Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Éva:
NEm sírtam. Az első gyerekre való várakozás hosszú hónapjai, évei nagyon megedzettek. De azért aranyos vagy, hogy így vigasztalsz.

Lányok, hajrá,hajrá.

Kicsiandi
Kicsiandi

Sziasztok lányok!

Mikor esik le a hőmérséklet, ha ne adj isten mégsincs terhesség? Nekem még 4 napom van a NEM várt vérzésig, de a hőm még mindig magas, 37,1 volt ma reggel is. Kép

Boglárka: 5 c 33 cn Györ 24 év
Ildi: 2c 24 cn Szekszárd 21 év
Monique: 9c/11hó 23 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 22 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 21 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 19 cn Budapest 31 év
Kriszti: 10c 18 cn Galgamacsa 29
Jázmin: 4 c 9 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 9 cn Szeged 30 év
Zsófi: 4 c 5 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Száva: 4 c 6 cn Miskolc 29 év
Ancsi: Adács 27 év
Kicsiandi: 5 c 3 cn Budapest 32 év

Kicsiandi!

Én is nagyon sajnálom, de fel a fejjel, nem sokára újra a lista tetején leszel (egyébként tényleg jó érzés ott lenni).

Boglárka!
Mi van veled? Nem tudsz még semmi bíztatót mondani?

Lányok!
Nagyon le van lassulva ez a topic, írjatok már valamit! Kép

Ildi
másikildikó

Ildi !
A menstruációig még fönt maradhat, de az lenne a jó, hogyha le se esne és meg se jönne.Drukkolok!
Erika2
erika2 (erika2)

Teljesen OFF-topic, de végig követtétek a vizsgaidöszakomat és a nyelvvizsgámat, úgyhogy leírom:
SIKERÜLT A SZÓBELI NYELVIZSGÁM!!!!KépKép
Az írásbelinek késöbb lesz csak eredménye, de azt nem bánom, ha újra kell menni, csak a szóbelin akartam túlleni és sikerült!!KépKép

Mostmár jöhet a többi jó hír is! Tesztek, lányok?Kép

Ildi,
a hö azon a napon szokott leesni, amikor megjön, de nekem akkor sem esett le, csak a menzi 3.napján.:-/
Ne törödj a hövel, csak pihenj és egyél jókat!!Kép

Puszi
Jázmin

Jázmin!

Gratulálok a nyelvvizsgádhoz! Biztosan sikerülni fog az írásbeli is.

Erika2, Jázmin! Köszi a "hőinfókat". Akkor nem is mérem, ha sikeres volt ez a ciklus, az néhány napon belül úgyis kiderül.

Ildi
másikildi

Jázmin!

Gratulálok!
Hátha megindul nálad a sikerszéria! Kép

Rita
Krita

Jázmin!
Gratulálok a nyelvvizsgádhoz!

Mindenkinek nagyon jó és "termékeny" hétvégét kívánok!

Erika2
erika2 (erika2)

Sziasztok!
Igaz, már egyszer bejelentkeztem,hogy visszajöttem a nyaralásbol, de nem nagy vihart kavartam, lám, még a listára sem raktatok felKép vagyKép??
De nem is tudom, most milyen paramétereket kellene megadnom, ugyanis tegnap azt hittem megjött a mensim (ugye olvastunk már az akció ezen hatásárol, miszerint elösegiti a mensit megjövetelét), de mára minden elmult... Még várok pár napot, vagy hetet, mert mivel elöre idöpontot kell kérni a dokihoz, nagyon ciki lenne, hogy ha pont addigra jönne meg.Ugyhogy nagyon nem is bánom még a lista-nélküliségemet, mert csak diszelegnék a tetején, ki tudja meddig...
Hát lányok, ami jó evészetet illeti, abban most nem volt hiányom, amig otthon voltunk anyukám folyamatosan tömött,meg is látszik a mérlegen 4 kg-val nyomok többet!!!! Kezdhetem megint a fogyókurámat, pedig olyan jól lement rólam 6 kg mielött indultunk. De megfogadtam, hogy nem koplalni megyek haza...
Na, mára ennyi, én irogattam most nektek, ha nem is nagyon épületeseket, de velem most nincs semmi különös. Ha csak az nem, hogy már régen leesett a höm ( már egy hete legalább) de csaknem akarodzik a mensi. Nekem tulajdonképpen ez a bajom, hogy mostanában egyre hosszabbodnak a ciklusaim, január ota immár a harmadikat taposom.
Sziasztok, és irjatok valami okosat nekem!
Barbi
Barbi

Upsz, elfelejtettem, Jázminnak nagy gratula a vizsgáihoz, én is átmentem pár ilyen nyelvizsgám, tudom mit jelent, ha sikerül!!! ezek után már mindent rozsaszinben lát az ember, hátha más területre is meghozza a sikerességet!!!!
Barbi
Barbi

Üdv BarbiKép

Nem nagyon tudtuk a paramétereidet, azért nem vagy fönn, de ha megjön, akkor majd megadod, oksi?
De jó volna, ha mégsem kellene felrakni, mert nem lenne 'aktuális'.Kép

Ildi, Rita, Erika, Barbi,
köszi a gratulákat.Kép

Ma voltam UH-on és szerencsére elmúlt a folyadékom, felszívódott, de nem találta elég "szépnek" a tüszömet, ezért nem adott Clostit. Csak akkor kapom, ha nagyon esélyes minden, sajnos most nem úgy látta, de hétfön újra megnéz.
Viszont lesz végre összeférhetetlenségi vizsgálatom (nem termelek-e ellenséges anyagot), ha az is negatív, márcsak az átjárhatóság lehet a gond. Ettöl a két októl félek, most az egyiken legalább túl leszek.Kép

Jó hétvégét!
Jázmin

Sziasztok lányok!

Én azt találtam ki, hogy elfoglalom magam Kép

Beiratkoztam aqua-fittnes-re, hétfötöl fogok járni, és kipróbálom a hipoxi-trainer-t is, azt úgyse lehet kismamaként...

Remélem lefogyok pár kilót és jobban fogom magam érezni a börömben. (És talán apának is jobban fogok tetszeni, ki tudja? Kép )

Mindenkit üdvözlök, és sajnálom hogy ilyen eseménytelen életem van. Várom, hogy megjöjjön.

Puszi, Lotti
Lotti

Jázmin! Gratulálok a szóbelidhez.
Majd írd meg, kérlek, milyen ez az összeférhetetlenségi vizsgálat, hogyan csinálják. Remélem, holnap szebb tüszoket talál a dokid.

Barbi! Fogyóval csak óvatosan, ha túl kemény, árthat a baba-programnak!

M.
Monique

Szióka minenkinek!
Én az a Kinga vagyok, akinek rögtön vetélés után összejött az újabb kisbaba.
Csak azoknak szeretnék néhány vigasztaló szót írni, akik hasonló cipöben járnak.
Igaz, nem tudom hány hetes, de bent vanKép,csak nem merek sem örömködni, sem dicsekedni.

Gondolatban Veletek vagyok, sajna gyakorlatban csak aug. 20 után, ahova utazom nemhogy internet, de áram sincs!Kép

Kívánom, hogy mindenki, aki most ezt olvassa, augusztusra a friss-mama topicban dudorodjon!!!

szép, napfényes, vidám nyarat minden kedves babát akarónk:
Kinga
kinga

Sziasztok lányok!

Boglárka, Monique, Éva! Mi a helyzet veletek?
Nálam egyenlőre még nincs semmi, az előző ciklusban a 26. napon jött meg, úgyhogy most reménykedem...
Tegnap egy picit éreztem úgy mintha meg akarna jönni, de gyorsan el is múlott ez az érzés. Ma még nem mutatta semmi jelét, hogy meg akarna jönni. A melleim feszülnek viszont elég rendesen.

Boglárka: 5 c 36 cn Györ 24 év
Ildi: 2c 27 cn Szekszárd 21 év
Monique: 9c/11hó 26 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 25 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 24 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 22 cn Budapest 31 év
Kriszti: 10c 21 cn Galgamacsa 29
Jázmin: 4 c 12 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 12 cn Szeged 30 év
Zsófi: 4 c 8 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Száva: 4 c 9 cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 5 c 6 cn Budapest 32 év

Ildi
másikildikó

Sziasztok!

Íme az új lista:

Éva! Mi újság Veled?

Rita
Krita

Szijjasztok lanyok!

ollyan jo ujra koztetek,meg nem tudtam mindent vegigolvasni de ma potolni fogom.

Kinga!

Vigyazz nagyon magatokra.Kép

Jazmin!

nagy gratula a vizsgahoz!

Andy Baby!

itt vagy?minden ok nalad?

pussssszzzzz mindenkinek Kriszti

megyek olvasni
kriszti

Kiscicak!

ha nem irtok kenytelen leszek dolgozni!!!!!!!

Kriszti
kriszti

Sziasztok!Kép

Most jöttem UH-ról és a rút kiskacsa tüszömböl gyönyörüséges tüszö lett! Azt mondta a doki, hogy mégis esélyes ez a hónap, pedig úgy nézett ki a hétvégén, hogy nem. 3 hónapja elöször van, hogy 2 helyett csak 1 tüszöm van. Ennek örülök, mert végülis ez a természetes, söt eddig nem volt még barnásom sem, pedig a 9-10.napon szokott kezdödni.KépKép

Monique,
köszi a gratulát és a drukkot is -bejött!Kép Mindenképpen megírom az összeférhetetlenségit majd, de egyenlöre én sem tudom milyen lehet.Elég zsufis a vizsálatra várok listája, de remélem nyáron túl leszek rajta. Akkor egy gonddal kevesebb, ami miatt izgulhatok.Kép

Lányok,
ha valami vizsgálatra gondoltok, hogy jó lenne rajta túl esni, akkor bátran szóljatok a dokitoknak!!! Én hoztam fel szombaton a dokimnak és mondta, hogy ö is gondolt rá, úgyhogy megkérdezi mikor mehetek a vizsgálatra.Kép Vegyük kezünkbe az irányítást!Kép Elvégre rólunk van szó.

Lotti,
a mozgás tényleg jobb a koplalásnál. De csak a magad kedvéért fogyj, ne másért. Remélem sikerül a fogyási terved.
Jázmin

Kriszti,
üdv újra köztünk.Kép Köszi a gratulát.Kép
Jázmin

Jázmin!

Gratula a szép tüsződhöz. Akkor most mindent bele!!!!!! Kép
Olyan jó lenne, ha végre sikerülne!

Ildi
másikildikó

Sziasztok Lányok!

Újra itt vagyok köztetek.KépElõször is köszönöm mindenkinek, hogy szorított nekem. Már nagyon hiányoztatok!Kép
Hát túl éltem ezt a beavatkozást, de borzalmasan fájt. Nekem már az is fájt amikor ment a kontraszt anyag. Nem vagyok hisztis típus, de ez szörnyû érzés volt. A bal petevezetékem el volt záródva. A doki azt mondta most kell ráhajtani. Csak most az a baj, hogy nem szedek semmilyen peteérést sekentõ gyogyit, szóval hogy érik így meg a tüszöm?! Végül is én mondtam a dokinak, hogy most nem akarok Clostit szedni. Ha megjön akkor vissza kell mennem.
De lehet hogy ez volt a proléma nálam.
Megint lehet reménykedni!Kép Hátha most sikerül!Kép

Jázmin!
Gratulálok a vizsgáidhoz!

Éva!
Kérdezted hogy mit fognak velem csinálni. Petevezeték átfúvásom (HSG) volt. Azt mondják oda bent a klinikán, hogy ezútán jön a laparoszkópia. Remélem nem jutok el már odáig.

Kriszti!
Mi van veled meggyógyultál? Képzeld nem szedem a MACA-t, mert a doki nem fogadta valami jól a dolgot. Nem mertem elkezdeni, de ha ma vennék még nem késõ? Ma vagyok a 12. napon. Vagy várjam meg ezt a hónapot és utána kezdjem el. Csak akkor már megint mennem kell vissza a dokihoz, persze csak akkor ha megjön. Nagyon tanácstalan vagyok?! Ha elmegy szabira a dokim akkor kellene szednem a MACA-t azon töröm a fejem.
Most már jobban vagyok és nem vérzem. Ha akarod e-mail-ben leírom a velem történteket.

Monique!
Neked mikor lesz HSG?

Erika!
Ne izgulj most már elhiheted, hogy babás vagy!

Zsófi!
Vettem szombaton egy könyvet az a címe:Fogamzóképesség zavarai. Tök jól le van írva benne a prolaktin is. Ha gondolod utána olvashatok.

Kicsiandi!
Nagyon sajnálom, hogy megjött neked. Fel a fejjel a következõ majd sikerülni fog!

Ildi!
Hajrá! Remélem összejön a baba ebben a hónapban!Kép

Rita!
Tessék bizakodni! Mennyire ment fel a hõd?

Boglárka!
Mikor tesztelsz?

Lotti!
Azért vigyázz a fogyókúrával! Nekem se ártana ledobni 1-2 kg-t terhesség elõtt. Szerinted a fittnes nem árt?

Remélem nem hagytam ki senkit.
Puszi mindenkinek!

Andi
Andy

Andy

AKAROM!!!!!!! IRJAL!!nem meg nem igazan gyogyultam meg,ez most nagyon elkapott.Ebben a fertoben tuti nem eshettem teherbeKépKép

Boglarka!
Teszt!!??!!??

erika!
Ugy izgulok erted,kicsit razos a dolog.

Kriszti
kriszti

Andy!

Örülök, hogy újra köztünk vagy, és most egy lépéssel közelebb kerültél a sikeres fogamzáshoz.
Biztos vagyok benne, hogy egy babuci majd feledteti veled a beavatkozás kellemetlenségeit, fájdalmait. Akcióra fel!! Kép

Ildi
másikildikó

Sziasztok lanyok!
Hat kepzeljetek, itthon vagyunk, annyira jo erzes.

Koszi az informaciokat mindenkinek, remelem, tenyleg nem lesz semmi gond.
Az egyetlen problemam, hogy nem volt normalis mensim. Es ilyen meg nem volt, ezert kerdeztem, hogy a poralctin tultermeles eredmenyezhet-e mensizavart.

Andy!
Koszi a konyv tippet, en is veszek egyet, biztos jol jon. Hol vetted?

Jazmin!
Gratula a nyelvvizsgadhozKép

Most megyek, majd jelentkezem. Megjott vegre a jo ido, erezzetek ti is jol magatokat.
Pusszantas, Zsofi
Zso-fi

Kriszti!

Kicsit légy türelemmel. Eddig még nem tudtam írni, mert a fõnököm is kérdezgetett meg a kolleganõk is. Ha minden igaz most tudok neked írni emilt.
Kitartás!
Jó hogy újra itt vagy!Kép

Zsófi!

Itt Szegeden vettem a Plazában egy könyvesboltban. Ti Pesten laktok? Szerintem mindenütt lehet kapni ilyet. Egy vékonyka könyv 580 Ft volt. Nem egy nagy összeg. Benne van minden betegség, baj ami a fogamzóképességet zavarja. Még a férfi bajok is. A meddõség kivizsgálásának fopkozatai. Szóval jó. Dr. Elek Csaba:Fogamzóképesség zavarai

Ildi!

Köszi a biztatást és remélem, hogy júliusban már babás leszek.Kép

Puszi

Andi
Andy

Andy!

Asszem a julius mar foglat a szamunkra!!!!!!!!KépKépvarom az emilt,ollyan kivancsi vagyok,hogy milyen volt.
Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Ildi!
Nagyon bíztatóak a jelek! Kép

Andy!
Örülök, hogy túl vagy rajta. Én is hallottam, hogy iszony fájdalommal jár, de nem akartalak rémisztgetni. Most akkor hajrá! Kép

A hömérsékletem már felment rendesen. Söt! Egyre magasabb értékeket mérek, ma reggel már 37,0 volt.
Jó lenne bizakodni, de sajna nem az optimizmusomról vagyok híres.

Jázmin!
Szuper! Kép
Az mit jelentett, hogy szép tüszö?
Az mekkora?

Rita
Krita

Rita,
kb 27 mm-t mondott, öszintén szólva csak a végén a 7-sre emlékszek, de az biztos, hogy nagyon jó, mert nem szokott csak úgy lelkendezni és most örült.Kép
Szóval érted kezdhetünk izgulni?Kép

Zsófi, Andi, Ildi,
köszi.Kép

Andi,
jó, hogy túl vagy rajta, én is már túl lennék ezen. Mostmár biztos sikerülni fog, már nincs akadály!Kép

Puszi
Jázmin

Rita!

Ez több volt mint fájdalom, ezt nem lehet leírni se. Azt mondták nekem azért fájt mert el volt záródva. Egy másik lánynak is HSG-je volt, de neki abszolút nem fájt. Mondjuk neki átjárható volt mind a két petevezetõje. Az a lényeg, hogy túl vagyok már rajta.
Örülök hogy felment a hõd!Kép Nagyon szurkolok neked!KépKépKép

Jázmin!

Nekem is volt már 27 mm-es tüszöm, de nekem azt mondta hogy ez már túl jó! Még aznap meg is repesztette.
Jó neked, hogy már ilyen nagy tüszöd van. Én most nem fogom tudni, hogy mekkora mert nem kell mennem UH-ra.
Remélem hogy most már nincs több akadály! A héten peteérés és bele is húzunk!
Hajrá!

Kriszti!
Emil ment!

Puszi

Andi
Andy

Sziasztok Lányok!

Jöttem közétek, mert 11 hetesen sikerült elvetélnem. Miért??????? Doktornö szerint három honap várakozás, és lehet ujbol probálkozni. Kapok majd hormont, hogy könnyebben érjenek a petéim + majd terhességmegtarto hormont. Járt már valaki igy, felvilágositanátok, hogy mi következik ezután, ill. mikorra várhato a következö terhesség, hormonok alakulása stb.?
Elgé tudatlan vagyok ilyen téren, elsö babánk volt és nagyon vártuk már. Mos a jövö heti államvizsgmra kellene készülnöm, de még lelkileg tul friss az élmény, ugyhogy mindig a babaneten kötök ki.

Puszi mindenkinek: Pucur
Pucur

Pucur,
sajnos itt többeknek volt ilyen esete, biztos segítenek majd.
Az biztos, hogy szüksége van a szervezetednek a 3 hónap pihenőre és nem is baj, hogy jön az államvizsga, legalább eltereli a figyelmedet.
Nagyon remélem, hogy 3 hónap után rögtön sikerül is neked, erre is volt már példa.Kép
Jázmin

Drága picur

Nagyon sajnálom ami veletek történt,ha nem túl fájdalmas meséld el mi is történt.Nekem szerencsére még nem volt vetélésem,ebben nem tudok segíteni,de szívesen segítenék újra magadra találni.
Küldök neked sok-sok pozitív energiát
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Andy

valasz ment!

Krita!

Csak nem a kovetkezo kismamahoz van szerencsenk???????KépKépKépKépKép

Kriszti
kriszti

Barbi 4c, 27 cn, Calgary, 26 év

beraktam Barbit a listaba,mert meg a lap elejen kerte de ugy laccik veletlen megis kimaradt.

Nekem rossz eloerzetem van,asszem meg fog jonni,tokre faj a derekam,feszul az alhasam,gondolom a Maca-tol erzem erosebben a jeleket mint maskor.De legalabb nem 60 naponkent fogok mensizni.KépKép

pusszancs Kriszti
kriszti

Kriszti!

Ne legyen rossz elõérzeted. Ennek a MACA-nak nincsenek mellékhatásai?
Gondolj arra, hogy ha most nem is esünk teherbe a július bejön!Kép
Ja én nem kívánom neked, hogy HSG-re menjél. Ha lehet inkább szedjed a MACA-t. Addig én is ezt mondtam míg meg nem tapasztaltam.

Puszi

Andi
Andy

Andi!

nem tudok rola,hogy lenne mellekhatasa,itt a gyogynovenyboltban egy nagyon felkeszult neni van es o azt mondta,hogy nem hallottak meg arrol,hogy karos lenne.Viszont o csak 3 honapig javasolta szedni.Egy kura ennyi ideig tart,ezert mondtam,hogyha ez nem jon be akkor a kovetkezo lepes a HSGKép
Bizom a juliusban,de azert a kov.par napot ki ne haggyatok a vilagert se,HATHA!

puszi Kriszti
kriszti

Kriszti!

Nem hagyjuk ki mert szerdán lesz kb. peteérésem. A PG/53 mikroszkóppal figyelem a páfrányokat, ha egyáltalán lesznek.
Ezt a MACA-t én is ki szeretném próbálni, de mikor? A doki elõtt nem lehet titkolózni. Tudod õ nem támogatja a dolgot.
Azért szorítok neked is!Kép

Puszi

Andi
Andy

Andi

sajna az orvosok tobbsege elveti a gyogynovenyek alkalmazasat,talan mert azutan nem kapnak penzt a gyogyszergyaraktol!?!?ebben a honapban mar lehet,hogy felesleges lenn szedned,spontan is teherbe eshecc mostmar ,hogy szabad az ut!!KépEgyebkent meg mondd honnan jonne ra,hogy szeded,hiszen nem orvossag ami kimutathato mongyuk vervetellel.Amugy teljes mertekben meg vagy elegedve a dokiddal?Mert nekem ugy tunik,hogy nem igazan bizol benne 100%-ig.Nem akarlak rabeszelni,isten mencs de szerintem inkabb az mint a gyogyk.En pl.a Closti-tol havi 2 kilot hiztam,mindenutt tiszta ragya voltam,hohullamaim voltak es rossz volt az altalanos kozerzetem.Ettol semmi bajom es volt olyan nyakom aminek kell lennie peteeresnel de az utobbi 10 honapban eccer sem volt.

pussssszzz Kriszti
kriszti

Drága lányok!!

Jázmin!gratulálok a vizsgádhoz és legföképp a szép nagy tüszöhöz!
Picur!
nem szabad elkeseredni ,én is tulestem rajt és csak az lebeget előtem , hogy majd a következőre sikerülni fog.Lehet , hogy jobb igy.Ne érts fére.
Vigyázz magadra és pihenj sokat.

Velem amugy nincs semmi napo ota barna folyásom van , ma voltam dokinál várakozó helyzet van.Nem élem bele magam semmibe,ha nem betekszek meg jövöhétig majd csinálok tesztet.Reggel kiváncsiságból megnéztem a hömet 37,1 volt.
Csak az agaszt , hogy pont most kellett elkapnom valami hülye bacit.

Puszi mindenkinek
Boglárka
Boglárka

Sziasztok!
Jázmin,Kriszti, köszi, legalább nektek szemetszurtam... Tényleg leirtam az adataimat, csak késön kerültek be a listába, már aktualitását is vesztette. De tudjátok mit? Most megprobálom a lehetetlent, és saját magam frissitem , mit szoltok hozzá???
Ime:
Boglárka: 5 c 37 cn Györ 24 év
Barbi 4c, 34cn, Calgary, 26 év
Ildi: 2c 28 cn Szekszárd 21 év
Monique: 9c/11hó 27 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 26 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 25 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 23 cn Budapest 31 év
Kriszti: 10c 22 cn Galgamacsa 29
Jázmin: 4 c 13 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 13 cn Szeged 30 év
Száva: 4 c 10 cn Miskolc 29 év
Zsófi: 4 c 9 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Kicsiandi: 5 c 7 cn Budapest 32 év

Remélem nem csináltam nagy kavart...
Nálam még mindig semmi, mostanában már nem mérem a hömet, ugysem ad semmire választ. Nem tudom miért, de két nap ota igen erös fehéres folyásom van, ez most nálam uj, idáig barnás volt. Micsoda változatosság...Na, de tényleg megbeszéltük a férjemmel is, hogy még kivárom ezt a mostani cikulust, és elindulunk orvosnézöbe...
Most jut eszembe, emlékeztek még Annára, Németországbol? Olyan régen nem jelentkezett, mi lehet vele? Ha olvasod, igazán irhatnál magadrol Anna!!
Na, sziasztok, most megyek is.
Barbi
Barbi

Jo reggelt csajszik!

Barbi!
Annara en is emlexem,jo fej csaj volt,nemtom mi lehet vele,de ugy remlik mintha itthon lennenek es azt mondta innen nem fog tudni netezni.
Udv minalunk!el ne tunj!KépKépErre a nagyon eros folyasra nem mondott semmit a dokid,vagy most eppen nem jarsz??Ilyenem eppen most nekem is van nekem aszonta a dokim,hogy a hormonoktol van ,maca-t szedek,a Closti-tol is volt.

puszi Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Nekem minden hónapban közbejött valami (vizsgastressz, betegség...), hát most is.
Az a vizsgálat amiröl beszéltem holnap reggel lesz. Én nagyon akartam ezt a vizgálatot és vagy 3 hónap múlva kerülhettem volna sorra, vagy most soron kívül betuszkol a doki. Persze, hogy az utóbbit választottam. Mivel ez össze van kötve egy teljes andrológiai vizsgálattal nem lehet elötte akciózni. Most vagyunk félidöben és azt hiszem tegnap megrepedtem és lemaradtun róla, mivel nem lehetett együtt lenni. Holnapra már a tüszöröl leszünk lemaradva. De mivel ugye sperma vizsgálat is lesz, amit ott kell leadni, utána nem lesz valami jó minőségü.
A legszomorúbb, hogy 1 év óta elöször nincsen barnás folyásom, vagyis nagyon jó a hormonháztartásom, minden megfelelö lett volna, a doki a tüszömre azt mondta, hogy ebböl könnyen lehet terhesség. A ciklus elején nyugodt szívvel hagytam volna úszni ezt a hónapot, de mivel most jött a reménykedés, így nagyon nehéz. Ráadásul talán életemben nem volt ilyen optimális minden.
Szóval szokás szerint ebben a hónapban is történt valami, ami miatt nem valószinü, hogy sikerülni fog. Nem is nagyon tudok mit írni. A vizsgálatról holnap írok nektek, mert tudom, hogy többeket érdekel.

Jázmin
Jázmin

draga Jazmin!

nana,hogy erdekel!En inkabb ugy fogalmaznek,hogy 1 a 4-hez az eselyed mivel ez mar a 4. ciklusod,ami csak 25% tehat annyira nem tuti.Viszont ha elvegzik ezt a vizsgalaltot,amire mellesleg eleg szerencsesen nem kell varnod,jelentosen megugrik az eselyed a teherbeesesre.Tiszta szerencse,hogy nem kell 3 honapot varnod.Ugyhogy fel a fejjel!KépKépKépKépKépKépszerinetm nagyon szerencses vagy,hogy jo orvosod van es ennyire segitokesz.

puszi Kriszti
kriszti

Jázmin!

Azért ha a vizsgálat után éppen kedvetek lenne még egy akcióra is, szerintem ne tartsátok vissza magatokat! Hátha mégis bejön!

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Jázmin!

Sajnálom, hogy ez a hónapod már így előre láthatólag sikertelen lesz. De ha elvégzik ezt a vizsgálatot, szerintem a következő hónapod tuti, hogy sikeres lesz. Gondolj arra, hogy ha nem kaptál volna most időpontot, csak 3 hónap múlva, lehet, hogy csak utána lehetne sikered. Akkor pedig nyertél egy csomó időt. 3 hónap múlva pedig már lehet, hogy egy pici babuci fog növögetni a pocidban.

Nálam egyenlőre semmi jele, hogy meg akarna jönni. Kép
Egyre jobban bizakodok, hátha most sikerült.

Ildi
másikildikó

Ildi1

alt.hany naposak a ciklusaid?szoritok neked nagyon!KépKépKépKépEz a par nap a legjobb amikor mar lehet remenykedni!Igaz?

Kriszti
kriszti

Kriszti!

Mióta abbahagytam a gyógyszer szedését (január), azóta 24-26 naposak voltak a ciklusaim, 28 napig még egyszer sem tartott. Ezért is reménykedem nagyon Kép

Ildi
másikildikó

Sziasztok Csajok!

Barbi!
Amúgy én is észrevettem, hogy hiányzol a listáról, de a múlt héten nagyon ideges voltam. Elfelejtettem mondani a lányoknak, hogy írjanak be. Bocsi!
Miért akarsz orvost váltani?

Kriszti!
Én is úgy gondolom, hogy ebben a hónapban már felesleges lenne elkezdeni a MACA-t, hátha anélkül is összejön a baby. A dokiban 100 %-san megbízok, már lassan 10 éve hozzájárok. Nem áll szándékomban dokit váltani, mert lelkiismeretes és sokat foglalkozik velem. Nagyon kedves, megértõ szóval nem tudok róla rosszat mondani. Csak tudod mindegyik orvos azt szereti ha betartod az utasításait és nem szeretik ha nem értesz velül egyet. A természetes gyógymódokat meg különösen ellenzik, mindig az a jó amit õk kitalálnak. Én kezelés alatt állok és nem szedhetek be bármit.

Jázmin!
Sajnálom, hogy elúszik ez a hónapod, pedig már azt hittem egyszerre leszünk babásak. Azért akciózzatok ha tudtok!Kép
Milyen ez a vizsgálat amire mentek? Tudsz róla valamit?

Ildi!
Tessék csak reménykedni! Nem szabad pesszimistán állni a dolgokhoz.Tudom ezek a napok szoktak lenni a legidegesítõbbek. Mikor csak vársz és nem tudod, hogy mi van.
Én nagyon szorítok!KépKép
Andy

Ildi!

huu,de nagyon szerencses vagy ilyen rovid ciklusokkal!mikor tervezed a tesztet?
NNa vegre megin van kiert izgulni!

Boglarka,Barbi,Ildi

Hajra!Hajra!!Izgulok ertetek nagyon!KépKépKép

puszika Kriszti
kriszti

Andy!

remellem osszegyon az a lurko vegre.ugye mar el is felejtetted a mutetet????Az jo ha bizol a dokidban,nem arra akartalak rebeszelni,hogy menny masikhoz,csak ugy tunt nem bizol benne.

pussssszzz Kriszti
kriszti

Kriszti!

Neked fáj még a derakad, meg a hasad? Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy hat neked ez a MACA?
Szorítok neked végig és biztatlak!Kép Jó?
Látod Erikának is bejött!
Lesz ott baby nem sokára!Kép
Tudod a július a miénk!!!KépKépKép

Puszi

Andi
Andy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?