Sziasztok!
Bogancsi
Prága, munkahely
Fodrász Tomi
Szerintem rio elemeset vettetek, mert anno én is nézegettem és valahogy megragadt bennem.
Depiűző
Tikk
Mikulás
Hú, de szeretnék én is kettesben elmenni apával 1-2 napra. Egyébként el is határoztuk, hogy évente 1x, a házassági évfordulónk alkalmával mindig ellógunk majd.
Idén is mentünk volna, de Petinek akkor volt ez a borzasztóan anyás korszaka és nem lett volna szívem itthon hagyni. Jövőre meg még túl kicsi lesz a kisebb. De utána!
Andysj
Nagyon jó ez a kép!
Tök jó, hogy van ilyen bolt.
Márti
Mi is megyünk!
Akkor ne legyen egyencsomag. Először megijedtem tőle, mert úgy tűnt, hogy nem tudom milyen sokmindent akar mindenki venni, és akkor Petinek kevés lett volna, amit gondoltam. A leírás jó ötlet, de szerintem Peti egyáltalán nem fog figyelni a Mikulás mondókájára.
Sütikét viszek. Vigyünk vmi rendes kaját is?
Andi
Lucának gyógyok!
Örülök, hogy jelentkeztél.
Nyuszimanó
Én hallottam csokiutáló gyerekről! A mai napig utálom a csokit, nem fér a fejembe, hogy lehet szeretni az ízét és hogy elolvad az ember szájában. Nagy ritkán 1-2 kockányit eszek egy táblából, de az csak tejcsoki lehet és max. mogyorós. Szerintem örülj neki, lesz még olyan, amit tiltanál, de hiába.
Peti sajna imádja az édességeket, de spec. a gabonapelyhet is tejjel, meg a gyümiket is. Most beszéltem meg éppen apával, hogy ezentúl túró rudit is csak 1-2x egy héten, mert már napi kettőnél tartottunk. Most viszont Kinder tojás őrültek lettek apával. Nem is a csoki miatt, hanem gyűjtik a figurákat, persze a csoki sem maradhat ott.
Menta
De jó, hogy tettél fel Helenáról képet! Nagyon jó!
Mikorra vegy kiírva pontosan?
BMárti
Én is megkérdezem már ezt a játszócsoportot, tavaly coryéknak is nagyon bejött. Csak mindig lusta vagyok utánajárni.
Beja
Hogy vagytok? Leírnád légyszi újra az oldalatok címét, mert elfelejtettem és nincs időm az archívot lapozgatni?
cory
A te fiaid is nagyon ennivalóak ám!
Most panaszkodok már megint. Peti most már napok óta be van dilizve. Olyan aranyos tud lenni, puszilgat, stb., de többnyire és olyankor folyamatosan kezelhetetlen.
Nagyon igényelné, hogy folyamatosan játszak vele, de nincs hozzá energiám. Ha gyereket lát, egyből megy és játszani akar vele. Még a dokinál is, minden várakozó gyerekhez odament és még a székről is leszedte őket, hogy fogócskázzanak.
A játszótér meg mindig üres, egyedül nem olyan nagy élvezet. Ti mennyit játszotok úgy igazán a gyerekkel?
Ha nem működik egy elemes autó, játék, vagy elemlámpa, akkor Peti ha tudja le is szedi a fedőt és kér bele új elemet.
Szerintem okos.
A gyerektelen talira hétvégét javasolok, mert akkor szerintem a többség mégis könnyebben meg tudja oldani a gyerekfelügyeletet. A cukrászda szerintem jó ötlet, ott talán cigimentesek is. Ajánlani nem tudok, mert nem ismerem őket. De egyébként bárhová elmegyek!
Nő a pocakom, már a rendes gatyót a héten nem is hordtam. Nem tudtam benne ülni. Most a kertészgatyám legkisebb fokozaton működik, de állati kényelmes lett így.
Rebi
Találtál már nadrágot? Eddig nem jártam a Baross utcában, de a héten láttam, hogy 3 kismama bolt is van szinte egymás mellett, talán érdemes megnézni.
Jó éjt!
Gorsi