Új privát üzeneted érkezett!

Rejo!

Ciklus... majd pénteken dôl el mennyire volt sikeres a dolog.
Addig körömrágás. Ez a két nap nehéz lesz... bár ahhoz képest, hogy korábban mind a 14 nap kegyetlen volt, ez a kettô semmi.

:lol: Na, de most honnan nézve második?
Mert ez a negyedik, met óta az elsô...
Szegény férjem totál beleélte most magát, hogy sikerült. Folyton mondogatja, keresi a jeleket, és mindenben talál is (mintha magamat látnám másfél évvel ezelött) remélem nem kell csalódnia... tudom milyen rossz.
lona1

Rejo, még valami.
A másikban kérdezted a protexint. Isteni szer! Itt a topikon ajánlották nekem is a hasmarsok miatt és sokat javult a helyzet! Nem is kellett sokat bevennem belôle. Helyreállítja a bélflórát, ha jól tudom.

Lona
lona1

lona!

ne érts félre,drukkolok nagyon ehhez a ciklushoz is! :wink:

nagyon jó lenne ha most összejönne. lehet a férjed tud valamit? :wink:

nagy PCOs talira jössz, ugye? majd kérdezek patchworkos dolgokat...most rendeltem amerikai anyagokat, várom őket, nagyon szépek tudnak lenni.

nekem igazából dominak kellene étvágygerjesztő, azon gondolkodom vajon akkor is szedhető, ha nincs semmi baja a gyereknek?

Amúgy milyen jelek vannak? megszakértjük mi is...

én onnan tudom hogy terhes vagyok, hogy kb. 20 cn-től iszonyúan megugrik a libidóm...mint egy kamasz fiú, csak arra tudok gondolni...meg apára... 8) :lol: Ez mindkét terhességemnél így volt. Dominál még annyi volt, hogy korán reggel kellett mennem pisilni, kidobott az ágy, már a teherbeesős ciklusban, pedig nem szokásom...Johannánál meg a hólyaghurut bár erre csak utólag jöttem rá, hogy a magas progi miatt volt.

Kép

Kép
rejo

Rejo!

Tudom ám!
:wink:
Jelek?? Semmi az ég egy adta világon. Nem is keresem csak a férjem.
Amit ô talált:
- a csütörtöki éjszakai kirohanásom, ez szerintem a closti hatása. Ha szedem nincs bennem gát, ami szívemen az a számon, ezért rendszerint olyankor tesómmal összebalhézunk. Nincs hozzászokva, hogy nem nézem el a dolgait.
- szerinte ártatlan a "tekintetem", más az arcom
- jó az illatom (mér máskor nem?).
Igazából nem hiszem, hogy lennének biztos jelek. Különben nem kellenének a terhességi tesztek. Én képes lennék bármilyen tünetet produkálni terhesség nélkül is. A férjem meg a vágyait vetíti ki rám, de legyen neki igaza.
Szóval kár is ezen morfondírozni.
Egyébként is elég "zord" voltam most. Nem kíméltem magam, nem szedtem be a progit. Szerintem tök fölösleges mindkettô... Mondtam is: kicsikém, ridegtartás van, ha jönni akarsz most már neked is akarnod kell, mi megtettünk minden tôlünk telhetôt. Most rajtad a sor.

Majd muti meg az anyagokat!
Nem leszek a talin, tudod, akkor van a húgom esküvôje!

Lona
lona1

Lona: remélem , h a férjed megérzése fog bejönni!!! :wink: nagyon édes a férjed!! :D

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Fú Rejo, én nem merem elkiabálni de a Lillás terhességem óta (ld. majdnem 2 éve) nincs hólyaghurutom!!!! Pedig előtte volt, hogy havonta bedurrant... Tuti, hogy a hormonok kavartak be...

Amit nem értek, hogy a Met miért rontott nálam anno a helyzeten... mert rontott... egyértelműen... talán úgy meglódította a hormonjaimat, hogy az kavart be? (plusz a met elkezdése után olyan durván begombásodtam majdnem minden hónapban, hogy a falat kapartam mert nem tudtam megakadályozni... Lilla óta meg sehol semmi (kopp-kopp:))))

Terhességi tünetek: izé... anno a Lilla előtti hónapban biztos voltam benne, hogy terhes vagyok... az émelygésen kívül az összes tünet megvolt... és a hőm is jó magasan járt és csak azután zuhant le egy nappal, hogy megjött... Lillánál viszont éreztem, hogy ez más... nem voltak durva tünetek viszont éreztem, hogy valami fura...

Megjegyzem szerintem az állat jó ha valakinek PÉ után feszül a melle, puffad a hasa stb. mert az azt jelenti, hogy jó magas a progiszintje ami PCO-nál szuper jó és bíztatóan hangzik mert ha végre összejön a baba akkor majdnem teljesen biztos lehet benne az ember, hogy jók a feltételek ahhoz, hogy a baba biztosan kapaszkodjon a pocakjában:)))))

Szurkolok mindenkinek:)))
Vendég

Sziasztok!

Czinki!
Húhúúúúúúúúú 10 nap! Izgulsz már??? :D

Rami!
Ma voltam házidokkernél, kiírt passzív tp-re és mondt :D hogy menjek el füll-orr-gégészetre homlok- ill arcüreggyuszi miatt. Hát kivi leszek, ma van rendelés 4től. Eltépek oszt meglátjuk. Amúgy mintha jobb lenne a köhögésem, orrom rendesen váladékozik.

Kérdésem lenne: ugye szenvedek ezzel a rózsaszínes izével. Namost tegnap rágyúrtunk Apával, hátha megjön. :oops: Hát eksön után volt egy kicsi vér de azóta semmi nincs csak pici világos vérfolt a betéten, meg vérrel színezett izé. Akkor most ez vegyem mensinek? És ha igen mikortól? Mert tegnap az a vérecske este 11kor volt, és valami olyan rémlik hogy este 6 után már másnap lesz az 1.cn.
Sajna a nődokim nem értem el, hogy megkérdezzem :cry: Telit nem vették fel, oda meg hiába mentem volna, időpontra lehet menni és leszedik fejem ha bepofátlankodok......

hajni...
Budaörs

Hajni: Mensit csak 18ig számolunk aznapra, ha utána véreztél, akkor mássnap lesz a 1.cn. Mensinek sem barna, sem rózsaszín hny. nem minősül, hanem elvileg csak a rendes piros ;)

Kép

Kép
bettica

Bettica!

Hmmmmmmm, köszi. Pont ezzel a színes dologgal vagyok nagy bajban. :oops: :cry: Nemtom eldönteni ez most annak számít vagy nem. Jelenleg pcic barnás izé van a betéten, semmi a budipapíron. Kezdem tépni a hajam szálanként. Inkább jönne meg..... mint ez a nemtommiez, sohanemvoltilyen érzés! :evil:

Nyah, nemnyafogok tovább, eltépek fülorrgégészetre brrrr.......

Ja, eszembe ötlött valami ami lehet hüleség: vírusfertőzéstől, betegségtől nem lehet sz@r az inzulinértékem? merthátugye 1 hónapja beteg volnék vagy miszösz. Ajhhhhhhh holnap Tűű kontroll, alig bírom kivárni, sok kérdésem lesz....

hajni...
Budaörs

Hajni: nem igazán izgulok még, szerintem majd aznap! elég jól leszerveztük a dolgokat, bár még hiányzik ez az, de azok is majd meglesznek! majd csak lesz vhogy!
nekem márc elején volt 3 napig barnázásom - annyi, h minden este lett egy csíknyi barna a tisztasági betéten, meg a 2. még egy pici. és ez volt egy spontán menszi, mert a 15. nap volt ovu fájás és tojcsi és ebből fogant Piczinke Mákszem. és azért volt csak barnázás, mert olyan vékony volt a nyh, 39 cn 4mm és a 44 cn kezdődött a barnázás. :roll:
nem jársz mm-be Arnold dokihoz? nem jársz uh-ra?

Bettica már csak 35 nap a nagy taliig! azta ! nagyon izgi!! jól vagytok?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinke: 4 mm-es nyh? És barnázásos spontán menszi? ...Hihetetlen az emberi szervezet,tényleg! :)
De ez olyan jó,mert az ilyen esetek is,mint a tiéd egy csomó reményt ad nekünk! :) :) :)
Hajni: nem a nődokinál voltál?

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Hát igen Czinki, már izgulunk nagyon... Olyan gyorsan elszaladt ez az utolsó pár hónap :roll:

Jövő hétvégén viszont rajtatok lesz a világ szeme ;) Ugye kapunk majd fotókat az ifjú párról? ;)

Kép

Kép
bettica

Bettica: Tücsi szavaival élve, annyi elmaradásom van, h már listát kellene vezetni róla :oops: gyűrű sem került még fel, de most ünnepélyesen fogadom, h rakok fel képet! :lol: (max Tücsi jól leszid, h erre sem voltam képes! :cry: :oops: )
gondolom, lekötött a nagy nézelődés, bevásárlás, babaszoba rendezés, dokihoz járás és így elrepült az idő! :lol: nem csodálom!!

Napvirág: ne az én 4 mm nyh-ás spontán menszimet másold le, hanem Lafiét! neki 4mm nyh-nál tapadt meg Hunor baba!!! ami sokkal nagyobb csoda, mint az én spontán menszim!
de örülök, h azért egy pici reményt adhattam/kellthettem! :D

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki: Legalább lesz ki emlékeztessen ;) Türelmesen kivárjuk a sorunkat. Esküvő után nem leszel ennyire elfoglalva, nem?

Kép

Kép
bettica

Sziasztok lányok!
Mai hőm is csak 36,5, úgyhogy nem bánom, hogy elkezdtem a duphastont.
De ennyi ragyát, ami újabban nekem van :shock: :evil: Mindig azt hiszem, hogy ennél rosszabb már nem lehet, aztán másnap reggel kiderül, hogy mégis... :cry:

Kép
Kép
zazzy

zazzy fel a fejjel! Adagot emeltetsz majd és lesz babapopó bőrőd! :lol: Te jössz PCOs talira? Szeretnélek titeket is megismerni itteni lánykák.

lona akármit is mondasz, a szemek és az arc tényleg más lesz ha megfogan az ember. erre mindig rádöbbenek, Kincs és kavics zsizsik buliján, meg Csakegyet mikor az ikeában láttam...komolyan máshogy csillog a szemük, csak erre utólag jövök rá mindig. de a nőgyógyászom, 65 körüli öreg rutin ha belépett hozzá egy fiatal női páciense, csak ránézett az arcára és kérdezte, na mi a helyzet, jön a kistesó?

csakegy nekem is rendkívül jót tett a két terhesség és szülés a gombáknak is, meg a hólyaghurutoknak is. Domi után még csak-csak előjött néha a hólyaghurut, de johanna óta lekopogom én is, egyszer volt csak, a két év alatt.

tuti hogy hormonális, de nekem a met javított rajta. meg főleg a sok kecskeruta tea mikor szoptattam. meg hogy sokat iszok valahogy azóta is, szopikor kezdtem, de szerencsére megtartottam jó szokásom. ja, meg nem dolgozok, nem ülök állandóan órán, és van időm inni! :twisted:

meg tudod mit vettem észre? ha túl voltam fogyva, túl voltam hajtva, ki volt zsigerelve a szervezetem, akkor jött elő.

Kép

Kép
rejo

czinki!

huh, lehet én vagyok fáradt meg érthetetlen de nem igazán értem az irományod. :oops: Addig okés hogy spontán menszi volt a 3napig barnázás de az utána lévő szöveg nekem zavaros:
"meg a 2. még egy pici. és ez volt egy spontán menszi, mert a 15. nap volt ovu fájás és tojcsi és ebből fogant Piczinke Mákszem. és azért volt csak barnázás, mert olyan vékony volt a nyh, 39 cn 4mm és a 44 cn kezdődött a barnázás." Most akkor két spontán mensid volt uilyen és az egyikből fogant Piczinke?????
De voltam Arnoldnál márciusban, de aztán nem mentem vissza mert ugye sponán megjött és nem szedtem be a clostit mert még várni szeretnék hogy hogyan alakulok. Szóval lehet hogy ez nekem is most mensi????? :shock: Merthogy a 35.napon kezdődött, de ha volt pé-m, akkor meg hamar elkezdtem hisz a ferti szerint a 30.napon volt pé-m, de a 23.on pedig volt tojcsi és ovus fájdalom meg pici vér.... Szal nem tudom. Kép

Napvirág!
Nem voltam nődokinál mert nem vették fel a telefont, ha meg odamegyek meglincselnek mert nincs időpontom. Ma fül-orr-gégészeten voltam nem sok sikerrel. Röntgenezni akarta az arcom, meg idiótaságokat kérdezett, de nem engedtem valamiért. Szokatlan ez a dolog ami most van a mensivel vagy mensiszerűséggel mert ilyenem soha nem volt. Max első nap előtt pici barna na abból tudtam hogy mensi lesz. De hogy ez mi? Nah mindegy majd meglátjuk.Várok. 4 napja ezt teszem.......

Zazzy!
Pattiügyben részvétem. Nekem is volt mostanság annyi, hogy ihaj. Lehet pé miatt volt, mert régen mikor neadjisten mensiztem mindig mensi előtt voltam gokartpálya az arcomon. :lol: Most nemtom miért de tök szép lett az arcom egy pár napja.

hajni...
Budaörs

hajni: lehet,hogy a napokban meg fog jönni rendesen. Szerintem nagy az esély egy spontán mensire :)

KépKép

Kép
napvirág

Bettica: rakok fel majd képeket lagzi után!! :wink:

Tücsi : ezt neked is ígárem! :lol:

Hajni: bocsi, leírom érthetőbben! :oops:
39. cn voltam dokinál,h nem jött meg , de nincs baba se, nézzen meg. uh-zott és 4 mm volt a nyh. mivel pihenni akartam , nem adott duphastont, várjunk.
44. cn elkezdtem barnázni, első nap csak este volt 1 kis barna csík, 2. nap 2 csík, 3. megint csak 1 csík. nem tudtam mire vélni. de ez bizony tuti spontán ,,menszi,, lehetett, mert a 4mm-ből ennyi tellett szerintem.
ugyanis az 1ső napi barnázásom után 15 nappal volt tojcsidugasz + ovufájás. és ebből lett Mákszem.

szóval szerintem lehet barnázás is menszi, ha vékony a nyh, de javítson ki vki , ha tévedek és hülyeség. de én a saját esetemből így gondolom. :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Hajni: Ennek a hőesésnek és barnázásnak még nem kell feltétlenül mensinek lennie... Jövő héten ilyenkor már biztosabbak leszünk, addig sajna türelem... Ja, nem írtad be a tegnapi hődet, az milyen volt? És a mai???

Czinke: Köszi ;)

Kép

Kép
bettica

sziasztok.

Tud esetleg valaki ajanlani valami termeszetes eredetu tesztoszteron csokkentot?Lehet tea vagy valami homeopatias szer.
Valamit el akarok kezdeni mert nagyon szoros vagyok es kezd elegem lenni belole.Ami itthon van erre az steroid azt csak vegszuksegben szednem.
koszi ha valaszol valaki. :wink:

Kép
monyo83

Monyo: Én passzolom a kérdést :roll: Nekem is sok bajom van ezzel a dzsungellel. Remélem a met segíteni fog ezen. Ugye nem volt túl sok időm szedni, így nem tudom, hogy nálam csökkenti-e ezt a problémát...

Kép

Kép
bettica

Monyo: Te nem szedtsz metformint? Az is csökkenti állítólag...bár még én sem tudom,mert még "hozzászokóban" vagyok.

KépKép

Kép
napvirág

egy eve szedem a met-et,nekem nem csokkentette egyaltalan.

Kép
monyo83

Mennyit szedsz?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

850et este,emelni nem sikerul es mostmar nem is probalkozom.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Bettica: tegnap nem mértem mert sokat voltam fennt pisilni, szinte óránként. Mi hőm meg 36,7 :shock: .
Ja és este T kontroll 18:40kor. Tuti lebaszarint a diéta miatt..... :oops:

hajni...
Budaörs

Monyo: szerintem neked kevés ez a 850. Miért nem sikerül az emelés? Mit szedsz, vagyis mi a neve?

hajni...
Budaörs

Basszus, hajnalban arra riadtam fel fél percre hogy olyan mintha rosszul lennék. Nem tudom leírni milyen érzés volt, de visszaaludtam és ennyi volt. MA megint csak folt a tisztaságin. Reméelm T dokibácsi megmondja hogy most akkor ez most mensi lehet/lehetett vagy nem...

hajni...
Budaörs

Ez az én formám. Mikor végre géphez jutok szusszanni egy kicsit, eltűnik mindenki.
Én ma egész nap meg sem álltam. Megcsinálták a gázrendszert, itt voltak a kéményesek, villanyszerelők még itt dekkolnak és így úgy néz ki egyedül megyek kontrollra este bkv-val. :evil: Melegvíz még nincs, hiába mondtam a rendszernek hogy "MÚKODJ"! :lol: :roll: Hát csaknem múkodik de ügyesen megoldottam a hajmosást is. :lol:
És olllyan istenifini paradicsomos húsgombit főztem hogy ihaj.... nyaminyami. Mostanában annyira nem vagyok éhes hogy hihetetlen, soxor éppnehogy eszem gyogyi miatt. :roll:

hajni...
Budaörs

Hajni: Hypo??

Kép

Kép
bettica

Hajni: és lelkileg hogy vagy? kezdesz kilábalni a depiből? javul a helyzet??
Kiváncsi vagyok mit mond neked T doki!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

hajni glucophage nevu szert szedem,de probaltam mar a gluformint es a meforalt is.
Amikor 2*850et szedtem akkor nagyon rosszul voltam,hypozas es allando hasmenes,akkor mondta a dokim hogy maradjak ennel az adagnal.Probaltam 2*500at is.akkor sem volt jobb.Igy tokeletes semmi bajom nincs,csakhat a szorosodesre kellene valami szer.

Kép
monyo83

Monyo: nem ilyenkor szokták felírni azt az av....(nem tudom pontosan!) 3 hónapra, ami mellet nem lehet az ember lánya babás és utána újra met? 1 év metszedés után hormonjaid sem javultak? menszi, pé van?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

czinkeb nem tudom hogy van ez az avandas(nem tudom ez e az)vagy avandamet es dolog.
nem volt kontrol vervetelem :? Az inzulinom nem volt veszes igy a dokim nem akarta a kontrollt.
terhinz.:21es ami nem rossz.
menzim 30-35 napos rendszeres,pem is van idonkent(pontosan nem szoktam kovetni csak clostys ciklusban)
Most nem az a lenyeg hogy terhes legyek(jelenleg feladtuk a dolgot)hanem a szortelenseg.Gondolkodtam a fogin is de az nem tetszik,a dokim is ezt ajanlotta.

Kép
monyo83

Helloka!

Monyo: állítólag a mézes fodormenta tea használ rá. Mondjuk veszteni bizti nem fogsz ha kipróbálod ;) Nekem még nem volt időm kipróbálni, de itt áll a szekrényemben :)

tyche

ja nem kell hogy mézes legyen csak én olyat kaptam a boltba :roll: :D

tyche

tyche koszike,ki fogom probalni hatha:)majd megirom a tapasztalatokat.

Kép
monyo83

Tyche: hogy vagytok? elmúlt a barnázás?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Hát én ehhez a szőrösödéshez nem tudok hozzászólni,csak olvasgatom....
Viszont, nekem ma olyan szépen megjött,hogy az csak na! Ahhoz képest,hogy a dokik azt mondták (az egyik fixre,a másik meg talánra),hogy nem lesz menszi....remélem eltart egy pár napig! :) Milyen j,hogy hallgattam rátok és nem kezdtem el a Norculutot! (Bár magamtól sem kezdtem volna el,mert utálom a lórúgásokat,csak ha túl sokat késett volna és a görbém sem ilyen lett volna. Jó dolog ez a hőgörbe vezetés. Legalább tudom,hogy hányadán állok! :) ) Kíváncsi leszek a következő hónapomra. Nincs closty, csak met és tea.

KépKép

Kép
napvirág

Csajok, csak annyit szeretnék mondani, hogy szerintem nem feltétlenül van összefüggés a menstruáció erőssége és a méhnyálkahártya vastagsága között. Nekem előző hónapban 12 mm-t mért Arnold doki, és alig-alig volt max 3 nap a ciklusom, szinte minimális vérzéssel. Ebben a hónapban 10 mm-t mért, és most viszont szép erős mensim volt, igaz, hogy megint 3 napos, de legalább az első kettő erős volt. Szóval fene tudja, szeirntem nem biztos, hogy az erős vérzés a mnyh vastagságától függ (kizárólag)
zsizsik

Sziasztok!

Zsizsik!
Nekem pont ma mondta Tűű, hogy ami nálam zajlik azt vehetem mensinek is mert lehet nem volt elég vastag a nyh-m,valszínű nem volt pé-m és csak így nyilvánul meg a mensi. De nem biztos lehet valami középidős valami is. :oops:

Czinki!
Azt mondta T, hogy nagyon jó ütemben javulok, nem fogytam drasztikusan, jól bíom a gyogyit és megindult valami hogy spontán mensim volt, bár még a pé-m esetleges, de mostmár aztán szigorú diéta. Decemberre olyan súlyt mondott, hogy így néztem :shock: :cry: ,mondtam is neki hogy ez most komoly??? Kedves volt mint mindig, nem baszarintott le amiatt hogy nem tartottam a diétát és nem fogytam. Azt is mondta hogy amilyen beteg voltam/vagyok nem is csodálja hogy erre nem volt erőm..... :roll:
Férjemnek volt egy kérdése felé, hogy mi történik akkor ha délben is 1000et szednék? Azt mondta ha bírom a gyogyit akár meg is próbálhatom. Így tehát mostmár 3x1000et szedek+75ug L-Thyroxin.
Szóval itt tartok most. Augusztusban kontroll.
Depiből kezdek kilábalni. Nagyon várom a júliust, mert megyünk nyaralni csak mi ketten és pont akkor amikorra a 2. házassági évfordulónk esik. Remélem nem jön közbe semmi!!!!

hajni...
Budaörs

Ja és kézzeljétek!Szombaton színházba megyünk Abigélt nézni. :D Tökre elfelejtettem, már március óta megvannak a jegyek. Úgy volt hogy 3an megyünk-Férjem,Anyósom meg Én- de Anyós elfelejtette és megy sógornőmékhez holnap és csak kedden jön haza..... :roll: :wink:

hajni...
Budaörs

:? :? már megint későn gyüttem. Na nem baj majd holnap. Úgysem kell főzni sem meg mosni mert m mindent megcsinyáltam hihihi 8) :P

hajni...
Budaörs

hm jól elbeszélgettem itt magammal :lol: :lol:

sááááááálálálálálálá

hajni...
Budaörs

Lányok!

A Dél pesti Jahn ferenc kh-ban nem tudtok jó endokrinológust?

hajni...
Budaörs

Jó reggelt!

Hajni, milyen súlyt álmodott neked T. doki? Kiváncsivá tettél! Uh- nem látnák h mi van nálad most?? Abigélt én is megszeretném nézni.

Napvirág, nagyon szép görbéd volt!! Minden volt benne, még a mesni előtti hőleesés is! Mikor én mértem nekem mikor megjött másnap esett le a hőm, így leálltam vele! Mindig csak hitegettem magam!

Tyche, Czinkeb mi még nem ismerjük egymást, de hatalmas gratula a babákhoz!!

Monyó, ha a mértékegységek ugyanzok nálad és nálam akkor te az inzulinoddal a határon belül vagy, az enyémen 25-ig jó.

Most is lenne egy kérdésem. A metformin hatóanyagot, az inzulin miatt adják??
És lehetséges hogy a háziorvos írja fel a metformint? Neki szabad?

Kép
kata05

Hajni: ezek azért jó hírek! kitartást a diétához!! és akkor tuti felgyorsulnak a folyamatok!!

Kata: köszi!! nekem is házidoki írja fel a metet, de én először mm-ben voltam, majd az ottani papírt vittem a házidokinak és így írja fel.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Kata: köszi szépen :)

Rólam: barna elmúlott, két hét múlva dokihoz, védőnő adott egy csomó papírt meg újságot, hogy okosodjak :) hófehér kiskönyvem van, ez az új trendi :?
tyche

Tyche: tök jó, h elmúlt a barna! biztos a progi kellett!
már van kiskönyved?? de jó! én jövő csüt megyek dokihoz , kiváncsi vagyok kapok e már. nődoki adja v. védőnő, bár még védőnőnél nem is voltam. :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?