Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma meglestem Tomit Kép Épp egy kislányt fodrászolt, aki tök nyugodtan ült a székben, nézegette magát a tükörben, amint Tomi fésülgette, aztán rátett egy hajpántot, majd hajszárítóval megszárította a haját KépAnnyira édes volt Kép

Van rossz hír is Kép Apa munkahelyén átszervezések, félig titokban, meglehetősen sértő módon elmondás, bizonytalanság, az egész visszavonása, visszalépések, szóval az egész úgy ahogy van rémes. Kép Most épp a barátunknál van, hogy egy kicsit kibeszélje magát, miután nekem már elmondott mindent. A barátunk jogász és igen okos Kép Hátha tud valami jó tanácsot adni. Mindenesetre nem megyünk Prágába 3 napra hétfőtől Kép De azért valahova elmegyünk kettesben, bár még ez sem biztos.
Az én munkahelyemen is dili volt ma Kép Meghosszabbították a napi munkaidőnket másfél hétig, amíg el nem kezdődik egy fontos értekezlet, hogy arra minden anyag készen legyen, viszont az illetékesektől ma kaptunk meg több száz oldalas anyagokat, hogy lefordítsuk ill. gatyába rázzuk 3 nyelven. Leállították a szabadságokat is, engem csak azért engednek el hétfőtől 3 napra, mert én csak csütörtöktől kerülök sorra a melóban. Na, bocs, hosszú voltam és amúgy sem világos nektek, de jó volt kiírni magamból Kép Szóval most én vagyok depi Kép

Henke: foci Kép

Borcsa Boszorka: almás-fahéjas és még gofri is Kép Hú, de finom lehetett !!! Telefoncsörgés Kép

linato: de jó, hogy kinövős Kép

Menta: Jesszusom, Menta! Jól rámijesztettél ezzel a nyitott hátgerinccel Kép De akkor egyszerűen még nem is tudtam, hogy van pocaklakóm. Disznóság, hogy vannak ilyen gyógyszerek Kép
Milyen jó, hogy Tomi fogait meg kellett nézetnem a bölcsi előtt Kép Sose jutott volna eszembe, de így legalább tudom, hogy rendben vannak. Helena gyönyörű, de hát ezt úgyis tudod Kép

Szila: el tudnád küldeni a táblicskut emilben?

Zsuzsa: ez már szerelem Kép Miki-Mikulás Kép

Zafi: gyógyok Rékának Kép Kép Kép

cory: ezt a képet be kellene küldened egy fotóversenyre Kép Tündériek a fiaid !!!!!!!! Ja, és Tomival is volt bandzsítás gond, kinőtte Kép

Andysj: Tomi is lefekszik a földre és ott ordibál, ha behisztizik Kép fotó Kép Istenem, de kedves az a mosoly Kép

Márti: Ármin szövegek Kép Kép Kép epedokihoz drukkok Kép Kép Kép Pocakfájás Kép

Nyuszimanó: lábbal hajtható kismotor. Tomi imádja ! Vigyázz, lehet, hogy elsírja magát a párod az ajándékoktól Kép Nem szereti a csokit ??? Hát ilyen nincs Kép A felesleges csokikat kéretik Telkibe küldeni Kép

Norci: Vili dumái Kép mosogató Kép

Andi: gyógyok mennek Kép Kép Kép sok-sok tea !!!

Még fogalmam sincs, hogy tudnánk-e menni Mikulásozni, bár naggggggyon jó lenne! Tomi se ehet sok mindent, nála a banán biztos nyerő Kép

Jó éjt! bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Van valaki köztetek, aki Pampers 5-ös méretű tépőzáras pelust használ? Ha van, akkor majmos pelust szeretnék, adok érte bármilyet Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

bogancsi!
A banán nálunk is nyerő, de nem szeretem nagyon adni a Beának, mert megfogja a pociját.KépKép Amióta beteg volt, rázós a kakilása.KépKép Minden 2. vagy 3. napon van, és akkor nagyon (mást akartam írni, de moderáltam magam) kemény, és sír keservesen ilyenkor a Bea.KépKép Most egy hete kapja a Miku-Mikulással a Kép mosolygós üvegben lévő Vitacolant. Anno a Mikinek bevált, és most is nagy élvezettel issza a Miki is, meg a Bea is. Nem mondom, hogy gyakrabban van nagydolog, de legalább nem annyira kellemetlen neki.KépKép
Úgy látom Tomi is jól ézi magát a bölcsiben.KépKép Bea is.KépKép Be is fiúzott már. Van 2 kisfiú, akiket előszeretettel emleget mindig, és a kisfiúk is nagyon várják mindig a Beát.KépKép
Nagyon rémes, hogy ennyire bizonytalan mindenkinek az állása.KépKépKép

Andysj!
Fotó.KépKép Nagyon jellemző kép ebben a korban a gyerekekre.KépKép

cory!
Egyre gondoltunk a Mikulással, hogy az utcán több Mikulás is lesz.KépKép

Most több nem jut eszembe, hogy mit akartam írni, így mára befejeztem.
Drukkoljatok léccike, hogy fenn tudjak maradni az éjjel, és be tudjam fejezni a potom 28 oldalamat, ami még hátra van. Ha fenn tudok maradni, akkor már csak a Beát kell elvinnem reggel a bölcsibe, és utána egész délelőtt csak aludni fogok.KépKép

Sziasztok!
Zsuzsa (aki már duplán, és homályosan lát mindent, ezért ha sokat elütöttem, akkor bocsika)Kép)

beababa

Szép jó estét!A szokásos esti cirkusz után újra itt.
A mikulásról jut eszembe,ma olcsóért sikerült egy két csoki mikit vásárolni a boltban.Lehet,hogy elárazták.KépSosem szoktam ilyeneket hetekkel előre megvenni,de 79Ft az nekem igen szimpatikus volt egy 20cm-es mikulásért.Kép

Zafi!A Miki nadrág később jó lesz kismamagatyónak.Kép

B Márti!Az a baj,hogy bárhol,bármikor nekem is menne az alvás.KépCsak pont akkor nem tudok,amikor lehetőségem lenne ráKép

Nyuszimanó!Bezzeg a lányaim lazán eltüntették ma a nagyapjuktól kapott normál bountyt.Még csak meg sem kérdezték szeretnék e belőle egy falatot.KépEgyszer utaztam már több órán keresztül egy kétéves kislánnyal az ölemben repülőn.Mire megérkeztünk mindenem fájt.A picilány viszont jó nagyot aludt.

Andi!Lucának gyógyik.KépKépKépKorinak is volt ilyen láza pár napig,aztán magától elmúlt.Semmi más tünetet nem produkált ő se.

Márti!Pocakfájás elleni gyógyikKépKépKépKépNem lehet,hogy felfáztál valahol?Epedoki biztos rendben lesz.Kép

Norci!Vili nagyon okos kis manó.Nagyon szépen beszél.Kép

Solya!Norcinál akartam mondani,hogy nem semmi két gyerekkel tömegközlekedni.Pláne babakocsival meg háton hordozóval.Nagyon ügyi voltál.KépRemélem,ha tavasszal hazajöttök majd találkozunk.Kép

Menta!Helenára mintha kicsit nagy lenne a sapi.KépMit és hova rajzolt a filctollal?Gondolom papírra és valami szépet,nem úgy mint Korina aki természetesen csak a falat szereti dekorálni.

Cory!Zsomának puszi a fájós lábijára.KépKépKépKép

Szila!Nem csodálom,hogy Hangának tetszenek a profilban a képek.Mindegyik gyerkőc nagyon szép.KépBörze ügyben valahol lemaradtam.Hol lesz melyik műv.házban?

Ma megkaptuk az oviban a fényképeket.Majd megpróbálom felrakni a profilba,de előbb le kell kicsinyítenem.A fotóalbumba sikerült kettőt feltöltenem.Nem dicsekvés képpen,de nagyon cuki rajta Miléna.Annyira csajos.KépKépKép
linato

Sziasztok!

Bogancsi: csupa rosszKép remélem lemegy ez a 2 hét és utána minden rendbe jön nálatok! Disznóság pont az év utolsó hónapjaira halogatni ilyen nagy dolgokat egy cégnél, így nagyon nehéz lehet tervezni Kép Szegény férjed.
Az enyém is még dolgozik, 1 héten belül most lesz a 2.-vagy 3. alkalom, hogy hajnalban jön haza a munkából Kép Kedden hajnali 4-kor jött haza. Szombaton is 2 körül. Most is.
Dorka így aludt el: "Apa dolgozik." Szegény".

Zafi: fantasztikus vagy!!!!!Kép Mikulás ruha is megvan!!! Tuti jó lesz a Mikulás buli! A csajos bulira azt kellene eldönteni, hogy mikor és ki jönne el.

Akkor most mindneki készítsen saját Mikulás csomagot? Nem lesz abból hatalmas veszekedés a gyerekek között? Pl. inkább olyan dologra gondoltam az egyen csomagnál: alma, banán, matrica, kis Mikulás, kis zsírkréta vagy ceruza, lufi, még valami?

jaj, valamit elkezdtem installálni, gyorsan befejezem, majd folytatom.
sziasztok:
zsuzsi
zsu26

Sziasztok!Sikerült felraknom.Bár nem mondanám,hogy kicsi lett....
Új kép a profilban.

Bogancsi!Ezek után már csak jó jöhet.KépMunkahelyekKép

Zsuzsa!Ébrentartók mennekKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
linato

Sziasztok!

Zafi! Szuper vagy! KépKépKép Szerintem elég lesz idehoznod magaddal, ha jöttök majd - vagy találkozhatunk egyszer korábban is - aztán öcsém csendben átöltözik a kisszobában, megkapja zsákostul a sok ajándékot és jöhet Kép Az jutott eszembe, hogy ne írjon-e mindenki 4-5 szavas jellemzést a csemetéjéről (előre!), amit kinyomtatva odaadnánk a tesómnak, hogy tudja, kinek mit mondjon (Ármin pld ne piszkálja a szgépet - ilyesmire gondoltam) Nos?

Epedoki: hááát Kép most is azt mutatta az UH, hogy sok kövem van, a doki most is azt mondta, hogy epehólyag kivétel kell, és hogy nem létezik olyan, hogy vkinek csak a köveit távolítják el Kép A belgyógyász, akihez átmentem a lelettel, élből közölte, hogy egy 5 hónapos babát már elég még 1-2 hónapig szoptatni, aztán meg hagyjam abba és jöhet a műtét KépKépKép MOst 6 hetes krumplidiétára ítélt elég brutális szabályokkal Kép - meg is kell kérdeznem Ibolyt, hogy ez hogyan működik a szoptatással együtt, mert persze gyógyszereket is adott. SZerinte mindszzedhetők szopialatt is, csak én sajna nem hiszek neki teljesen Kép Lekezelő volt, undok KépKépKép

Bocs, nem írok most többet, mert kidöglöttem (UH-ra üres gyomorral kellett menni du 4-re Kép) - igaz, amúőgy sem nagyon tudok enni Kép Viszont olyan, de olyan szép karcsú leszek KépKépKép

Minden betegeskedőnek gyógyok, a dolgozóknak pedig sok munkát/sok pihenést igény szerint Kép

A profilképek nagyon jók KépKépKép

Márti++
márti

Sziasztok!

Persze férjem még mindig dolgozik, tényleg hajnali 4 lesz ebből.Kép

Norci: Dorka már napok óta hajtogatja, hogy tücsök zenére megyünk. Voltunk kedden az FMH-ban du. 5-kor népitáncon, de nagyon sokan voltak, igaz volt élő zene. Picit szervezetlennek tünt az egész, de a gyerekek nagyon jól szórakoztak. Szerintem a fél kerület idejár (200,-Ft-ért megéri, főleg esős időben).

Csoki: nekünk is volt a férjemmel nagy csoki korszakunk, aztán egyszer utána számoltunk, mennyit költünk édességre és azonnal leálltunk róla. Mostanában max. kekszet eszünk vagy ropit, csokit nagyon ritkán. Nagyon jó érzés volt leállni ezzel a szenvedéllyel.

Márti: miért nem keresel egy másik dokit, hátha más a véleménye?! Du.4-ig koplalni, borzasztó lehetett, nem lehetett volna reggelre tenni a dokit???
A jellemzés szerintem is jó. Én tavaly a wiw-es Mikulás bulin voltam, ott is kértek pár mondatos jellemzést. Az ajándékozást úgy oldották meg, hogy egy nagy kosárba tettek mindenféle ajándékot és a gyerekek maguk választottak. A kosárban volt: dió, mogyoró, alma, banán, szaloncukor, csoki, narancs, mandarin. Dorka akkor csokit választott, amit én ettem megKép Nagyon félt a Mikulástól, ezért gyorsan eltűzött a kosár előlKép Bezzeg más huncut baba jól teletömte a zsebétKép

Linato: Miléna nagyon csinos a fotón!Kép Már kész nagylány!KépKép

Zsuzsa: én is drukkolok, hogy fent tudj maradni. Ajánlom a szénsavas víz+ Vitamin pezsgőtabletta löttyöt, gyorsan hat és jobb mint a koffein!
Beuson nem segítene, ha enne egy kis natúr joghurtot? Dorka azóta nem szenved a kakilással, mióta joghurtot eszünk éjjel-nappal.

Borcsa: nem is mesélted mit kaptál Rékától szülinapodra?

Tudjátok, hogy ma Apák Napja volt?

Rebi: mikor költöztök?

Beja: mi van veletek?????

Na üdv, jó éjt.

Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Vasárnap késő este nekiültem felrakni egy képet ide, a topicba. Hétfőn hajnali 2-ig vacakoltam vele, de nem jött össze. Kép
Cory, te hogy csináltad???

Annyi mindent szerettem volna nektek írni egész héten, de már megint nem fog összejönni...

Az 5-e nekünk is jó, nekem csak az a kérdésem a Mikulással kapcsolatban, hogy ez most apás vagy apák nélküli tali lesz?

OFF: Andysj: hol van az a bolt, amit írtál? Egy nagyon jó barátunk lakik Ferndale-ben (USA, WA), a Mount Baker másik oldalán, és gyakran jár át Kanadába, ott van a kedvenc étterme. Túró Rudit lehet ott kapni? És téliszalámit? Nálunk ezeket szerette nagyon.
ON

És egy szösszenet Romitól:
Ma sokat zsémbeltem szegény Tónival, aki egyszer csak megkérdezte Romit:
- Romola, agyoncsaphatom Anyát?
- Csapd. Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Aludjatok jól: Laura+Romola+Tóni+Toncsi
p_laura

</font>
</font>

Kép Kép

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Bogancsi
Prága, munkahely Kép Fodrász Tomi Kép
Szerintem rio elemeset vettetek, mert anno én is nézegettem és valahogy megragadt bennem.Kép
Depiűző KépKépKépKépKép

Tikk
Mikulás Kép
Hú, de szeretnék én is kettesben elmenni apával 1-2 napra. Egyébként el is határoztuk, hogy évente 1x, a házassági évfordulónk alkalmával mindig ellógunk majd.Kép Idén is mentünk volna, de Petinek akkor volt ez a borzasztóan anyás korszaka és nem lett volna szívem itthon hagyni. Jövőre meg még túl kicsi lesz a kisebb. De utána!Kép

Andysj
Nagyon jó ez a kép!Kép Tök jó, hogy van ilyen bolt.Kép

Márti
Mi is megyünk!Kép Akkor ne legyen egyencsomag. Először megijedtem tőle, mert úgy tűnt, hogy nem tudom milyen sokmindent akar mindenki venni, és akkor Petinek kevés lett volna, amit gondoltam. A leírás jó ötlet, de szerintem Peti egyáltalán nem fog figyelni a Mikulás mondókájára.Kép Sütikét viszek. Vigyünk vmi rendes kaját is?

Andi
Lucának gyógyok! KépKépKépKép Örülök, hogy jelentkeztél.Kép

Nyuszimanó
Én hallottam csokiutáló gyerekről! A mai napig utálom a csokit, nem fér a fejembe, hogy lehet szeretni az ízét és hogy elolvad az ember szájában. Nagy ritkán 1-2 kockányit eszek egy táblából, de az csak tejcsoki lehet és max. mogyorós. Szerintem örülj neki, lesz még olyan, amit tiltanál, de hiába.Kép Peti sajna imádja az édességeket, de spec. a gabonapelyhet is tejjel, meg a gyümiket is. Most beszéltem meg éppen apával, hogy ezentúl túró rudit is csak 1-2x egy héten, mert már napi kettőnél tartottunk. Most viszont Kinder tojás őrültek lettek apával. Nem is a csoki miatt, hanem gyűjtik a figurákat, persze a csoki sem maradhat ott.

Menta
De jó, hogy tettél fel Helenáról képet! Nagyon jó!Kép
Mikorra vegy kiírva pontosan?

BMárti
Én is megkérdezem már ezt a játszócsoportot, tavaly coryéknak is nagyon bejött. Csak mindig lusta vagyok utánajárni.

Beja
Hogy vagytok? Leírnád légyszi újra az oldalatok címét, mert elfelejtettem és nincs időm az archívot lapozgatni?

cory
A te fiaid is nagyon ennivalóak ám!Kép

Most panaszkodok már megint. Peti most már napok óta be van dilizve. Olyan aranyos tud lenni, puszilgat, stb., de többnyire és olyankor folyamatosan kezelhetetlen.Kép Nagyon igényelné, hogy folyamatosan játszak vele, de nincs hozzá energiám. Ha gyereket lát, egyből megy és játszani akar vele. Még a dokinál is, minden várakozó gyerekhez odament és még a székről is leszedte őket, hogy fogócskázzanak.KépA játszótér meg mindig üres, egyedül nem olyan nagy élvezet. Ti mennyit játszotok úgy igazán a gyerekkel?

Ha nem működik egy elemes autó, játék, vagy elemlámpa, akkor Peti ha tudja le is szedi a fedőt és kér bele új elemet.Kép Szerintem okos.Kép

A gyerektelen talira hétvégét javasolok, mert akkor szerintem a többség mégis könnyebben meg tudja oldani a gyerekfelügyeletet. A cukrászda szerintem jó ötlet, ott talán cigimentesek is. Ajánlani nem tudok, mert nem ismerem őket. De egyébként bárhová elmegyek!Kép

Nő a pocakom, már a rendes gatyót a héten nem is hordtam. Nem tudtam benne ülni. Most a kertészgatyám legkisebb fokozaton működik, de állati kényelmes lett így.Kép

Rebi
Találtál már nadrágot? Eddig nem jártam a Baross utcában, de a héten láttam, hogy 3 kismama bolt is van szinte egymás mellett, talán érdemes megnézni.

Jó éjt!
Gorsi
gorsi

Csengének boldog szülinapot kívánunk!KépKépKépKép

Most nézem csak, mennyi novemberi-decemberi gyerek van!

Gorsi
gorsi

Rebi!

Csengének nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk!

Szilvi és Peti
bszilvi

Csenge!
Nagggyon boldog 2. szülinapot kívánunk!!!!!KépKép

Gorsi!
Hát mi is szeretnénk már kettecskén elutazni valahova a párommal, a nagy álmunk egy hét nyaralás kettesben. Már 5 éve nem voltunk úgy igazán nyaralni, ja 4 éve volt a nászutunk, de az nem számít nyaralásnakKép Te vagy olyan optimista, hogy egyszer majd eljutunk csak, mi szülők valahova????
Én attól félek, hogy mindig lesz valami, ami ezt meggátolja. Azért reménykedekKép Talán 2 év múlvaKép

Márti!
Kép Ez rémesen hangzik. Tényleg kérd ki más doktor véleményét is, hátha van valami megoldás. Uh-gal nem tudják szétroncsolni a köveidet? Biztos csak a műtét lehetséges?
SzegényKép A krumplidiéta után lesz valami kontroll?

Bogancsi!
Kép Nagyon sajnálom, ami most veletek történik. Az írásodból azért az derül ki, hogy talán nem érinti a férjedet a kirúgás, ugye jól értetettem? "Csak " bizonytalanság ven, nem? Mikor tudtok biztosat?
Tomi meg nemsokára megnyithatja a Hajas2 SzalontKépKép Hiába, a fiúkból lesz a legjobb fodrász, miért hittem én akkor anno gyerekkoromban, hogy a fodrászok csak nők lehetnek???? Tényleg ti nem így gondoltátok kislányként?

Hadd dicsekedjek egy kicsitKép Donci egy kis angyal lettKép Mindenben szót fogad, nem hisztizik, hihetetlenül finoman bánik Petrussal. Mindig mondja nekem is, hogy "mami, vigyázz!!", mikor Petra lent van a játszószőnyegen és éppen felé megyek. Donci is sokat játszik a kiscsajjal, megfogja a kezeit, lábait, popsitörlővel kitörli a popóját, ja és a csörgőket is szuperül mutogatja a tesójának. Én olyan boldog vagyokKépKép Látom, hogy jó "munkát" végeztünk Doncival és olyan aranyos, kedves gyerkőc lettKép

Gorsi!
Szóval kitartásKép Donci is elviselhetetlen volt pár hónapja, most kb 1-2 hete (mióta elment minden vendégünk) a földreszállt angyal! Van remény, csak légy következetes!
Az meg hogy játszani akar, szerintem természetes. Biztos az üres játszó miatt hiányzik neki a közös játék, hagyd játszaniKép Örülj neki, hogy nem egyedül gubbaszt egy sarokban!!!

Mi holnap megyünk a magyar oviba délután, már nagyon várjuk - Donci is, mindig mesélek neki róla. Remélem ma már nem annyira taknyosan fog felkelni és holnap már tuti jól lesz.
Puszi, megyek most, mert lassan ébrednek a kölkök.
Nyuszimanó, Donci és Petra
nyuszimano

Sziasztok!

Vili és az álomkór mellett remnytelen végig olvasnom a termést, de most nem is ezért jöttem:

Csenge nagyon boldog születésnapot kívánunk! Kép Kép Kép

Nyuszimanó!
Persze, hogy szeretnénk menni mi is a mikulásra, így is tervezzük.

Andysj!
Vilivel megnéztük a képeket, Vili Madikét "csocsis babának" nevezte el, ezt huncut vigyorral mondja és kb. 10szer meg kellett már nézni Kép

Márti!
Orvos Kép

Norci

Ui. Azóta ett "tea néni" is.
norci

Sziasztok!

Nyuszimano!
Malevvel vagy Finnair-rel mentek. Nekunk szerencsenk volt augusztus-szeptember-i utunk soran, mind Zurich-Budapest, Budapest-Zurich uton volt plusz hely mellettunk, igy 3 ulest foglaltunk el ketten. Kép Remeljuk nektek is ilyen szerencsetek lesz.
Donci nagyon okos nagyteso Kép

Ha Donci szereti a repcsiket, talan jo otlet lenne neki egy Playmobil-os repulo. En ezt nezegetem most Madikenek.

Norci!
mosogato Kép Sikerult megcsinaltatnod?
Csocsis baba Kép Nagyon tetszik.

Andi!
Jo volt hallani rolatok. Mielobbi lazmentesseget kivanok. Sok gyogyKépKépKép
Ari lehetett Luca lekvarosan Kép

Henke!
Tovabbi bababenntarto drukkokat kuldok.

Menta!
Nagyon aranyos Helena a sapiban.

BMarti!
En is hasonlo csoportot nezek most Madikenek remelem neki is tetszeni fog.

Mikulas-Jezuska:
nalunk sajna mint irtam nagyon nehez lesz Madikenek elmagyarazni, hogy nekunk karacsonykor nem a Mikulas, hanem a Jezuska hozza az ajandekot. Szegenykem karacsony tajan mindenhol Mikulasokat fog latni Kép De szerencsere itt a Fatus, aki ugye mar szuletesetol tudja, hogy nalunk dec.6.-an jon a Mikulas es karacsonykor a Jezuska. Majd egyutt magyarazgatjuk.

Bogancsi!
Tomi fodrasznak keszul Kép)?
Ferjed munkahelye Kép
Te munkahelyed Kép
De azert remelem sikerul valahova kettesben elmennetek.
Nalunk is nyero a banan Kép Van hogy tizoraira es uzsira is azt eszi.

Zsuzsa!
Nagyon ari lehet a bolcsiben "fiuzos" Bea. Kép

Marti!
Doki Kép
Epekovek Kép
Nem lehet oket ultrahangosan szetzuzni? Es hogy hogy nincs olyan hogy csak az epekoveket tavolitjak el?
Szerintem is kerdezz utana hogy szedheted-e a gyogyszereket szoptatas mellett.
Ugye ferfi volt a doki, hogy igy nyilatkozott a szoptatasrol?! Borzaszto.
6 hetes krumplidieta Kép Te szegeny.
Talan erdemes lenne masik doki velemenyet is kikerni.

Zsuzsi!
De jo, hogy meg tudjatok allni a csoki evest. Sajna nekem ez a legnagyobb szenvedelyem. De ha fogyni akarok akkor le kell nekem is mondanom rola. Kép

Laura!
En meg nem lattam a keped a profilban, nekem nagyon tetszik es nagyon szepek a gyerekeid. Kép\
OFF:
Ez a bolt itt van San Francisco, CA-tol nem messze. Ez sajna nagyon messze van neki. Turo rudi sajna nem kaphato, de teliszalami igen. Amugy ajanlom figyelmebe az Otto's Deli-t - http://members.aol.com/HungImprts/ - toluk rendelhet neten mindenfele magyar elelmiszert.

Romi szosszenet Kép)

Gorsi!
Elem keres Kép

Linato!
Tenyleg nagyon csajszis a kepen Milena! Nagyon szep Kép

BOLDOG MASODIK SZULETESNAPOT CSENGE
Kép

AndysjKép
andysj

Bocsi, duplan toltottem fel a gif-et.
andysj

KépKépKépKépKép Rebi! Csengének nagyon-nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk! KépKépKépKépKép

Nyuszimanó! Lesz kontroll, 3-4 hét múlva kell mennem, de egyelőre olyan nehéznek tűnik a betartása. Nem az, hogy nekem azt kell ennem, hanem hogy Árminnak közben rendesen kéne főznöm, amit nem is kóstolhatok meg elvileg, plusz együtt szoktuk enni uazt - persze, tőlem ehet ő is krumplit, de azért neki vmi mást is kéne néha!

Mikulástali: szerintem ne hozzatok kajákat, max. vmi rágcsát (én szeletelek majd fel almát, esetleg más gyümit, főzök teákat) - nem is lesz olyan hosszú, hogy elfogyjon, meg úgyis azonnal megkóstolják, mi van a csomagjukban, nem? Kép

Gorsi! Hogy én hogy irígyellek, hogy nem szereted a csokit! Én szeretem - csak persze azt sem merek enni - de néha úgy hiányzik! Kép

Biogyerek: Hát, Ármin a csokit szerintem enné, de nem hiszem, hogy eddigi életében 10-szer kapott volna. A túrórudit viszont egy harapás után visszaadja, hogy én egyem meg - de mivel azt sem ehetekKép, nem is veszek. Inkább sütiket szoktunk venni, azokból is csak egy kicsit szokott kérni.

Na, megyek, mert nagyon zajlik a reggel, csak Csengét akartam közönteni Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Csenge!
Nagyon Boldog 2. Szülinapot kívánunk! KépKépKép
Menta és Helena és legkisebb tündérke.

Gorsi! Április 22.

Márti! Szerintem meg lehetne úgy is műteni, hogy csak pár kis lyukon keresztül, azaz laparoszkópiával. Az meg olyan, hogy már 2-3 nap után haza is mehetnél. Sőt. Fejjél már előre, hogy legyen arra a pár alkalomra plussz tej és amint kifejed majd az altatós tejet, utána már szoptathatsz is, csak meg kell szervezni, hogy Vilkát majd valaki hozza, vigye. Azért nem mindegy, hogy milyen a doki hozzáállása, jó lenne egy olyat találni, aki partner ebben, mert abszolut kivitelezhető lenne. De komolyan.
Én sajnos nem tudok ilyet, de talán Iboly, vagy Bianca, esetleg Renátát is meg lehetne kérdezni.

Linato! Helenának ez a Forma-1-es szerelése. Kép Éppen egy nagydíjat néztünk és akkor kunyerálta ki magának ezt a sapit, meg a kacsát a nyakába. Kép

Egyébként általában csak papírra rajzol, de akadt már fal, asztal, szekrény, szőnyeg is. Sőt, szereti a testfestést is. Kép
Milyen nagy már a nagy-kislányod! Kép

Menta
menta

Andysj! A doki nő KépKépKép Egyébként azért mentem hozzá, mert anyukám szerint nagyon jó szakember - igaz, vele, mint kollégával bizonyára kevésbé lekezelő Kép Csak nem azzal mentem be, hogy anyukám lánya vagyok - talán ez volt a baj??? Csakhogy azt gondolom, hogy egy jó orvosnak empatikusnak, kommunikatívnak, stb is kell lennie ahhoz, hogy jó orvos legyen! Hát, ez a nő nem az! KépKépKép

Nálunk is a Jézuska jön karácsonykorKép ez maradiság? Pedig még csak hívőnek sem mondanám magunkat ... de hát a karácsony az karácsony Kép

ja, Gorsi! Persze, hogy okos Peti! Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

REbi!
Csengének nagyon Boldog 2. születésnapot kívánunk mi is a Beussal.KépKépKépKép

Márti!
Szerintem egy dokinak nem azt kéne nézni, hogy csak egy orvos kolléga rokonával kell kedvesnek lennie. Teljesen igazad van, hogy "empatikusnak, kommunikatívnak" kell lennie egy dokinak.

Menta!
Jól emlékszem, hogy idén kinn voltatok a Forma 1-en? Vagy nem volt róla szó, hogy a pároddal kimentek? De lehet, hogy rosszul emlékszem.KépKépKép
A Bea a falat firkálta össze golyóstollal. Apa rácsapott egyet a kezére, azóta is emlegeti, és mutatja a "művét" a falon. Azóta nincs új mű. Mindig mondom neki, hogy csak a selejt újságon firkálhat. Sajnos a mese könyvek sem menekülnek meg a tolltól, de ha időbenészre veszem, akkor rászólok, hogy keressen újságot, amit lehet firkálni.

Zsuzsi!
Kösi az ötletet, legközelebb megofgadom. Sajnos éjjel 1-kor kidőltem, aztán most 5-kor keltem, de nem lettem kész.KépKép Remélem délelőtt kész leszek, és utána tényleg megyek aludni. Nem szeretem, amikor rövid határidővel adnak nagy melót.Kép De hát ha nem vállalom el, akkor nincs pénz. A pénzt viszont szeretem.Kép

Na száguldok is, le a netről!
Sziasztok!
Zsuzsa

beababa

BOLDOG 2. SZÜLINAPOT, CSENGE!!
Kép

Borcsa+Réka+Luca

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Csenge: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Apukám tegnap volt 50 éves. Most egy kicsit depis ettől Kép

Laura: alul van a melléklet feltöltése gomb. Arra katt, és ott fel tudod tölteni a gépedről.
Szerintem alapvetően apás.

Márti: ez rémes KépKépKépKép Kitartás!

Bogancsi: hát, titeket sem irigyellek Kép

cory

cory
Budapest

Zsuzsa!

Győző és a barátja voltak kinn a Hungaroringen. Mi itthonról néztük. Nagy Forma-1 rajongók vagyunk.Kép

Márti, szerintem is az a jó doki, aki kivétel nélkül mindenkivel rendes, empatikus, megértő, és kommunikatív. Biztosan akad más doki is, aki jól csinálja ezt a műtétet és még empatikus is. Szerintem keress egy másikat! Vagy mondd el, hogy kinek a lánya vagy... Kép De szerintem még az sem biztos, hogy erre megenyhülne a nőszemély.

Borcsa! Ezt a képet még a nyaralás után akartam neked elküldeni. Remélem nem túl nagy a kép, de már elég nagy ahhoz, hogy lásd rajta, hogy mi a neve a vendéglőnek! Kép

MentaKép
menta

Csenge,
boldog második születésnapot!KépKép

Kép

Szila és Hanga
szila

Kedves Csengus!

Nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk!

Márti! Ez szörnyű, keress másikat, aki mondjuk szopibarátabb.

Tikk&Hanna
tikk

Kedves Csenge!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked!
Kép

Zsuzsi és Dorka
zsu26

CSENGÉNEK NAGYON BOLDOG MÁSODIK SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

Heni+Barni+Kép+Andris
gesztenye

Rebi!

Boldog 2. szülinapot kívánunk Csengének!
Kép

Szilvi + Zsani + Kép(29.)
sztigris

Rebi: BOLDOG SZULINAPOT CSENGUSNAK !!!!!!!!!!!

bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Rebi!Csatlakozom az elöttem szólókhoz.Mi is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK CSENGÉNEK!
Kép
linato

Sziasztok!
Márti!Szerintem az egészséged a legfontosabb.Tényleg lehet előre lefejni tejecskét és akkor biztos megoldható,hogy ne kelljen elválasztani.KépEpedoki azért lehetett volna kedvesebb is és nem ilyen undok.Kép

Zsuzsi!Köszönöm.Én is csak lesek,hogy nem rég született és már mekkora Miléna.
Népitánc az nagyon jó!
Csoki korszak nálunk még tart,főleg apánál.Jobb mint amikor dohányzott.

Laura!Romi,Tóni szösszenetKépKépKépKép

Gorsi!Minden nap más.Amikor több időm van többet,amikor kevesebb, kevesebbet játszom velük.Szerencsére már egész jól eljátszanak ketten is.Azért nem könnyű,mert mind a kettőt más köti le.Kori még épít és rombol,Mindy már társasozna.

Nyuszimanó!Mintha az én lányaim is megjavultak volna egy kicsit.Lehet valami a levegőben.Bár nem hiszem,hogy ekkora távolságban is hatnaKép

Andysj!Köszönöm!KépMost növesztjük a haját,mert mindenki fiúnak nézi,pedig fülbevalója is van.KépMuszály volt levágni nyáron,mert nagyon vékonyka cofijai voltak.Most már,mintha erősebb lenne a haja.
Fura lehet,hogy a mikulás hozza az ajándékot.Ti már végleg külföldön éltek?

Menta!Mi is nagy Forma 1 rajongók vagyunk.De még véletlenül sem drukkolunk ugyan annak.Azért családban marad.Apánál Michael nálam Ralf Schumacher a favorit.Kép

Cory!Apukádnak is Boldog Szülinapot!Ne legyen szomorú,nagyon fiatal még.Ráér majd nyolcvan körül keseregni.Kép
Később jövök még,de fut a háztartás és próbálom utolérni.KépKépKép

Tikk!Hanna nagyon édes a szalmakalapban.Kép

Dzsili!Nagyon későn netezel én már kidőlök éjfél tájban.Kép

Ma megvizsgálta a dokinéni az ovisokat.Kérdeztem Mindyt mit mondott neki.Azt anya,hogy szépek a fogaim.Kép
linato

Sziasztok Lányok!

Nemrég beszéltünk arról, hogy vajon hogyan lehet két gyereket egyszerre beleszuszakolni egy babakocsiba.
Hát, én így szoktam:

Kép

És még Romi motorja is elfér.
Sziasztok: Lauráék
p_laura

Csengének nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zafiék
zafi

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

BMárti és Lacika

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Itt vagyok anyukamnal,irok gyorsan egy kicsit.Kép

Először is Csengének nagyon boldog szülinapot kivanok!!KépKép

Jaj,de furcsa ez a billentyűzet.Kép

Most csak mesélek,mert nem vagyok képben,csak átfutottam az elmúlt napot.
A hazaúton minden rendben volt,Riki is nagyon jol viselte.Hétfőn reggel indultunk el(addig pakoltunk és hurcolkodtunk),délután álltunk meg pihenni.Este 11-ig aludtunk,ami számomra csak 2 órát jelentett,mert Riki nem volt hajlando aludni.KépGondolta,még nem jött el az ő alvasideje.KépHa a kocsiban nem aludt,akkor szépen játszott.Olvasott,elbeszélgetett magaban.Kép
Aztán szegény elég nehezen aludt el,mikor ujra utnak indultunk,de hajnal fél5-től aludt egyhuzamban,amig meg nem érkeztünk negyed9-kor.Kép

Nincsen vele semmi gond,jol alszik,barátságos,mindenkinek osztogatja a puszikat.Ha valamelyik testvérem otthon van,akkor én le vagyok tojva.KépNagyon jol el van velük.

Tegnap sajnos korán kellett kelnem a doki miatt és nem voltam otthon,amikor ébredt.Apukája mesélte,hogy körbe kellett járni a lakást és benézni minden szobába,hogy hátha ott vagyok.KépAztan tudomasul vette,hogy anya nincs otthon és semmi baj nem volt.
Hasi uh-n voltam és vérvételen.Sajnos nekem is gond van az epémmel.Szerencsére nincs kövem,de az epehólyagom nem működik jol.Ha jövőhéten megyek dokihoz,akkor állitólag kapok gyógyszert és attól rendbe jön.És attol van az is,hogy sokszor felpuffadok.

Márti!Nagyon rosszul hangzik ez a műtét!Kép

Most megyek,mert belefáradtam,hogy ugy kell koncentrálnom a billentyűkre.KépBiztos furcsa lesz,hogy ékezetekkel irok,bár néha tuti elfeljtettem.KépKép

A betegeknek jobbulást kívánok!

Edit
edith16

Sziasztok!

Márti
Kitartást a diétához! Remélem másképp is megoldható a műtét és a szopi, mint ahogy a doki elképzeli.

Nyuszimanó
Nem nagyon értem, hogy hagyjam játszani Petit. Még jó hogy hagyom. A gondom, hogy nekem is aktívan részt kell vennem a kergetőzésben, stb. Lehet, hogy lusta dög vagyok, nem tudom, de ritkán van hozzá kedvem. Olvasni, építeni, ilyesmiket persze szoktam vele, de az kevésnek bizonyul.
Egyébként amikor Petivel a szüleimnél voltunk pár napra, akkor pl. a gyerek egy angyal volt. Vannak ám jobb napok, de mostanában inkább a rossz gyülemlett fel.

Edit
Üdv itthon!Kép

Laura
Jól nézhettek ki így együtt az utcán.Kép

cory
Az 50 valahogy már az idősebb kort vetíti az ember elé, amikor tényleg öregedni kezd. De az unokák majd helyrebillentik apukádat!Kép

Üdv:Gorsi
gorsi

Sziasztok!
Az előbb leültem a gép elé és egy nagyon ronda nagy pók mászott a monitoron.Gondoltam rácsalom egy papírra és kidobom az ablakon.Nem sikerült,leesett.A padlószönyegen nem láttam,hogy hova tűnt.Már kezdtem nem gondolni rá,amikor megpillantottam az m betű és a vessző közé beszorulva a billentyűzetbe.Éjszaka ide vagy oda behoztam a porszívót és felszippantottam.Most aztán biztos állatkínzónak nevezne a lányom,aki még a hangyákat is sajnálta tavasszal amikor eltettem őket láb alól.Nem tehetek róla a pókoktól féltem a gyerekeket,mert olyan rondát tudnak csípni.Kép

Más!Ma felhívtam a barátnőm,mert azt hittem hazament már a kórházból a harmadik picurjával.Múlt héten csütörtökön szült.Kiderült,hogy még bennt vannak,mert sepsis-t kapott a baba és ő is.KépKépKépA baba négy naposan belázasodott és akkor vették észre.Barátnőmnek pedig tegnap.A babóca 37 hétre született 2950g és 50cm.Szerencsére már jobban vannak,de nem lehet ezt valahogy megelőzni?Kb 1 éve unokahúgom ismerőse szülés után 4 nappal vesztette életét egy bakteriális fertőzés miatt.Bocsi,hogy ilyeneket írok,de még engem is kiborított a történet.Akkor ők mit élhettek át?

Edit!Megy neked az ékezetes írás is.KépÉrezd nagyon jól magad itthon.Kép
linato

Na,hogy egy kis jót is írjak:este Miléna megkérte apát,hogy mesélje el neki a holló és a sajt meg a róka mesét.Nagyon szereti.A Korina eddig kb 3x hallotta,mert általában már aludni szokott meseidőre.Apa mondja:egyszer volt hol nem volt,volt egyszer egy holló...Erre Kori megszólal szajt,csip,csip.Mi úgy meglepődtünk.KépApa meg majdnem elolvadt,hogy milyen okos az ő gyereke.Jellemző,amikor rosszalkodik akkor persze az én gyerekem.KépKépKép
linato

Sziasztok!

Edit: üdv itthon! Meddig maradtok?Kép Hány testvéred van? És a súlyodra mit mondott a doki?

Norci: milyen csinos pocakod lett!Kép Csak ámultam a tücsök zenén! Hányadik hétben vagy?

Laura: a játszótéren én is láttam hasonló megoldást "testvérkocsira", ők egy kisebb fadeszkát tettek a babakocsi végére, amire csücsült a nagytestvér. Egyszerű és levehető.

Gorsi: apukád hogy van, lassan leveszik a gipszet róla?
Kismama boltot láttam a SZIP-pel szemben is, nagyon csinos dolgok voltak ott, azt hiszem ott is 2 bolt van. A Baross utcait én nem szerettem, mert nagyon bénácska volt a választék. Még ajánlom a ManuArt boltot a Károly krt-on és a Bahia boltokat, én annak idején nagyon kényelmes tiszta pamut nadrágokat tudtam venni és szoknyát is.

Képzeljétek el, Dorka adott magától puszit nekünk!!! Rendes puszit kaptunk! Nálunk ez nagy újdonság, mert eddig nem adott puszit és alig engedte, hogy mi adjunk neki. De most megtört a jég!!!KépKép Mondjuk neki, hogy még még még és adja a puszikat!!!! Olyan aranyos.

Dzsili: hogy van Napsi?

Tikk: és ti hogy vagytok? jó volt otthon pihizni egy picit? Vagy egyáltalán nem is tudtál pihenni?

Szila: kész leszel a karácsonyi ajándékokkal? Kitaláltam én is a Praktika alapjén egy elég dedós ajándékot: fakeret benne egy őszi levélke. Azt hiszem ezt talán nem tudom elrontani, de majd a végén meglátjuk.

Andi: Luca hogy van? Kiderült, hogy mi a baja? Meddig maradhatsz vele otthon? Ilyenkor hogy van a munkahelyen, a körzeti doki automatikusan kiírja az anyukát betegszabadságra? És te hogy birod a munkahelyedet, ott nem tudsz netezni?

Bogancsi: Férjed kezd megnyugodni?

Zsuzsa: jól emlékszem Bea körül már 2 kisfiú is sertepertél? de ha jól veszem ki a beszámolóidból a nagyfiad is elég romantikus udvarló. Nálatok mi lesz majd kamaszkorban, ennyi szerelmi szálat észben tartani!!!KépKép Mit dolgozol otthon?

Dorkának megrendeltem neten és ki is fizettem a szülinapi ajándékát, természetesen teletabi őrült nőszemélynek tabis táskát és kulacsot rendeltemKép Kiváncsi vagyok, mikorra jön meg, remélem még a szülinapja előtt!!! Szerintetek hol lehetne tabis tortát készítetnem? Én is megőrültem???Kép

fáradt vagyok, holnap megyünk Békéscsabára temetőbe, megyek aludni.

üdv: zsuzsiék

P.S.:Rebi kérünk beszámolót a szülinapról!!!
zsu26

Sziasztok!

Márti: nekem másfél évvel ezelőtt, tehát amikor Romi (és Ármin Kép) volt 5 hónapos, akkor volt epebajom. Az orvos egyből műteni akart (epegyulladás+homok), már meg volt az időpont is beszélve, hogy mikor veszi ki az epémet, amikor apa annyira talpraesett volt, hogy közölte az orvossal, hogy nem lesz semmiféle epeeltávolítás, inkább visszajövünk 2 hónap múlva kontrollra. Két hónap múlva pedig kutya bajom sem volt. Kép
Tudom, tudom, a te epéd most sokkal rosszabb állapotban van, de szerintem mindenképpen keress másik orvost!!! Hogy javasolhat valaki egy szoptatós anyának 6 hetes krumplikúrát??? Érdemes tudnod azt is, hogy a hormonális változások elég rosszul hatnak az epére, tehát ha már nem szülsz/szoptatsz majd, ez valószínűleg nagymértékben javulni fog. Tehát ezért sem nagyon kéne kivenni az epédet, ha egy mód van rá.
Érdemes azon is elgondolkozni, hogy egy sebésznek az a munkája/hivatása, hogy megműtsön. Ha egy epe rossz, beteg, akkor számára az jelenti a megoldást, hogy azt a beteg epét ki kell venni, nem pedig az, hogy meggyógyítani és megtartani.
Ja, és még valami: amikor nekem ez a négygyermekes sebészdokinő a szoptatás alatt műtétet javasolt, tehát egyáltalán nem bizonyult empatikusnak, akkor az SZTK-ban egy kedves, idős és nagyon megértő dokibácsi azt tanácsolta, hogy igyak epehajtó teát. Igaza volt, kijött az epehomok.
Megkeressem a bácsi nevét? Itt, a XVI. kerületi szakrendelésen rendel.

Andysj: te jó ég, én tiszta lökött vagyok! Teljesen meg voltam győződve arról, hogy Kanadában laktok, pedig már milliószor elmondtad, hogy Californiában. Bocsánat!!! (Danimamáék laknak Kanadában, nem?)
A linket köszönöm, küldöm is a barátunknak!

Rebi: Csengének nagyon boldog második születésnapot kívánunk!!!

Edit: jaj de jó, hogy itthon vagytok!!! Kép

Bocsánat, hogy másnak most nem írok, megyek aludni.

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Laura! Köszi Kép Azért mentem ehhez a dokihoz (belgyógyász egyébként, nem sebész, úgyhogy ő semmiképp sem műtene), mert egy nagyon elismert, természetgyógyászattal, alternatív módszerekkel is foglalkozó doki. Valószínűleg régebben tényleg jó lehetett, csak mióta felkerült Pestre és ismertté vált, kicsit a fejébe szállt önnön nagysága KépKépKép És persze, fájdalommal vettem tudomásul, hogy egy természetgyógyászati klinikán, egy kifejezetten a termáészetes téplálkozást propagáló belgyógyász orvos is buta ahhoz, hogy felismerje, hogy a természetes és egézséges táplálkozás nem felnőttkorban kezdődik az ő klinikáján, hanem azzal, hogy a baba szopik, nem 6, esetleg 8 hónapos koráig (ahogy megengedőleg ő mondta), hanem nagyjából 6-8-10 hónapig szopik kizárólag és simán egyéves kor körülig ez a meghatározó tápláléka, de ugyebár itt mi simán tudjuk, hogy kétéves kor körül sem nagyon fura, ha egy gyerek szopik még - csak sajnos neki az! KépKépKép A műtét elkerülhetetlen lesz Kép, mert sok kövem van, épp akkorák, amekkorák csúnyán beszorulhatnak az epevezetékbe - csak szeretném lehetőleg Vilka kb. 1 éves koráig diétával-teákkal kihúzni, hogy minél kisebb legyen a törés, ha kórházban lkell töltenem néhány napot. Mert sajnos napi 10-szer senki nem tudja behozni nekem őt - nem tudom, létezik-e olyan kház, ahová velem jöhetne ő is? Egyelőre nem utálom a krumplit Kép, de a gyógyszereket sem mertem még beszedni, mert nem beszéltem még Ibollyal.

Mindenki másnak is köszi a törődést, jólesik Kép

Edit! Nem is tudtam, hogy anyukádéknál is van net! Kép De jó!!! Jaj, szegény te is az epéddel! Kép De valszeg, amíg nincs kő, addig javítható tényleg diétával is! Kép

Rebi! Milyen volt a szülinap? Kép

Márti++
márti

mivel kétszer küldte el, az elsőt kitöröltem
szila

Sziasztok,
csak egy nagyon gyors kérdés:

Zsuzsi,
hol rendeltél teletabis cuccokat Dorkának? Hangának is jól jönne...Kép. Tortát meg úgy tudsz csináltatni, hogy egy jó cukrászdába, ahol festenek ostyát is, elviszel egy jó teletabis fotót. Ja, és a karácsonyi ajándékkal még nem vagyok kész, beelőzött egy adventi naptár, de nem nagyon haladok vel....nekem is bejött most egy gépelős meló.

Márti,
borzasztóan hallatszik ez az epe-dologKép.

Edit, de jó, hogy itthon vagy!Kép

Laura,
jól néznek ki Romiék a kocsibanKép.

Szila
szila

Sziasztok!

Cory!
Boldog Szuletesnapot Apukadnak utolag!
Mond neki, hogy nem az a lenyeg, hogy hany eves hanem az hogy mennyinek erzi magat Kép

Menta!
Helena nagyon ari a kepen.

Linato!
Nem ertem hogy tudtak a lanyod fiunak nezi. Madiket is sokan fiunak nezik, de en fel sem veszem mar.
Mi csak ideiglenesen vagyunk itt kint. Nem szandekozunk kint maradni vegleg. A ferjemnek meg 1-2 evig van munkavallaloi vizuma, utana megyunk haza.
Pok Kép En sem szeretem oket. Sot....
Kori es a mese KépNem csodallom, hogy elolvadt tole az apukaja.
Baratnod es a baba Kép

Laura!
Tetszik a babakocsis keped Kép
Igen Danimamaek laknak ott Kép Semmi gondKép)

Edit!
Jo hallani rolatok! Nem csodalom, hogy Riki ilyen jol el van. Biztos mindenki udvarol neki, ami nem is csoda. Biztos mindenkit levesz a labarol.
Eped Kép De meg az a jo, hogy gyogyszerrel lehet kezelni. Remeljuk mielobb rendben lesz.

Zsuzsi!
Puszi Kép

Marti!
Kép

Nekem vegre ma kivettek a varratokat az eltavolitott anyajegyek helyerol. Kép Ott ahol latszik, az orvos annyira jol osszevarrta, hogy szinte nem is latszik heg, es harom 3 mulva meg kapom a vegleges hegeltunteto injekciot. Kép

Szila!
Az adventi naptar eddig nem is jutott eszembe. De most adtal egy jo otletet. Hamarosan nekiallok en is.

Kellemes Hetveget Mindenkinek,
Andysj
andysj

Végig értem az olvasással, most elvileg háztartok, míg apáék játszóznak!

Gyógypuszik Lucának, Napocsnak, Rékának és akinek még szükséges!

Márti!
Remélem Iboly tud segíteni és tényleg találsz szopi barátabb, meg egyáltalán empatikusabb dokit! (Nekem is az a jó orvos kategória amitte is leírtál)

Zsuzsi!
Tegnap töltöttem a 12. hetet!

Bogancsi!
Munkahely Kép Remélem minden jóra fordul mindkettőtök cégénél.

Gorsi!
Vili megértette, hogy anya nem mindig kapható a kergetőzésre, meg a "nyúzós" játékokra, így az apa feladata, este már így fogadja apát "Apucika zsipsz-zsupsz", no és akkor hancúroznak egy nagyot.

Kicsit puffogok. Teljesen kiakadtam anyósomékra. Először múlt héten a dédinél. Vili észrevette a porszívót és őrült hisztit vágott le, hogy azzal akar játszani. Igazából a sok ember fárasztotta, aludni aludt eleget, szépen bevonultam vele kettesben egy szobába, megnyugtattam, erre anyósom benyitott Vili újra hisztizett én meg mondtam jó, akkor sírjál és ott hagytam (tudtam, hogy egy perc múlva kullog utánam), erre anyósom odament és kiszedte neki a dobozból a porszívót, be is kapcsolta Kép Kép Pedagógus a lekem, hát jó nagyot csalódtam benne. Este még fel is hívtak, hogy nem baj, hgoy hisztis a gyerek, atól még imádnivaló, és megkaptam apósomtól azt a jó tanácsot, hogy idegen helyen ne akarjam nevelni Kép Kép Jó vicc, ezek szerint majd az iskolában, oviban, áruházban, stb. nyugodtan lehet randalírozni, mert az is idegen hely Kép Kép Kép Azóta elmagyaráztam anyósomnak, hogy ha én ott vagyok akkor ne mondjon nekem ellent, mert úgy elég nehéz következetesnek lenni, másrészt ne tanítsa a gyerekemet arra, hogy hisztivel bármit elérhet, stb. Erre csak azt tudta mondani, hogy úgy sajnálta Vilikét, azért kapcsolta be.
Mostani hétvégi húzásuk. Újabban sosem jönnek hozzánk, max. akkor találkoznak velünk, ha mi megyünk, vagy ha valamelyik rokonnál családi rendezvény van. Eszükbe nem jut eljönni még egy órácskára sem csak úgy, hogy játszanak az unokájukkal Sógoromékhoz rendszeresen járnak segíteni is, nekem arra nincs szükségem csak szeretném érezni, hogy nem abból áll az unokájuk, hogy hetente egyszer egy órát áradoznak telefonon róla, másrészt örülnék ha Vili nem félne tőlük. (35-40 percre laknak innen autóval). Mondtam apának, hátha arra várnak, hogy hívjuk őket, hívtuk a hosszú hétvégén, nem jöttek, hívtuk most. Még semmi reakció, ill. apósom részéről mi vagyunk a bunkók, hogy nem megyünk a 77. rangú rokonok névnapját ünnepelni ( akik személyesen meg se hívtak minket) mert fáradtak vagyunk mi is aludni szeretnék Vilivel napközben apának is nekem is szükségünk van rá, de ettől még alvás idő után szívesen látjuk őket. Kíváncsi vagyok eljönnek-e, de ezek után ne csodálkozzanak, ha Vili nem lelkesedik értük. Ha meg minden rokon névnapját és egyéb évfordulóit megünnepeljük, akkor egy hétvégét sem fogunk tudni hármasban tölteni és anyagilag is teljes csődba kerülünk.

Bocs a puffogásért, de engme annyira bánt ráadás apát is, utoljára az ő névnapján (szeptember elején) jártak itt.

Norci
norci

Gorsi!
Arra értettem, hogy hagyd játszani, mikor írtad, milyen kellemetlen volt, hogy a rendelőben huzgálta le a székről a gyerekeket és hívta őket játszaniKép
Amúyg amíg terhes voltam én se kergetőztem Doncival, az megmaradt apának, ez teljesen természetes. Mióta nincs pocakom, újra ven kedvem és merszem is fogócskázni vele, de most a bírkózás a negy számKép

Edit!
De jó, hogy simán ment minden a hazaúton! Élvezitek az otthonlevést, nem?

Norci!
JajajKép És a te szüleid gyakrabban járnak hozzátok? Vagy csak anyós-após ilyen?

Cory!
Ma tartjátok Zsoma névnapját??? Remélem igen és akkor BOLDOG 1. NÉVNAPOT az ünnepeltnekKépKépKép

Mi délután megyünk a magyar oviba, amiről meséltem, nagyon izgatott vagyok, majd mesélek, milyen volt.

Puszi, megyek pakolászni. Amúgy a család összes többi tagja alszikKép Ideális állapotKép
Nyuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!

Köszönöm apukám nevében is Kép Igazából először, mikor elmondtuk, hogy jön Balu nagyon kiborult Kép Nem attól, hogy gyerekem lesz, mert annak nagyon örült, hanem attól, hogy ő már nagypapa lesz. A nagypapákról valahogy sokkal idősebb kép él mindenkiben Kép Aztán megszületett Balu, persze imádja Kép És Balu annyira hasonlít rá, hogy mondtuk neki, max azt mondja, hogy az ő gyereke. Ettől úgy megnyugodott, hogy azóta büszkén mutogatja, és közli, hogy az unokája KépKépKép Mikor lent voltunk a Balcsin, ott is ez ment Kép Olyan édesen sétáltak együtt Kép
Anyukám is egészen nagymama lett Kép Hetente egyszer tuti felhív, érdeklődik a fiúkról Kép MIkor ott voltunk náluk most hétfőn (Norciéknál lévő tali után felugrottunk, mert ott laknak ők is) mentegette Balunak a túrórudit apám és az öcsém elől Kép

Márti: jobbulást! És kitartás! Egy volt osztálytársamnak tavaly nyáron vették ki az epehólyagját, és 3 lyuk van a hasán, és 2 nap kórházzal megúszta Kép

Nyuszimanó: köszi Kép Drukkolok az ovihoz Kép

Norci: anyósodék Kép

cory

cory
Budapest

Nyuszimanó!
Amíg dolgozott anyu, az összes szabdnapját nálunk töltötte Kép Kivéve amit a tesóm kislányával Kép . Most betegállományban van, mióta megműtötték a lábát inkább mi mentünk, de már sokkal jobban van és pénteken már nem bírta ki, így eljött hozzánk. Apám más tészta (együtt élnek anyuval) ő is imádja Vilit, de ő is ritkán jön, az is fáj. Ő egy ideje akkora csalódást okozott nekem, amiről inkább nem írok, mindenesetre meg kellett tanulnom, hogy tőle leginkább csak anyagi támogatásra számíthatok.

Ma délutáni pihink, fiúk ugyan alszanak, én nem, mert az egyik szomszéd ezerrel zenét hallgat (inkább kinyitottuk az ablakot, hogy a Fehérvári út zaját hallgassuk a techno helyett), meg valahol épp fúrnak is Kép Kép Kép Elég a lakótelepből, csak még nem nyertük meg a lottót! Kép Kép
Mindegy apának úgyis beígértem a kedvenc diós sütijét, megyek sütök! Kép Szerintetek Vilinek is adhatok már belőle? (A napokban evett már mákszemnyi diót, és kutyabaja tőle)

Cory!
Vili szerint az ő testvérét is Zsomának hívják Kép Ma meg az egyik Kismamában talált egy babafotót ami hasonlít Balura (szerintem is egy kicsit) és egésznap azt hozza utánam, "Balu" felkiálltásokkal.

Norci
norci

Sziasztok!

Nyuszimanó
Értem.Kép Én hagytam játszani Petit, meg hangoskodott is (úgysem tudom befogni a száját), csak vagy a gyerekek nem akartak Petivel játszani, vagy a szüleik nem engedték őket, mert nem játszótér. Mondjuk ha már nagyobb lesz a gyerekem, lehet, hogy én sem hagyom ugrabugrálni, de még hiába is mondanám.Kép

Norci
Anyukámék is engedékenyek Petivel, de nagyrészt hagyom, csak ritkán szólok közbe. Szerintem hamar megtanulják a gyerekek, hogy kivel/hol mit szabad. Mondjuk mi úgy 2 hetente találkozunk velük fél napra. Kivéve persze most apum miatt több napokra is lemegyünk. Az is igaz, mint írtam korábban, hogy legutóbb még nekem sem volt szólnivalóm Petire 3-4 napig, mert olyan tündér gyerek volt.
Érdekes, hogy nekem totál nincs rossz tapasztalatom a paneles lakótelepről. Nálunk nem hallgatnak hangosan zenét, néha ugyan fúrnak, de mi is fúrtunk anno pár lyukat, szóval tök kibírható. Mellesleg a téglaházakban semmivel sem lehet kevésbé hallani a szomszédokat. Vagy ti inkább kertesbe mennétek mindenféle lakótelep/társasház helyett? Mert akkor azért van különbség.

Zsuzsi
Köszi az érdeklődést, még min. másfél hétig kell feküdnie apukámnak, de nincs gipszben.
Köszi a boltos tippeket. Még nem keresek, de lehet, hogy karácsonyra meglepem magam egy csinos ruhával. Peti idején 2 gatyám volt és kész. A Baross boltokba még nem néztem be, de lehet, hogy akkor a SzIP-nél nézek szét, az közelebb van.
Puszilkodni mi is szeretünk.Kép

Voltunk ma vásárolni és Petinek soron kívül vettünk egy gurigatós fajátékot. Peti órák óta játszik vele. Kép Remélem nem csak egyszeri foglaltságnak szánja.

Jó hétvégét, mi csak csütörtökön leszünk legközelebb, mert megyünk apumhoz.
Gorsi (Peti 21 hó és pocaklakó 16 hetes)
gorsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?