Új privát üzeneted érkezett!

Fleur!

Bocs, most láttam csak, hogy írtál privit :oops: :oops: :oops: úgy kb egy hónapja :oops: :oops: :oops:
na ennyit rólam! Hááát, majd leírom részletesen a dolgokat, de lehet hogy jobb, ha elkísérlek egyszer benneteket sétálni a napsütésben :D

Eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Puppy!
Gratulálok h kislányotok lesz. mennyit nő a pocid hetek alatt na szerintem nekem se kell "titkolni" a 12.hétig :wink:

wife!
Oké a privi!mindent értek!

Akik értem izgultak azoknak köszöünöm és a nagy hír:
0,9cm (egyedül van) :D nekünk igy is jó ez van elrendelve mikor megláttam a képernyőn folytak a könnyeim már a szivecskéje is ver.A doktornéni nagyon örült az iker terhességtől tart kicsit, de már átadott a saját dokimnak. :wink: :D :D :D
Most sütöm még a csirkét holnapra(utazás).
köszi mindenkinek hétfőn jövök csak :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Bellanita
Szívből gratulálok! :lol:

Eszter
gyere majd, és mesélj! Mi történt veletek az elmúlt hetekben?

Tegnap megvolt a vizsga. eredmény 1 hét múlva. hááááát eléggé kétesélyes a dolog. :?

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Anita!

Nagyon örülök, hogy miden oké! Gyönyörű pocakos hónapokat kívánok!

Eszter!

Örülök hogy benéztél hozzánk :) Már nem hajtod olyan nagyon magad, ugye? :oops:

Syry!

Ügyes vagy te, tuti meglesz az a vizsga! Sok van még hátra?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hát, reméljük igazad lesz, Évi!
tulképpen ezzel vége a tanfolyamnak. de még lehet - ráadásként :wink: :D - okj- vizsgát tenni. az július 7-én lenne. meglátjuk. párom bíztat, hogy csináljam meg.

Pupy
rólad álmodtam. egy emeletes házból integettél le nekem. :D

Kép

Kép
syrynx

Syry, ez nem rossz ötlet!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
Dorci hogy van? kép, vagy valami jó mondás a lánykádtól nincs most a "tarsolyodban"? sajnálom, hogy a múltkori talin nem voltatok. de bízom benne, hogy a nyáron lesz még! :wink: :D (mi most Mátéról az utóbbi hónapban nem is csináltunk képet. szeretnék majd róla csinálni, ahogy ül a fűben a kertben, mint egy kis nyuszi. tépkedi bőszen a füvet. meg a madarakat szereti nézni. :wink: de a legfőbb sláger, az autó, teherautó, busz stb. járgány. tüt- ezt mondja rájuk. ha kimegyünk az udvarra, az utcafront felé akkar menni, megnézni a tütü-ket. gyér a forgalom errefélé, úgyhogy kevés autót lát itt. pár utcával arréb már van buszforgalom is. tegnap kikísértük Anyukámat a buszhoz. teljes extázisban volt, mikor a busz beállt a megállóban, még remegett is pár pillanatra. :roll: )

Kép

Kép
syrynx

De édes lehetett Máté. Az a nyuszis kép jó ötlet :) Vannak édes beszólásai a csibének :) Néha inkább azon lepődök meg, hogy milyen szavakat ismer. Múltkor az mondta valamire, hogy szimpatikus. Gondolom a jelentését nem tudja, de azért meglepett. Meg elég rosszul eszik, és a múltkor kérte, hogy süssek neki krumplit, miután a többféle felkínált vacsorából egyik se kellett. Mondom neki, hogy nem sütök, úgyse eszed meg. Erre ő: Anya, isten bizony megeszem :) Honnan szedi ezeket a kifejezéseket?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

csajok bocsánat, de most nincs erőm se táblára, se visszaolvasni. A
lányom fogzik és ez rémesebb mindennél a szülés kutya füle volt ehhez képest, meg a hasfájás is.
Vígasztalhatatlanul üvölt egész nap szinte. De főleg este lefekvés körül.
Se chamomilla, se dentinox nem segít. Nagyon el vagyok kenődve, állítólag akkor minden fog ilyen lesz és sok van belőlük és én akkor meg fogok őrülni....:cry:
A jobb alsó már áttört, de jön a bal alsó is. Szóval nagyjából egyszerre.
Nem tudom meddig lesz ez és mikor jönnek a felsők :(
Esetleg ha van még más ötletetek, h ne sírjon azaz ne üvöltsön, mert nem tudok vele mit kezdeni semmi nem jó és semmi nem nyugtatja meg, de úgy érzem, ha magára hagynám akkor elveszteném a bizalmát....:(

Puszi nektek remélem ti jól pihentek így az ünnepek alatt.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!
Próbáld meg esetleg a Viburcol kúpot, ez is homeopátiás, nekünk sokat segített anno. Ha pedig nagyon vészes a helyzet, akkor Panadol baby vagy Nurofen szirup (ha nem veszi be, akkor kúp formában is lehet kapni) volt nekünk jó. Kitartás...

Kép
Kép
norwell

Fleur!

Ha normális a gyerekorvos nyugodtan kérj tőle tanácsot!!! Ő tudja mi fér bele. :cry:

tjuca

Sziasztok Lányok!
Nagyon szépen köszönöm Ágoston nevében a szülinapi köszöntéseket !
Igazán aranyosak vagytok!
Nem bunkoságbol nem válaszoltam csak nem voltunk itthon!De még egyszer köszönöm! :D

Fleur!
Probáld meg a viburcol kupot amit Norwell irt mert talán az a leghatásosabb !
Most mi is ugyan ebbe a cipöbe járunk csak még taknyos is töle! :( Tegnap is itt volt az orvos,szegényt állandoan rángatom de jön és megnyugtat!
Nincs rá semmi,de ez a kup nagyon jo!Nekünk semmilyen krém az inyre nem használt! :(

KépKépKépKép
aniko24

Én meg már feltöltöttem a talis képeket (tudom ezer éve volt :evil: )csak elfelejtettem a linket idetenni nektek
http://picasaweb.google.hu/gikan76/BabanetesTalLkoz02

KépKép
KépKép
fleur

Fleur
jók a képek! köszi!
foghelyzet javul? használtak a szerek?(nálunk a rágófogak jönnek, egyszerre 4 :shock:, e miatt van most egy kis sírdogálás, de nem vészes.)

Oriandy
hogy vagytok? mi újság? fiad már gondolom rég el is felejtette a betegséget!!!!!! :wink: :)

Mi tegnap az Operában voltunk a párommal. :D Anyu vigyázott Mátéra. itt is aludt (az volt az első alkalom, mióta itt lakom. nem szívesen hagyja otthon az élettársát, aki 79 éves lesz idén.)

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

igyekeztem visszaolvasni és képbe kerülni a napokban...
megmondom őszintén, hogy kicsit kavarognak bennem az infók, így nem mennék bele nagyon részletekbe!

Fleur!

sajnálom, hogy nyügi Lilla a fogak miatt! Nem tenne jót Nektek egy kis séta a napfényben mondjuk a hétvégén? :D vasárnap? :D persze csak ha ráértek és van kedvetek!

Évi!

Annyira sokat gondolok Rátok!
Remélem, a május a Ti hónapotok lesz :D
Én is mindig várom, hogy írsz valami jó kis Dóji dumát :lol:
A múltkoriakon a fél család röhögött napokig :lol: :lol: :lol:
...hát, ami azt illeti, nem unatkozom... azóta kiegészült az életem még egy-két dologgal, meg aztán a vizsgaidőszak is most kezdődik, és ezek már alapvizsgák, ami a jogon nem éppen móka és kacagás... :roll:

Syry!

mindjárt megvan a vizsga eredmény!!! :D
megérzés? :lol: :lol: :lol:

Bellanitta!

Azt hiszem, még nem tettem meg, mert mostanság nagyon el voltam tűnve - csak a háttérből olvasgattam, úgyhogy így utólag is: GRATULÁLOK!!!! És nagyon boldog poci növesztést kívánok! :D

De látom, mindenki nagyon el van veszve, mert ezen az oldalon még én is 3-szor szerepelek, pedig.... mint tudjuk, nem írok gyakran az utóbbi időben! :oops:
Remélem, mindenkivel minden rendben, csak teli vagytok tennivalóval és nincs időtök írni! :D

Angie?
Brill?
Kacsa?
Pocakosok?
Többiek?

puszi mindenkinek: Eszter
:D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Tegnap este hazaértünk anyóséktól, és sajnos mára megint magunk vagyunk, mert a férjem ismét elutazott messziföldre dolgozni. :cry:

Syry!
Köszönöm kérdésed, de Dani 2 napi bölcsizés után ismét benáthásodott és azóta sem keveredett ki belőle.... Bár (kopp-kopp-kopp) talán nem lesz nagyobb gond. Ügyesen fújja az orrát (tudom, sokan belekötnek, hogy ez még nem hatékony, de ma leteszteltem és orrfújás után leszívtam az orrát és nem volt benne semmi, és ugyan ezt megtettem egyszer orrfújás elött, amikor is elég sok trutyi jött ki - szóval szerintem ügyesen csinálja) és adok neki újból Béres cseppet meg Cebion multit + homeós bogyókat. Hát, meglátjuk... De remélem nem lázasodik majd be és nem megy rá a megint a fülére. Ha mégis így lenne, akkor egyenes úttal röpülünk Veszprémbe és az ismerős doktorbácsi soron kívül megműti.
Látom, lassan neked is vége a ciklusodnak! :D
Talán ez lessz a mi hónapunk... :wink: :wink: :lol:

A hétvégénk jól telt, főleg daninak, mert mamizott és papizott, naés alig lehetett kirángatni a disznó ill. tyúkolból! :lol:
Igazi kis falusi gyermek lett belőle...
Pár kép:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Tegnap este pedig így aludt:
Kép

Szép estét mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Pupy!
Gratulálok a kislányhoz :D Kép
És a legnagyobb öröm, hogy minden a legnagyob rendben van!!! :D

Norwell!
Saci baba nagyon tündéri!!! :D :D :D
Természetesen nem én vagyok az első aki megemliti, hogy milyen nagy a hasonlógág Kendével.. :wink:

Eszter!
Köszi az érdeklődést... :D
A Bnettel pont úgy vagyok, mint Te... igyekszem képbe kerülni... :lol: :lol: :lol:

Évi!
Hajrá május!!! :wink:

Fleur!
Kitartást a fogzáshoz...
Köszi a képeket!!! :D Nagyon jól sikerültek!!! :D

...ennyi voltam,,, elnézést azoktól, akinak nem írtam személyest... :oops:
Puszó mindenkinek!

Brill Kép

Kép
brill

Márti!
Ígértem neked a bababolt linket: http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=2703294
Szerintem még mindig itt a legolcsóbb. De lehet, h itt nem lehet minden színben kapni.
És amúgy ilyen színekben kapható.
http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/i ... 57_492_598

Eszter
Vasárnap nekem ok :) remélem a napsütés is úgy akarja :) mikor?
Vagy tudod mit sms-ben letárgyaljuk. :)

Bocs, h most csak így röviden.

Pusszantás

KépKép
KépKép
fleur

Köszönöm a tanácsokat együttérzést, már jobban vagyunk :) és van 2 fogunk. Talán nem véletlen, h ennyire megküszködtünk mindketten, mert a 2 alsó egyszerre jött.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Fleur!

Kitartást a fogzáshoz, azért én remélem, hogy nem lesz ilyen szörnyű mindegyik! Puszi a kis hős Lilla fejére! A Dentinox nekünk se ért semmit :(
A táblába beírnád majd valamikor, hogy ma van a 3.cn. Köszi!

Syry!

Milyen volt az opera? Mit néztetek meg?

Eszter!

Nagy drukk a vizsgákhoz! Remélem igazad lesz a májussal kapcsolatban :)

Rólunk: mától eszem a Clostit, 7. és 9. napon egy-egy amp. Merional szuri, jövő szerdán uh, a továbbiak majd akkor dőlnek el. Szorítsatok léééécccccci!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
naná hogy szorítunk!!!!!!!!!+++++++++ :lol:
Opera: Tosca. elég szomorkás darab. mindenki meghal a végén. :(

Ma nem voltam szg. órán, mert Máté ma kapta a 15 hónapos oltást. Doki néni megdícsérte, mert nem sírt. (én tuti sírtam volna) se a vizsgálat, se a szuri alatt. :shock: a szuri alatt kicsit ijedten nézett, de nem sírt. láttunk egy 6 hetes pici babát!!!!!!!!!! olyan picike volt! hihetetlen, hogy Máté is volt ilyen pindurka. június 3-án kapja a bárányhimlő ellenit. receptet megkaptuk.

Irt a számítógépsuliból a tanár. megfeleltem a vizsgán!!!!!!!! :lol: :lol: (74%) el se hiszem! (hát azért még lenni mit gyakorolni a dolgon. :? :) de ha megyek az okj-ra úgy sem úszom meg a további tanulást, gyakorlást.)

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!
:oops: :oops: :oops: Csatlakozom én is a ritkán ide járókhoz :oops: :oops: :oops: Pedig mindig tervezem, hogy irok végre egy hosszabbat.

Évi!
Mennek a drukkok. Ez a hónap a tietek lesz!!! Teljesen rátok fogok koncentrálni.

Virág!
Kitartás a fogzáshoz. Nálunk nem voltak ilyen problémák. Minden pár fog más tünetet hozott, de nyűgösség hála Istennek nem volt. Én semmi képpen sem hagynám sirni fájdalmában a gyerekemet. Ilyenkor szüksége van rád. Hátha segitenek majd azok a szerek, amiket itt a lányok ajánlottak, de reménykedjünk, hogy a többi nem jön párossával, és akkor nem okoz ilyen bibit.

Sz.Heni!
Nagyon eltűntél. Minden rendben???

Bellanita!
Gratula a pár milisedhez!

Pupy!
Örülök, hogy nálad is minden rendben.

Eszti!
Köszi a hiányolást! Minden rendben nálunk. Növünk, mint a gomba. Már jár a nagyfiú! De azért még nagyon óvatos! Sokat gondolok rád, és drukkolok, hogy ebben a stresszes állapotban is úgy alakuljanak egyik hónapban a dolgok, hogy neked is legyen egy kétcsikosod.

Bogárka!
Te is eltűntél!!

Anikó!
Biztos szép barnák vagytok!

Syry!
Látom, közeledsz a ciklus vége felé. Drukk!! A képek szuperek lettek. Mentettem is le belőlük (utólagos engedelmeddel). És hát teszik, hogy jó sokáig lehetett nézegetni. Jó a kikapcs néha! (operára gondolok)

Panka???

Bocsi, de most csak ennyi fért az időmbe.
Puszó mindenkinek!!!
Vendég

Syry!

Ügyes voltál a vizsgán, látod, mondtam én, hogy meglesz :) Még nem döntötted el, hogy mész-e az okj-s vizsgára? Igazi kis hős Máté, hogy nem sírt a szurinál!
Drukkot köszi előre is, már el is tettem magamnak :)

Angie!

Köszi :oops: Szilárd ügyes a járással :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angie
köszi a fotó dicsiket. de azok nem az én képeim voltak, hanem Fleur-é. De szerintem is szuperek. :D (én is csináltam vagy 6 képet, csak még nem tettem fel. :oops: )

Andy
jók a képek! Dani legalább fogja tudni, hogy néz ki egy malac, csirke stb. közelről. sok gyerek csak képről v. tvből lát ilyet. (mi pesten lakunk, annak is a szélén, de itt a szomszédban is vannak tyúkok, kakasok. halljuk is a kukorékolást. Máté is füleli már!)

Norwell, Jegesmaci?????????? többiek?
merre vagytok? :D

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Túl vagyok a genetikán, minden rendben a kicsikémmel! Most már tényleg felhőtlen a boldogság!!! Gondolnátok,. hogy éppen 20 hetes vagyok?

Évi!

Szoríííítok!

Andy

Nagyon édik a képek! Sármos kis csibészkéd van!

Syry!

Gratula a vizsgához, remélem, most már a kistesó sem várat magára!

Fleur!

Köszi a linket! Mindjárt átböngészem!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Syry!
Köszi a hiányolást, megvagyunk... Néha kicsit nehezebbek a napok, néha könnyebbek, a mai pl. nem volt vészes, de ilyenkorra szinte semmire nincs már energiám, most is hajat kéne mosnom, de ááááááá...
Gratulálok a vizsgádhoz, nagyon ügyes vagy!!! És Máté egy kis hős, hogy nem sírt! :)

Évi!
Most Rád csoportosítom az energiáimat... ;) :)

Márti!
Még nem is gratuláltam, most megteszem! Szívből örülök, hogy kislányotok lesz, és annak is, hogy minden rendben van!!!

Brill!
De jó, hogy jelentkeztél!!! :) Köszi a dicséretet! :) Nincs Erikről néhány képed? Oly rég láttam...

Fleur!
Jobb már a helyzet egy kicsit? Remélem, nem szenvedtek meg minden fogacskával ennyire...

Andy!
Mikor lesz esedékes a teszt??? ;)

No teszek néhány képet (remélem, sikerül...)

Tegnap ebéd után bekéretzkedett a kagylóhintába, íme az eredmény... :D Kép

Kép

Reggel meg bemászott Saci kiságyába... Kép

És a mindjárt három hónaposom (akinek nem mellesleg megindult a két alsó foga, tisztára, mint a tesója...) :) Kép

Megyek is, vízszintbe zuhanok... Jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép
Kép
norwell

Évi
Persze, hogy nagyon szurkolunk neked!!!

Syry
Nagyon ügyes voltál!!!!

Norwell
Aztaa Saci mennyit nőtt :) és Kende is cuki ahogy bealudt :)
Hát gondolom nem egyszerű a két gyerekes élet.

Hát csajok köszi minden tanácsot, azt hiszem a következő fogakat teljes hadi felszereléssel várjuk :lol: remélem tényleg igaz amit írtatok néhányan, h nem minden ilyen fog ennyire szörnyen rémes és h a következőt észre sem veszem.
Amúgy az a kettő ami van annyira édes :) ahogy kivillan mikor vigyorog :) mert ugye napról napra egyre nagyobbak :)

Szerencsére a kisasszony is visszaváltozott jókedvű Tazivá :) jól elszórakoztat egész nap :) olyan mint a villám mindenhol ott terem :) és persze mindent meg kell vizsgálni :)
Ma képzeljétek homokoztunk :) igaz mindenfelé homok volt, de annyira élvezte és olyan édes volt. Persze utána nem győztem a kezét törölgetni mert azt még nem nagyon érti, h nem szabad a szájba nyúlni piszkos kézzel.
Fejlődik az immunrendszere :lol:

Tegnap voltunk mérésen védőnőnél, hát nem lett valami jó. Közel 2 hónapja nem jutottunk el és most kb 100 g lett 2 hónap alatt, ami nem lenne gond, ha a súlya nem lenne a statisztikai átlag alatt :(
69 cm és 6950 g most :(
Szóval most csirke husi és 2 hét múlva újabb mérés. Persze nincs tragédia.....én amúgy nem láttam rajta. Vannak hurik, kis poci és életvidám...

KépKép
KépKép
fleur

Fleur
a homokozóval mi is épp ma ismerkedtünk a játszón. :D ez volt az első alkalom neki. hát még Máté sem érti, hogy a homok nem ennivaló. :( :evil: ez még egy darabig így lesz. súly: mi 6 hónapos és 1 éves kora közt nem is mértük Mátét. :oops: :roll: szerintem mindenkinek más a fejlődési üteme. (nálunk az első 2 hónapban volt pici a fejlődés, illetve az elsőben leginkább, ugye akkor nehezen-lassan indult a tejem. a dokinő ugyanazt mondta, mint amit te írtál az utolsó mondatban: poci és életvidámság. ez megvan, a bőre is szép, azt mondta akkor ne aggódjunk a súlyon, akkor se ha elvileg többet kellett volna híznia.)

Norwell
jó a zsákos kép! milyen ez a hinta, nem ismerem. fel lehet akasztani valahova, úgy műxik? a kistesó ágyába való mászást húgoméknál is gyakorolta a nagyobbik (3,5 éves volt akkor), sőt még a hordozóba is bemászott! :shock:

Kép

Kép
syrynx

Fleur!
Nyugi, nincs Lilla súlyával semmi gond!!! A statisztikai átlagot meg le kell tojni, a gyereked nem átlagos és kész. Ha hízik, akkor nincs gond, annyit eszik, amennyit akar, megtömni nem tudod. Még soha egy gyerek sem halt éhen csendben, és ahogy írod, jókedvű, hurkás babóca... Úgyhogy no para!

Ma voltunk méretzkedni. Saci 62,5 cm és 6,21 kg, Kendétől kifeküdtem: 88 cm és 14,67 kg!!! Hát amennyit eszik, nem is csodálom...

Kép
Kép
norwell

Syry!
A hintát karácsonyra kapta Kende anyósomtól, nagyon jó ötlet volt, imádja!!! Az ikeában vette, itt tudod megnézni: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50054095

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Képzeljétek!( Fleur! )
Mentem ma Daniért a bölcsibe és azt látom, hogy idegen cucc van rajta, pedig váltóruha is volt a szekrényében. Azzal fogadtak, hogy olyan szinten van hasmenése, hogy 2 garnitúra ruhát áztatott el...
Ja és megmérték a hőjét, mert piros volt a pofija: 38.1 volt popsiban (levonás nélkül), szóval hőemelkedés. Kezdtem megilyedni, hogy már megint kezdődik a betegség, de este...
Megkérdeztem tőle: Dani nem fáj a fogacskád?? Erre ő: de igen, itt!!! És mutatta. Hát, be is nyúltam a szájába és egyszerre 3 foga is jön. 2 fölül és jobb oldalon alul is. Így ha ezek kibújnak és bal oldalon is kibújik a fogacskája, akkor teljes lesz a tejfogsor.
Szóval, remélhetőleg nem lesz nagyobb gáz.
Tehát, mi is megszenvedünk a fogacskákért. Én most Germicid kúpot adtam neki alázra és ilyenkor mindig bekenem az ínyét Dentinox gélell. Az hatásos, így az éjszaka talán nyugodtan alszik majd.

Voltam ma suliban... Igen érdekes dolgokat veszünk pl. fogszuvasodás, és annak kezelése. Üregalakítás (azaz fúrás), és a tömések. Igen érdekes. De ezeket majd mind megtanulni...

Syry! Fleur!
Ez teljesen normális. Mármint hogy megkóstolják a homokot! Dani mindent megkóstol amit csak lehetett. Virágföldet, homokot, kavicsot, virágot stb. Nemsokára meg már úgy fognak homokvárat építeni, mintha mindig is ezt csinálták volna! :wink: :lol:

Fleur!
Szrintem sincs semmi gond Lilla súlyával. Egyszerűnem nem lesz duci gyerkőc, és ennyi! Dani lassan 2 éves lesz és még "csak" 11 Kg. Igazi csipkehusu, kis fokhagymagirizd popsival. :lol:

Norwell!
Nagyon aranyos Kende ahogy elszunyált a hintában!! És ez a kis csajszi.... Zabálnivaló!!

Évi!
Mennek a drukkok neked!!!!

Én sajnos ma teszteltem egy szép negatívot, így tehát most sincs baba. :cry:
Holnap megyek a hormon eredményeimért, hát kíváncsi vagyok, aztán hétfőn viszem is a dokimhoz, hogy ha nincsenek rendben, akkor csináljon valamit és hajrá tesóka! Már nagyon szeretném, ha 2 csíkos tesztet láthatnék!!

Andy

Kép
oriandy

Tegnap (Szerdán) ismét uh-on voltunk 16mm és elkísért a párom is. A saját dokim ugy örült h madarat lehetett vele fogatni.

Andy!
gyógyulást Daninak!

Fleur!
Lillának szép gyarapodást kívánok.

Évi!
Szorítok neked is!

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Sajnos rossz hírekkel jövök!!
Ugyan mensim még nem jött meg, de a véreredményem igen, és elég szar lett. Most leírom őket, annyira nem értek hozzá, de azt látom, hogy 3 mellett is csillag van, vagyis nem jó.
Szóval:
Prolactin: 240 (norm érték: 109 - 557)
FSH: 6.1 (né: 1.1 - 13.9)
LH: 15.0 (né: 0.9 - 9.3)
Ösztradiol: 81.0 (né: 21.0 - 312.0)
Progeszteron: 1.6 (né: 3.8 - 50.6)
Tesztoszteron: 4.6 (né: 0.4 - 3.8 )

Felhívtam a dokimat, hogy legközelebb ugye csak jövőhét szerdán tudnék hozzá menni a magánrendelésre, mert hétfőn ünnep, és nehogy megjöjjön addig, mert akkor az esetleges gyógyszeres kezeléssel csúszunk még 1 hónapot, amit én már tutira nem bírnék ki. Azt mondta kedden menjek be hozzá a kórházba, és az sem baj, ha esteleg addig megjön, mert majd úgy kezdjük a gyógyszert.
Szóval ez van. Vagyis tutira nincs baba, hiszen nem volt rendes ovulációm. A lelet szerint az LH magasabb a kelleténél, viszont a progeszteron szint alacsony, így tehát nem volt rendes ovulációm, tehát baba sincs. :(
Kicsit magam alatt vagyok, de az tartja bennem a lelket, hogy talán a gyógyszeres kezelléssel hejreáll minden és jöhet ketteske.
Hát, ennyi!
Majd jelentkezek, mi van!

Bella!
Köszi!

Andy

Kép
oriandy

Hát, csajok!
Úgy látszik, nem elég a bajom....
Az előbb beszéltem a bátyámmal és szinte engem okol, amiért még nem jött össze a baba. Vagyis azt mondja, hogy túlságosan görcsölök rajta. Pedig, szerintem az hogy mennyire vágyok rá, egyáltalán nem befolyásolja a hormonszinteket... vagy tévedek??
De rohadt szar érzés, mert elárulta, hogy ők is elkezdtek próbálkozni a babával (amúgy az ő fiúk 4 hónappal fiatalabb mint Dani), és eddig mindig úgy voltam, hogy aki utánunk jelentette be hogy próbálkoznak, az már mind kismami. Ezt nem bírom ki. Kurva szar időben közölték!! Most amikor amúgy is a padlón vagyok. Ennél az lesz majd csak a legszarabb érzés, ha össze is jön nekik, és majd bejelenik. Na, nem mintha bánnám, ha sikerülne, mert jöjjön csak össze nekik! Ne járjanak úgy mint mi, de ez akkor is szar érzés!!!
Na megyek jól kibőgöm maga, hátha segít!!!!

Kép
oriandy

pár perce ezt az sms-t kaptam UNIQUE-tól:

"Május 9-én reggel 4.00-kor megszületett Dávid 3900 gr és 58cm.Baba és Anya jól vannak, pihenik a fáradalmakat."

Szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Andy ---ne keseredj el, (én is bőgtem, mikor a Húgom terhes lett, aztán másfél hónapra rá már én is az voltam. :lol: tudom baromi nehéz. a sírás segít. én csak egy este sírtam, aztán helyreraktam a lelkem és máris jobban voltam.) aztán még az sincs kizárva, hogy nektek lesz előbb!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sajnálom a hormoneredményeket!!!!!!! de biztos lehet ezen segíteni!! (egy barátnőm épp ment a véreredményért, neki is rossz volt a progija, de ő már érezte, hogy lehet hogy terhes, az asszisztens mondta is hogy így nehezen lesz baba, a megérzése bejött, tényleg terhes volt. bár nem tudom konkrétan mennyire alacsony volt neki az érték. viszont amint kiderült a terhesség, rögtön kapott progi támogatást, már 23 hetes. :lol: ) szívből kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön a tesó nektek!! :lol: :D

Kép

Kép
syrynx

Ja nekem is jött. :lol:

Gratulálok. Puszi nekik! Pihenjenek nagyot!!!

tjuca

Unique
Szívből gratulálok!
Dávid baba, üdvözöllek a nagyvilágban!!!

szisszka

Gratula a kis Dávidhoz :!: Érdekes, épp ma gondoltam rájuk.

Andy

Legalább már lehet tudni az okokat, most majd kezelik. Ne kenődj el, sikerülni fog :!: Minden rendben lesz, drukkolok nagyon. 1 perccel sem érkezik később a Pici mint amikor érkeznie kell :!:

Márti
borossné becz márta

Unique!!
Hatalmas gratul a kisfiadhoz! Jó egészséget kívánok!!

Syry!
Nem az bánt hogy ha esetleg nekik előbb összjön, hanem hogy pont ma tudtam meg az eredményt tehát ma kerültem padlóra emiatt, és erre pont most közli velem a tesóm a hírt! Tehát örülök nekik, csak az időzítés volt szar!
Azt nem bánom, ha nekünk tesóka fiatalabb lesz valamivel, mint az övék... Dani is 4 hónapal fiatalabb mint az ő fiúk és így is nagyon jól elvannak egymással, és később még jobb lesz a kis korkülömbség.

Márta!
Köszi a bíztatást!! Megpróbálom összeszedni magam. Nemrég jött meg a férjem messziföldről és Dani sincs itthon (egy barátunk lányánál alszik, mert a csajszi bebolondította hogy maradjon ott :D ), így majd egy kicsit vígasztalódok apánál! :wink: :lol:

Szép estét!!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Unique!
Gratulálok Dávid babához!!! :D

Fleur!
Semmi gond Lilla súlyával!!! :D Ne aggódj!!! :wink:
Szívből kívánom, h a következő fogacskák kibújását "észre se vagyétek"... :D

Bellenita!
Tökéletes a növekedés üteme... :wink:
A továbbiakban is legyen minden ilyen tökéletes! :D

Norwell!
Nagyon jók a képek!!! :D
Imádnivaló Kende!, Saci nemkülönben.... :wink: :D :D
és a kért kép Erikről... :D

Kép

Kép

OAndi!
Sajnálom a negatív tesztet... :(
Ezek hányadik napi vérvétel eredményei???

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Unique!
Isten hozta a kis Dávidot e nagyvilágban!!! Sok tejcit és neked gyors felgyógyulást kivánok.

Andi!
Ez tényleg szomorú, de mindenre van megoldás. Anyukám az öcsémmel 1 évig nem esett teherbe hormonproblémák miatt. Egy havi gyógyszerezés után teherbeesett.

Brill!
Micsoda lakja van Marshallnak!! És még Eriknek is jut hely benne :) Látni szeretném élőben is azokat a hatalmas kék szemeket minél előbb. "Erik-szem" elvonási tüneteim kezdtek lenni. Ti milyen hosszúak is vagytok most?

Virág!
Bocsi, nem is tudom, miért gondoltam azt, hogy Syry tette fel a képeket. Nagyon jó lettek. Mentettem le belőlük.

Syry!
Bocsi a képekért. Annyira gyorsan olvastam át az oldalt, hogy nem birtam megjegyezni, hogy ki tette fel :oops: :oops:

Juca!
Hogy vagy? Pocakfotó? Irtam mail-t, kétszer is, amire nem jött válasz. Megkaptad?

Pupy????
Még dolgozol?

Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

Unique!
Gratulálok Dávidhoz jó egészséget és sok boldogságot!

Brill!
Köszi szépen!
Eriknek micsoda szemei vannak hhhhűűűűhhhhhaaaa! :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Unique!!!
Hatalmas gratulációm Dávidhoz!!! Jó egészséget, sok szépséget, boldogságot, sok tejcsit kívánok!!! És persze képeket, meg szüléstörit... :D

Brill!
Jajjjjjj, azok a szemek... Annyira szépségesek, hogy csuda... (Épp ma figyeltem, hogy egyelőre Sacinak sem barnul a szeme... ;) Bár mit mondjak, imádom Kende szinte feketén sötétbarnáit is... :D) A Marshallos kép meg... :lol: Látom, jó párost alkotnak! :D

Andi!
Nagyon meg tudlak érteni, nálunk hasonló volt a helyzet az első "garnitúra" gyereknél: épp elhatároztuk, hogy ha akar, jöjjön a baba, erre a tesómék bejelentették, hogy baba lesz... Pedig akkor még épp hogy elkezdtük a próbálkozást... De kitartás, meg lesz az eredmény nemsokára!!! Lehet, hogy pont akkor, amikor nem számítasz majd rá... ;)

Bellanita!
Gratulálok a 16 mm-es bébihez!!! :)

Pupy!!
Hogy vagy, kismami, mi újság Veled?

Márti!
Lehet, hogy már kérdeztem, és az is lehet, hogy már válaszoltál... :oops: , de mi lesz a neve a kislányodnak? :)

Ma délután Kende nem volt hajlandó aludni... Akármit próbáltam bevetni, nem, nem és nem... Hát fél hatkor már hedergett az udvaron, alig látott a fáradtságtól, és már egy órája alszik... Nem sokszor csinál ilyet, de nagyon fárasztó tud lenni nekem is... Szerencsére Saci azért aludt.

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Jucmuc?????
Vendég

Unique!

Itt is nagy gratula Dávid babához! Szép nagy legényke :)

Norwell!

Olyan édes Kende a hintában :) Sacinak pedig már 3 hónapos, nem semmi. Csodaszép kislány :) Gratu a fogacskákhoz :)

Fleur!

Szerintem sem kell aggódni Lilla súlya miatt, nem lenne ilyen jókedvű, és élénk nagylány, ha nem fejlődne jól! Cukker lehetett a homokozóban :)

Syry!

Te mindjárt tesztelhetsz, de izgi :) érzel valami különöset? Hőt mérsz?

Andy!

Sajnálom a rossz eredményeket :cry: Majd mesélj, hogy mit mondott kedden a doki!

Brill!

Szenzációs a kutyás kép! :) Világszép kiskrapek Erik :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
ááááááááááá... tesztelés nem lesz. :( :evil: tegnap megjött. :? :( azért annyira nem vagyok elkenődve, csak kicsit. ha most sikerülne, akkor pont két év lenne a gyerkőcök között... :lol: :lol: én örülnék neki! :wink:

Andy
akkor szerdán mész a dokihoz? kiváncsi vagyok mit mond, mi lesz most a teendő. írd meg feltétlenül!! :)

Brill
nagyon helyes a fiad. :D jó a kutyalak! :wink: Erik lépeget már?

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Ég a fejem, elnéztem a vonalzódat :oops: :oops: :oops: Bocs :oops: :oops: :oops: Valamiért én úgy értettem, hogy két nap van hátra a ciklusodból :oops: :oops: :oops: Már olvasni se tudok :twisted:

Én már annak is örülnék, ha 3 év lenne a kölkeim között :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hoztam egy kis szösszenetet Kende-szájból... ;)

Ül a szobájában, játszik, közben mondogatja:
-Nem igaz, nem igaz…
Apa kérdezi tőle:
-Mi nem igaz, kisfiam?
Válasz:
-Apának az igazája…

Valami nem sikerült neki, erre panaszos hangon:
-Istenem, istenem, nem tudom megcsinálni…

Kende nótás kedvében:
"Szánt a babám, csireg-csörög sejhajom…"

Kende gitározik az ágyrugón és közli, hogy ”hangatom”.

Apa F-1-et néz a tévében, Kende odakucorodik mellé, és kommentál: „versenybácsik vezetik a totót…”

Ebédnél ülünk az asztalnál, csendben kanalaz, egyszercsak felemeli a fejét, és komoly képpel kijelenti: „cica megromlott, fáj a feje”…

Mamival elmentek az utcánkban lévő gombás nénihez gombáért. Kérdeztem tőle:
-Kende, megnézted a gombasátrat?
Erre ő:
-Nem néztem meg a gombaságot…

Odaül a nagy tükör elé, és azt mondja: „kukkolom magamat…”

Egy légy szállt be az ablakon, felkiált: „anyaaaa, odazümmögött!!!”

Van egy régi műanyag tekebábu, aminek az alján lyuk van, szeret vele játszani, fújogatja a levegőt. Valamelyik délelőtt a szobájában voltak apával, azt mondja:
-Apa, kérem a nagy pöfögőt!
Mire rájöttünk, mit akar…

Reggel hét óra, kinéz az ablakon, és felkiált: „apaaaa, lovacskákok!!!” (Hozzáteszem, sehol nem voltak lovak az utcán… :lol: )

No, most csak ennyi...

Kép
Kép
norwell

Norwell,

Hat ezt jo volt olvasni! :lol: Nagyon jok! Remelem jol vagytok mindanyian, es Sacika is szepen fejlödik!

Unique,

Sok szeretettel gratulalunk David babat Isten hozta! :D

Pupy, Marti,

Gratulalok Nektek tiszta szivemböl a kislanyokhoz! :D Gondolom milyen boldogok vagytok!

Brill,

Nagyon szep legeny Erik, gyönyörü szemei vannak! :D

Angie,

Itt vagyok.. 8) Nagggyon lefoglal a kis gazfickom. :lol: Es most, hogy jo idö lett sokat vagyunk kint is. Remelem jol vagytok! :D

Ne haragudjatok most csak ennyi telt tölem..puszi mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Norwell
köszi a "gyerekszáj"-at Kendétől! jókat derültem :lol:

Jucmuc
(lehet hogy már kérdeztem... :oops: ) Magyarországra mikor jöttök először Daviddal? Szüleid már gondolom voltak látogatóban nálatok/Davide-nél. (bocsi, ha már írtál erről.) alkalom adtán tegyél egy képet a fiadról! :D

Évi
semmi gond. :D annyi itt a babaneten a változás, hogy néha nehéz követni ki hol tart. a 3 év se rossz ám!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?