Új privát üzeneted érkezett!

:oops: Nincs apának Robinkívül bablyólya(vagyis nem tud róla) :oops: :oops:
Az eggyik munkásunknak a volt feleségének kültük mi,mint munkaadó a fizuból vontuk hűségesen

Kép

Kép
katlina

Katlina,értem már :) Már azt hittem lemaradtam vmiről :oops:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Képzeljétek, megvan az állás! Ma végre felhívtak, úgyhogy jövő héten megyek dolgozni az új munkahelyre! Úgy örülök! :lol: Tudom, mázlista vagyok, hogy ilyen hamar találtam másikat!! :D

Az itthon töltött napokat is igyekszem kihasználni. Pakolok meg rendezkedek a lakásban, amit Marci mellett nem lehetett, azt megcsinálom.
Na meg jön a hosszú hétvége! Reméljük, jó lesz az idő, mert bográcsozni szeretnénk 2 szomszéd családdal a ház mögött!
Marci meg be lesz oltva kullancs ellen, ma kértem receptet, úgyhogy pénteken lesz az oltás. Utána egy hónap múlva kell megismételni.

Tündi! A pároméknak van ez a kötelező éves orvosi vizsgálat, ami 2 napos és Kecskeméten van. Minden évben van ilyen. Elég alaposan kivizsgálják őket. A páromnak minden teljesen jó, csak sajnos a koleszterinje megint magas lett :(
Pedig úgy odafigyelt mostanában, hogy mit eszik. Nagyon nem szeretne rá gyógyszert szedni még ilyen fiatalon.

Jamiee! Igen, a Jeans Clubban mindig vannak jó cuccok, csak ki kell fogni az akciót! Én még a Penelopéba szeretek bemenni, ott szép ruhák vannak, csak sajnos elég drága.

Hajni! És hova mész dolgozni? Ha jól emlékszem, te is a honvédségnél dolgoztál, ugye? Nagyon drukkolok, hogy úgy sikerüljön, ahogy szeretnéd!
Hogy megy az idő, nemsokára ti is készültök a szülinapra! 8)
judit_79

Katlina! Jó, hogy írod! Mert a márciusival lóg még, mondtam is a nőnek, aki telefonált, de ő azt mondta, hogy visszamenőleg nem tud levonni. Na, majd akkor intézkedek ezügyben is :wink:

Én varrtam ma. Holnap meg pakolok, mert pénteken jönnek végre a UPC-sek, kábeleket vezetni innen oda és onnan ide 8) ....úgyhogy pénteken meg mégjobban pakolok majd :roll: Meg takarítok. Asszem, kevés lesz a rendelkezésemre álló idő :?

Azt nem is írtam, hogy tegnap kaptam a bölcsiben Lilcsitől virágot anyáknapjára! :lol: A verset hozzá jövőre igérte a dadus :lol: Szegény Lilcsi, már azt beszéltük, hogy a Futárszolgálat táblit a nyakába lehetne akasztani, mert a mamája is vele hozatta nekem a bon-bont, meg én is vele vitettem a mamának a csomagját :lol: Ő meg persze semmit nem ért az egészből.

Amúgy jól vagyunk, nátha/allegia elmúlt, úgyhogy nem tudom végül mi is volt ez...? :shock:

Lilcsiék meg ma pont akkor vonultak ki délután az udvarra, mikor mentem érte. Szinte sajnáltam elhozni, mert tudom, hogy milyen jókat szokott játszani ott. Úgyhogy megint később járok majd érte most, hogy jó idő van és délután is kint vannak....
Amúgy szépen kipirtyant a jányom arca a sok levegőtől és naptól :lol: Elő kéne venni a naptejét.

Tündi! Hajni!!! Ma derült ki számomra, hogy az új szomszédomék is katonák. A pasi már sztem nyugdíjas (mindig itthon van :roll: ), a feleségével meg ma beszéltünk először. Személyügyes volt, de megszűnt ez a pozíció, így el kellett mennie 8 hétre vhová messzire tovább/átképzésre, így mostmár megfigyelő, vagy mi...valami leséssel kapcsolatos :oops: Zsákaiék...ismeri valamelyikőtök?

Tegnap is voltam meghallgatáson, oda sem kellettem :cry:

Hajni! Mi kimegyünk szombaton! 9-re ott leszek, mert ....

Menek zuhanyázni...pá!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hát Judit, te tényleg baromi nagy mázlista vagy! Nekünk meg hónapok óta semmi reményünk....valamit nagyon elbaltáztunk ebben az életben :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Judit,gratulálok!!! :) A koleszterin szinttel hallottam már,hogy másoknak is gondja van..de egy kis diéta a vizsgálat előtt és jó lesz.gondolom újra nézik majd neki. Nem hiszem gyógyszer kellenne rá.Vagy annyira magas lett neki?

Nóri,én így nem ismerem őket. Lesz akkor mit pakolnod :roll:

Jó éjt!

Kép
Kép
tundi24

Kép

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!!!
Még mindig nem végeztem a takarítással így csak olvasni tudtam eddig :) Még mindig itt a konyha fürdő...stb.....

Judit!
Gratulálok Neked !!!!! Tényleg nagyon mázlista vagy állás ügyben látod én már 1 éve keresgélek és semmi nem jön össze :( Nem tudom de valami nem stimmel akkor nálam :( Már én kezdem teljesen feladni az egészet....Na nem nyafogok többet megyek takarítok tovább.

Ivett!!!!
Boldog Névnapot Neked!!!! :)

Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!
Ebédszünetet tzartok... :lol:

Végül lemondtam az UPC-t. Már más is mondta, hogy nemhogy magam csinálnám, nem kell ahhoz mesterember, de tegap újból mondták, hogy én is meg tudom azt csinálni. Így hát bementem egy műszaki boltba, elmondtam, mi, merre, hány méter és adták a kellékeket. A koax végeire meg még a dugókat is felszerelte a pasi... :lol:

Tegnap fagyit ettünk! Nekem nem nagy szám, de ugye Lilcsi nem emléxik már rá. De nagyon bejött neki, igaz, az orrán több fagyi volt, mint a nyelvecskéjén :lol:
Ma naptejjel az arcán engedtem bölcsibe.

Vali! Te mwnnyit takarítasz!! :shock: Elkopik az a lakás :wink:

További szép napot!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Megint pangás van itt! :? Hol van mindenki ezen a gyönyörű napon,csak nem csavarogtok? :D

Judit!
Gratulálok az új munkahelyhez,remélem ,hogy ez jobban beválik majd mint a másik! :D
Igen jól emlékszel honvédségnél dolgoztam a 25/ 88-nál,én is remélem ,hogy öszejön!
Bizony mindjárt itt a szülinap gőzöm sincs mit kéne Francinak venni! :roll: Pedig már illene tudnom! :oops:

Nóri!
Én ismerek egy Zsákainét a keresztneve Judit, a férje az nem volt katona,de mondjuk azóta mióta nem láttam még férjet is válthatott! :roll: :D Van két fia is ikrek!
Szombaton mi is lemegyünk akkor 9-re majd hívlak telefonon,és találkozunk a zöld ház előtt!Remélem tudunk túrni valami jót!Apropó Franci nélkül megyek apa vasárnap lesz szolgálatba! :) Legalább szét tudok nézni nyugodtan mert Francival együtt képtelenség,mindíg külön utakat jár! :D

Vali!
Tegnap elfelejtettem válaszolni neked!Dávid kijavította a jegyeket részben,de megint kezd ellazulni,éppen tegnap kellett összeszidnom mert megint csak álmodozott a tanulnivaló felett. :evil: Most kéne inkább ráhúzni aztán majd lazíthat a nyári szünetben!Biztos lesznek még majd dolgozatok év végéig remélem azokat nem szúrja el,hát mindenesetre kíváncsi leszek milyen lesz a bizije! :roll:
Ja és ne add fel!Tényleg még akartam azt is kérdezni,hogy régi munkahelyeddel akkor most mi van,meg tudtatok egyezni a főnökasszonyoddal!

Katlina!
Én is meglepődtem kicsit mikor írtad a gyerektartásos dolgot,de akkor így mostmár értem! :D

Tündi!
Ma meg jön apátok haza! :D Nemsoká kezdődik a felkészülés,vagy ne is juttasam eszedbe! :(
Lucus jól van,nem bújt még ki az a fogacska?

Többiek merre vagytok????Nagyon el vagytok tűnve?
Vendég

Hali!

Én magam alatt vagyok, nem jövök egy darabig. Ha kiástam mindenem, jelentkezem! :wink:
jaimee1

Erika! Már te is kezded? :cry:
++++++++++++++jobbulást (((((((kis testednek))))))) és (((((((kis lelkednek)))))))!!
Néha (sűrűn) azért dobjál életjelet, mondjuk Réka-képek formájában :wink:
Aztán meg írd ki a bánatodat.

Hajni! Okés, akkor majd talizunk! Az az a Zsákai! :lol: :wink: De én csak tippeltem, hogy az ura is katona lehetett, mert mondom, egész nap itthon látom lófrálni, meg a házmesterünknek is segít itt a ház körül :shock: :lol:

Mikor nyit már ott a Tesco? Én már várom :oops: :roll: !!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika! :( Ha már kicsit jobb a hangulatod... meg úgy rendeződnek a dolgok... írj! Ja és a "konyakot" majd vhogy leszervezzük a héten. Oksa?
szilbee

Judit! Gratula a melóhoz!!! :D :D Mesélj már róla vmit... mégis milyen típusú meló?
szilbee

Egész délelőtt főztem ráadásul a fejem is fáj a gyerek is nyűgös,szóval ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Menü:
Csontleves
Sült pulykacomb
Rántott karfiol
Dinsztelt káposzta
Tört krumpli

Holnap meg megcsinálom Szilbee féle túrógombócot

Hívtak a suliból,nincs annyi jelentkező a normál tanfolyamra csak az otthon tanulósra háááát így is egpróbálom de ezzel vannak kétségeim,nameghát tényleg jó lett volna kimozdulni egy kicsit

Jaimee!
Életjelet sűrűn!!!!
Mostanában én is kapargatom magam rendszeresen nem tudom mi van velem

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Én is takarítottam,meg főztem,itt volt a védőnő,meg egy barátnőm.Most jutok ide.

Erika, szomorúan olvastam,hogy nem jössz.Hiányozni fogsz!

Hajni,apa 10perc és itthon lesz! :) Hát bizony nemsokára felkészítés :cry: Aztán meg kiutazás,gyorsan telik az idő!!

Szilbee,te mit csináltál tegnap,hogy nem írtál? Levente náthás még?

Vali,van még akkor mit takarítanod,ha végeztél ide is jöhetsz van még itt is mit :) Barátnőddel beszltél a házról?Vagy itt laknak már?A szomszádunk háza eladó lesz,meghalt a pasi,ez jobb állapotban van,de biztosan meg lesz az ára...

Katlina,én is csontlevest főztem :) Meg csirkepörit nokedlival :) Sütni is akartam, de arra már nem maradt időm :roll:

Nóri,megoldod te ügyes csaj vagy :)

Felébredt Lucusom menek..

Kép
Kép
tundi24

Erika!
Remélem hamar kiásod magad!

Kép
Vendég

Bekukk...senki :(
Nálunk közeleg a vihar :(

Jó éjt!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok Lányok!

Szép jó reggelt kívánok mindenkinek! :D Kép
Nem volt tegnap valami aktív a kis csipet csapat,betudom a jó időnek,remélem tényleg csak azért,és nem fog szép lassan megszűnni ez a topik mert akkor sírok! :cry:

Nóri!
Akkor szombaton találkozunk! :wink: :D A tesco azt mondják az okosok,hogy május 20-án fog nyitni,meg azt is hogy 15-én :roll: egyszóval hamarosan.Már én is nagyon várom,remélem sok olcsóság lesz ami kárpótol engem a sok zajongásért! :wink:

Erika!
Hogy állsz a kiásással? Remélem már ma jobban érzed magad,és hamarosan visszatérsz körünkbe? Mondjuk ma? :D A kis Popi jól van? :D

Tündi!
Apa szerencsésen hazaért tegnap? Mit mesélt,hogy érzi sikerült?
Lucus baba jól van?Fogacska? :D

Katlina!
Te mindíg ilyen sok finomságot főzöl egyszerre?Egyik finomabb mint a másik,csorgott a nyálam amikor olvastam! :)

Szilbee!
Veletek mi újság?Te sem nagyon írsz mostanában!Fiúk jól vannak? :D

Cleo!
Te is nagyon eltüntél?Remélem nem vagytok betegek?

Na pusszantás mindenkine!ÍRJATOK!!!!!

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Hajni,egyet értek veled,én is azt remélem,hogy nem fog kihalni a topik,mert akkor bezony én is nagyon-nagyon szomorú leszek! :cry: :cry: :cry:
Apa azt mondta nem volt annyira vészes a dolog,kivéve a matek,tegnap átnéztük együtt,hát elég gyengusnak bizonyult,de bízom,hogy a kettecske meglesz!
Egyébként 13án kezdődik a felkészítés,de ez még vmi benti vagy micsoda..15én pedig földrajz érettségi.
Lucus jobban van,igaz az éjszakánk borzasztó volt,lehet megint kaki gondok.Most szunyókál,már 20perce..Tízóraira majd szilvát adok neki,délre meg megyünk át a doki nénihez,talán az oltást is megkapja!!

Nóri,megszerkesztetted a kábelokat? :wink:

Erika, miféle levél ez a naplócskádban?? Gyere és írjál! :wink:

Vali,csillog-villog a lakás? :)

Katlina,megyek hozzátok ebédre :oops: tényleg mindig olyan fincsiket főzöl :)

Képzeljétek,lehet egyik jó bnőmnek lesz babucija,majd elcsábítom ide a topikba,ha nem bánjátok,így lesz mégegy kismamánk :) Igaz még nem 100%,hogy növekszik benne vki :(

Megyek vasalok egy kicsit :) Valakinek kell még vasalni,hozhatja :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
Tündi! Még most írok ide, utána szétkapom a berendezést mint Buksi kutya a lábtörlőt, és majd akkor csinálom a kábelezést. Vagyis először még a bútorokat kell valagogy átteleportálni. Pontosabban a sz.gép asztalt. Nehéz ügy lesz. Ne vasaljál, gyere segíteni :wink:

Oké Hajni, akkor holnap csörrentsél meg, ha a közelben leszel, és akkor én is lemegyek.
Tescot én is azért várom, mert közel lesz. Nem mintha emez olyan nagyon messze lenne, gyalog is beletelik vagy 10-15 percbe :roll: Tavaly nyáron jókat túráztunk oda babakocsis Lilcsivel.

23-án gyereknap lesz a bölcsiben, most vásároltam be ezt-azt 2000 Ft-ért :roll: zsákbamacskának meg kelléknekvalókat.

Tegnap pasizni voltunk:
Törpkölyök, Törpördög, Törpiri, Törpicúr
Kép Kép

Én is el vagyok kenődve, hogy nem írnak a topiklakók :cry: Én már valahogy bele is fáradtam, hogy mindenkit (tisztelet a kivételnek) noszogatni kell.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,hát nem tudom mennyit haladnál velem,igaz itthon én szoktam a szgépet ide-oda pakolgatni :oops: de csak akkor ha muszáj,apa amikor költöztünk úgy szétkapta agéept,hogy alig tudtam összerakni,persze ő semmit nem ért hozzá,nem is érdekli a gép :D kivéve a horgászos dolgok ! :)
Lilcsinek szupi dolga volt a srácok körében! :) :P Így ki lehet bírni :)
Jól bevásároltál akkor..miket vettél?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi!
Szegény Lucus,hát meg tudja őket szenvedtetni ez a fránya kaka! :cry: Remélem a szilva megint meghozza a hatását!

Nóri!
Micsoda férfi koszorú! :D Hiába na Lilcsi vonza magához a pasikat! :D Ha jól látom,és még mindíg jó az arcmemóriám az ott középen Szolkata Bencéje?Hol voltatok pasizni?Milyen hosszú már a haja Lilcsinek!Na ha összeraktad ismét a gépet majd írj! :wink: :D
Vendég

Na megvagyunk mi is!

Amúgy minden nap főzök szeretek is főzni habár még mindíg van egy csomó alap étel amit nem főztem pl:káposzta
Ma túrós gombóc lesz igaz még ilyet sem csináltam ezelőtt!

Voltunk az előbb a boltban hát égtem mint a nyárfalevél!
Mindíg robi elé rakom a kosarat(leköti pár percre)
A vajat kidobta belőle ami persze megrepedt,a túrót szint úgy kivágta amire majdnem rátapostam,,a boltban ezren voltak egy pénztár van,a gyerek ordított mert álmos volt.......kéééééész voltam
Amúgy sem járunk ide sűrűn mert nem gyerekbarát üzlet,már bejutni sem egyszerű,de most ezek után végképp nem

Kép

Kép
katlina

Szerintem azért mindig megvan az oka annak, ha vki nem ír... fáradtság, fásultság, kimerültség, kirándulgatás, betegség, ügyintézés...stb.

Én is el vok havazva... akkor tudok csak jönni a fórumra, ha Ed nincs itthon. Most Dave is elég rövideket alszik (Levente miatt)... és hát egyre többet igényel engem... Leventéről nem is beszélve. Ha lány lenne, én is Mirtillnek nevezném...

Szóval nem könnyű most ... de majd lesz ez még így, se. :wink:
szilbee

Halihó!

Jaj, lányok ne csináljátok már, nyugi nem fog kihalni a topic :wink: :lol: Hol jobban pörög, hol kevésbé...

Nekem napok óta elment az írói ihletem, meg be is havazódtam a munkahelyen. Egy délutánom nem volt otthon, kb. mindig 7-re értünk haza, akkor meg már örültem, ha vacsi-fürdés-ágy hármas 10 órára összejött :wink:

Holnap a barátnőmnek 40 éves szülinapi partija lesz :wink: Bár nem tudom, hogy sikerül, mert egy hónapja költözött el tőle a 18 éves lánya (összezördültek), úgyhogy még rendesen maga alatt van. Azért remélem barátok közt felvidul.
Egyébként meg fogalmam sincs, mit kellene neki ajándékba venni...

Meg volt az anyáknapja, bár megkönnyeztem, azért nem szeretem ezt a sarokba hívlak, elmondom, ajándék és kész. Sokkal ünnepélyesebbek voltak amikor szépen felöltöztek, kiálltak, elmondták, mi meg sírtunk.

Judit, gratula a munkahelyhez, majd mesélj már róla valamit!

Nóri, Vali, ne adjátok fel! Tudom, hogy nehéz, átmentem ezen én is, de majd meglátjátok, hogy amikor nem is várjátok, öletekbe hullik egy lehetőség! Nagyon szurkolok nektek!

Nóri, na, akkor jó pakolászást! Hogy mikre nem képes az ember lánya :wink:
Ja, jó sok kis hapsija van a csajszidnak :lol:

Hajni, hát nem tudom, szerintem nem túl olcsó a Tescó sem. Az akciós termékektől meg mindig tartok, mert átvertek már egy párszor. Azért jó lesz az ott nektek a közelben :lol: Melóhelyre mikor mész, mikorra várható valami döntés?

Jaimee, hiányzol ám! Mi a baj? Kezd intézni a gyedet, mert most tudatosították bennem az OEP-nél, hogy a TGYÁS nem 180 napig, csak 168 napig jár :shock: Szal, már rég be kellett volna adnom az Ivettét is.

Tündi, azért csak meg lesz az a kettes! A keresztfiam is parázott, azátn annyira belejött, hogy a végén olyan is sikerült neki, amire nem is számított :lol:

Katlina, ilyenek ezek a gyerekek :wink: Nem kell szégyenkezned miatta, hisz GYEREK! Úgy látom kezd Robikának is nőni az egója :lol:

No, jobbra el, megyek ebédelni!

Évi és
Kép
csongianya

Szia Évi! :D
Te is rég voltál már!Nekem is elmegy néha az ihletem,végigolvasom az irományokat aztán bambulok a monitorra,és nem jut eszembe mit is irjak! :roll: Van ez így!
A melóhelyről ha minden jól megy jövő héten már mondaniuk kellene valami jót! :D Visszavenni visszavesznek,csak az nem mindegy,hogy milyen helyre!Majd ha biztosat tudok megírom!Jajj de jó,holnap buliztok,biztos fel tudjátok majd vidítani a barátnődet!Hát ilyenek ezek a "nagy"gyerekek,majd benő a lányának is a feje aztán hazamegy!

Katlina!
Ne szégyenkezz,akinek van gyereke az biztos vagyok benne,hogy mind végigélte ezt a szitut,akinek meg nincs az majd megtudja! :wink: :D
Túrós gombót nyami,na ne kínozz tovább! :D
Vendég

Katlina,én is azt a véleményt osztom,hogy nincs miért szégyenkezned! :) Hogy sikerült a túrógombóc? :wink:

Hajni,szurkolok,hogy vmi jó helyre rakjanak! :) Kaki gond nem oldódott meg egyenlőre. De most írt fel adoki néni vmi bogyeszt,30napig kell adni Lucusnak,a szurit is megkapta,nagyon ügyike volt! :)

Szilbee,türelemsek vagyunk ám :) Nem hiszem,hogy Levente "Mirtill" lenne. :)

Évi,azért a buli biztosan jól fog sikerülni.Hol lesz??Hát hogy mit vegyél neki nem tudom..persze nem is ismerem így meg aztán főleg nehéz lenne vmit mondnai :wink:
A mai fiatalakok meg hát ilyenek..de majd kibékülnek és hazaköltözik..

Várom apát és megyünk vásárolni :P Már hiányzik egy kis shopping :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Jó shoppingolást nektek! :D Milyen bogyót írt fel doki néni?Kiváncsi lennék mert mi is küzdünk néha a kakival,nekünk a laevolac-ot mondta anno!

Petri!
Ne csak olvasgass,írj is! :wink: :D
Vendég

Sziasztok!

Mano
lebuktam 8)
bekukkantottam de közben kel a pogácsa mindjárt megyek sütni, hátha addig Timi alszik. Holnap elutazunk Sárospatakra és kell egy kis nasi a kocsiban, hétfőig ott leszünk.

Nekem van egy tök egyszerű túrógombóc receptem, de lehet h már leírtam :oops: nem emlékszem. Jó kemény tejbegrízt kell főzni, hozzáadni a túrót, zsemlemorzsában megforgatni, cukros tejföllel enni. Nem kell főzni én baromira szeretem.

Timi mintha kezdené elhagyni a Mirtillséget. Napi 2-3 órákat is kint vagyunk a játszótéren szerintem ezért.

Évi
Jó bulizást!

Szilbee
Én eddig is csodáltalak hogy tudsz ilyen sokszor jönni pedig 2 gyerkőc nyúz.

Elin
Neked meg könnyű írni hisz Lilcsi a bölcsiben van :wink:
Én is úgy beadnám egy-egy napra :oops:

Katlina
és még lesz amikor majd mindent megpróbál beletenni a kosárba...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

No kaptunk egy frankó 330 ezer forintos számlát a VCSM-től... :shock: :shock: Ed ment is intézkedni... :(

Petri! Őszintén? Hát akkor írok a 2 gyerek mellett, mikor Levente kajál (tízórai.. uzsi) és Dévid pedig közben alszik. Ja és persze, mikor egyszerre alszik mind a két gyerek du-án... (Levente ugye legrosszabb esetben is 2 órát.. de van hogy 3-4-et.)

Nekem is ilyen a túrógombóc receptem. 8) A másik topikba tettem fel..

Húú most csak ennyi, mert Dév ébred....
szilbee

Hali!

No, ma jól kirohangáltam magam... reggel OEP, délután végre lecseréltettem a téli gumit, tescó, most meg hulla vagyok.
Hm, hogy jártam. Azt hittem elromlott a kocsiban a központi zár. Hiába nyomogattam a kulcsot, semmi. Jártam-keltem, mire a tescózás után rájöttem, hogy a jobboldali első ajtó nem volt rendesen bezárva! Hú, összeugrott a gyomrom, mi lett volna, ha menetközben kinyílik :? Hm, szőke nő vezet :wink:

Elin végeztél a szereléssel?

Túrúgombócot így még sosem hallottam! De nagyon jó lehet, hisz nem kell főzni! Na, ezt kipróbálom, ha lesz itthon túró!

Szilbee, és hogy sikerült nekik ennyi töménytelen pénzt kiszámlázni??? Van még ma ügyfélfogadás?

Petri, ezek szerint Timi unatkozott otthon? Már csak azért, hogy a játszótéren megjavul!

Hát én már nem hiszek benne, hogy a barátnőm lánya egyszer hazaköltözik. Makacs az anyja és a lánya is, szerintem már csak büszkeségből sem fog haza menni :(

Évi és
Kép
csongianya

Túrógombóc jól sikerált!!!!!!!!!!!!

Délután is voltunk ugyanebben a boltam de már nem is érdekel valószínű dühömben gondoltam csak másképp a helyzetet! :D

Szilbee!
Ez f@sza :twisted:
Sikerült valamit intézni?

Tündi!
Nálunk a brokkoli meghajta Robit esetleg ha a bogyesz nem válik be akkor kipróbálhatod

Nóri!
Szerelés hogy áll??
Gondolom sehogy nem nagyon írtál még ma!!!!

Erika!
Életjel??????

Kép

Kép
katlina

Hal! :) No kiderült, hogy az egész "lakótelep" kapot. A Sollaknak kell majd intézkedni... Remélem nem terhelik ránk, mert elosztva is egy havi vízdíj lenne és hát ugye itt mindenki fizeti.
A gond abból adódik, hogy ki tudja miért a fő vízóra mást mutat, mint a mi vízóráink összesen. Szóval vagy vki nem fizetett sokáig vagy valahol elfolyik a víz.
Ádám már frankón összebalhézott a VCSM-mel... de hát igaz van..

Most reménykedünk, hogy nem veszik el a vizet 1 hónap múlva... :roll: Jövő hét keddig semmit sem lehet ugye intézni, mert ünnep... de aztán majd utána járunk a dolognak.
szilbee

Hali

Bejelentkezek már én is :wink:
Megmondom őszintén,hogy én is olyan...nem tudom mit írjak,ha írok stádiumban vagyok :oops: -Végülis ez is jó,mert azt jelenti,hogy semmi különös nincs velünk :lol:

Nekem is minden napra jut egy bevallás-tegnap egész nap a MVH felé a földalapú támogatási izével carakodtam :evil: (de sikerült).Persze az összes isminek is most jutott eszébe,hogy neki SZJA bevallást is kéne beadnia :roll: na...ez van...
Tegnap tanultam..ma suli..

Szilvi.gondolom padlót fogtál mikor megláttad a 330e csekket.én bizti kiakadtam volna.Ádám meg jól tette,hogy beolvasott nekik.én az E-on -nal szoktam balhézni...elfelejtenek csekket/számlát küldeni mindíg..vagy rosszul.. :evil:

Katlina.szerintem ilyet-ehhez hasonlót majd minden gyerek eljátszik-az enyéim is feküdtek már a boltok padlóján anno hisztizve ... :lol: :lol: -és még sorolhatnám.
Férjecskédék merre doli mostanában? Enyém: most fejeztek be Debrecenben egy bankot

Pircsi.akkor jól lefárad Timi
:lol: -nem marad energia a huncizásra :)

Judit.én is GRATLÁLOK az új munkahelyhez!! ügyi vagy nagyon...jól összehoztad :) Apa is örült gondolom.

Elin.sikerült a pakolás+szerelés? Lilcsi is segített? :wink:

Évi.holnapra jó bulizást!! hol tartja?

Tündi.ügyi volt akkor Lucus :) mázsálás most nem volt?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo! Ha kell segítség, akkor szólj!! Ed ott dolgozik! Gyerekek jól vannak?

Nem tudom hogy leszek e 7végén... így most teszek képeket!

Kép Kép
Kép
szilbee

Szilbee, jó kis számla..lehet agyvérzést kaptam volna :roll: Ed jól tette,hogy ment reklamálni!Fiúk jobban vannak?

Hajni,holnap megírom mi a neve,mert nem bírom kiolvasni a papirkán,és mire hazaértünk a körútról,meg bezárt a gyógyitár:(

Petri,kellemes hosszú hétvégét,és érezzétek nagyon jól magatokat! :) Lehet hiányzott Timikének a szabad,gondolom jól lefárassza magát! :)

Andi,mázsálás hétfőn volt,csak akkor nem kaphatta meg a szurit! 8300g :) Na ez az SZJA,én ki vok tőle..keresztanyám szokta csinálni,de én is mindig elfelejtem :oops: ha nem szólna sztem utolsó nap adnám oda :(

Katlina,köszike a tippet,ha nem sikerül a bogyesz,eszünk azt is!Vettem úgyis :)

Kép
Kép
tundi24

Ó a francba,... elfelejtettem..

Nóri! Lilcsit és Bencét felismerem? de a másik két csemete ki?
Katáéknál voltatok?

Tündi! Hát még mindigy ugyan úgy vannak!
Dokinál mi volt? ... vagy már írtad?Minden rendben?
szilbee

Sziasztok!

Voltunk úszni,Luca végig sírt,most is nagyon nyűgi,hőemelkedése is van :(

Szilbee,tegnap megkapta szurit,azt mondta doki néni meggyógyult!Kakira kaptunk gyógyszert.Jobbulásta fiúknak!

Hajni, a bogyesz neve Bonolact:Probioitkum.

Nóri,sikerült megcsinálni a madzagolást?

Ki mit csinál a hosszú hétvége alatt?

Kép
Kép
tundi24

Tündi.

hogy van Lucus? Bizti a szuritól van hőemelkedése :roll:

Szilvi.Dévidé a hápi? olyan édi ahogy mosolyog :D :D

többiek?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

[i]Tündi! Azt nem mondta, hogy miért kakil szegény Luca ilyen nehezen?[/i]
szilbee

Luca karba kapta a szurit? vagy combba? Nem lehet hogy az fáj neki? Szerintem is az oltástól lehet a hő... legalábbis remélem!! :(
szilbee

HI!!! HI!!! HI!!! HI!!! HI!!! HI!!! HI!!! HI!!! HI!!! HI!!! HI!!!
Megszülettem! Hát, azt csak hiszi az, aki mondja, hogy egyszerű megcsinálni! Már tegap hívtam a UPC-t is, azok azt mondták, úgy nem megy, ahogy én elképzeltem, igenis másik vezetéket kell bevezetni a netnek. Nem hittem el. Aztán a tesómat is hívtam. Mondta, hogy kell lennie ott valami szűrőnek is, és attól nem megy a net. Jéééé, valóban. Az egész micsodát bentebb kellett varázsolni. No igen, de mire idáig eljutottam, már mentem Lilcsiért, utána meg már nem tudtam menni boltba + kellékekért. Ma mentem az Aradi útra, ahol tegnapelőtt is előadtam magam. ZÁRVA. Mentem a Zrínyi úta, ZÁRVA. Mentem a Wininvestorba, szokott lenni koax kábel, de most nincsen. Kérdésemre, hogy merre menjek, mi van nyitva, csak azt tudta mondani a srác, hogy a Karakter is zárva van szombaton :? És ahogy bánatosan hajtottam ki az SZTK utcájában, ott volt a megoldás!!!! Ott is van 1 híradástechnikai bolt. Rajzzal mentem, hapsi kiakadt :lol: . De összehoztuk. De azért még itthon is elmerengtem felette, mire sikerült összeszerelni.
Mostmár csak a vezetékeket kell eltüntetni, amennyire lehet.
Lökött bátyám azt mondta, mikor hiába magyarázta nekem: majd lerajzolja nekem és elküldi mailben. Mondtam köszi, és hol nézzem meg??? :lol:

Igen Pircsi, nekem könnyű (imádom amúgy, mikor ezt mondják :roll: ), mert Lilcsi bölcsiben van, ráérnék írogatni. Csak magamban beszélni nem szoktam. Vagy óránként írjam le, hogy nem csináltam semmit?
Lilcsiék is kint vannak délelőtt, délután már a bölcsiben, úgyhogy ő is kapja az oxigént :lol: A sok jó levegő meg nap kiszívhatná már belőle a taknyot :evil:

Szilvi! Most akkor hol dolgozik az urad???? :shock: Én eddig azt hittem a mezőgazdaságban valahol. Akkor az E-ON-nál van? De az meg nincs is itt felénk....nem értem :? :lol:
Lilcsi balján 1 bölcsis társa van, Rolcsi, de ő már a nagyokhoz jár. Igaz, 2 hónappal idősebb Lilcsinél. És folyékonyan beszél spanyolul is, tanítja neki az apja. Nem tudom, de ez engem csodálattal tölt el. Anyák napjára mondott verset is az anyjának :shock: !
A túlvégen meg egy másik szomszéd kisfiú, azt hiszem, Tomi? De tök jó volt, mikor úgy összejöttek a gyerekek is, meg a szülők is. :lol: Kint voltunk az utcán ott Katáék előtt. Bemutattuk a gyerekeknek a békákat :lol: . Rengetegen vannak ott az árokban, az ebitől a nagyig.
Aranyos Dévid, ügyesen ül!

Tündi! Remélem, jobban van már Lucus, és "csak" a foga bántja megint.
Gyógyszer használt a kakira?
Nem sokmindent vettem tul.képp. Csokikat, anyósnyelvet, karkötőket, zsírkrétákat, lufit, ilyen apróságokat.

Évi! Nem biztos, hogy rossz az, hogy elköltözött a lány! Szerintem egészségesebb. Ha most nem is, de majd megenyhül mindkettő, és utána sokkal jobb lesz a kapcsolatuk. Tapasztalat :wink: Erre mondják azt, hogy jobb távolról szeretni, mint közelről gyűlölni egymást.

Katlina! Akkor lesz a szép, ha majd Robival gyalog mentek a boltba, és még majd rohanás közben kell kikapkodni a kezéből a dolgokat :lol: De majd kinőnek ebből is.
Lilcsi a DM-ben esett be háttal a testápolók közé :oops: :lol: Valamennyit visszaállítottam, a többit hagytam....

Andi! Milyen adóbevalás van most? Vagy még most is lehet? :shock: Én már el is felejtettem, azt is, hogy mennyit kaptam vissza :lol:

Manó, veled dumcsiztunk kicsit, neked nem írok. Cuccok jók lettek? Anyumnak nagyon tetszik a kantáros fari is, meg a többi is.

Tényleg, találkoztunk Hexével és Lilivel is!!! Csudiszép az a kislány is :lol: .

Na, asszem bepótoltam, a 2 napos kiesésemet.... :oops: :lol:

Menek szögelem a derótokat.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! MVH! ;)

Celo írta:
[quote]N írta:ekem is minden napra jut egy bevallás-tegnap egész nap a MVH felé a földalapú támogatási izével carakodtam (de sikerült).
szilbee

Sziasztok!
Hát úgy ahogy végeztem a takarítással végre valahára :D Most éppen a sok vasalni valótól nem férek a lakásban..de valahogy nem visz rá a lélek :?

Nóri!
De jó volt neked,hogy eltudtál menni a börzére nekem vagy időm nincs vagy "kedvem" ,hogy elmenjek pedig olyan jó lenne már tényleg egy kicsit szétnézni ilyen helyen.

Andi!
De jó hogy mondod a bevallást...az enyém még a gépen van eddig nem küldtem el :oops: 15ig lehet ugye??

Tündi!
Kérdezted,hogy barátnőmék megvették e már a házat ....igen most intézik a papírokat végül is azt veszik amiről beszéltünk. Sztem fogunk egy párszor Abonyban talizni :wink:

Ki merre megy a hétvégén????
Kép

KépKép
diÁcska

hALI.

Szilvi jól írtad Elinnek :D :D -

Elin.de még tényleg csináltam SZjA-t is :) Figyi ha vmi kábel v. vezeték kéne írjál-nálunk mindíg akad ez-az 8)
De komolyan ügyi vagy!!! :shock: :D

Vali. 20-a a határidő.Hogy vagytok?

hétvége? ma főzőcske volt+ Apával megvettük a festéshez a cuccokat.háát csak a nappali/étkezőt festjük (hétfőn),de 23e Ft-ot fizettünk :evil:
Délután jönnek anyumék...este el kéne menni bevásárolni.Holnap meg kirándulni kéne...de nincs ötletem,hogy hová...Pestre mentem volna a gyerekekkel (állatkert,vidámpark)..de Sanyi oda nem akar..
Tipp???

Csajok ki is szokott Kehidára járni? Judit Ti?
Csak azért kérd,mert szóba jött,hogy arrafelé kéne menni nyaralni..és hát ha nem lenne olyan idő,akkor fedett fülrdő kéne..ezért is gondolkodunk Kehidán..

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi!!!

Köszi szépen jól vagyunk.....tudod a hisztiket leszámítva. :)
Hát pedig az nagyon jó ötlet Pestre állatkert vidámpark......én is úgy elmennék csak hát apa holnap jön haza 2 nap 24 óra után sztem nem igazán lenne kedve Pestre menni már megint.
Jó lenne ide csak Abonyba átmenni kicsit a vadasparkba olyan jó időt mondott holnapra is....igaz ma jött anyós ,hogy apának lenne egy kis dolga nála :( Nekem marhára nincs kedvem hozzá menni.... :( Na majd meglátjuk mit hoz a holnap :) Berénybe is régen voltunk már......ott is alakítottak valami újat az állatkertben állítólag....

Kehidára nem Petriék járnak????

KépKép
diÁcska

Áh, értem...de nem csak én értettem ám félre ezt a dolgot, megsúgom :wink:
Ezt is Cleo írta:
[quote="cleo27"]
írta:
cleo27Szilvi.gondolom padlót fogtál mikor megláttad a 330e csekket.én bizti kiakadtam volna.Ádám meg jól tette,hogy beolvasott nekik.én az E-on -nal szoktam balhézni...elfelejtenek csekket/számlát küldeni mindíg..vagy rosszul.. :evil:

Erre Szilvi:
[quote="szilbee"]C írta:szilbeeleo! Ha kell segítség, akkor szólj!! Ed ott dolgozik! Gyerekek jól vannak?

Vali! Pedig tök jó cuccok voltak, ehhez még "kedvednek" sem kellett volna annyi, mint pl. Pestnek, vagy Berénynek. De te úgyis jársz a turkálóba ott Kint a Mester úton, az úgyis olcsóbb :wink:

Andi! Én is gondolkodom, hogy ki kéne festeni 1rétegűvel Lilcsi szobáját. Most, hogy szépen rendbehoztam... :roll: Nézegettem a festékeket a Tescoban, de sötétre nem akarom, világosban meg nem volt. Majd megyek másfelé is. Még henger is káéne, mert ami nekem van, az nagyon hosszú szőrű, ehez a festékhez meg rövid-sportos kell :lol:
Igen, Petiék járnak Kehidára!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri !!!!
Igen olcsóbb a turi................ sajna nekem csak erre telik mostanában
Kép

KépKép
diÁcska

nyári sapot kaptam! :D :D :D :D :D Kép Kép

Cleo!
Pöstön vannak a soroksári úton épül valami,de talán lesznek Szolnokon Bank felújításnál is
De ez még nem biztos!

Nóri!
Ügyi vagy hogy meg tudtad csinálni!

Dia nagyon aranyos az új vonalzós képen!

Kép

Kép
katlina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?