enne egész nap... Ja a ma a fasirt is bekerült az imádott dolgok listájáraKép 5-öt (nem óriás méretű, inkább golyók) evett ebédre krumplipürével, csak lestemKép

Le tudnátok nekem írni, hogy ti mit szoktatok reggelizni-uzsonnázni és vacsizni a gyerkőcökkel? Már kezdek ötlettelen lenni.

Puszi, Nyuszimanóék
nyuszimano

Még annyi, hogy tettem fel Petráról képet a profilomba. Közös kép még mindig nincs, mert amit csináltunk, nem lett valami jó, hol az egyik gyerek nem látszik, hol a másikKép

Puszi, Nyuszimanó
nyuszimano

Sziasztok!

Köszönöm az üdvözléseket!
Itt vagyunk BSzilviéknél,ezért tudok írni.

Márti!Anyukámhoz ugyanúgy el kell mennem,ha netezni akarok,mert ahol lakunk most,ott apukám él.Elváltak.Apunál pedig sajna nincs net.

Zsuzsi!Van egy hugom és egy nővérem.Egyenlőre mégcsak ezeken a vizsgálatokon voltam.Az uh-s doki pedig nem kérdezte a sulyomat.De jo,hogy Dorka ad puszit!!

Nyuszimano!Nagyon aranyos Petra!

Cory!Annyira édes a kép a gyerkőcökről!

Andysj!Mivel Rikit ritkan látják a nagyszülei,természetesen repkednek a jaj,de okos-jaj,de ügyes-ek.

Ha tudok,jövök még,bár látom,talirol még nincs szo.

Edit
edith16

Sziasztok!
Zsuzsi, Andysj
Köszönöm hogy kérdeztétek, Napocska már egész jól van,! KépKép

Olvastalak benneteket folyamatosan, csak most egy kicsit meg voltam megzuhanva így nem reagáltam, bár nem is kérdeztetek, úgy hogy nem is nagyon volt mire!

Képeket megnéztem, a profilokba is és itt a topicba is, jó érzés volt látni a gyerkőcöket aranyosak!

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Norci: nem akartalak felizgatni, tényleg nem fogalmazok egyértelműen, de az biztos, hogy nem a terhességi érzékenységet akartam volna kiemelni. Nem akartam firtatni a családi problémádat, csak meg szerettelek volna vigasztalni. Ha annyit vigasztalásul megengedsz: az édesapám Dorkát kb. 3 -szor látta, fotóról büszkélkedik vele, és velem kb. 3-4 havonta beszél telefonon. Jobban érdekli, hogy mennyibe került nekem az angoltanfolyamom, mint, hogy Dorkának éppen hány foga van, vagy mit tud beszélni...Közben persze minta nagypapa és persze apa. Nem szabad túl sokat várni a másiktól, mert akkor nagyot csalódik az ember.

Rebi: nagyon szép lehetett Csenge szülinapja, olyan édes lehetett, ahogy örült az ajándékoknak! Jó volt olvasni a hozzászólásodat Kép

Andysj: köszi. Ez amerikai futball? Hány évesek, akik fociznak? Van már kedvenc játkosa Fatusnak?

Nyuszimanó: jó lehetett a magyar ovi!!! Emlékszem én is, mikor Németországban éltem, annyira vágyódtam magyar szó és közvetlen beszélgetés után! Az volt rossz nekünk kint, hogy igazán jót beszélgetni nem lehetett a németekkel. Ti hogy vagytok a finnekkel? Nem ismerkedtetek meg Takács Miklósékkal (4 gyermekük van, a legkisebb mostanában születhetett, a srác a keresztanyám fia, programozó a Nokianál) ?
Nagyon aranyos Petra, szerintem nagyon hasonlit Donátra.
Reggeli: vajas kenyér kolbásszal és natúr joghurttal vagy tej kukoricapehellyel vagy alma+banán pép (csak így eszik meg nagyobb adagot) vagy rántotta ( 2 tojásból) vagy kefír kiflivel vagy (amin mindenki kiakad) császárszalonna kenyérrel vagy pirítós vagy uborka és paprika stb... Kép Dorka különben 83 cm és 10,5 kg, tehát nem eszik azért túl sokat ezekből.

Ágci: nem lehet könnyű katonaság mellett családot eltartani. Mi is be voltunk szarva, hogy mi lesz, ha elviszik az uramat, mert akkor mi csődöt mondhattunk volna. Nem értem, miért kell ellehetetleníteni fiatal, gyermekes családokat!Kép Írj gyakrabban magatokról! Kép

Ma Dorka nagyizott és annyira várta, hogy hajnalban többször felébredt, hogy megy nagyihoz pogácsázni, 7-kor már húzott, hogy menjünk öltözni és reggelizni, aztán usgyí nagyihoz és nagypapához!Kép Kár, hogy én ilyen nagyszülői szeretetet sosem érezhettem, de jó érzés, hogy Dorka ilyet megélhet Kép

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Dzsili: mi az, hogy megzuhanva????? Gyere mesélj...Kép majd mi feldobunk!

Üdv: zsuzsiKép
zsu26

Sziasztok,
itt vagyok megint.Kép
Nyuszimanó,
először is gratulálok a kislányodhoz. Mikor olvastam, eszembe jutott, hogy tényleg nagyon régen jártam erre, akkor még csak kispocakos voltál.
Jól értettem, itthon vagytok, és itt voltatok oviban? Vagy ott kinn vagytok még mindig, és ott voltatok ilyen helyen.
Azért is jöttem, hogy elújságoljam, készülget a honlapom, amin lesznek babás menük. Néhányat már feltettem, akit érdekel, szeretettel várom. A cím:
http://www.netmami.hu
a Babázó részben keressétek.

3. osztályosokat tanítok, osztálytanító vagyok, tehát az éneken kívül mindent. A polg. szolg miatt kellett munkát keresnem, ez új hely. Többet inkább nem írnék. Talán megmutatja, milyen "jól" érzem magam, hogy mikor pénteken a dokinéni Gáborra ránézett (szegényke most ugyanis beteg), és azt mondta nem kellene még hétfőn futni a munkába, nem kellett kétszer mondania...Kép
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Nem voltunk itthon hétvégén, most is csak beugrottam, majd holnap jövök rendesen is.

Csengének szeretnék utólag is nagyon boldog 2. születésnapot kívánni!KépKépKépKép

Puszi
Andi, Luca, Zsófi

Andi
andi3

Szia Ágci!

Nagyon jó a honlapod, gratulálok! Tök jó, hogy így hetekre bontva leírtad, hogy mit szoktatok enni! Hogy csinálod a cukkinifőzeléket? A zenéről olyan jó, hogy írtál!Kép

Mint tanárnéninek küldhetek egy hivatalos mailt? Az egyik barátnőm egy alapítvány vezetője és bizonyos segítséget kér tanároktól (nem munka, gyerekek írományait várják bizonyos témával kapcsolatban, 10 év alatti gyerekek munkáit várják)

Tikk: a fentiekkel kapcsolatban Téged is megkereshetlek mailben?

Köszi
üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Gyorsan írok pár sort, amíg a család lent, én fent, nehogy azt higyjétek, van valami Kép
Most jó a kedvem, de pénteken nagyon kiborult a bili, úgy éreztem, nem bírom sem fizikailag, sem lelkileg, hogy háztartás, Barni, iskola, nagypocak, stb... Erre Andris közölte, hogy hiszti... Ennyit a fériak empatikus készségéről Kép Persze igyekszik segíteni, de nem tud megírni helyettem 100 oldalnyi dolgozatot, elolvasni 1000 oldalt... Úgy, hogy Barnival se foglalkozzak kevesebbet, mint szoktam...

Sziasztok, majd folytatom!

Puszi, Heniék
gesztenye

Sziasztok!

Henke! Pénteken én is nagyon ki voltam borulva, ennyire még soha! Valaki azt mondta, hogy lehet, hogy a napkitörés okozta. Én inkább ennek a számlájára írom, mert nagyon hülye voltamKépKépKépKépKép Csak remélni szeretném, hogy ennyire még nincs nagy gáz velem!

Amint látjátok, még van netünk!Kép Mától kértük a telefon áthelyezését, de a matáv ahogy szokta, nem kapkodja el.Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!
Na szépen vagyunk.Mindenkinek borús a kedve,ha bejön a rossz idő?Kép
Tessék jobban szeretni saját magatokat.KépAmikor rossz a kedvetek csináljatok valami olyat amit igazán szerettek.Pl:éneklés,tánc,süti sütés,csoki evés vagy csak egy jó dumcsi a barátnővel.stb.

Zafi!Ki van zárva,hogy "gáz"lenne veled.Egyszerűen fáradt vagy. A költözés már önnmagában elég a zizisedéshez.Én is pocakosan költöztem a 3.emeletre lift nélkül.Aztán a három hónapos gyerekkel újra,de már csak az elsőre és kertes házba.

Dzsili!Légyszi,légyszi írd meg mi van veled és mi bánt.Engem nagyon érdekel és a többieket is biztosan.Néha én is úgy érzem senki nem hiányolna ha nem írnék.De én szeretek veletek itt csevegni és elhessegetem ezeket a gondolatokat.KépÖrülök,hogy Napocska jól van.Kép

Henke! Neked is sok-sok jókedvet küldök.KépKépKép
A férfiak bezzeg egy náthától használhatatlanok.Kép
linato

Sziasztok!

Márti!
Hogy döntöttél, elmész más orvoshoz is? Remélem sikerül valami kompromisszumot kötni, hogy nem kelljen Vilkát elválasztani. Egyébként, hogy érzed magad?
A december 5-ei délután nekünk is jó!

Cory!
Nagyon jó a fiúkról a kép! Lehet tudni, hogy anyukád miért változott meg ilyen kedvező irányba? Vagy csak örülsz neki és nem firtatod?

Rebi!
De jó lehetett Csengus szülinapi partija! Azért ugye készült legalább egy-két kép?

Henke!
Visszajött már az orvosod? Nem csodálom, hogy eleged van, de most már csak egy kis idő és a nagy pocak átváltozik egy csodálatos kisbabává!

Andi!
Kiderült, hogy Luca mitől lázasodott be?

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, bár biztosan rengeteg mindenkit kihagytam, hiába aki hetente egyszer ír…

Peti ma egy angyal volt, nem is emlékszem mikor volt utoljára olyan napunk, hogy nem kellett vele veszekednem.

Dzsili!
A hétvégi babamentes taliban is bennevagyok! Addig kellene megszervezni, amíg Editék és Solya is itthon van. Bár arra pontosan nem emlékszem, Solyáék mikor utaznak vissza.

GOrsi!
Csak egy szösszenet a Petik okosságáról: Tegnap Peti bele akarta erőszakolni a cd-olvasóba a floppylemezt, mire én mondtam, hogy az nem való oda. Ma kivett a tartójából egy cd-t és azzal próbálkozott.

Megyek, mert megunta, hogy ülök a gép előtt.

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

És tegnapról egy kép(ha sikerül feltennem).
Kép
bszilvi

Sziasztok!

Mindenkinek jobb kedvet! Tuti volt v.mi a levegőben hétvégén én nagyon rosszul aludtam, pedig olyan álomkóros vagyok, újra hánytam többször is Kép Ma sokkal jobb Kép

Voltunk uh-n, na most az uh alapján már 12+5 (az utolsó menstruáció alapján is), így kiírás mégis május 19. Pocaklakó nagyon helyes volt, bár semmit nem csinált (ha jól emlékszem Vili ilyenkor már javában ficánkolt az uh-n), tesóka nyugisabb kölök lesz Kép ?
Apa is velem volt, addig Vili nagyizott.

Zsuzsi!
Köszi a vígasztalást Kép, Apukád Kép Sajnos a más "nyomora" sosem tudott megvígasztalni, annál empatikusabb lélek vagyok.
Vili is reggel óta hajtogatta, hogy anya megy doktorbácsihoz, nagyika jön. Az olyan jól esik, hogy anyut ennyire imádja.

Holnap lesz tánc az FMH-ban, ugye az a Fehérvári úton van ? Hol lehet ott normálisan parkolni?

Zafi!
Kitartást! Én a költözés kapcsán kezdtem újra hányni anank idején. Azért ne izgasd fel magad nagyon. Ráadás nektek egyelőre családon belül megmarad a régi lakás, engem ahhoz a kéglihez annyi érzelem is kötött, és vadiidegeneké lett, még ha fizettek is, nagyon megsírattam.

Heni!
Neked is kitartás.

Nyuszimanó!
Nem tudom mekkora Vili, nehéz Kép jó nagy pocakkal és még mindig nem múlt el a babaháj Kép
Reggeli: joghurt/tej +gabonapehellyel/banánturmix/ és vagy szendvics (zöldséggel)+tea. Tízórai mostanában: alma/szőlő, ill. ha sokat reggelizik akkor nem kér semmit. Ha meg épp keveset regelizett, akkor kifli gyümölcslével. Ha megyünk valahova és tudom, hgoy csúszik az ebéd, akkor becsúszik egy-egy túrórudi/tejszelet/péksütemény.
Ebéd. amit mi (igyekszem jó sok zöldségfélét főzni, ált. hús is zöldség is van benne)
Uzsonna: no ezzel nagy bajban vagyok, mert kétszer egy nap nem kér joghurtot és szereti ilyenkor a gyümölcsöt, ami meg magában kevés neki. Egy időben alma+banán+narancslé turmix, vagy ha banán nélkül csináltam gyümölcs pépet akkor azt gabonapehellyel ette. Szóval vagy banán, vagy más gyümölcs pl. mandarin, csak azután félóra málva éhes lesz, akkor eszik amit kér. Az is előfordult, hogy épp ilyenkorra fejeztem be a másnapi kaját vagy a szendvicskrém készítést, így volt hogy kért a gulyáslevesből, tejfölöstúróból, stb.
Vacsora: ma pl. tojáskrémes kenyér nyers
uborkával. Favorit a pírítós és a sonkás sajtos melegszendvics.
Jó hosszú lett, remélem azért érthető.

BSzilvi!
Jó a kép. Kár, hogy te nem látszol.

Dzsili!
Gyere beszéld ki magadból!

Linato!
Ne mond már, hogy nem hiányoznál senkinek
.
Mára ennyit.
Jó éjt mindenkinek! Írjon mindenki aki régen írt!

Norci (ezek szerint mégis 12+5, 12+3 helyett)
norci

Sziasztok!

Elnézést az eltűnésért... Nem nagyon van mit írnom, max. azt, hogy tök hülye vagyok, aszittem pár napig, hogy hú, összejött a babó; hurrá, lesz megint pici babánk, de aztán kiderült, hogy hülyeségeket gondoltam... Pedig eddig olyan jól "tartottam" magam és könnyedén, lazán vettem ezt a lassú gyerekgyártásosdit (úgy néz ki, nekünk nem hipp-hopp működik ez a dolog), de most picit kiborult a bili... még jól sem voltam péntek-szombaton, de mint utóbb kiderült, biztos csak a napkitörés kavart be nálam is, és nem az Öcsi/Hugi...

Aki beteg, gyógyuljon meg!!!!!

Ne haragudjatok, hogy nem reagálok személy szerint!!!!!!

Bácu is tiszta kripli már egy hete, kötőhártya-gyuszival kezdte múlt hétfőn, aztán tüszős mandula lett belőle péntekre, de most már kifelé halad belőle, szerdán kell visszamenni kontrollra. Múlt csüt-n voltunk a bölcsiben ebédbefizetésen, és sírni kezdett, hogy "aja bölcsi bölcsi, oda-oda", elég nehéz volt neki megmagyaráznom, hogy nem tudunk most bemenni mert beteg...

GOrsi: www.babaruhabolt.hu

Puszi mindenkinek, megyek összeszedni magam...

Sziasztok,
Beja+Bácus
beja

Csengus, boldog 2. születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

B.
beja

Sziasztok!

Rebi!
Nagyon jol sikerult akkor a szulinap. Kép
Valahogy en is ugy vagyok, hogy inkabb en intezek mindent, mert ha nem, akkor tuti valami elmarad.

Tikk!
van egy par kep a Fotoalbumban Andysj: Fatime alatt, ami pompom lanykodas alatt keszult

Norci!
Sajnalom hogy igy van Kép De az a jo, hogy ott van az anyukad. Legalabb o tud neked segiteni.
ejjeli rosszullet Kép

Nyuszimano!
ovi Kép
Nagyon aranyos Petra.
reggeli: fahejjas kenyer keves nutellaval (ephogy legyen rajta) vagy vajas kenyer szalamival es zoldseggel (paradicsom vagy paprika vagy ubi), waffel cukrozatlan tejszinnel vagy virsli kenyerrel vagy gyumolcs kulonfele pelyhekkel.
tizorai: vagy van, vagy nincs. Ez Madi fuggo, ha ker, akkor kap. Ilyenkor gyumolcs vagy joghurt vagy sos kekszet, ropit ker.
ebed: azt eszi amit mi eszunk. Nalunk tobbnyire minden nap van leves plussz foetel.
uzsi: ez tobbnyire gyumolcs
vacsi: szendvics vagy virsli vagy o szereti a parolt zoldsegeket vajas kenyerrel vagy sajtkremes kenyer....
Tehat tobbnyire igy eszik Madike. Ha kimarad a tizorai vagy az uzsi, nem aggodok. Jelenleg 88 cm es 12,7 kg. Kép Ha ehes, o mindig ker enni. Tejet az nem hajlando meginni, de szereti a tejfolt, turot, joghurtot, sajtot.

Zsuzsi!
Itt tobb korosztaly football-ozik, igen ez amerikai football. Es mindegyik csapatnak van kulon-kulon korban megfelelo cheerleading (pom-pom lany) csapata. A Fatusek 7-9 eves korosztaly volt. Jovore mar egy csapattal feljebb kerul. Kedvenc jatekosa nincs. A football csapatot csak a meccsek alatt latjak, es akkor ok is szerepelnek.
Nagyon jo, hogy igy szereti Dorka a nagyszuleit.

Agci!
Tetszik a honlapod!
Jobbulast Gabornak! sok gyogyKépKépKép

Henke!
Kép

Bszilvi!
Aranyos Peti a kepen Kép! Es milyen nagy mar...

Dzsili!
Mondd el mi van veled/veletek.
Az jo, hogy Napocska meggyogyult. Kép

Beja!
Jobbulast Balintnak! Sok gyogyKépKépKép

Lassan megyek, itt a delutani setank ideje. Kép
Andysj
andysj

Sziasztok!

Az utóbbi időben olvasni is alig-alig tudlak benneteket, pedig annyi mindenre szerettem volna válaszolni!

Csak így emlékezetből írogatnék, míg Romi felébred:

Márti: még mindig nem tudtam napirendre térni a krumplidiétád fölött. Figyu, olyasmit sem ehetsz, amivel a hozzátáplálást kezdjük? Reszelt alma, párolt sárgarépa, esetleg spenót, sóska...?

Norci, Zsuzsi: az én apukám sem túl családcentrikus, hogy finoman fogalmazzak. Jól példázza ezt az alábbi eset: TONCSI baba kb. egy hónapos volt, és a vállamra hajtotta a fejét, úgy aludt, amikor apukám meglátta és rácsodálkozott:
- Milyen álmos ez a ROMOLA!
- És hogy összement! - válaszoltam neki.
Tudom, mulatságosnak tűnik így, első olvasatra, de ha belegondoluk, nem az. Kép

Dzsili: mi bánt?

Nyuszimanó: milyen helyes ez a Petra-baba! Kép

BSzilvi: Petikének nagyon jól áll ez a huncut nevetés!

Ágci: szia!!! De jó, hogy előkerültél!!! Kép Kép Kép
Nagyon jó a honlapod!!! Ki írta azt a verset a szopiról és mi a címe? Én elbőgtem magam, annyira szép...

Beja: babaéletrehívó drukkok mennek, és fel a fejjel: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép.

Zafi, Henke: hangulatjavítók: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép.

Bogancsi: jaj, szegénykém. Kép Kívánom, hogy Prágában töltődjetek fel, hogy megújult energiával tudjatok nekivágni az élet megrpóbáltatásainak. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Magunkról: megvagyunk, csak Romi esti lefekvése és Toncsi reggeli ébredése között 8 óra telik el, amibe annyi mindennek bele kéne férnie... és nem fér. Kép De amúgy jól vagyunk. Kép
Tegnap de. kitakarítottuk Romival a konyhát. Kapott a kezébe egy mosogatószivacsot, jó habosat, és maszatolt vele mindent, amit elért... és közben mondogatta, hogy koszos, meg hogy segísz Kép ... Tündéri volt. Kép

Mennem kell: Laura+Toncsi+Romola
p_laura

Zafi!
Olvasgatod mostanában a MÁV-os topicot? Nem tudom, hogy mi igaz belőle, de ha tényleg nem dolgozhat ott a dokink, akkor mi lesz? Te mit csinálsz?

Menta
menta

Sziasztok!

Kösz a vigasztalást, meg a bíztatást, sajnos még sok van vissza ebből a cécóból!Kép

Andysj! Tegnap este gondoltam rátok, mert egy pom-pom versenyes film volt a tv-ben! Nagyon tetszik nekem ez a dolog, kár, hogy itthon nem nagyon csinálják!

BSzilvi! Nagyon jó a kép! Solyáék szerintem 12-én mennek haza, Editék még meddig vannak? Csináljunk már egy talit gyorsan!

Menta! Írtam mailt!

Zafi
zafi

SZiasztok!

Visszaaludtak... nem tudom, mennyi időre, úgyhogy csak gyorsan:

Zafi! Borcsa! A Rékáknak boldog névnapot utólag is! KépKép

Laura! Dehogynem, ehetek gyökérzöldséget is, gyümiket is, amiket bírok puffadás nélkül, szoktam még pászkát, kétszersültet, pirított kenyeret, kaukázusi kefirt - igaz, így már egész irígylendő? Kép De mindennap kell krumplit enni és az kell hogy kitegye a napi ételem nagy részét, persze, mindez só, állati zsiradék, hús nélkül Kép No, dehát ettől diéta! Tegnap nagyon vacakul voltam Kép

Bogancsi! Prágáért nagy irígyléás - és még a sört is szeretem - vagy legalábbis úgy emlékszem KépKépKép

Norci! Írtam szombaton egy hosszút anyóstémában Kép - aztán kitöröltem, de még így is jólesett kiírni magambólKép Amúgy is akartam már kérdezni, hogy ki hogy kezeli ezeket a beleszólásokat. Én mostanra eljutottam odáig, hogy inkább ne jöjjön segíteni se, mert utána napokig kell regenerálódnom és nem ér annyit az egész KépKépKép Rosszullétek Kép Viszont Vili KépKépKép és már majdnem 13. hét??? Kép

Menta! Én is olvasom mindig a MÁV-os topikot. Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültetek! Kép Az én dokimat minden fenntartás nélkül ajánlom nektek - persze, csak ha alapból szimpatikus volt. Nekem tényleg csak jó tapasztalataim voltak vele Kép

Ágci! De jó, hogy írtál! KépKépKép Sokszor gondolok ám rátok, ha látom vhol a neved, olvasni is szoktalak - de magánlevelezésekre annyira kevés azidő, hogy bele sem fogok Kép REmélem, hamar eltelik a polgszolg-os időszak és a munkád is jobb lesz Kép

Cory! Mi van veletek? Olvastam az ismerősöd tragédiájáról a másik topikban Kép Azért, amennyire lehet, te próbálj jókedvű lenni! Gondolom, hogy nem könnyű!

Andi! No, tudtok jönni Mikulásozni? Kép Olyan jó lenne! Maradhattok későig is Kép

Nyuszimanó! Jaj, de jó, hogy eljutottatok az oviba Kép Én is mennék néha játszóházba, de itt a környéken nincs Kép Petra szerintem is nagyon hasonlít Doncira! Kép

Henke! Csupa-csupa jókedvet küldök KépKépKép Jaaaa, sajnos a legnormálisabb pesik sem mindig értik meg, hogy milyen lehet nagypocakkal, várakozással, nyűgösen, fáradtan egész nap uazt csinálni, mintha nem lenne pocakod Kép Még 4 nap és itthon lesz a dokid Kép

Beja! Én is nagyon drukkolok a pocaklakóért! Kép Szerintem mostanában mindenki dinka egy kicsit, emiatt ne szomorkodj! KépKépKép

Na, megyek pakolászni, mert mindjárt egyszerre felébrednek (tengnap éjfélkor aludt el Ármin, ma 6-kor már kel Kép) és akkor nincs megálás, nekem pedig teákat kéne vedelnem, meg pihennem májpakolással...

Márti++
márti

SZiasztok!
AlszanakKép, gyorsan írok pár sort.

Norci és Andysj!
Köszi a részletes kajalistátKép

Norci!
A múltkor meséltél a brokkolikrémlevesedről. Nos tegnap azt főztem, mára is maradt még. ISTENI!!! Donci is annyira ette, hogy csak lestemKép Pirított zsemlekockával meg reszelt sajttal ettük, ti hogy szoktátok?

Nálunk eddig az volt az alapgond, hogy Donci nem nagyon ette a kenyeret, nekünk kellett valahogy a szájába varázsolni. Most kezdi elfogadniKép és nemcsak leenni róla a feltétetKép Ma reggel egyedül megevett másfél szelet májkrémes kenyeret, miközben Petrát szoptattam. Turmixok is jó ötletek, kipróbálomKép

Márti!
Érdekes, hogy szerinted is hasonlít Petra Doncira. Bevallom, kicsit furcsálltam, mikor Zsuzsi írta, és magamban puffogtam, hogy dehogy hasonlít, hiszen Petra szőke-kékszemű, Donci barna szemű és szőkésbarna hajú. Erre előkerestem Donci régi képeit, és tényleg van benne valami. Már el is felejtettem, milyen kis kerek fejű volt ő is annoKép Na az akkor pár hónapos Doncira tényleg hasonlít. Mondjuk nagyon reménykedek benne, hogy a szőke haja és a kék szeme megmaradKép Donci ilyenkor már rég barna szemű volt.

Beja!
SzegénykéimKép Drukkolok, hogy Bácu minél hamarabb meggyógyuljon. Biztos hiányoznak neki a kis haverjaiKép Neked meg fogantatóKépKépKépKép-k mennek!!!!!!!

Heni!
Jókedvre derítő KépKépKép-ket küldök!!!! Én valamivel sűrűbben kiakadok, mint te, pedig nekem nincsen annyi okom rá. Gondolj arra, hogy mindjárt kibújik a kismanó, és legalább a fizikai tehernek végeKép Én nagyon élvezem, hogy nem kell extra 10 kilót cipelnem.

Tényleg hadd újságoljam el, hogy már 1 kilóval kevesebb vagyok, mint anno, mielőtt terhes lettem Petrával, a szülés óta meg 12 kiló ment leKép Már nem kell végre átgondolnom minden mozgási fázist, újra tudok normálisan mozogniKép

Mindenkinek további szép napotKép Nekem ma eddig nagyon ideális napom van, bezzeg tegnap ilyenkor már az idegbaj kerülgetett..
Pussz, Nyuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok jányok-asszonyok!

Mi volt ez a depis hangulat itt a hétvégén, kérem szépen?

Na, azért nálunk nem olyan vészes a helyzet, csak egyszerűen kiborít, hogy nem tudok mindent megcsinálni nemhogy egyszerreKép, de még egymás után sem, és még Barnikámnak is szórakoztató anyukája lenni... És ahogy érzi, hog fogytán a türelmem, olyan rosszalkodásba fog, hogy ihajj... A legújabb, hogy ha megfogom a kezét, leveti magát a földre, mindegy, hol! Most az a módszerem, hogy rögtön elengedem, csak ez a kutyaszaros, hideg járdán nem épp ideális!

Szombaton két esküvőn voltunk, képzeljétek, és utána még buli is volt nálunk! De ez volt idén az utolsó! Kép

Drága Beja! Annyira sajnálom, hogy ilyen nehezen jön össze nektek az a babó! Nem gondoltál arra, hogy pszichológushoz fordulj, hátha a lelki hozzáálláson tudna segíteni? Sorolhatnám a sablonokat, hogy ne akarjátok ilyen görcsösen, meg kösd le a figyelmed mással, tűzz ki célokat, stb, de ezeket szerintem te is tudod! Bácus olyan drága, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan sikerülni fog a kistestvér is!!! Kép

Ágci! Jó volt hallani felőletek! Épp kérdezni akartam a többieket, tudnak-e valamit rólad, mert nem nagyon olvasok más topicokat. Miért annyira rossz a munkád: a gyerekek, a szülők vagy a kollégák miatt? Ha a férjed leszerel, tudsz majd változtatni? Írj még Gabóról!

Andi! Olyan jó lenne, ha végre össze tudnánk futni valahol dumcsizni egyet! Lucára is kíváncsi lennék, hogy mit szólnának egymáshoz Barnival. De hogy mikor fog erre sor kerülni?!

Szegény dolgozó anyukák (Andi, Tikk, Bogancsi, Ágci...), jóformán csak akkor tudtok pihenni, ha beteg a gyerkőc!

Rokonok: nekünk áldott jók a nagyszülők hál'Istennek, de én mindenkivel szemben azt az álláspontot vettem fel, hogy ha kíváncsi Barnira és/vagy ránk, és eljön, örülök neki, de soha nem számolgatom, mennyi ideje nem járt nálunk... A saját lelkiismeretükre van bízva! Bár apósom egyszer, hosszú nem találkozás után azt találta mondani Barninak, hogy "Tudod, én vagyok a Tibi papa, akivel telefonon szoktál beszélni!" KépKépKép Mentségére legyen mondva, ő lakik a legmesszebb, és dolgozik a legtöbbet (65 évesen!).

BMárti! Eljutottatok végül az Árkádba? Tegnap beugrottunk a Pólusba, és ott sokkal nagyobb a választék (és kevesebb az ember). Képzeld, Barninak vettünk kinti nagyon meleg nadrágot+felsőt 2390 Ft-ért, szerintem nagyon megérte! Kezeslábast is láttam, 5390-ért - ennyiért máshol nem lehet kapni, csak én mindenképpen külön részeset szerettem volna. Erről jut eszembe, múltkor a Westendben tévedtünk be egy gyerekruhaboltba szintén téli overállt nézni, volt is egy, ami tetszett volna, de látva az árát (14e), megjegyeztem, hogy nem ilyen drágára gondoltam, mert csak kinti játékhoz kell. Erre az eladó: "Hát akkor nem a Westendben kellene keresni, mert itt ennél olcsóbbat nem fog találni!" Köpni-nyelni nem tudtam, pedig válaszolni kellett volna neki, hogy "Önnek pedig nem itt kellene dolgoznia!"

Márti! Én mindig azt mondom Andrisra, hogy ő az Isten lába - de miért csak a lába??? KépKépKép
Ez a diéta nagyon brrrrrrr, de fogyókúrának csodás!!!
Amúgy még 5, de inkább 6 nap dokiig! Szombat este érkezik, és jó lenne, ha addigra pihenne is kicsit! Kép Amúgy a Banczik dr tel-ját adta meg vészhelyzetre, őt személyesen nem ismerem. Tegnap voltunk ctg-n, minden ok volt, csak a végén kaptam nevetőgörcsöt, mert az asszisztens közben házat rajzolgatott Barninak, és arra a kérdésre, hogy hol jön ki a füst, Barnikám azt felelte, a kipufogócsövön! Azóta tudja a kéményt is Kép

Próbálok házimunkázni valamicskét...
Aztán még talán sikerül azoknak is írnom, akiknek most nem jött össze!

Puszi mindenkinek,
Heni+Barni+Kép (kemény buksival!)

Ui: Mi történt Cory ismerősével?
gesztenye

Márti!
Szívesen elolvastam volna anyósos hozzászólást. Diéta Kép
Ha lesz egy kis időd írd le légy szíves a céklakrém receptedet.

Nyuszimanó!
Elinte Vili sem ette a kenyeret, a padlizsános pirítóssal kezdte, majd a melegszendvics volt a nyerő. Most megtanultunk tunkolni a töltött káposzta kapcsán, így az összes krémet kenyérrel tunkolgatja.
Brokkoli krémleves: sós, borsos, delikátos vízben megfőzöm a brokkolit, majd tejföllel behabarom és szóro kbele reszelt sajtot, az egészet összeturmixolom, így annyira testes lesz, hogy "üresen" esszük. Tuti nem ez az "igazi" recept, én találtam ki de imádjuk.

Heni!
Örülök, hogy jobb a kedved Kép Még 6 napig baba bentartó drukkok.
Ki mikor jön téma: nálunk is mindnekinek a lekiismeretére van bízva, önmagában elviselnénk a dolgot, csak közben minket ne cseszegessenek.

Beja!
Ne szomorkodj (tudom könnyű mondani). Mi itt mindannyian nagon drukkolunk nektek. Ha van rá lehetőségetek menjetek el valahova lazítani.

Vili egy ideje minden játékra amit megun, vagy minden ételre amit már nem kér mondja, hogy "eltesz" és viszi a helyére. Tegnap szopizás után is közölte, hogy eltesz közben tuszkolta vissza a mellemet a melltartómba Kép

Cory? Mi történt?

Norci
norci

Elfelejtettem eldicsekedni, hogy Apa megrigyelte tőlünk a napirendet, így kitalálta, hogy neki is lesz, mert kezdenek összecsapni a hullámok a feje felett,és akkor velünk is többet tud törődni. Eddig csodás az eredmény, előbb kelt mint mi és mire mi Vilivel felébredtünk leszelt kenyér és langyos tea várt már minket az étkezőasztalon Kép Ugyan előbb ment el reggel, mint szokott, de állítólag hamarabb is jön haza Kép Remélem ez a csoda kivételesen nem csak három napig tart Kép

Norci
norci

Sziasztok!
Zafi!Rékának boldog névnapot utólag.Kép
Tegnap reggel még eszemben volt,de mire írtam már kiment a fejemből.Kép

Norci!Drága vagy!Remélem most/12.hét után/már egyre jobban leszel.Pocaklakó pedig biztos nyugis lesz,legalább is az elején.Kép

B.Szilvi!Nagyon édes a kép.

Beja!Bácusnak gyógyik.KépKépKépKépKépKötőhártya gyuszi+tüszős mandula."Szép"párosítás.
Babaprojekten ne aggódj,biztos sikerül nemsokára.Kép

Laura!Így könnyű,ha segít Romi a suvickolásban.Abba a bizonyos nyolc órában nekem sem fér bele minden amit szeretnék.Viszont minden megvár,valahogy magától semmi nem akar működni.KépKép

Márti!Diétáért nem irigyellek,pedig én nagyon szeretem a krumplit.Közérzet javítók mennek.KépKépKépKépKép

Nyuszimanó!A - kilókért nagyon-nagyon irigy vagyok.KépAz én két lányomra is azt mondták hasonlítanak,pedig Milénának barna a haja,barna a szeme,Korinának pedig szőke a haja és kék a szeme.Azért alvás közben egy picit tényleg.Kép

Ágci!A honlap tényleg nagyon szuper.KépMegyek is vissza alaposan megnézni.

Szila!Nagyon jó volt a zsúr.Végre egy kis kikapcsolódás.A gyerekek nagyot játszottak,mi finomakat ettünk és jót dumcsiztunk.Kép

Ma voltunk Korival a vese ultrahangon.Egyenlőre nagyjából minden rendben,bár a veséi mérete picit nagyobb,mint a korához képest lennie kéne.Ha a vizelet vizsgálat eredménye csütörtökön rendben,akkor kb 1/2-1 év múlva újra megnézik.Ha nem lesz jó az eredmény,akkor további vizsgálatok.
Tegnap vittem Milénát a fül-orr-gégészetre,mert szeptember óta,1-2 nap kihagyással folyik az orra.A dr néni azt mondta tipikus ovis orra van.Írt rá cseppet és mást nem kell vele csinálni.Majd kinövi.KépUtána mentünk Korival a vizelet vizsgálatra.Mivel nem volt hajlandó bilibe pisilni,ráragysztottak egy zacsit a nunijára.Nem nagyon örült neki,folyton le akarta venni.Azért egy fél óra után pisilt,de csak pár cseppet.Pedig megivott két pohár teát mielőtt oda mentünk.Szerencsére elég a vizsgálathoz a "hatalmas"mennyiség.Kép

Dzsili!Legyen szép napod és írj!Kép
Kép
linato

Henke!Két esküvő az nem semmi.Én pocak nélkül sem biztos,hogy bírtam volna.Kép
Vannak akik szerint a szülés is egy "jó buli"bár erről nekem nem egészen ez a véleményem.De az biztos,hogy csodálatos!

Norci!Vili,Képmint mindig.Reggeli apától.Kép
linato

Sziasztok!

Elegem van!!! Zsoma még csak 10 hetes, és már másodszor is megjött!! Miért?????????????

cory

cory
Budapest

Norci! Meg kell főzni héjában a céklát, közben olajon apróra vágott hagymát dinsztelni. Mikor mindkettő kész, céklát meghámozva apró darabokra vágni, majd a hagymával összebotmixerezni. Ízlés szerint mehet bele só, ecet/citromlé, esetleg pici bors. Már nagyon rég csináltam - remélem, nem felejtettem ki belőle semmit! Kép

Heni! Jó, hogy jobb a kedved! Kép Ja, jó fogyókúrás diéta, jobb napjaimon én is ezzel vigasztalom magam. De a rosszabb napokon csak elkeseredni tudok tőle - pedig szeretem én is a krumplit, sőt, csak főzve szeretem. Ma rozmaringosan ettem egy kis répával, utána túrót meggyel.

Nyuszimanó! Gratula a mínusz kilókhoz! Nagyon ügyes vagy! Kép Nekem még nagyon sok fogynmivalóm van a "versenysúlyomig", vagyis az már biztosan sosem lesz, de már 62-65 kg-mal is nagyon boldog lennék! Nekem is mindig fura, hogy Ármin és Vilka hasonlónak tűnik másoknak, mert én nagyon különbözőnek látom őket - de hát biztosanm más idegenként nézni őket. Az a lényeg, hogy szépek és egészségesek KépKépKép

Ahogy a reggeli levelet megírtam, Ármin felébredt, és azóta is ébren van. Nagyon aranyosakat dumál: Ókusmókusnak már barátai is vannak: Licimici és MókaJóka KépKépKép folyton együtt kavarnak hárman: egyik elmegy, másik jön, kirándulnak, utaznak Kanizsára, stb, stb... De azért nem bánnám, ha Ármin aludna egy kicsit, mert engem teljesen ledarál ez a folytonos készenléti állapot KépKépKép

Dzsili! Én bántottalak meg a Mikulással?

Márti++
márti

Cory!
Igaz, nekem Vilka 2 hónapos korában jött meg először, de utána 18 naponként - már annyi betétet elhasználtam, mintha nem is lettem volna terhes Kép Úgyhogy megértelek - most viszont késett a 18 napokhoz képest 12-t - hát, azt a parát ne tudd meg ... KépKépKép

Márti++
márti

Sziasztok!

Én 2000 decembere óta (nem egymás után) háromszor menstruáltam... A harmadik után fogant meg a Boldi!

Linato! Hát igen, a szülés az egy másfajta buli. Bár én most sem a fájdalomtól félek, hanem hogy ne legyen semmi zűr se a picivel, se velem! Most már ugye Barniért is felelős vagyok!
Ugye nem haragszol meg, ha megkérlek, hogy a vesszők és pontok után is tarts szünetet??? Nagyon nehéz ilyen egybefolyóan olvasni, amit írsz! Kegyelmezz nekem! KépKépKép Kori leletéhez drukkolok!

Márti! A krumplit én is szeretem, de ha folyton azt kéne ennem, háááát... Az én kedvencem a sütőben héjában sült, csak a folytatás nem diétás: sok margarinnal, hagymával, sóval...

Próbálom befejezni legalább az egyik dolgozatomat, amíg Barnika bírja kint Apával (azért nagyon rendes az én férjem, el nem cserélném senkire!!! csak hát FÉRFI a drága, minden porcikája... Kép)

Pusszancs nektek,

Heni+Barni+Kép (már nagyon kíváncsi vagyok rá!!!)
gesztenye

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?