Na, a gepunk beadtaa kulcsot, most a ferjem laptopjarol irok, ezen nincsenek ekezetek, na f@sza...
A falicsapok nagyon buszkek lehetnek magukra!!!
A magam reszerol hetfon abbahagytam a fejest, ferjem vissyavitte a Lactinat, erre ma mar olyan csomos volt a bal mellem, hogy le kellett fejnem...
Esztit sikerult ismet megfazitanom kedden, amikor elindultunk setalni, jo ido volt, de fel ora mulva mar beborult, fujt a szel, hideg lett. Eszti szurcsog, elovettuk az orrszivot, brutalis, le kell fogni, mint Agikat, ordit, a cucc meg alig jon...
Akkor meg mitol szurcsog?
Kikuka, dehogy vagy szar anya, csak baromira egyedul vagy ket gyerekkel, a haztartassal, meg a pluszkilokkal. Neha, na jo, sokszor, en is elvagyodom ebbol a helyztetbol, na de akkor kire hagyjam Esztit??? Mert o nyilvan a legjobbat erdemli, az meg ugye en vagyok...
Moni, jok a kepek meg igy is, nagyon cuki Janka bebi!
Kati, Marci milyen nagyfiu tenyleg a 2. kepen! Hajra, Amszterdam, jaj, az milyen jo hely! Mitol fosol te no???
Andi, konnyebbulj meg, gluten kipipalva!
Jutta, remeljuk, most mar rendben lesz Dorka pocija, de tenyleg! Boldog hofordulot kivanunk neki!
Ez a gepbehalas egy dologra volt jo: "unalmamban" tornaztam... Most mozdulni se tudok.