Sziasztok!
Képzeljétek!(
Fleur! )
Mentem ma Daniért a bölcsibe és azt látom, hogy idegen cucc van rajta, pedig váltóruha is volt a szekrényében. Azzal fogadtak, hogy olyan szinten van hasmenése, hogy 2 garnitúra ruhát áztatott el...
Ja és megmérték a hőjét, mert piros volt a pofija: 38.1 volt popsiban (levonás nélkül), szóval hőemelkedés. Kezdtem megilyedni, hogy már megint kezdődik a betegség, de este...
Megkérdeztem tőle: Dani nem fáj a fogacskád?? Erre ő: de igen, itt!!! És mutatta. Hát, be is nyúltam a szájába és egyszerre 3 foga is jön. 2 fölül és jobb oldalon alul is. Így ha ezek kibújnak és bal oldalon is kibújik a fogacskája, akkor teljes lesz a tejfogsor.
Szóval, remélhetőleg nem lesz nagyobb gáz.
Tehát, mi is megszenvedünk a fogacskákért. Én most Germicid kúpot adtam neki alázra és ilyenkor mindig bekenem az ínyét Dentinox gélell. Az hatásos, így az éjszaka talán nyugodtan alszik majd.
Voltam ma suliban... Igen érdekes dolgokat veszünk pl. fogszuvasodás, és annak kezelése. Üregalakítás (azaz fúrás), és a tömések. Igen érdekes. De ezeket majd mind megtanulni...
Syry! Fleur!
Ez teljesen normális. Mármint hogy megkóstolják a homokot! Dani mindent megkóstol amit csak lehetett. Virágföldet, homokot, kavicsot, virágot stb. Nemsokára meg már úgy fognak homokvárat építeni, mintha mindig is ezt csinálták volna!
Fleur!
Szrintem sincs semmi gond Lilla súlyával. Egyszerűnem nem lesz duci gyerkőc, és ennyi! Dani lassan 2 éves lesz és még "csak" 11 Kg. Igazi csipkehusu, kis fokhagymagirizd popsival.
Norwell!
Nagyon aranyos Kende ahogy elszunyált a hintában!! És ez a kis csajszi.... Zabálnivaló!!
Évi!
Mennek a drukkok neked!!!!
Én sajnos ma teszteltem egy szép negatívot, így tehát most sincs baba.
Holnap megyek a hormon eredményeimért, hát kíváncsi vagyok, aztán hétfőn viszem is a dokimhoz, hogy ha nincsenek rendben, akkor csináljon valamit és hajrá tesóka! Már nagyon szeretném, ha 2 csíkos tesztet láthatnék!!
Andy