Halihó!
Jaj, lányok ne csináljátok már, nyugi nem fog kihalni a topic
Hol jobban pörög, hol kevésbé...
Nekem napok óta elment az írói ihletem, meg be is havazódtam a munkahelyen. Egy délutánom nem volt otthon, kb. mindig 7-re értünk haza, akkor meg már örültem, ha vacsi-fürdés-ágy hármas 10 órára összejött
Holnap a barátnőmnek 40 éves szülinapi partija lesz
Bár nem tudom, hogy sikerül, mert egy hónapja költözött el tőle a 18 éves lánya (összezördültek), úgyhogy még rendesen maga alatt van. Azért remélem barátok közt felvidul.
Egyébként meg fogalmam sincs, mit kellene neki ajándékba venni...
Meg volt az anyáknapja, bár megkönnyeztem, azért nem szeretem ezt a sarokba hívlak, elmondom, ajándék és kész. Sokkal ünnepélyesebbek voltak amikor szépen felöltöztek, kiálltak, elmondták, mi meg sírtunk.
Judit, gratula a munkahelyhez, majd mesélj már róla valamit!
Nóri, Vali, ne adjátok fel! Tudom, hogy nehéz, átmentem ezen én is, de majd meglátjátok, hogy amikor nem is várjátok, öletekbe hullik egy lehetőség! Nagyon szurkolok nektek!
Nóri, na, akkor jó pakolászást! Hogy mikre nem képes az ember lánya
Ja, jó sok kis hapsija van a csajszidnak
Hajni, hát nem tudom, szerintem nem túl olcsó a Tescó sem. Az akciós termékektől meg mindig tartok, mert átvertek már egy párszor. Azért jó lesz az ott nektek a közelben
Melóhelyre mikor mész, mikorra várható valami döntés?
Jaimee, hiányzol ám! Mi a baj? Kezd intézni a gyedet, mert most tudatosították bennem az OEP-nél, hogy a TGYÁS nem 180 napig, csak 168 napig jár
Szal, már rég be kellett volna adnom az Ivettét is.
Tündi, azért csak meg lesz az a kettes! A keresztfiam is parázott, azátn annyira belejött, hogy a végén olyan is sikerült neki, amire nem is számított
Katlina, ilyenek ezek a gyerekek
Nem kell szégyenkezned miatta, hisz GYEREK! Úgy látom kezd Robikának is nőni az egója
No, jobbra el, megyek ebédelni!