Sziasztok jányok-asszonyok!
Mi volt ez a depis hangulat itt a hétvégén, kérem szépen?
Na, azért nálunk nem olyan vészes a helyzet, csak egyszerűen kiborít, hogy nem tudok mindent megcsinálni nemhogy egyszerre
, de még egymás után sem, és még Barnikámnak is szórakoztató anyukája lenni... És ahogy érzi, hog fogytán a türelmem, olyan rosszalkodásba fog, hogy ihajj... A legújabb, hogy ha megfogom a kezét, leveti magát a földre, mindegy, hol! Most az a módszerem, hogy rögtön elengedem, csak ez a kutyaszaros, hideg járdán nem épp ideális!
Szombaton két esküvőn voltunk, képzeljétek, és utána még buli is volt nálunk! De ez volt idén az utolsó!
Drága Beja! Annyira sajnálom, hogy ilyen nehezen jön össze nektek az a babó! Nem gondoltál arra, hogy pszichológushoz fordulj, hátha a lelki hozzáálláson tudna segíteni? Sorolhatnám a sablonokat, hogy ne akarjátok ilyen görcsösen, meg kösd le a figyelmed mással, tűzz ki célokat, stb, de ezeket szerintem te is tudod! Bácus olyan drága, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan sikerülni fog a kistestvér is!!!
Ágci! Jó volt hallani felőletek! Épp kérdezni akartam a többieket, tudnak-e valamit rólad, mert nem nagyon olvasok más topicokat. Miért annyira rossz a munkád: a gyerekek, a szülők vagy a kollégák miatt? Ha a férjed leszerel, tudsz majd változtatni? Írj még Gabóról!
Andi! Olyan jó lenne, ha végre össze tudnánk futni valahol dumcsizni egyet! Lucára is kíváncsi lennék, hogy mit szólnának egymáshoz Barnival. De hogy mikor fog erre sor kerülni?!
Szegény dolgozó anyukák (Andi, Tikk, Bogancsi, Ágci...), jóformán csak akkor tudtok pihenni, ha beteg a gyerkőc!
Rokonok: nekünk áldott jók a nagyszülők hál'Istennek, de én mindenkivel szemben azt az álláspontot vettem fel, hogy ha kíváncsi Barnira és/vagy ránk, és eljön, örülök neki, de soha nem számolgatom, mennyi ideje nem járt nálunk... A saját lelkiismeretükre van bízva! Bár apósom egyszer, hosszú nem találkozás után azt találta mondani Barninak, hogy "Tudod, én vagyok a Tibi papa, akivel telefonon szoktál beszélni!"
Mentségére legyen mondva, ő lakik a legmesszebb, és dolgozik a legtöbbet (65 évesen!).
BMárti! Eljutottatok végül az Árkádba? Tegnap beugrottunk a Pólusba, és ott sokkal nagyobb a választék (és kevesebb az ember). Képzeld, Barninak vettünk kinti nagyon meleg nadrágot+felsőt 2390 Ft-ért, szerintem nagyon megérte! Kezeslábast is láttam, 5390-ért - ennyiért máshol nem lehet kapni, csak én mindenképpen külön részeset szerettem volna. Erről jut eszembe, múltkor a Westendben tévedtünk be egy gyerekruhaboltba szintén téli overállt nézni, volt is egy, ami tetszett volna, de látva az árát (14e), megjegyeztem, hogy nem ilyen drágára gondoltam, mert csak kinti játékhoz kell. Erre az eladó: "Hát akkor nem a Westendben kellene keresni, mert itt ennél olcsóbbat nem fog találni!" Köpni-nyelni nem tudtam, pedig válaszolni kellett volna neki, hogy "Önnek pedig nem itt kellene dolgoznia!"
Márti! Én mindig azt mondom Andrisra, hogy ő az Isten lába - de miért csak a lába???
Ez a diéta nagyon brrrrrrr, de fogyókúrának csodás!!!
Amúgy még 5, de inkább 6 nap dokiig! Szombat este érkezik, és jó lenne, ha addigra pihenne is kicsit!
Amúgy a Banczik dr tel-ját adta meg vészhelyzetre, őt személyesen nem ismerem. Tegnap voltunk ctg-n, minden ok volt, csak a végén kaptam nevetőgörcsöt, mert az asszisztens közben házat rajzolgatott Barninak, és arra a kérdésre, hogy hol jön ki a füst, Barnikám azt felelte, a kipufogócsövön! Azóta tudja a kéményt is
Próbálok házimunkázni valamicskét...
Aztán még talán sikerül azoknak is írnom, akiknek most nem jött össze!
Puszi mindenkinek,
Heni+Barni+
(kemény buksival!)
Ui: Mi történt Cory ismerősével?