Sziasztok!!
Csokinyuff!!
Jobbulást Majának!!! Nálunk váladékoldásra a Rinathiol (nem is tudtam, hogy van banános is) vált be a legjobban. Próbáltam a lándzsás utifűvet és a homeopátiás Stodalt is, de nekünk egyik sem jött be, bár mások dicsérik. Fontos, hogy hurutoldót legkésőbb 5 órakkor adhatsz , mert ha később adod, akkor megzavarja az alvást és fekvőhelyzetben csak köhögtetni fogja a hurut. Éjjelre, szárasz köhögésre a kakukkfüves balhék is jók, de ami nálunk a tuti az a bazsalikom olaj kicsi testápolóval a mellasra - 5 perc alatt elmulasztja a fuldokló köhögésüket. És sok folyadék a hurutoldás miatt és sok C vitamin (szkorbinsav) az immunrendszer támogatásához.
A só az nagyon tuti - nálunk van sóbarlang -nagyon szeretem és olyan jól tisztitja a gyerekeket (is)
Andi!!
Engem is nagyon zavar, hogy a Marietta még nem tud kerékpározni, de nem tudok vele mit tenni. Neki is leér a lába a földre, de egyáltalán nem tudja megtartani az egyensúlyát. A hepe-hupás füvön meg se próbálom, szerintem ott nehezebb lenne. Ja, és 118 cm a lányom és még nincs 5 éves
Szerintem a nyulánksága miatt is esetlenebb. Vagy alapból béna mint az anyja
Azt viszont nem értem, hogy Szolnokon miért érnek hamarabb a masodik magzatok??
Bocsi!
Nem hallottam még ilyet!!!
Évi!!
Tényleg gratula a tekeréshez!!! Nagy szó, én tudom
A hüvösvölgyi gyerekvasúton voltunk és ott néha megy nosztalgia vonat (szerintem a neten megtalálod őket menetrenddel együtt)
Sejtettem, hogy a fiuk értékelni fogják!!!!
Marietta szerint mi a Thomason utaztunk
Kory!!
Gyönyőrűek a gyerekek!!! De ha jól megnézed a sárát, neki még kiengedett állapotban sincs olyan jó kis pocija, mint Olinak
Lehet, hogy szar evők a gyerekeid, de ezeken a képeken ez nem látszik!!!!! Nagyon jól néz ki mindkettő!!!! És ha így folytatod, nem fogom neked elhinni, hogy nem esznek!!!
Oké, vicc volt, tudom, hogy neked ez kín, de hidd el, hogy nincs értelme ezen görcsölni, mert csudaszépek a gyerekeid és nagyon formásak!!
Egyébként a Sára sportot űz abből, hogy gerincig behúzza a hasát és a bordái jól kirajzolódnak - tetszik neki, hogy szörnyűlködöm
Már ő sem olyan husos, mint régen. Vékonyodik, de nekem ez a természetes a Marietta mellett (és persze esznek, tudom, hogy ezért vagyok nyugodtabb emiatt)
Bárány!!
Kérdezted a kullancs oltást. Én nem adatttam be. Úgy gondoltam, hogy még kicsik, mi fürdetjük őket, megtaláljuk, ha van bennük. Ez volt életük első kirándulása, nem igazán járkálunk erdőbe. Pár év múlva, ha többet mászkálunk és nagyobbak lesznek, akkor tuti beadatom.
Élvezzd egy kicsit nagyobb százalákban az állapotodat!!!
Én úgy írigyellek!!! Adok neked még 40% örömöt - jó??
Nekünk olyan volt az esernyős babakocsi, hogy nem teljesen csak félállásig lehetett ledönteni, de ez tökéletesen jó egy 1 éves gyereknek, ha véletlenül elalszik!! Mert nálunk csak véletlenek voltak a séta közbeni elalvások