Sziasztok Lányok!
Újra itt vagyok köztetek.
Elõször is köszönöm mindenkinek, hogy szorított nekem. Már nagyon hiányoztatok!
Hát túl éltem ezt a beavatkozást, de borzalmasan fájt. Nekem már az is fájt amikor ment a kontraszt anyag. Nem vagyok hisztis típus, de ez szörnyû érzés volt. A bal petevezetékem el volt záródva. A doki azt mondta most kell ráhajtani. Csak most az a baj, hogy nem szedek semmilyen peteérést sekentõ gyogyit, szóval hogy érik így meg a tüszöm?! Végül is én mondtam a dokinak, hogy most nem akarok Clostit szedni. Ha megjön akkor vissza kell mennem.
De lehet hogy ez volt a proléma nálam.
Megint lehet reménykedni!
Hátha most sikerül!
Jázmin!
Gratulálok a vizsgáidhoz!
Éva!
Kérdezted hogy mit fognak velem csinálni. Petevezeték átfúvásom (HSG) volt. Azt mondják oda bent a klinikán, hogy ezútán jön a laparoszkópia. Remélem nem jutok el már odáig.
Kriszti!
Mi van veled meggyógyultál? Képzeld nem szedem a MACA-t, mert a doki nem fogadta valami jól a dolgot. Nem mertem elkezdeni, de ha ma vennék még nem késõ? Ma vagyok a 12. napon. Vagy várjam meg ezt a hónapot és utána kezdjem el. Csak akkor már megint mennem kell vissza a dokihoz, persze csak akkor ha megjön. Nagyon tanácstalan vagyok?! Ha elmegy szabira a dokim akkor kellene szednem a MACA-t azon töröm a fejem.
Most már jobban vagyok és nem vérzem. Ha akarod e-mail-ben leírom a velem történteket.
Monique!
Neked mikor lesz HSG?
Erika!
Ne izgulj most már elhiheted, hogy babás vagy!
Zsófi!
Vettem szombaton egy könyvet az a címe:Fogamzóképesség zavarai. Tök jól le van írva benne a prolaktin is. Ha gondolod utána olvashatok.
Kicsiandi!
Nagyon sajnálom, hogy megjött neked. Fel a fejjel a következõ majd sikerülni fog!
Ildi!
Hajrá! Remélem összejön a baba ebben a hónapban!
Rita!
Tessék bizakodni! Mennyire ment fel a hõd?
Boglárka!
Mikor tesztelsz?
Lotti!
Azért vigyázz a fogyókúrával! Nekem se ártana ledobni 1-2 kg-t terhesség elõtt. Szerinted a fittnes nem árt?
Remélem nem hagytam ki senkit.
Puszi mindenkinek!
Andi