Edit
Miért bántanál meg
Én "csak" köszönöm Neked a jó tanácsot!! A dokinéni pedig sűrűn nem látja Marcit, mert ugyebár csak akkor taliznak, ha Magyarországon járunk, s nem akkor, amikor beteg. Ez nálam olyan "nosztalgia" féle, s hát a Kristóf szépen "felnőtt" mellette (na mondjuk 6 éves koráig élt ő is Magyarországon, de minden nyáron otthon volt), ezért bízom benne. Visszagondolva Kristóf is sok AB-t kapott, de nem lett egyáltalán beteges. Nénéd fiával pedig Marcus jól eljátszana
mert én itt az "örök tavaszban" is folyamatosan túlöltöztet(t)em Marcust. A barátok, család sokszor cukkol(t) ezzel. Zárójeles múltidő = most már olyan meleg van, hogy már én is adok rá rövidet
Tegnap fürdettük először úgy, hogy nem fűtöttem be a szobájába, de ma már tovább volt nyitva az ablak (mondom kemény nyári idő van), s már kapcsoltam is be a radiátort
ciki, de ez is én vagyok
Cas
Nem válaszoltam a múltkor kérdezted, hogy hiányzik-e Kristóf. Mint fent írtam már lassan 10 éve "játszuk" ezt, s persze nagyon hiányzik mindig, de elfogadom, hogy így van. Anyunak/Apunak, persze Kristófnak mindig nagy szüksége volt/van erre az együttlétre, nekem régen, amikor még "csak" kettecskén éldegéltünk ez az időszak jelentette azt,hogy egy kicsit kimozdulhattam, szóval érdekes életünk volt/van ám így, hogy a család nincs a közelben. Megszeretni soha nem fogom, de megszokni, s elfogadni talán.
Ezt is csak azóta érzem, mióta Marcuskánk megszületett
Ő kellett ehez, s nem a majdnem 10 év
Na én is jó OFF lettem, bocsi
Olgi
A "bemutatkozásod" nekem is nagyon tetszett
Melyik berendezést nézték herének?? Fordítva már hallottam sztorit, hogy lánynak nézték, s fiú lett, de fordítva a mai technológia mellett
Megkérdezhetem, hogy dierekt vártatok ennyit rá, vagy nehezen jött Ő össze???
Mi már nagyban hozzátáplálunk, s nagyon szereti Marci
Most készülök a csirkehúsi kipróbálására (szintén magyar dokinéni tanácsára), már eszünk krumplit, répát, s az összes gyümi pépet, valamint már banánt, almát,körtét.....Nekem jobban ízlenek a HIPP,HERO, NESTLE gyümipépjei, mint amit én kotyvasztok. Zöldésgben nem tudom ugyanezt elmondani
Viki
Neked tényleg csak kitartást tudok kívánni, s tényleg jó ötletnek tűmik egy dokinéni
Jade
Már én sem veszem figyelembe a különböző paráztató híreket, mert ahogy a párom szokta mondani, minden hír mögött az bújik meg, hogy adott információ kiáramoltatását melyik cég szponzorálja, kik állnak éppen mögötte. Sajnos a média bármely formája úgy manipulálja az embereket, ahogy ők akarják.
Nyafi
Én egy hónapig egy szobában aludtam Marcival, s utána visszaköltöztem a hálónkba, Marci maradt a szobájába. Van légzésfigyelő, s bébiőr természetesen, először fura volt,nem akartam elhinni, hogy úgy fogok mindent hallanni, mint ha ott lennék, most már tudom,hogy jobban hallom őt, mint ha mellette lennék, annyira érzékeny a kütyü. Abban a pillanatban, hogy megmozdul, már ugrok is. Kristóf anno velünk aludt 8 hónapig, de ez a változat - egyenlőre - jobban "bejön" nekem.
Kia
Gratuláltam már a forgáshoz??? Ha nem, akkor most igen
Hajhullás: én is akartam már kérdezni, valami eszméletlenül hullik a hajam. Nekem mióta Marci megszületett folyamatosan copfban van, kivéve, amikor alszom. Akkor a csuklómon van a hajgumi (nem szoros), s ha ugrok Marcushos, akkor "kéznél" van. Vettem most otthon Revalidot, de egy-két szemet mertem csak bevenni, mert még reggel és este van nálunk szopi, s nem vagyok biztos benne, hogy szedhetem.
Az zavar benne, hogy Marci nehogy "benyeljen" egy hajszálat
Akit már meglátogatott mikulás: Nektek is jóval erősebb, s hosszabb ideig tart? s élénk piros?? bocsi az enyhén fura kérdésért, mert ugyan szombaton megyek a rákszűrés eredményéért, s akkor meg tudom kérdezni a dokimat, de engem ez nagyon zavar
Na eldugultam mára
Jó éjszakát!