Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

misztikus pöttyök Hubán is akadnak. én mindig arra fogom, h melege van. és el is múlnak, ha leveszem a pulcsiját :P na jó, nem mindig egyből ;)

tejtermékkel én is várok mégis. amíg az anyatej kitart, addig minek végülis, nem? de nemsokára kipróbálom a tejberizst. a rizs is gluténmentes (Anettnek gabonaféle-ötlet a köles mellé), és ha megfőzöm , azaz inkább szét, és összerottyantom egy kis anyatejjel, az rossz nem lehet, nem? mondjuk meggyel... hmm

ja, kölesgolyó. Huba az égvilágon MINDENT megrág (tollat, plédet, habtapit, kanalat, kistányért, a combomat, a hajamat, stbstb) DE a kölesgolyót eszében sem jut a szájába tenni. vajon miért? :roll: nem értem én ezt a gyereket. :lol:

Kép
an°°di

Andi: minitalli... gondolom tudod a választ :wink: Pierkarden eladva. Teszveszen nem kellett a kutyának se, aztán vki felhívott, h elviszi. És jött.

KépKép
1macsek

Kikuka!
Szerintem tök természetes amit érzel. Takaríts és irány csavarogni ,akár a gyerkőcökkel. Jobb gyógymód nincs, hacsak segítség lenne.

Móni és többiek, ma fotózok, és gmail-en megy az élménybeszámoló.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Na halihó!

Sütit holnap csinálom, aztán legfeljebb kanalazzuk. Majd beszámolok, vagy lefotózom :wink:

A mi napirendünk nagyon átalakult, illetve talán inkább kialakult. Az evés is javulóban, remélem nem kiabálom el.

Glutén: én még várok. De ha továbbra sem megy a burgonya, akkor a rizst én is kezdeni fogom. Mi van még gluténmentes? A köles mintha nem lenne az....
Spenót: őszivel keverve isteni fincsi :wink: De még a spenótnak sincs itt az ideje (oxálsav és egyebek)
Tejtermékekkel pedig én mindenképp várok még, mert a mi családunkban van tejallergia, nem kockáztatok. Persze így se tuti, hogy elkerülhetjük :?

Kati, Nadi is így szopizik játszás közben, hogy ül előttem, és mintha falicsap lennék, vagy mi :D De egyelőre nem bánom.

Móni, otthoni babakocsi? Akkor van kimenős is :) :wink: Nagyon jók a képek, még ha a férjed csinálta is. Látszik azért, hogy milyen csini a ruha, és jól áll Jankának.

Nadi már megtámasztás nélkül ül rövid ideig. De többnyire nem fordul elő egyhelyben, elbarikádoztam a nappalit az étkezőtől, duplaszőnyeg, párnák a földön, és ott garázdálkodik. Próbálkozik felállni a kisszaros ha a járókába teszem. Szerencsére egyre többet játszik magában, ilyenkor nem zavarom :lol:

Ja, Kati, még Neked akartam, meg akit még érdekel: Decathlonban lehet kapni babanapszemüveget, meg aranyos uv-szűrős nyakvédős baseball sapkát kékben és rózsaszínben. Én varrtam rá megkötőt, így már talán fentmarad :)

KépKép
kertikiri

Kriszti, falicsap? :lol: Ez nagyon találó, tényleg pont úgy éreztem magam.
Én sem bánom különben, csak mindig arra gondolok, hogy vmit biztos én csesztem el, hogy semmi normális rendszert nem tudok megszilárdítani. Mert ha vmi kialakulóban van, mindig jön vmi ami felborítja az egészet. Most például szerintem az antibiotikumtól semmi étvágya nincs csak ezt az össze-vissza szopizást csinálja. Na mindegy. De az jó, hogy nálatok már alakul a molekula. :D

Már vagy két hete készülök a Decathlonba, de akkor most már el is megyek odáig, köszi az infót. Vettem Marcinak egy Tesco gazdaságos kalapot, nagypapájának úgy tetszett, hogy le is fotózta, majd este talán felvarázsolom.

Kikuka, mindannyian tudjuk miről beszélsz, de jönnek a jobb napok aztán rózsaszínebben látjuk majd a világot. Addig is segít egy rózsaszín napszemüveg :wink:

Ági, boldogultál végül a picasával?

ukati74

Na haligali, süti az élet!

Dorka most bogyózik (értsd eddig ment a hasa, most meg marad :? ) de annyi gond nincs így vele, ellenben nyűgös és fáradt egyfolytában, de aludni délelőtt mégsem sikerül neki... ebéd után azonban alszik egy nagyot! (ettől még fáradt utána...)
Anyukám szerint az antibigyó miatt álmosabb - nyűgösebb, abból meg 2 nap van hátra, legyen neki igaza!

Aszfaltozzák az utcánk! Hurrá!

Minitali? Hol? Mikor? (jövőhét közepégig nem fertőzünk senkit!! - elvileg már gyógyultak vagyunk, de fő az óvatosság!!)

Falicsapoknak hajrá! :lol:

Jolka, jó a konyhabútor front! :lol:

Zsu, Normaflore mellett megint okésabb Panka??? Mi a Lactivot nyomjuk, és elvileg antibigyó után 1 héttel jön a világbéke (nővérem szerint ennyi idő kell, hogy az antibigyó okozta sokkot a pocija kiheverje)! Neki is legyen igaza!

(Olyan jó, ha az ember családja vegyésszel - gyóyszeripar - ill.biológia-kémia szakos tanárral - fél orvosival egyenértékű, de csak a riogatós részt veszik (minek mi lehet a szövődménye :roll: ) - van tele! Sok okosságot hall, meg gondolom sok botorságot is! :lol: )

Jutta

KépKép
jutta

ööö, séta után elképedtem
:shock: :shock: :shock: bevezettük a glutént hetekkel ezelőtt. mivel nem köleskását eszünk, hanem 3 mag kását, abban van árpa, zab és tönköly (tiszta lókaja), és bár lehet, h a kölesben is van glutén, ebben tuti. basszus, és nem is vettem észre. akkor hajrá kiflicsücsök... :shock: :shock: :shock: megzavart, h kifejezetten csecsemőknek készült.
vajon tejet ettünk már? (és nem tudok róla?) :roll: :evil:

Kép
an°°di

ja, és a köles gluténmentes. lecsekkoltam. 8)

végülis, ha a jó oldalát nézem, már tuti, h nem lisztérzékenyek. se hasmenés, se egyéb gond (mi a jele az allergiának?), cska nem így akartam.
miylen anya vagyok én? ennyire figyelek?! :evil:

túl vagyunk a második hintázáson és az első játszótéri anyukás beszélgetésen. nagyon nem az én világom. asszem, maradok inkább néha kicsit magányos :P

és képeket! képeket! :D

Kép
an°°di

:) :) Játszótéri anyukás beszélgetés...:) Fórumon is az megy...:) :wink: Szerencsére ilyenre nincs idő, mert mindig Manó nyomában kell lenni...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, azért az a tény, h együtt nyomtuk végig a várandósság majdnem 9 hónapját, sokat nyom a latban. nem kell bemutatkoznom, elmondanom mindent újra meg újra... 8)

Kép
an°°di

Kati: nem, nem, nem :cry:

Egyszerűen tök lüke vagyok.

Csináltam egy albumot. Beleraktam pár képet (fényképek feltöltése/tallózás).
Bele is került. De ha rákkantintok egy képre akkor, csak olyanok jelennek meg, hogy beállítás albumborítóként, címpke hozzáadása, megjegyzés hozzáadása stb.

Kép

Kép
ádibaba

Ma voltunk Ádámmal Pesten a kórházba a fejével. (hámosodás). A doki azt mondta, hogy szépen begyógyult, de mivel ez őt (Ádit) se és minket se zavar, ezért majd egy év múlva menjünk vissza. Max két műtéttel meg lehet csinálni (lekopogom kopp-kopp). Hátha egy év alatt ahogy nő a feje kisebb lesz a felület.

Vettem neki Danoninot. Hát az olyan kicsi, meg se kottyant neki. Benyomta mint én a Milka csokit.

Kép

Kép
ádibaba

Ági, online picasa webalbum v letöltötted a gépedre a progit? nekem gyanús, h nincs a gépeden a program maga
hm? :roll:
http://picasa.google.com/

Kép
an°°di

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

SIKERÜLT

Örök hálám!

Kép

Kép
ádibaba

Ági, ezek nekem is a webvalbum menűinek tűnnek. Ha sikerülne rávarázsolni a magyar nyelvű picasa programot a gépedre nem lenne bonyolult szerkesztgetni a képeket, az adja magát.

Andi nem paráztatásból, de a lisztérzékenység nem olyan, mint a tejallergia, hasmenés meg kiütés. Nem is rögtön vehető észre csak lassan jönnek a jelek. A férjem keresztlánya sajnos lisztérzékeny, nála úgy vették észre, hogy nem fejlődött eléggé, kisebb meg soványabb volt mint a társai. De nemrég olvastam róla, hogy vashiány, hajhullás, felszívódási zavar is jele lehet, meg egy csomó emésztési probléma. Viszont rosszat biztos nem tettél, mert 6 hós kor után már adható a glutén ha nincs a családban hajlam a lisztérzékenységre.

ukati74

Ági, szuper! :D

ukati74

Kati, nem paráztatásból? :P :?
nincs lisztérzékeny az ismerőseim között sem, nem még a családban, és megnéztem: 2 hete eszik, azaz majdnem 8 hónapos koruktól (7 és fél). hát, most mitévő legyek? vegyek kölest v hagyjam a fenébe, és folytassuk? :roll:

Kép
an°°di

Szerintem utóbbi. Vagy mindkettő. Nem tudom. :roll:

ukati74

én se :?
inkább fordítok, abból baj nem lehet (a gyerkőcök 4 óta szunyálnak :shock: lehet, h nem lesz nyüszi este?)

ja, és felpakoltam végre a majálisos képeket

Kép
an°°di

Annyira helyes képaláírásokat tudsz csinálni Andi, nagyon jók a képek. A füvező Huba, nálam újabb díjnyertes. :D

Tesco gazdaságos kalpag: :D
Kép Marci
Kép és cumi nélkül nagyfiúsan

ukati74

Ja! Azt el is felejtettem írni, hogy 3 napja Dorka elkezdett úgy igazán gagyogni: havavabababababa a "szókincs"!

Most pedig Apának hisztizik, mert visszatoloncolta a habtapira, pedig a kandalló sokkal érdekesebb! Most jön a 3. kör! Kitartó a kiscsaj!

Jutta

KépKép
jutta

Dorkának nagyon boldog hófordulót!

Kép

Kép
mogyoland

Marcinak vannak ám kékszemei és az a vigyorgás!

Andi: a képek csúcsak mint mindig!

mi egy picikét betegek vagyunk vagy is folyik a nozink és elmentünk dokihoz és picit piros a torok meg a bal fülünk!
De hála nem lázas, eszik, kedve a régi!

Kép

Kép
mogyoland

Dorkának boldog hófordulót!

Mogyo, jobbulást Ágikának. Ez valami vírus lehet, Marcinak is ez volt. Neten terjed már ez is. :roll:

Marci nem bírta ki fürdésig, addig balhézott amíg megszoptattam, most meg alszik ruhástul, izzadtan, pelenkacsere nélkül.

ukati74

Edit, ha kint vagytok Lénivel a kertben, akkor babakocsiban van, vagy leteritesz egy plédet és játszotok?

Andi, a körte gázosit? Nem is tudtam! :roll: Akkor legyen egy jó kis puki találkozó, azt Panka is nyomja rendesen :lol:

Kati, most már látom, hogy Marcikának 2 foga van! :lol: :P Nagyon hapsis a kalapjában!

Mogyo, Ágikának jobbulást!

Panka ma nagyon nyüszi volt, szerintem a tegnapi oltás most jött ki rajta, még ölben is nyüszi volt ma, mintha fájt is volna a combja. Nem látszott rajta semmi, lázas se volt, csak nagyon rosszkedvű volt.

Váratlanul ma beálltott a védőnő, szeretem, ha jön, olyan jót beszélgetünk mindig. A múltkor itt volt 3 órát :shock: Hozzátok jár még a védőnő? Meddig kell elvileg jönniük?

Kikuka, hogy vagy?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na, a gepunk beadtaa kulcsot, most a ferjem laptopjarol irok, ezen nincsenek ekezetek, na f@sza... :?

A falicsapok nagyon buszkek lehetnek magukra!!!

A magam reszerol hetfon abbahagytam a fejest, ferjem vissyavitte a Lactinat, erre ma mar olyan csomos volt a bal mellem, hogy le kellett fejnem...

Esztit sikerult ismet megfazitanom kedden, amikor elindultunk setalni, jo ido volt, de fel ora mulva mar beborult, fujt a szel, hideg lett. Eszti szurcsog, elovettuk az orrszivot, brutalis, le kell fogni, mint Agikat, ordit, a cucc meg alig jon... :? Akkor meg mitol szurcsog?

Kikuka, dehogy vagy szar anya, csak baromira egyedul vagy ket gyerekkel, a haztartassal, meg a pluszkilokkal. Neha, na jo, sokszor, en is elvagyodom ebbol a helyztetbol, na de akkor kire hagyjam Esztit??? Mert o nyilvan a legjobbat erdemli, az meg ugye en vagyok... :lol:

Moni, jok a kepek meg igy is, nagyon cuki Janka bebi!

Kati, Marci milyen nagyfiu tenyleg a 2. kepen! Hajra, Amszterdam, jaj, az milyen jo hely! Mitol fosol te no???

Andi, konnyebbulj meg, gluten kipipalva!

Jutta, remeljuk, most mar rendben lesz Dorka pocija, de tenyleg! Boldog hofordulot kivanunk neki!

Ez a gepbehalas egy dologra volt jo: "unalmamban" tornaztam... Most mozdulni se tudok. :shock:

Kép
waterlilly

Zsu, ma nekunk is nyugos napunk volt, Esztinek semmi nem volt jo, ha nem azt adtam a kezebe, amit o elkepzelt, akkor konkretan orditott, sakal-vokal szolt itt egesz nap, meg szerencse, hogy jol aludt, kulonben a Dunanak mentem volna.

Vedono: Eszter 2 (!) hetes koraig "jart" ki hozzank... :? Pedig elvileg az a protokoll, hogy 6 hetes korig hetente, 6 honapos korig havonta ki kell jonnie. De a mi vedononk ritka sz@r, ha elkoltozunk, felnyomom az egeszsegugyi felugyeletnel, van pofaja vedononek kiadni magat, es ezert felvenni a fizeteset... :evil:

Kép
waterlilly

Sziasztok!

Móni, végre Janka képek! Isteni cuki!! Még-még!

Mi védőnőnk pályakezdő, naggyon cuki!

Hú, ma olyan szupi napom volt! Hugimmal ma szabin volt és taliztunk bennt a városban. Persze velem volt Ramika is. Férjem reggel bevitte a babakocsit és oda hozta a Deákra nekünk. Busszal és metroval vittem odáig Ramikát a kezemben és tök simán ment. Egész nap mászkáltunk, kajáztunk, röhögtünk. Rami meg egy tünci volt, meg se mukkant. Persze ő is kapott új rucikat! :)

Holnap reggel viszont a szemészeten kezdünk meg hetek óta a szememen más-más helyen kijön valami árpa féle, jól megduzzad, fáj és elmúlik, majd másnap más helyen kijön. Csak jobb ha egy szakember megnézni. Remélem nem lesz sok nyanya!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok,

betegeknek jobbulást.

képek szupik. :)

én ma (is) hulla fáradt vagyok.... :?

nyaralás:
gyerekkel. :) Lilla marad, Marci jön. :wink:

na, majd jövök, egyszer... :twisted: :arrow:

Kép
Kép
h@jni

JÓÓÓÓÓÓÓÓ reggelt Mindenkinek!!!!!!!!!!
Hát Csajok, átvészeltük a tegnapi napot is. Cserébe viszont csak egyszer volt nyüszi éjjel. Én ennek úgy örültem!!!!!!!!!! Hát mindenkinek nagyon nagyon köszi a bátorítást, már sokkal jobban érzem magam. Bár a helyzet nem sokat javult, más felfogással azért jobban érzi magát az ember. Meg aztán visszagondoltam arra is, hogy Panninál hogy elment ez az idő, én meg csak lestem, hogy milyen nagylány lett már. Szóval, azt gondoltam, ki, hogy szar napok mindig is voltak, és még lesznek is, de ki kell használnom most ezt az időszakot, mert ilyen már ugyse lesz az életemben. :wink:
Fogunk az még konkrétan nincs. Lehet hogy mi vagyunk az utolsók????? na nem baj. Tegnap pepecseltem neki krumplipürét csirkemellel, hát az a hálátlan gyermek nemhogy megette volna, hanem konkrétan rámköpdöste. Na ennyit a főzőtudományomról. :roll: Persze az az "isteni őszibarack pulykahússal" bébimenű az már csúszott neki. :twisted:
Kati!!!!!!!! Marci már tényleg olyan pasis. De komolyan. Naaaaagyon cukika!!!!!!!!!!
Zsu!!!!! Köszi az érdeklődést, nagyon jólesett. 8)
Na odébbállok, de még visszajövök.... puszi mindenkinek

kikuka

Anett, most akkor abbahagyod a szoptatást és csak a felesleget fejed le, vagy mi a terved?
Szegény Eszti! Miért nem viszel egy plédet mindig a sétához? Én azt csinálom, még ha dög meleg is van. Nem teritem rá, de tegnap pl kellett. Este fél 7-kor kimentünk, már láttam a felhőket, de még jó idő volt. Mondanom se kell, hazafelé elkezdett fújni a szél és esett is, hát jó volt a pléd. Én a lábzsákot is hurcolom eső esetére az alsó "csomagtartóban".

Vicuska, nem mertél babakocsival nekiindulni BKV-n? Metró sztem okés lenne, le lehet tolni a mozgólépcsőn és fel a metróra is, de a buszon kell a segitség. Én optimista vagyok, csak lenne valaki, aki segit. Csak könnyebb, mint ölben, vagy nem volt nagyon nehéz Rami?

Hajni, megint titok a nyaralás helyszine? :P

Kikuka, örülök, hogy jobban érzed magad!!! Tényleg minden hozzáállás kérdése. Olyan hamar elröpül ez az idő, én már visszasirom a kis csecsemő korszakot, még akkor is, ha nagyon megszenvedtem vele.

Ti engeditek a gyerekeket a kövön (járólap) kúszni-mászni? Nem fáznak ott fel?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Dzsuzsa, sajnos nekem volánbuszoznom is kell Taksonyból és arra felszállni fizikai képtelenég. Azaz én parázom tőle! Így könnyebb volt sokkal!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

sziasztok

Ágikának és Esztella úrnőnek jobbulást!

Hajni, helyszín?

Jolka, beszámoló? képek? nézem is a gémélen....

körte és gáz: Zsu, nemtom, gázosít-e, de az az új gyümölcs az étrendünkben, ezért a gyanakvás. tudományos adatok nem igazolják a feltevésemet ;)

szar napok: Kikuka, épp most b*szott le egy haverom, h nem köszöntem meg neki egy e-mailt, amikor ő az értékes szabadidejéből 15 percet azzal töltött, h nekem tömörítsen. :shock: sztem ez tényleg gáz. a nyűglődős napok meg ... ahogy Móni írta: ez a dolguk most. (fél óra sztereó hangzás után én sem vagyok vmi nyugodt :lol: de most alvás van)

védőnő: Vicuska, sztem az én első védőnőm költözött oda felétek 8) sokat segítettem neki ... hihi
nálunk egyszer volt az új. nem is bánom. egy gonddal kevesebb.

járólap: feladtam: engedem őket ott hasalni, de kapnak egy-egy plusz pólót. másképp ugrik a főzés. én is mezítláb vagyok mondjuk.. lehet, h megint felelőtlenkedem? :roll:

Kép
an°°di

Ahoj!
Nálunk kövön (járólapon) kavarás nincs- még! De egyáltalán meg lehet azt akadályozni? :roll:
Zsu! Egy éve szúrtak minket hasba... :wink: Azóta "ismerjük" egymást! 8)
Jankacumoband kinn szunyál (Jutta! tessék elárulni a titkot, h hogyan szoktattad be Dorkát!), de ma királylány napja van! Eddig! Reménykedem a jó folytatásban...
Mit csináltok Pünkösdkor?
Mi 2 programot mondtunk le, pedig nekem viszket a s...em. Mehetnékem van, na mit csináljak!? Az egyik programhoz még "kicsik vagyunk" (ezt a többes számot én de utálom :lol: ), a másik program meg nyitott pince lett volna, de lemondták a barátok, a férjem meg közölte, h egyedül nincs kedve borozni. Én lettem volna a sofőr...már 3.(!) éve én lettem volna. Így itt állunk program nélkül. Nem is tudom... valami azt súgja, h megleszünk így is!
Ja és kaja ötlet? Mit főztök?
És látni akarom Vili új rucijait is és Ramiét is!

Kép
ermoni

Andi, és akkor igy hány póló van rajtuk? :lol: Hülye kérdés, de érdekel. Én amúgy is adok egy rövi ujjú body-t és egy hosszú ujjú pólót. Te erre adsz még egyet kövezéshez?

Móni, elvileg le tudsz keriteni bármit, de az olyan jó, ha jönnek veled mindenhová, nem? Már ha persze akarod.
Janka nem hajlandó bent aludni?
Hasbaszúrás? Jajj, nem is emlegesd! Bár igy utólag nem is volt olyan gáz. :wink:
Emlékszem is a tavalyi borozgatásos sofőrködésedre :lol:
Mi szülinapozunk Pünkösdkor, összevontuk apukám és a saját (20.) szülinapom és most ünnepeljük.
Szombaton vásárolni akarok, kéne egy egy részes fürdőruha, mert ha Pankával uszizni akarunk, akkor 2 részesben gáz lenne...nekem még mindig ott a barna csik, és nem szivesen villatanám ki :oops:
Meggyet milyen formában adtad? Mirelit?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

jé, Ebinc megkerült. iwiwen legalábbis :D

Zsu, mivel nálunk sztem nincs hideg, és nem is fázósak (sztem), két póló van rajtuk. sztem 25 fokban ez elég. és ha nincs kövezés, mondjuk délután, akkor lekerül az egyik.
nem idénygyümölcsből én mindig mirelitet adok (bár negem senki nem kérdezett :P )

kaja: ma mi krumplistésztát eszünk. meg kéne vmi leveske...

barna csík???? :shock: :shock: nekem otál szétrepedt a hasam, és én még így is elmennék bikiniben bármilyen strandra. nem tehetek róla. mit tehetnek? legfeljebb nem néz oda, akinek nem tetszik. persze, ha zavar, az más! 8)

pünkösdi program: én fordítok (csudijó), és pihenésképp sztem mondjuk normafa v margitszigeti piknikelés v ilyesmi. semmi extra

Kép
an°°di

Lszi irjátok már le, hogy akinek már rendesen eszik gyümit-főzit a gyereke, mennyit adtok nekik? Pl tizórai fél alma, ebéd 1 közepes krumpli, kiskanálnyi csirkehús, stb. Köszi!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

meg hogy dúsitjátok-e valamivel (rizspép, kölespép, stb)

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

na, mielőtt lelépek (teli velem a fórum, bocs. ez van, ha 'dolgozom' ;) ), Zsu, a védőnő nekem azt mondta, h ebédre kb 200 ml főzi kéne, h lecsusszanjon. ha ízlik nekik a kaja, akkor ez gond nélkül teljesül. nálunk a tízórai fejenként egy alma (kisebb), vagy másfél nagyobb kettejüknek.
hús: barátnők azt mondták, h fagyasztani szokták a húst, h ne kelljen szórakozni mindig kis adagokkal, és egy jégkockatartós kockányit raknak egy adag kajához.

na, lépek ebédet csinálni (2 órája durmolnak :shock: )
szép napot!
:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Kikuka: örülök, hogy jobban vagy. Neten terjedő depihullám ideért.
Tegnap este készülődött, ma reggelre megtámadott, de vissza vertem. Össze is szólalkoztunk emiatt Apával. Nahát, ettől mindjárt "jobb" kedvem is lett. Kicsit belegondoltam (én is), hogy mi a szar bajom is van tulajdonképp, mikor egészséges a gyerekem. Móni féle Janka nagyon tudhat vmit idézete is eszembe jutott. Pedig nálunk egész napos ölbenlét sincs, sőt üvöltés sem, az éjszakát is végig alussza Ádi, egyedül is eljátszik viszonylag sokáig...
Szal engem az bánt(ott), hogy egyáltalán nem bújik, sőt ha olyanja van, eltol magától, nem enged mégcsak magához érni sem. Dehát be kell látnom, Ő magának való. Talán idővel változni fog.
Jó nagy hülye vagyok mi, hogy ilyenen izélek?!
Móni: még nem tudom mi lesz a program, de szeretnék kirándulni menni, vagy legalább egy nagyot sétálni hármasban. sajna nálunk ezt sem egyszerű kivitelezni. :?
Anett: mit adsz Esztire sétához? A pléd és lábzsák + esővédő nálunk is mindig ott figyel a "csomagtartóban" (Zsu: :lol: )
Vicuska: egyébként babakocsival történő tömegközlekedést még én is kicsit kivitelezhetetlennek tartom. Örülök, hogy szép napotok volt.
Kati: csuda édi Marcika. És tényleg 2 foga van! :D
Móni: nekem teccenek a képek, no!

Kép
Kép
gabcii

Panka 2 és fél órája alszik :shock: Felkeltsem? A tizórait már átaludta...remélem semmi baja :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na, pont "bejelentkezett" :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Főzelékből és gyümölcsből is 1-1üveg fogy el.
A jégkockatartós husi fagyasztás és adagolás nekem is bejön.
Mostmár, hogy Ádi megeszi a főztöm, fogok neki kotyvasztani.
Szal Kikuka, nyugi, nálunk is sokáig csakis az üveges kaja volt a nyerő.
Zsu: a barna csíkoddal meg nem lennél úgy elfoglalva, ha látnád az én liláimat az oldalamon :P

Ma megcsináltam Ági kekszes sütikéjét. Ádika addig az etetőszékből szemlélődött.
Annyi volt a módosítás, hogy csak kerek kekszem volt és húsvéti nyuszi került csoki gyanánt a tetejére. Ja és nem gáztepsibe.
Kép

Kép
Kép
gabcii

Rakok még pár képet kanálfülü csibemanóról aztán lépek ebédeltetni/ ebédelni
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
gabcii

Hellllllllllllllóóóóóóóó! Na megnyugodtam Gabcii akkor nem adjuk fel. Bár azért most hagyom egy kicsit az üvegeket érvényesülni. Nektek hány fogatok van??? Mármint Ádinak egyedül??? :lol:

Ja és a legújabb szösszeneteink.... Kép Rosszcsont Vivi Kép Hableányok Kép na ilyen egy lestrapált anya

kikuka

Kikuka!

Mekkora nagy kék szeme van Vivinek. A fürdőzős kép tecc legjobban. Lestrapált Anya? Miből kéne látszani?

Ha hármunkat vesszük együtt, nem állunk túl jól fog ügyileg. :D
Ádinak egyedül pedig egy negyed foga van. Legalább másfél hete bújik a jobb alsó középső (hányas fog is az?). Meddig tart mire kint lesz?
Egyébként ügyesek voltunk. Már mindketten megkaláltunk, Ádika meg szunyál.

Kép
Kép
gabcii

Helló!

Kikuka! Jó látni, hogy jobb a kedved!

Gabciii, mindenkinek a maga keresztje a legnagyobb... és ez így is lesz!

Móni, fogalmam sincs... minden ebéd után letettem úgy 1 hónapja bent, és mostanában másfél - 2 órákat alszik... délelőtt meg 10-20 percet, pedig akkor is nyűgös... de ma megint fájt a hasa - pukizott egy fél órát -b:twisted:, ilyenkor délelőtt nem bír aludni, csak ha már totál fáradt, az kb ebéd után van. Lehet hiogy ez csak az antibigyó utózöngéje... A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!!!
(antibigyó bármi okozhat, tehát 1 hétig semmi sem mérvadó, de lássuk be ezek az utolsó hetek már sokszor voltak nálunk, gyakorlatilag 4 hetes korától visszaszámolok,a 6 héthez, a 3 hóhoz, az új tápszer kezdete + 2 héttől.... egyszer csak vége lesz)

Körte: puffaszt!!! Konkrétan engem is (már bocs), tehát alá tudom támasztani tapasztalati úton! Valószínűleg alkati dolog, hogy kit mi, engem sok ált. nagyon puffasztó kevésbé, de a körte közepesen.

Jutta

KépKép
jutta

Kikuka, nagyon szépek vagytok a képen! Egyáltalán nem tűnsz lestrapáltnak!
Gabci, Ádó zabálnivaló! Kekszes sütit én is ma csináltam meg :lol: de nekem nem lett ennyi csoki a tetején, pedig két táblából csináltam, ahogy Ági írta. Kíváncsi leszek hogy bányászom ki a tepsiből :)

Zsu, mi még nem eszünk rendesen, de most itt tartunk: gyümölcsből Nadin már megeszik egy közepes almát + negyed banánt vagy két nagy gerezd őszit. Klasszikus tízórai mondjuk egyelőre nincs, így ebéd előtt adom ezt, ha a főzi nem megy. És általában nem megy, szerintem semmilyen zöldség nem igazán megy neki, talán a cékla, de az is csak almával. Szóval nálunk gyümi most az ebéd előtt van, és még uzsira, uennyi, de tegnap raktam már bele kölespelyhet is (köszi Andi!). És vettem rízspelyhet is, uzsira így fogom adni gluténmentes gabonával.
Egyébként szerintem nekünk az uzsi kiváltása tűnik a legvalószínűbbnek, mint első normál kaja. Aztán remélem megszereti a zöldségeket is, én mindenesetre próbálkozom.

Járólap: elkerülhetetlen. Nem mindig akar ottmaradni a nappaliban, így ha jönni akar utánam, hagyom. Zsu, mivel barikádozol? Nekünk rácsunk nincsen, plédeket összecsavarva, szopipárnát meg párnát tettem le, meg a játékoskosarait, de átmászik rajta. Az a veszélyes, hogy kapaszkodik fel a kanapéra, meg a szekrényre, szóval állandóan figyelni kell, ezért még örülök is, ha láb alatt van :)

KépKép
kertikiri

Sziazstok!
Csak gyors villámlátogatás, N. itthon van ma szabin :lol:

Kiku: nagyon cukik a lányok! És Vivikének hatalmas szeme van!
Móni: neked meg azt akartam írni, hogy Janka: haja mint az ében, bőre mint a porcelán, arca piros mint az alma, vagy hogy van a mesében :lol:
Kiri: lsz dobd fel guglira azt a recipét, amit Andinál csináltál a babatalin, a virslik bundában-t... vagy mi a neve. De ugye nem így kell kinéznie egyébként? :oops: Gondolom ott sokat volt a sütőben, de úgy is fincsi volt!
Zsu: Te 20 éves leszel? Ne őrjíts meg!!! :shock: 8)
Anett: pü ment

Tegnap hiányzó bcg oltást kapott V (akit 12 hósnak nézett egy anyuka, látná a többi topikbabát!!! :shock: ), most ennek a levét isszuk!

KépKép
1macsek

Sziazstok!
Csak gyors villámlátogatás, N. itthon van ma szabin :lol:

Kiku: nagyon cukik a lányok! És Vivikének hatalmas szeme van!
Móni: neked meg azt akartam írni, hogy Janka: haja mint az ében, bőre mint a porcelán, arca piros mint az alma, vagy hogy van a mesében :lol:
Kiri: lsz dobd fel guglira azt a recipét, amit Andinál csináltál a babatalin, a virslik bundában-t... vagy mi a neve. De ugye nem így kell kinéznie egyébként? :oops: Gondolom ott sokat volt a sütőben, de úgy is fincsi volt!
Zsu: Te 20 éves leszel? Ne őrjíts meg!!! :shock: 8)
Anett: pü ment

Tegnap hiányzó bcg oltást kapott V (akit 12 hósnak nézett egy anyuka, látná a többi topikbabát!!! :shock: ), most ennek a levét isszuk!

KépKép
1macsek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?