zazzy fel a fejjel! Adagot emeltetsz majd és lesz babapopó bőrőd!
Te jössz PCOs talira? Szeretnélek titeket is megismerni itteni lánykák.
lona akármit is mondasz, a szemek és az arc tényleg más lesz ha megfogan az ember. erre mindig rádöbbenek, Kincs és kavics zsizsik buliján, meg Csakegyet mikor az ikeában láttam...komolyan máshogy csillog a szemük, csak erre utólag jövök rá mindig. de a nőgyógyászom, 65 körüli öreg rutin ha belépett hozzá egy fiatal női páciense, csak ránézett az arcára és kérdezte, na mi a helyzet, jön a kistesó?
csakegy nekem is rendkívül jót tett a két terhesség és szülés a gombáknak is, meg a hólyaghurutoknak is. Domi után még csak-csak előjött néha a hólyaghurut, de johanna óta lekopogom én is, egyszer volt csak, a két év alatt.
tuti hogy hormonális, de nekem a met javított rajta. meg főleg a sok kecskeruta tea mikor szoptattam. meg hogy sokat iszok valahogy azóta is, szopikor kezdtem, de szerencsére megtartottam jó szokásom. ja, meg nem dolgozok, nem ülök állandóan órán, és van időm inni!
meg tudod mit vettem észre? ha túl voltam fogyva, túl voltam hajtva, ki volt zsigerelve a szervezetem, akkor jött elő.