Sziasztok!
Moncsi!
Tényleg szép nagyok a lányok, most előben is megnéztem őket
Dórit melyik csoportba vették fel végül?
Cirmike!
Nem semmi mizérián mentetek megint keresztül. Egyébként Réka jól tűri a vizsgálatokat? Nem sír amikor indultok dokihoz, kórházba?
Hát igen a diéta biztosan nem árt
Mondjuk szerencse nem hiányzik a csoki, süti…
Az a 16-os cukor nagyon durva, a mienk azért annyira nem vészes, határon van, oda kell figyelni.
Épp előbb mondtam Gyurinak, hogy azt mondtad a Dávidkára, hogy tiszta apja. Egyébként szerintem is hasonlít Kata Uh-os képeire
A szájtartása teljesen egyforma.
Anikó!
Jó nagy akkor a baba
Na végül eldöntötted hova mentem 4D-re?
Ancsa!
Üdv. Itt. Pihenj sokat. Lolloknál van Sárberekben 4D, mi múlt héten voltunk, feljebb tettem fel képet. Nekem első baba, Kata, 16 hetesen mozdult meg, de inkább 20 hét volt amire tuti mondanám, most olyan 16 hét körül, elég hamar.
Merrefele laktok?
Erika!
Na hova vették fel Vikit oviba?
Oroszlányi uszoda tök szép, tetszik az a gomba. Nagyon csini Viki abban a ruciban
Tök jó a kalapja, hol vettétek?
Ortopéd szakorvos: Dr. Babos meg van egy H betűs, mindegyiket dícsérték nekem.
Lola!
Írtam neked hol van a diabetológia. Te mikor jössz? Én kedd reggelre tervezem, túl akarok lenni rajta. Most a neten nézelődtem diéta ügyében, azért olvasgattam fontos infókat. Igazából csak azért izgulok ne legyek rosszabb a cukorérték, de sztem ha betartjuk valamelyest a diétát, biztos nem lesz gond. Félelmetes dolgokat írtál (magzatelhalás, vércukorszin összeomlás
)
Már többször írtad, hogy úgyis hamarabb megszületik a bébi, ezt te miből gondolod? Nekem Kata 2 héttel született hamarabb, teljesen jól volt kiszámolva és így is 3520g és 50 cm. Neked Soma hány hétre,mennyivel született?
Szilvi!
Na akkor mindhármunknak kb. egyforma a cukoreredménye
, fiúk lesznek és egyidőre vagyunk kb. kiírva
Nekem a védőnő nem adott semmilyen papírt diétáról, csak mondta most már be kell tartani oda kell figyelni….
Dokinak mondtad az eredményt? Mit mondott?
Egyébként szép súllyal születtek a lányaid.
Én híztam már 7kg-ot, abban az ütemben hízok, mint Katával.
Ági!
Tényleg jó magas Dorka. Mekkora ruhákat hord? Tegyél fel csini lányos ruhás képet
Edit