Sziasztok, szép napot!!!
Kriszti sajnálom.....
. Ha hiányzunk itt vagyunk, gyere
Évikém nagyon sajnálom, de hidd el nagyon fiatal vagy, hamarosan összejön!!!! Csak ne görcsölj rajta annyira mert az is ront a helyzeten. Átéltem annó én is a váraozást, mert sokáig vártunk az elsőre.Nekem a tehrbeeséssel nem volt soha gondom, viszont annál több a kihordással.
Volt egy 23, 21, és egy7-8hetes, akik nem sikerültek sajnos. Megindultak a vetélések és meg kellett szülni őket
. Egy pedig elhalt.... Utána a Czeizelhez jártunk kivizsgálásokra hosszú ideig.Minent rendben találtak, így mertünk csak tovább próbálkozni.Ezekről még itt nem írtam soha, mert még beszélni sem szeretek róla. Utána viszont lett két egészséges gyermekem.
Szóval hidd el nagyon nehéz ez az egész és nagy kitartást és türelmet igényel - De ezerszer megéri!!!!!
Aztán látod itt vagyok és bele mertem vágni egy utolsó próbálkozásba......sok izgalom, de a végeredmény mindent megér..
Csak legyen minden ok végig!
Tegnap voltunk UH-on, minden rendben vele, nálam a korom miatt most nagyon izgultunk.Menni kell az I.Női Klinikára Genetikaira, ma kezdek el telefonálgatni időpontot kérni.....
aztán a dokihoz is menni kell a héten vagy a jövőhéten oda is telefonálok....Mennyi dolgom lesz!!!
Ja és ma védő- jön velem a nagylányom is!!!!!!Nagyon jó érzés!
Rik, csodálom a türelmedet, drukkok mennek ezerfel!!!!
Ditta nagyon jók a képek, aranyosak a gyerekek, Te meg szépen pocakosodsz már!Aranyosak vagytok!
Panny, remélem a fiúk jól vannak, manócsna nődögél és van tejcsid!
Brigi azért minden szépen lezajlott és rendben mentek a dolgok.Bence gyönyörű nagy baba.Sok tejecskét és pihenj azért amennyit tudsz!!
Pocakosoknak türelem, lassan de megy az idő.Talán jön a jó idő, amikor mindjárt szebbnek látunk mindent - szerintem...Imádom a napsütést
Megyek készülődök a védőbe........