Új privát üzeneted érkezett!

Kép Olika áll,ülni még nem ül

Kép

Kép
kory

Kép

Kép

Kép
kory

Szóval,itt a két anya szomorító :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kory

sziasztok!
bocsi nem érek ré bövebben de Maja köhög van valami házipraktika????? :oops: :roll: :roll: vagy valami :?
Vendég

Rhinathiol banánost tudom,de ez nem házi patika!
jobbulást neki!

Kép

Kép
kory

Sziasztok!

Köhögésre én sem nagyon tudok se jót, se rosszat. Lassan múlik, jobbulást!
Martin egyedül teker a 2 kerekün, az ülés alatt fogtuk és futottunk vele 3 alkalommal, 4-szer már ment egyedül. Bárány én sem értem, hogy ment ilyen gyorsan. Eddig segédkerekezett. Nálunk nem a fű, hanem az üres beton focipálya jött be, és vízszintesen, az udvaron még nem mer kis ívekben menni. Ezért sem voltam, minden nap bicikliztünk, tökre örül és élvezi.
Lényeg: bizalom, bíztatás, és biztonságosan leérjen a lába.
Norbi júniusban kap bicót, 14 colost, ő most 95 cm. Martiné 16 colos, ő 113 cm, és pont jó neki. Totál leengedett üléssel vagyunk, de lassan megemeljük úgy jobban tud erőt kifejteni, mert tegnap már az enyhe emelkedőt-lejtőt gyakoroltuk.
Megyünk vacsizni. Bocs, hogy nme reagáltam mindenre.
Gyöngyi, hol a gőzös, nálunk dízel a kisvonat és nagyon keresünk egy igazi, büdös gőzőst.
Kory, nem mondod, hogy ilyen ingatag oszlopos virágállványotok van, bőr garnitúrával?! Nálunk már borult az állólámpa. Az ágyat nemsokára áthuzatjuk - igaz már 8 éves és Norbi is végre 3, talán javul a helyzet.
Pussz!

Éva

KépKépKép
agmano

Képzeljétek a juniusi topikunkban úgy néz ki órákon belül megérkezik az első baba!!!
Úgy izgulok!36 hétre tehát időben van!!
jaj de drukkolok nekik :lol:
Vendég

Szia Csokinyuff !

Nálunk köhögésre sokszor volt jó a hideg párásító abba tettem a vízbe eukaliptusz olajat, vagy salvus vizet (az sós, jó kis sóréteg került a bútorokra de megérte). Próbáltuk a lándzsás utifüvet is nem minig vált be. Bár nekem asztmatikus allergiás volt a babus, egy rémálom volt, hál istennek és a tündér gyerekorvosunknak kinőtte.

Kedves Kory ! 11 éves lesz augusztusban a kislányom! És egy angyal! :) :oops:
calella

A salvus vizes hidegpára nekjünk is bevállt!
Én is ajánlom...de a sóréteg tényleg mindent belep...sőt ha közben főzől még a gázlángis pirosan ég a sótól :lol:
Hiába 3 helységgel arébb van a konyha :lol:
Vendég

Éva!
Ez nem egy ingatag oszlopos virágálvány,ugyanis ez 10cm vastag,és
50x50cm-es négyzetalakú lábon áll,úgyhogy akár neki is lehet szaladni.
Bár nekem Kingával ilyenben mindig szó t lehetett érteni.
A bőrülőnél meg gyerek környezetben jobbat el sem tudok képzelni,ugyanis ezt le tudom takarítani,nem úgy,mint a szövetet.
Bárány!
Jót mosolyogtam,h.írtad h.valaki szül a 36.héten pont időben.
Te azért(meg én is)azért bizti beparáznánk,h.azért csak jó lenne még
pár hét.Legalább 37-38.
Majd tudósíts!
Csokinyuff!
Helyzet ?hogy alakul a kis beteg?

Kép

Kép
kory

Kory csak arra írtam,hogy már nem annyi idős terhes mint én tehát nem koraszülött a baba pontosan 36+6...

Mert ha én most szülnék az még kora lenne...neki már nem!
Vendég

Nem a 36+6-tól nem paráznék be eggyáltalán...bár tény és való,hogy a 38-at szeretném megvárni
Vendég

Most nézem a képeket nagyon szépek a gyerekek és Oli milyen nagy :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok

Gyöngyi,de jó,hogy jöttél.nagyon szupik a képek :) szépek a csajszikáid (+az anyukájuk is csini) :)
Most kicsit megnyugodtam,hogy Mariettának sem megy még a bicizés :oops: ,mert mikor látom,hogy Sziszi korabeli gyerekek tekernek ezerrel a kétkerekűn....hát elbizonytalanodom 8) :wink:

Évi.nem jössz hozzánk bici-oktatásra?? :lol: :lol: :lol: -ti nagyon tudtok valamit :) :) .De ahogy írtad közel egy magasak a gyerekeink :) -a plusz centik +arányosak a plusz hónapokkal.Sziszim 100cm,Zsolti 117cm.

Kory.nagyon tündériek a gyerekek.ügyes Oli :) :shock: :shock: nagyon szépen álldogál.Sziszi a fordással és felüléssel volt bajban.ülni már szépen tudott,de az előbbi kettő meg alig-alig ment neki :)
Hogy álltok az ovival?
Nekem itt Szolnokon azt mondták,hogy 2.gyereknél(-től) már betöltött 36hét után nem veszik koraszülöttnek (persze ha nincs egyéb körülmény)

Bárány.drukk akkor az első topikotok-béli baba-születéshez.
Nemsoká érted fogunk izgulni :) :)

Calella.üdv közöttünk. jó taktika ez a füves dolog is a bicizéshez :) Mondjuk itt nálunk ezt nem tudjuk megoldani,mert ahol füves...ott fás is..az meg nem túl szerencsés :lol: :lol:

Nyuff.köhögésre:kakukkfű-illóolaj párologtatás.mellkaskence (Baby-Luuf) .Sinupret csepp- váladékoldásra.(de pontosan nem tudom,hogy ez hány hós kortól adható...mert adhato csecsemőnek az tuti...de hogy mikortól :roll: :roll:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Celo akkor én mit szóljak?
az eggyik 9 a másik 6 évesen tanult meg...nem mondom,hogy ciki volt de azért már egy csöppet írígy voltam a többi gyerekre :oops:

Most meg a beszéddel vagyok így,komolyan kezdek aggódni Szilveszter minha egyre rosszabbul beszélne..az egész család ezt mondja!
Remélem ilyen betegség nincs!!!!!!!!!!
Amúgy Szilveszter 130 Szindi 153 cm
A nagy kicsi a kicsi nagy :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Csokinyuff!!
Jobbulást Majának!!! Nálunk váladékoldásra a Rinathiol (nem is tudtam, hogy van banános is) vált be a legjobban. Próbáltam a lándzsás utifűvet és a homeopátiás Stodalt is, de nekünk egyik sem jött be, bár mások dicsérik. Fontos, hogy hurutoldót legkésőbb 5 órakkor adhatsz , mert ha később adod, akkor megzavarja az alvást és fekvőhelyzetben csak köhögtetni fogja a hurut. Éjjelre, szárasz köhögésre a kakukkfüves balhék is jók, de ami nálunk a tuti az a bazsalikom olaj kicsi testápolóval a mellasra - 5 perc alatt elmulasztja a fuldokló köhögésüket. És sok folyadék a hurutoldás miatt és sok C vitamin (szkorbinsav) az immunrendszer támogatásához.

A só az nagyon tuti - nálunk van sóbarlang -nagyon szeretem és olyan jól tisztitja a gyerekeket (is)

Andi!!

Engem is nagyon zavar, hogy a Marietta még nem tud kerékpározni, de nem tudok vele mit tenni. Neki is leér a lába a földre, de egyáltalán nem tudja megtartani az egyensúlyát. A hepe-hupás füvön meg se próbálom, szerintem ott nehezebb lenne. Ja, és 118 cm a lányom és még nincs 5 éves :roll: :roll: :lol: :lol: Szerintem a nyulánksága miatt is esetlenebb. Vagy alapból béna mint az anyja :oops: :oops:
Azt viszont nem értem, hogy Szolnokon miért érnek hamarabb a masodik magzatok?? :lol: :lol: :lol: Bocsi! :lol: :lol: Nem hallottam még ilyet!!!

Évi!!

Tényleg gratula a tekeréshez!!! Nagy szó, én tudom :lol: :lol: :lol:
A hüvösvölgyi gyerekvasúton voltunk és ott néha megy nosztalgia vonat (szerintem a neten megtalálod őket menetrenddel együtt)
Sejtettem, hogy a fiuk értékelni fogják!!!! :lol: :lol: Marietta szerint mi a Thomason utaztunk :lol: :lol:

Kory!!

Gyönyőrűek a gyerekek!!! De ha jól megnézed a sárát, neki még kiengedett állapotban sincs olyan jó kis pocija, mint Olinak :lol: :lol:
Lehet, hogy szar evők a gyerekeid, de ezeken a képeken ez nem látszik!!!!! Nagyon jól néz ki mindkettő!!!! És ha így folytatod, nem fogom neked elhinni, hogy nem esznek!!! :lol: :lol: Oké, vicc volt, tudom, hogy neked ez kín, de hidd el, hogy nincs értelme ezen görcsölni, mert csudaszépek a gyerekeid és nagyon formásak!!

Egyébként a Sára sportot űz abből, hogy gerincig behúzza a hasát és a bordái jól kirajzolódnak - tetszik neki, hogy szörnyűlködöm :roll: Már ő sem olyan husos, mint régen. Vékonyodik, de nekem ez a természetes a Marietta mellett (és persze esznek, tudom, hogy ezért vagyok nyugodtabb emiatt)

Bárány!!

Kérdezted a kullancs oltást. Én nem adatttam be. Úgy gondoltam, hogy még kicsik, mi fürdetjük őket, megtaláljuk, ha van bennük. Ez volt életük első kirándulása, nem igazán járkálunk erdőbe. Pár év múlva, ha többet mászkálunk és nagyobbak lesznek, akkor tuti beadatom.
Élvezzd egy kicsit nagyobb százalákban az állapotodat!!!
:wink: :wink: Én úgy írigyellek!!! Adok neked még 40% örömöt - jó??
Nekünk olyan volt az esernyős babakocsi, hogy nem teljesen csak félállásig lehetett ledönteni, de ez tökéletesen jó egy 1 éves gyereknek, ha véletlenül elalszik!! Mert nálunk csak véletlenek voltak a séta közbeni elalvások :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Sziasztok!

Calella, üdv a csapatban, Ti már túl vagytok egy-két dolgon 11 évesen. Egy gyereked van? Van valami egészségügyi problémátok, azért vagy itt? Nálunk a füves pálya megnehezíti a tekerést, egyébként csak egyszer dőlt el a betonon, már nagyon fáradt volt, és akkor is letette a lábát előtte. Magától Martin biztos soha az életben nem kezdett volna el tekerni. Nem is értem hogy csinálta a lányod?! Martint a száguldás fogta meg, tiszta vigyora feje mikor biciklizik.
Sziszi, Szindi, Marietta - mind lányok, mit vártok, ők inkább babáznak, mint bicikliznek, nem?
Bárány, én is vártam a 36. hetet, hogy tudjak alternatívban szülni. Aztán 10 percet töltöttem ott- na persze nem bánom....
Gyöngyi, gőzös ugye nincs elfelejtve? Férjem is egész lázba jött a kép láttán, hogy megyünk gőzöst nézni. Sanyid mindig eszembe jut, mikor tűzoltó baleset történik, ugye minden oké veletek?
Na megyek dolgozni, hüp-hüp.

Éva

KépKépKép
agmano

Szia Gyöngyi!

KépKépKép
agmano

Gyöngyi!
Nálunk is csak ritkaság volt a babakocsiban alvás egy éves koruk után...egy kezemen meg tudnám számolni hányszor fordult elő!!

Megvan az első baba a juniusi topikunkban 3100gr.sajnos méhen belül fertőzést kapott tüdőgyulladással kezelik de hamarosan mehetnek haza.

Jaj miért nem lehet minden terhesség tökéletesen problémamentes????
Én azt akarom!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Hát Bárány,ez indításnak nem a legjobb hír,mármint a csecsemőnek
a tüdőgyulladás.A kora babákna(tudom,ő nem az)ez szokott lenni
ami a legnagyobb százalékban tragikus szokott lenni.
És nemsoká jöhetnek haza?
Ilyenkor miből látják a csecsemőn a fertőzés jeleit?
Lázas?
Első babás?
Szilveszter folyamatosan jár logopédushoz?
Szerintem ő kényelemből és megszokásból nem beszél szépen.
Amúgy tudna!
Én az oviba rá sem merek kérdezni,h.mennyire értik,h.mit mond meg,h.mennyit beszél.Én itthon értem,de nagyon sok betűt téveszt.

Kép

Kép
kory

Kory:részleteket mi sem tudunk mert csak egy ismerőse írja le a híreket dióhéjban...
Remélem hamar túl lesznek rajta!!!!

Beszéd:folyamatosan jár logopédushoz hetente 2x....de nem sokat segít :lol:
De mivel Szindi sem tud tökéletesen beszélni ezért kezdem elveszíteni a reményt....
É sgondolhatod Szindit mennyire zavarja....
Vannak olyan szavak amiket kis sem mer mondani pl dóri
Vendég

Sziasztok!

Huu ha tüdőgyuszi.. :shock: De bizti hamar meggyógyul a pici és mehetnek haza. :)

Mi elvagyunk,rakok majd fel képeket. :)

Nagyon ügyes Olivér. :) Domi csak akkor tud álni,ha megtartjuk. :)

Ülni úgy tudunk,ha ülve rakom le. :)

Mászi-mászi az ezerrel van...

Huu lányok honap megyek magánfül-orr gégészhez. Már dec. óta egy tüszőm bevan gyulladva. :shock: Mivel szoptatok szinte nem kapok rá semmit. Pencicilin érzékenységem miatt az is kihúzva. Most kb. 2 hete voltam megint (a 2dik)dokinál vele,adott bioparoxot aszem,de ő szerinte,nem durva,mert csak egy,meg nem volt lázam se tőle stb. Majd ha nem szoptatok akkor menjek vissza,ad rá gyógyit. Ő háziorvos volt. De még sem nyugodtam meg ettől,hogy majd meg,hogy nem vészes stb. :? Majd kíváncsi leszek,hogy szakdoki mit fog mondani.

Most Domival írok nem könnyű :lol:

Később jövök.. folyt....
varga tünde

Hali!!

Kory!! Te kérdezted mit kaptunk nyanya napra!!
Én ezt:
Kép

Tünde!!
A Bioparox nagyon jó!!! És szerintem a penicillinen túl is van szer amit lehet szedni szoptatás alatt - ha muszáj.

J éjt!!

ágyöngyi

Jó estét.

Gyöngyi: igen azt mondják,hogy jó.. na a szakdoki szerint nem is tüsző,hanem valami izé (elfelejtettem a nevét) :shock: amivel nem kell foglalkozni,ha nagyobb lesz,ami nem valószinű,akkor lecsipik és kész. Huuuuuuuuuuu nagy kő esett le a szívemről.. :) Szép volt az ajid :wink:

Szép estét.. :)
varga tünde

Köszi lányok a segitséget maja szemmel láthatoan jobban van :wink: Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Gyöngyi!
Nagyon klassz az ajándék!
Hogy került a fotó a desszertre?
A férjed ötlete volt?

Csokinyuff!
Nagyon édi Maja!
Ilyen ügyin fürdik maga is?
Én nem merném úgy.
Jó kis husi-musi,a sapkás képen tiszta cicikés.
Amúgy kérdezni akartam,h.tart még a kapcsolat?
Megismertétek már egymás szüleit?

Bárány!
Nagyon el vagy veszve!
Mizu?
Anyáknapja,h.sikerült?
Apuka bemehet a császárra?

Kép

Kép
kory

Szia Kory!
Nem vagyok elveszve csak nagyon rosszul viselem így avége felé..iszonyatosan sok a para és nagy a teher!!

Anyák napja nem is volt az oviban,csak ahogy mentünk érte elmondott egy verset és adott egy kis saját készítésű ajándékot!
Itthon meg a szindivel közösen vettek egy kis plüssmacit..

CSászár:apuka bejöhetne de nem akarjuk...
Vendég

Bari!
Az jutott eszembe,h.tudod én is extra aggodalmaskodó vagyok.
Éppen ezért én a 34.héten voltam 4D-n Gyöngyösön.
10eft ,de nekem megérte.
35percig tartott,de addig a nő fél perc szünet nélkül mondott
minden információt.
Főleg azért mentem ,mert Olivér farfekvésű volt,majd születésekor haránt,és féltem nem-e a nyakán van a zsinór,nem e rossz
magzattartásban van stb..
Engem nagyon llenyugtatott,tényleg 35percig mondta a babáróllepényrő,magzatvízről,zsínórról,először a külső szervekről 15ercig,majd a belső szervekről 15percig.Megnézte a nyúlajkat,a méh érettségi,ellátottsági fokát.A zsinór áramlását,a gyomra telítettségét,a hólyagját.Nekem a méhszáj állapotát,a hólyagomra gyakorolt nyomást.
Nagyon sok mindent,most ezek jutottak az eszembe(tudod már rég volt),de tényleg megnyugtató volt,tudni,h.jó a kis szive,tüdeje stb..
Menj el te is,ne sajnáld érte,fő a nyugalmatok.
De nagyon ne halaszgasd,mert utánna már annyir kitölti a helyet,h.nehéz hozzáférni.
Fogadd meg tanácsom ahová ne menjél az ilyen szar Mega Toy,Brendon,meg sok ilyen pénzre hajtó,kis tudású helyek.
Elmész?

Kép

Kép
kory

32 hetesen voltam 12 ezret fizettem...semmit nem láttak a gyerekből ,azt mondta negatív rekord vagyok, annyira nem látszik de a pénzt elkérte, sírva jöttem haza..úgy néz ki a képen a gyerek minha a késes gyilkos összebarabolta volna+tiszta göröngy a feje amire azt mondták:ilyet még nem is láttak!!!
Na ezek után soha többé,
1 mégegyszer ben fizetek
2 mégegyszer nem idegelem ki magam
Vendég

Igen a kapcsolat tart a képeken éppen a barátoméknál vagyunk.
egy hétig ott voltunk meg ő is volt eg hetet nálunk:)
maja meggyogyult....
más különösebb nincs....
Vendég

Bárány!!

Nem hiszem el!!!!!! :roll: :roll: :roll: Neked még a 4D-s UH sem sikerül?????? Szerintem, ha más meséli ezeket nem hiszem el!! :oops:

ágyöngyi

Gyöngyi hát látod ilyen nyomorult vagyok
Vendég

Szia Agmano! Köszönöm.

Csak véletlenül bóklásztam erre mert a fórum címe miatt azt néztem volna valaki adja e a Lenkei féle gyerekszirupot a babujának. Aztán itt ragadtam :lol: a biciklis témában.

Egyébként a Kullancs elleni oltást (gyerekorvost mindig megkérdezem Ő beadta e a gyerekeinek) beadattam FSME-juniort kapta a lányom, igaz 7 évesen kezdtük (mi is be vagyunk oltva :lol: , ugyanis eddig két kullancs volt bennem egyiket semtudtuk kiszedni, ügyelet lett belőle és szóltak, hogy nagyon fertőzött a terület!) Sőt nekem a dokinéni a fertőző agyhártyagyulladás elleni oltást is javasolta, de csak azt ami csak a C típus ellen véd, de jóval hosszabb ideig (azt hiszem 15 év).
calella

Sziasztok!

Lenkei multi szirupot és tablettás C-t adtam/adok a fiúknak. Csak ősztől tavszig.
Martin füle megint folyik hétfő óta, ill. most már múlik. Valszeg nem jó a füldugó. 9000-ért csináltathatunk másikat + már 2-szor lett miatta beteg.
Bővebben később.

Éva

KépKépKép
agmano

Újra itt.
Bárány, nem csak Te vagy szerencsétlen, bár kétsételen nagy tragédia ért, de mi ugyanúgy küzdünk 2 éve a fülekkel, és akkor mindig a végleges(nek tűnő) megoldás megtalálása után újabb problémával szembesülünk.
A 4D-s UH-on Martinnak mi is csak a hátát láttuk, Norbi pedig szintén rücskösfejű volt, de a kukiján kívül semmi épkézláb testtája nem látszott. Arcot egyikük sem mutatott.
Jobbulást szegény kis tüdőgyulás babónak. Kis unokahugim és és 2 másik kis súlyú ismerős baba ezt megúszta, nem lehet álltalánosítani - sőt én még nagyobbaknál sem hallottam a mai világban. Fertőzést viszont igen a hipi-szupi országos hírű szülészeti centrumban....
Judit, utólag is boldog születésnapot, hát már Te is vénülsz!
Szuper édes Maja, már hiányoltam a képet. Valszeg Ti sem ússzátok meg talpbetét nélkül! Nem kellett a fábfejét tornásztatni újszülött korában? A fotón úgy tűnik befelé áll. Vagy csak puha neki az ágy? Norbi is ilyenkor kezdett el mászkálni az ágy mellett, azóta nem lehet rá nem figyelni.
Kedden szemvizsgálat Martinnak és nekem. Kicsit izgulok, mi derül ki. Utána javasolnak napszemüveget húzni és közelre nem fog még egész nap jól látni. Pont akkor megy bábszínházba az egész ovi :cry: Látod Bárány, mi is pechesek vagyunk, de nem ez a lényeg. Úgy fogom fel, hogy de jó, hogy velem lesz aznap Martin. Kicsit önzés, de sebaj.
Jó napozást mindnekinek, bár nálunk tiszta felhő minden és még csak 20 fok sincs. Brr.

Éva

KépKépKép
agmano

Agmano ezek szerint nem csak nekem lett rossz a 4d :(

Nyuff a kis Maja lába tényleg érdekesen áll..én is észrevettem de mivel én egy túlaggodó tipus vagyok azt hittem csak én látok már megint rémeket :oops:
Vendég

igen látom én is észre se vettem mert nem szokta igy tartani csak az ágy volt puha.
Nem kellettt tornáztatni eddig minden rendben volt..... :roll:
Vendég

Gyöngyi!

Hozzánk is elért a köhögés!
Írtad csokinyuffnak a bazsalikom olajat testápolóban.
Én kértem volna a patikába,de úgy néztek rám,mint az UFO-ra.
Hogy néz ez ki,ill.hol lehet beszerezni.
Mennyit kell csepegtetni egy fél marok testépolóba?
Lefektettük Kingát ebédután és még nem tudott elaludni a
köhögéstől.
Már előre félek az éjszakától.
Csajok,h.telik a hétvége?
Bari ha tudsz tegyél már fel képet a babasarokról vagy babaszobáról.
Kory

Kép

Kép
kory

Kory, jobbulást!

Nálunk csak taknyosak, de rendesen. Martin nem megy oviba a héten, de Norbin is gondolkozom. Du elhozom, aztán majd meglátjuk. Holnap reggel szemészet. Szorítsatok, h ne legyen gond!

Éva

KépKépKép
agmano

Úgy emlékszem már tettem képet.. :shock:

Kép

egyenlőre ilyen..és a mi hálószobánkban van
Vendég

Jobbulást minden kis betegnek...komolyan szinte már hihetetlen egész télen csak ezt írtam nektek...mostmár tessék meggyógyulni olyan szép nyárias idő van!!!!
Vendég

Lehet,hogy nagyon primitív a módszerem,de tavaly egyszer ilyenkor volt taknyos Szilveszter és pár napig sütette az arcát a napocskával...úgy elmúlt neki
Vendég

Jaj bocs,hogy ennyit írok:Agmano sajnos jött egy szemölcsünk a cicijére :cry: úgyhogy sajnos nem ússzuk meg a bőrgyogyit
Vendég

Meg kéne próbálnotok a vérehulló fecskefüvet. De nem amit a patikában lehet kapni mert abban kb 5 % a növény, és a többi az mind alkohol nagyon nagy a higítása semmit nem ér. Maga a növény most virágzik a neten találsz róla képet hogy néz ki. Letöröd és ilyen sárga lé jön belőle. Azt kell rátenni. Leszárítja. :lol:
calella

Kory!

A bazsalikom olaj - párologtatni való illóolaj formában használom. Napközben a kicsi mécseses párologtatóba. Éjszakára meg a 5-6 csepp egy kevés testápolóba - hogy tényleg mellkas bedörzsökésként működjön :oops: Szerintem bárhol kaphatsz ilyen illóolajat.
Nálunk az ovónéni foglalkozik aromaterápiával, ő javasolta és ő hozza spec. sűrűségűt a mesterétől, de szerintem jó a boltban kapható is.
Vagy Sinecod és társai köhögéscsillapító.

Calella- vérrehulló..húú de jó ötlet, tényleg ez nagyon jó a szemölcsre én is emlékszem már!! :) :)

Bárány!!
Napocska gyógyító ereje??!! Lehet primitív, de hatásos!!! Szerintem is sok mindenre jó!! :lol: :lol: :lol: Depi ellen is!! :wink:

Évi drukkolok holnap a szemészet miatt!!!!!

Nálunk is készülőben van valami betegség (skarlátosak a barátok :roll: :cry: ), mert Marietta nagyon kínlódik, de nincs semmi kézelfogható tünete!!!

Hogy telt a hétvégétek???

ágyöngyi

Sziasztok

Évi.drukk a szemészethez.majd gyere és mesélj,hogy mi volt

kicsi betegeknek gyógypuszi :)

Mi kirándulni voltunk vasárnap -Eger,Szilvásvárad-tegnap meg festettünk itthon ...megyek is sikamikálni :twisted:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Gyöngyi!
Köszi,akkor ez a kis barna üvegbe található párologtatni
való?Nem ilyenre gondoltam,de megpróbáljuk,megnézem itt a lakáskultúrában.
Éjjel,meg ha fekszik köhög szinte folyamatosan,ha kint van alig,lakásba meg még türhető a helyzet.
Csajok,h.vannak?
Sára beíratkozott az oviba?

Cleo!
Az tök jó kirándulás!
Kis vasutaztatok?Mit csináltatok,mi volt a program?
Milyen színűre festettetek?

Éva!
Ment egész idő alatt a drukk!++++++++++++
Írjál,h.minden rendben van!!!!!

Bárány!
Igen ezt a képet már láttuk,csak azt hittem
már van benne kis ágynemű,rácsvédő meg ilyenek.
Emlékszel még amikor másik topicban írogattunk,és én is ilyen végén jártam már a terhességnek?
Majd Oli megszületett a 38.héten.
Próbáld élvezni ezt a kis időt még,mert lehet utánna már
nem lesz ilyenre alkalmad,hacsak nem válaltok mégegy bébit.

Kép

Kép
kory

Hali.

jövök majd csak egy gyors kérdés Évihez:

Voltunk ma Sziszivel fül nyomásmérésen.El tudnád mondani,hogy hogy kell értelmezni a görbéket? :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Évi!
Mi itt szorítunk,te meg nem is mesélsz?

Kép

Kép
kory

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!Kép

Éva megy a druk a szemészet miatt. :)

Huuu Bárány már 35 hét. :) Irigyellek meg nem is.. :)

Kory hogyáltok kaja ügyileg? No meg a többi ? Már olyan szépen áll. :) Domi csak most próbál feltérdelni,állni meg csak segítségel megy,utánna már tartja magát.. Alakulunk.. Viszont most kezdett nem akarok enni,mert nem izlik dologba. Tök kiakadtam,gondoltam is rátok,hogy milyen szar nektek évek óta ezt csinálni.
Voltunk oviban,ott beszélgettek a súlyokról lesz ott 11kg gyerek is.Szegény anyuka is azt mondta,hogy alig akar enni a majd 4 éves gyerek (azt most nem tudom fia-e vagy lánya),de ott is azt mondták neki,hogy nem baj majd alakul,biztos ilyen testalkatú. Na mindegy mindenesetre kiidegeli magát az ember.

Ki merre megy nyaralni? Mi maradunk itthon.. :roll:

Apának ma van a szülinapja,megyek is főzni. Mire estére haza ér legyen meglepi. 11kor megyünk a tortáért. :D
varga tünde

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?