Sziasztok!
Bocsi, kicsit eltűntem, de ez a jó idő tényleg hívogat, este meg már hulla vagyok, ráadásul Marci honlapját frissítettem, ami 1 hetet vett igénybe.
Verna, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lolo hogy van? Mi a Nádland-nél vettük a játszóteret!
Szantre,
asszem Te kérdezted, hogy nem volt-e megterhelő az a 4 nap rohanás. Igazából nem, mert csak 1-én volt egy nagy séta, ami bár elég kiadós volt, van egy tempó, amivel bármennyit tudnék menni.
A többi nap bár sokfelé mentünk, de szinte végig ültem, kivéve a bevásárlásoknál. Mikor Anyuéknál vagyunk (vagy a Nagymamáméknál, a kettő ugyanaz, mert szomszédok), olyankor én csak hátradőlök, és nézem őket, mert azonnal átveszik tőlem Cicát.
Márk nagyon ügyesen segít!!!! És tényleg milyen kis ügyeske már!
Andi,
nem semmik a Lányaid!!!!!!! Igazi kis terroristák! Nem lesz könnyű dolgod Velük, de az tény, hogy később lesz mire nosztalgiával visszaemlékezni!
Bogi dumájától meg ki lehet feküdni!!!!!!
Pimpó,
mi volt a dokinál? Remélem, semmi komoly, és "csak" egy gyomorrontás!
Pilla,
Laja szókincse nem semmi!!! Nagyon édes lehet, ahogy dumál! Irigyellek a kertrendezés miatt, nálunk erről szó sem lehetett anno, mikor ide költöztünk, mert a férjem egy fillért nem hajlandó a kertért fizetni, mindent én veszek. Szerinte az egész felesleges pénzkidobás, mert a gyerekek úgyis kijárják a füvet.
Ja, és mondanom sem kell, hogy nálunk nem föld van, hanem sitt és sóder egy adag homokkal lefedve, na ebből csináljon valaki kertet!!!!! Már vettem néhány zsák földet, így már van egy kis fű, igaz csomókban. Éveről évre veszek valamennyi földet, azt leszórjuk, és a lukakba fűmagot szórunk. Ez minden, amit a férjem hajlandó megcsinálni.
Tüccs,
hát, én sem tudok mit mondani az embriókkal kapcsolatban, ez a Ti döntésetek 100%-ban! Kívánom, hogy minden úgy menjen, ahogy Ti akarjátok! Azért készülj fel, hogy nem lesz könnyű egy ikerterhesség egy tipegő mellett!!!! Ami most jön, az egy nagyon energikus és pörgős időszak a gyereknek, Marci után is mindig rohangálni kell, állandóan veszélybe sodorja magát. Én ezt nem is gondoltam volna, és néha nagyon meggyűlik a bajom Marcival és a terhességgel. Nem riogatni akarlak, csak felkészíteni, hogy lehet, hogy valamilyen segítségre szükségetek lesz!
Henus,
rohadtul irigyellek az anyósmentesség miatt!!! Nálunk már odáig fajult a dolog, hgy valamelyik délután spontán beállított hozzánk, előtte egy szóval sem mondta, hogy jön, mert főzött, és gondolta, még frissiben kihozza!!!!!!!!!!!!!! Azt hittem, felrobbanok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Falunapok,
mi nem hiszem, hogy megyünk, vagy ha igen, akkor is inkább délután, mert este nem tudnánk kire bízni Marcit. De annyi dolog van itthon, hogy nem hiszem, hogy bárhova is mennénk.
Velünk minden ok, most 2 napja épp festem a játszóteret, szép cseresznyefa-színű lesz! Már nagy része megvan, én csak ott festem, ahol elérem: ahol nem kell hajolni vagy nyújtózkodni, bár volt rész, amit nem akartam kihagyni, így letérdeltem, és úgy festettem. A férjem majd a kimaradt részeket festi, én már nem csinálom tovább, nagyon elfáradtam.
Marci mindeközben nagyon ügyesen segített, soha nem volt láb alatt, húzogatta a kis talicskáját, vagy ő is festett: a vödrébe tettem kis vizet, meg adtam neki egy kis ecsetet, és azzal "festette" a teraszt. Homokozni is mindig ott homokozott, ahol épp nem festettem, pedig nem is mondtam neki, hogy menjen ide vagy oda, mintha magától érezte volna, hogy most hogyan segíthetne!
Ő is nagyon sokat fejlődött az utőbbi napokban-hetekben, rengeteg mindent megért, már szinte teljes értékűen lehet vele kommunikálni, épp csak nem beszél. Bármit kérek tőle, hogy hozza oda nekem, vagy vegye fel, megteszi, egyre többet tud önállóan játszani, miközben dumál (csak legyek ott a közelében). Ráadásul nagyon rendszerető, mindent ugyanoda rak vissza, ahonnan elvette. Ennek csak akkor nem örülünk, mikor olyan dolgot is visszatesz, amit direkt elveszünk valahonnan, és épp használnánk, erre fogja, kiveszi a kezünből, és teszi a helyére.
Végre csináltam pocakfotót, mindjárt felteszem, csak le kell kicsinyítenem.