Új privát üzeneted érkezett!

Gona!

Sajnálom, amit anyukádról írtál!
Sajnos nagyon átérzem a gondjaidat, mert az én anyukám is ugyanijen nehezen fogadta a harmadik babát...
Az volt az első kérdése, hogy -akartátok?
utána pedig a testvéremnek panaszkodott, hogy minek mégegy gyerek...
Mert az csak gond...

Elhiszem, hogy rosszul esett neked.
Anno nekem is.

Mára már elfogadta, de úgy érzem, továbbra is csak nyűgnek tekinti.
Sajnos... :cry:
Vendég

Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú de ciki......... :oops: :oops:

ugyanilyen!!!!! :x
Vendég

Brigi

nagyon köszönjük a szüléstörténetet,nagyon megható volt!
Ahogy Gona is irja,kicsit berezeltem én is... :oops: Ilyen volt,uramisten. :roll: :lol:
Bence hatalmas,és csodaszép!!!!!
Otthoni képet is kapunk??? :lol:

Gona

hát ezt nehéz is kivülről átlátni.Azért tényleg nagyon sokan azt mondják,hogy becsúszott a 3.baba.Hát én ezt sose hittem el... :roll:

PAnny

picuri,hogy van??

Évi

természetes hogy igy érzel.
Az lenne afuri,ha nem igy éreznél.
Ahogy irtam Neked,csak előre szabad nézni.Meglesz az eredménye a gyógyszeres kezelésnek,csak járj el szépen,és fogadj szót a dokibácsinak!!!Egyet akartok mindhárman.BAbát!!!!!!!!!! :lol:

Mindegyiteknek üzenem,hogy sehol semmi.PAttanások jöttek mára rám,fájdogál pár napja a hasam.íSZal megjöhet...
JA és beszéltem ma egy munkatársammal,neki is az eljén,ahogy lekezdett dolgozni ilyen hosszu ciklusai voltak.Szal lehet a sok mászkálástol... :evil: +stressz.Az van,sok. :twisted:
Amugy 40.nap.Tesztet nem csináltam,minek.. :?
Vendég

Rik már a 40-ik napon voltál már ez nem természetes szerintem :?

Kép
e.andrea

Sziasztok velem semmi különös nincs meg van van sok de amugy semmi holnap megyek dokihoz mert azt mondta hivjam ha megjönn mensi hát ma megtetem és azt mondta menjek holnap és megbeszélünk mindent hát Brigi nagyon megható volt a történet és Bencus egyszerüen tündéri kis babuci,GRATULÁLOK!!!!
Mária Gona ne foglalkozatok senki véleményével tudom ezt könnyü mondani de nekem anyósom volt igy mikor abba hagytam a gyógyszert és nem jött meg azt eljött velem dokihoz és mikor kijöttem kérdezte mi van mondtam nincs baba erre ő hála istenek hát nem kérdeztem mi baja van vele de nem is érdekel azóta mert semmi köze hozzá ugy gondolom.
Rik remélem boldogságod lesz nem sokára és nem lesz mensi
KRISZTI HIÁNYZOL REMÉLEM JÓL VAGY!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Andi

tudom,de dokihoz nem szeretnék egyenlőre menni.Mert szabira nem is tudok menni,az az egyik fő ok.Anélkül meg nehezen tudom megmutatni magam. :? A másik meg nem akarok most gyogyszereket szedni.NA meg ha felirja a clostit akkor be kéne mászkálnom hozz.Én meg nem tudok...Most ilyenkor mi van????

Évi

nem semmi anyósod.Miért hála Isten???? :shock: Furák ezezk az anyák,anyósok... :roll:
Vendég

Rik ez igy téleg nehéz megoldani csak egy van akkor várjunk hátha megoldodik valahogy de akkor is megy tovább a szoritás

Kép
e.andrea

Sziasztok, szép napot!!!

Kriszti sajnálom..... :( . Ha hiányzunk itt vagyunk, gyere :!:

Évikém nagyon sajnálom, de hidd el nagyon fiatal vagy, hamarosan összejön!!!! Csak ne görcsölj rajta annyira mert az is ront a helyzeten. Átéltem annó én is a váraozást, mert sokáig vártunk az elsőre.Nekem a tehrbeeséssel nem volt soha gondom, viszont annál több a kihordással.
Volt egy 23, 21, és egy7-8hetes, akik nem sikerültek sajnos. Megindultak a vetélések és meg kellett szülni őket :( . Egy pedig elhalt.... Utána a Czeizelhez jártunk kivizsgálásokra hosszú ideig.Minent rendben találtak, így mertünk csak tovább próbálkozni.Ezekről még itt nem írtam soha, mert még beszélni sem szeretek róla. Utána viszont lett két egészséges gyermekem.
Szóval hidd el nagyon nehéz ez az egész és nagy kitartást és türelmet igényel - De ezerszer megéri!!!!!
Aztán látod itt vagyok és bele mertem vágni egy utolsó próbálkozásba......sok izgalom, de a végeredmény mindent megér..
Csak legyen minden ok végig!
Tegnap voltunk UH-on, minden rendben vele, nálam a korom miatt most nagyon izgultunk.Menni kell az I.Női Klinikára Genetikaira, ma kezdek el telefonálgatni időpontot kérni.....
aztán a dokihoz is menni kell a héten vagy a jövőhéten oda is telefonálok....Mennyi dolgom lesz!!!
Ja és ma védő- jön velem a nagylányom is!!!!!!Nagyon jó érzés!

Rik, csodálom a türelmedet, drukkok mennek ezerfel!!!!

Ditta nagyon jók a képek, aranyosak a gyerekek, Te meg szépen pocakosodsz már!Aranyosak vagytok!

Panny, remélem a fiúk jól vannak, manócsna nődögél és van tejcsid!

Brigi azért minden szépen lezajlott és rendben mentek a dolgok.Bence gyönyörű nagy baba.Sok tejecskét és pihenj azért amennyit tudsz!!

Pocakosoknak türelem, lassan de megy az idő.Talán jön a jó idő, amikor mindjárt szebbnek látunk mindent - szerintem...Imádom a napsütést :oops:

Megyek készülődök a védőbe........
agica1027

Sziasztok!

Ági,
én is ma megyek a védőnőhöz, most először, remélem meglesz a kiskönyvecském!
Lehet hogy összefutunk! :lol: (csak vicceltem)
Hú, nem is tudtam, hogy ilyen nehéz dolgokon vagy túl... :(
Sőt, azt hittem hogy túl vagyok a kritikus időszakon... :roll:
És kiderült, hogy mi volt a baj a babáknál?

Márti,
hát látom neked sem könnyű ezzel a családdal... :roll:
Ismerős ez a "nyűg"-nek tekinti érzés is.

Erika,
most nem értem, hogy mit nem hittél el? Azt amikor valaki azt mondta, hogy becsúszott? Anyám ilyeneket mondott, hogy egy 42 éves ismerőse azt mondta, hogy akarták a gyereket, hát ő ilyet nem hisz el. Hogy akarhatna valaki 42 évesen gyereket?! Biztos becsúszott nekik, csak hát azt letagadják.
Na, jó helyen mesélek ilyeneket, mi? :wink: Hagyjuk szerintem a témát, örüljünk hogy megfogantak a babucik és minden rendben van! :D

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Gona, nem láttalak a váróban!!!!!!!!!! :wink: :lol:
Híztam 3kg-ot... :oops: kaptam is érte :roll:
De a doktornőm azt mondta ne foglalkozzak a kilókkal majd szopi alatt lemegy :lol: . De védőnő szekál érte :twisted: .
Tudod a terhességek alatt zajlott bennem VALÓSZINŰLEG a toxoplazmózis. Vizsgálatok ezt mutatták utólag.Ugyanis ezeket a babákat nem vizsgálták meg, pedig nagyon fontos lett volna - nem foglalkoztak vele.Szülés után szövettanra kellett volna kűldeni.Székesfehérváron történtek, utána Pestre jártam, ott is szültem a gyerekeket.Mindkettővel méhnyakzáró műtétem volt az AFP utánFiammal 6.héttől szülésig a II.Női Klinikán feküdtem.De megérte!!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval bajért nem kell mennem a szomszédba
Most Szfvárra járok orvoshoz, de sokat változott mostanra minden itt is 8) Van egy felújított szuper szülészetük és sok lelkes fiatal orvos !!

Remélem túl vagyunk a nehezén minden, akik ilyen korú babucikkal pocósodunk!!!

Gyerek téma....Mindenkinek lehessen annyi amennyit szeretne...Ne a szomszéd, nagyszülő mondja meg mi a jó nekünk..Miért elképzelhetetlen h valaki tervezte a 3.-at? Sőt sokunknak mennyi baj van még ilyenkor is. Pedig nem az első...........Család úgyis el kell h fogadja, végül is az a két ember felel érte aki vállalta.
Persze ilyenkor azt várnánk h velünk örüljön mindenki- főleg a szülők.
Ebből viszont megtanuljuk h majd amikor a mi gyerekünk jön ezzel a témával nehogy megbántsuk.
Én sokat gondolok rég történt dolgokra amikor a gyerekeimel kapcsolatban dönteni kell. Nem szabad elfelejteni mikor mi esett rosszul, mivel bántottak meg. Így elkerüljük h mi megbántsuk Őket!! Nagyon érzékenyek ilyenkor tinédzser korban és higgyétek el minden szó számít!
Na eldugulok, mert most meg annyit írtam.. :oops: :roll:
agica1027

Rik!

Én már csinálnék egy tesztet a helydben...

Ági!

Hát akkor te is túlestél már sokmindenen.DE a lényeg ,hogy most ott a babuci a pocidban és NEM LESZ SEMMI BAJ!!!!

Rakok nektek képeket ha nem baj :oops: :wink:
Kép
Kép
Kép
Hát ha ezt apa látná elég :x lenne hogy felraktam...de olyan édesek a pasijaim így együtt :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok Ági köszönöm a biztató szavakat hát nem könnyü volt neked sem az biztos akkor te is tudod milyen várni az elsőt ha nehezen jönn te is tudod hiába is probálunk nem rá gondolni nem könnyü na de csak sikerül remélem minnél hamarabb.Örülök hogy ti jól vagytok és ha hiztál akkor majd leadod és igazad van a gyerek válalásban is senkinek semmi köze.
RIK drága remélem jól vagy és nincs veled gond hát anyósom ilyen de már megszokom lassan.Majd irj mi van veled?
GONA: na mi volt a védőben remélem minde oké
Kriszti gyere hiányzol!!!!!!!!!!!mi lehegt veled :cry:

Kép
bévi

Panni tényleg aranyosak a pasijaid és nagyon cukik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Panny!!!

Szuper pasik vannak körülötted!!!!!!
Ezt látva gondolom voltál már 4 pasival egy ágyban!!!! :roll: :wink: :wink:
agica1027

Sziasztok!

Ági!
már én is előre félek, hogy mit fog mutatni a mérleg, mert holnap reggel fél 8-ra beugrom a védőnőhöz a meló előtt.

De már csak a holnapi napot kell kibírni, és csüt. hajnalban indulás Erdély! Jajj, nagyon várom.....Csak a gyerkőcök fognak kicsit hiányozni, na de jól ellesznek ők a mamával, 5 nap nem a világ vége....

Panny!
Szuper a fürcsis kép! Az jutott eszembe, hogy szerencse, hogy a párod épp ott fogja Olikát....... :oops: :oops: :lol: :lol:
Egyébként az a fürcsis kép, amit pár napja betettem, nálunk is apás volt, de szépen "körbevágtam" róla, mert hát ő sem igen örült volna neki......

Rik!
???????

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Be akartam fejezni a témát, de ma meghívtam anyámat ebédre, és megragadta az alkalmat, hogy végre nincs "közönség", és megint rákérdezett, hogy akkor most őszintén, de tényleg őszintén mondjam meg, hogy mit keres a hasamban ez a gyerek. Azt várta, hogy majd azt mondom, hogy nem akarok visszamenni dolgozni, vagy ilyesmi, na hát én meg válaszoltam, hogy hát akkor mi a fenének járok suliba, meg képzem magam már évek óta, meg tervezek mindent. És hogy hogy tarthat engem ilyen felelőtlennek, hogy "egyéb" okból szülök gyereket. Miért nem lehet elhinni, hogy gyereket akarok????!!!!!! :x :cry: Ennyit a témáról.

Ági,
Azért nem semmi a kórházbanfekvés se. Atyám! :shock: Neked nézik a méhszájadat? Csak azért kérdem, mert például azon is gondolkodtam, hogy Máriának hogy derült ki, hogy nyitva van a méhszája?, engem egész terhességeim alatt nem kutatott alul senki, csak az utolsó hetekben nézték, hogy nyílik-e már.
Védőnő engem meg sem mért, kérte hogy mondjam be a súlyom, mert nem jó a mérleg. Na, akkor tuti nem egyre helyre járunk! :lol:

Bévi,
Védőnőnél inkább csak adminisztráció volt.
Megvan a kiskönyvecske, lassan kezdem beleélni magam az újrababázás gondolatába. :oops: Kívánom, hogy neked is mielőbb meglegyen már ez az érzés! +++++

Panni,
nagyon jók a képek. Olika már milyen kis okos, figyelmes. Mennyit fejlődött! :)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Gona!

Anyukád :x :(

Miért aggódik ennyire???Téged félt vagy mit??Csak azért kérdem mert bizti van valami indoka, hogy ennyire nem tudja megemészteni ezt a szép dolgot aminek örülni kéne... :roll:

Ditta!
:lol: :lol: :lol:
Hát tényleg jó hogy pont ott tartja apa Olikát... :oops: :lol: :oops: :lol:
Letekerné a fejem ha megtudná hogy feltettem... :o :o :o

Jó lesz nektek Erdélyben :wink: Irígy-Irígy...

Rik!
????????????
Annyira szurkolok!!!!!!!!

Ágica!

Hát igen 4 pasival egy ágyban... :wink: :wink: :lol: :lol: ez jó!!! :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Gona
Anyukád számomra érthetetlen...nem érzi h minden alakalommalm megbánt Téged???????
méhszájat 5 hetesen néztek mert mentem h barnáztam, és ott egy bunkó JÓÓÓÓL megvizsgált még kacsát is használt, amit feszegetett....../SZTK/
Azóta nem, de most pénteken megyek a nődokimhoz.Ő mondta h havonta egyszer a méhszáj miatt.Ezelőtt csak UH-on nézett.KIváncsi is vagyok.
Amúgy menni kell mostanában Nektek is /szerintem/ mert AFP-re nődokis beutaló kell. Betöltött 16.-kor kell menni. Ma mondta a védőnéni
Nekem a genetikaira is Tőle kell, most próbálom mindkettőt beszerezni...Persze mindenfele másképp működik minden - elég követni.
Genetikaira bejelentkeztem május 30. 10:30-ra kaptunk időpontot.

Ditta irigyellek az útért, de azért szép és kellemes utat Nekek!!

Panny további jó pasizást!!!
agica1027

Ági,
na, az AFP-re már megvan az időpontom! :lol:
Már csak azt nem tudom, hogy hova írtam fel... :roll: :lol:
Tényleg félelmetes, hogy mennyit kell dokihoz járni. Majd mesélj a pénteki dokilátogatásodról.

Ditta,
az utazás biztos tök jó lesz. Te, és kettesben lesztek apával 5 napig? Mi is tervezünk egy ilyen utat, mondjuk 3 napnál szerintem nem hosszabbat. A gond csak az, hogy én "dögleni" szeretnék valahol teljes kényeztetésben :oops: a párom viszont az aktív kikapcsolódást szereti. Mondtam neki, hogy nem bizti hogy pár hónap múlva engem bicikliztetnie kéne, meg túráztatnia... :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Gona

gartula a kiskönyvedhez!!!!!!!!! :wink:

Ági

örülök,hogy jól vagytok,és lám betötötted a 12 hetet!!

Ditta

Erdélyből mikor jöttök meg???Addig irigykedünk.NAgyon tuti helyen leszel! :wink:

PAnny

nagyon helyes pasijaid vannak. :wink:
Asszem enyém férjem se örülne egy képnek,ha feltenném róla.Hátnég egy fürdős. :oops:

Évi,és mindenki

Köszi hogy izgultok.
Én semmi ilyet nem érzek.Teljesen letargiában vagyok inkább.Ugy érzem valami nem jó odabent és orvos kéne.Semmi babás tünetem nincs.
A hasam meg néha mensisen fáj,ugy érzem megjön,mé kis görcseim is vannak olykor olykor.De semmi.
NA ezért vagyok nyugtalan.Ilyen terhességben nincs,tehát én sem vagyok az.
MA elmentem egy DM mellett,majdnem bementem egy tesztért,de aztán arra jutottam,hogy péntek lesz a napja :roll: Fogalmam sincs,miért az a nap.Asszem félek.NAgyon félek. :cry:
Vendég

Sziasztok megjöttem dokitól pénteken megyek petevezeték átfuvásra nagyon félek nem lesz altatás valahol a katétertől félek meg az egésztől apa kibukot amiért nekem megint fájdalmat kell átt élnem mert persze én bőgtem mint a zápor eső hát velem ennyi nagyon félek csajok
Rik???????????
gona nem értem anyucid de ti akarjátok ez a lényeg
Mindenkinek sok puszi

Kép
bévi

Évi
ennek örülök,tudom félsz,és nem egy kellemes beavatkozás .De egy lépés ez a babátokhoz!! :wink: NAgyon szoritok!!!!!!!
Vendég

Rik köszi de tudod annyira élek annyira sirtam és nem tudom bebeszélni hogy nem fog fájni na de majd csak tul élem
NEKED MEG SOK SIKERT KIVÁNOK PÉNTEKEN NEM LESZEK SZERINTEM MERT NEM TUDOM MIKOR JÖVÖK HAZA DE MAJD BENÉZEK ÉS REMÉLEM POZITIV LESZ AZ A TESZT ÉS AKKOR ISZUNK EGYETT RÁ IGAZ CSAK GYÜMI LEVET DE AKKOR IS SZORITOK NEKED NAGYON JÓ LEGYEN MINDEN SOK PUSZI NEKED

Kép
bévi

Sziasztok!!!

Rik a Te idegeid kötélből vannak, én már jó sokat csináltam volna :roll: :oops: Izgulok mi lesz pénteken az redményed!!!

Évi, Sok mindent átéltem már de azt ami Rád vár még nem, Így nem tudok véleményt mondani.
De ha a dokid úgy látja h szükség van rá, akkor mielőbb legyél túl rajta.Azért az jó h nem húzza az időt, mindíg tesz valamit a cél érdekében! Így megint egy lépéssel közelebb leszel a babátokhoz.
Apa vigasztaljon, legyen melletted, mert ezzel sokat segít a lelkednek!
Sajnos ezek a dolgok ránk nőkre várnak, de egy jó társsal mindent át lehet vészelni.Majd szorítunk érted!!!!!
agica1027

Évi szoritok hogy minden rendben legyen de téleg egy lépésel közelebb leszl a babához majd.
Rik megy péntekre a szoritás hogy ne jöjön meg akkor sem.
én is ma voltam a dokinál és kiakadtam a picurka megint farfekvéses.nemtudom mostanába hogy van de 3hét mulva rendelt vissza csak a dokim amikor szerinte3m hetente kellene menem vagy rosszul tudom :?
Panny micsoda képek nagyon szuperek föleg a kádas

Kép
e.andrea

sziasztok!

Gona, kérdezted, hogy derült ki a nyíló méhszájam.
Semmi igazi tünetem nem volt, nem görcsöltem, és nem keményedtem, csupán annyi, hogy nem tudtam állni. Az nagyon kellemetlen volt. kicsit olyan, mint amikor fel van fázva valaki.
Ezt mondtam a dokinak, aki ekkor megvizsgált.
Sajnos ekkorra volt 2100-as, a 16/17-ik héten.
Azóta egyelőre tartja magát... Legalábbis remélem.

Gratulálok a kiskönyvedhez!!!

Rik!
Amikor nekem nem jött meg, és babás voltam, rendesen azt hittem, hogy meg fog jönni. Hiába volt már a kezemben a + teszt, akkor is betéttel mászkáltam, mert úgy éreztem, megjön.
Tehát erre nem lehet adni...
Én mindenesetre nagyon-nagyon drukkolok!!

Évi!
Remélem, a beavatkozás bármilyen kellemetlen lesz is, meghozza a várva várt sikert!
Úgy tudom, a petevezeték átfúvás után sokkal nagyobb esély van a babásodásra!
Én drukkolok!

Panni!
Szuper fotók!
Gyönyörű gyerekeid vannak!
Vendég

Szia Andi!
Mit mond a dokid?
Meddíg van esély rá, hogy még visszaforduljon?
Mert Emma is farfekvéses, és én egyre jobban aggódom, hogy így is marad...
Vendég

Na csajok nagyon aranyosak vagytok bitos könnyebb lesz igy majd ha fekszem az ágyon akkor rátok gondolok és biztos könnyebb lesz vagyis remélem mert félelem az van rendesen pedig péntekig még van idő.
Andi hát nem tudom miért ilyenkor rendel vissza a dokid én ehez nem értek sajnos na az én sógornőm is farfekvéses volt igaz neki első baba volt de császározták nem fordult meg sok siker hátha megfordul neked is szoritok Maria hogy hátha megfordul a picurka,
Rik remélem jó leszminden annyira szoritok
Ágica tudom hogy sokat jelent ha van meletem valaki vagyis a párocskám csak félt nagyon sokszor nekem kel enki erőt adni még ha rólam van is szó kis féltős néztünk egy filmet és a nő belehalt a szülésbe és elkezdet zokogni és azt mondta nem akarja hogy szüljek ő ezt nem birná ki félt nagyon de segit majd remélem

Kép
bévi

Azért az mégiscsak vicces volna, hogy itthon fekszem, mert a méhszáj miatt ágynyugalomra vagyok büntetve, és a vége mégiscsak császár lenne... :shock: :?
Vendég

Mária nekem a 32hetesen már bevolt fordulva de van még egy pici helye hogy megforduljon vissza hanem akkor császár lesz de bizok benne hogy megfordul.amugy még a méhszáj totál zárt

Kép
e.andrea

Akkor még az én babucim is visszafordulhat..! :wink:
Amit nem bánnék, mert a talpacskáival igencsak ad kiképzést az én gyengusz méhszájamnak... :? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Bévi, Erika,
le a kalappal előttetek! :shock: Nem semmi amit véghezvisztek. Kitartás csajok, és meglesz az eredmény. Pénteken nagyon várom a beszámolókat, illetve amikor majd tudtok írni.
Évi, szerintem is szupi dokid van, hogy nem húzza-halasztja a dolgot.

Mária,
köszi hogy válaszoltál. Hát én meg keményedek már hetek óta, ma mondtam is a védőnőnek. És végre vettem Magne B6-ot, csak nemtom mennyit szedjek, mert a védőnő napi 2-3-at mondott, max. napi adad a 4, a papíron meg az áll, hogy felnőtteknek napi 4-6 szem. Igaz, én gyereksúlyú vagyok, lehet azért mondta?
Mária, nem Zsófitok volt eddig? VAgy én vagyok megkeveredve? :roll:

Ehhez a farfekvéses dologhoz nem tudok mit szólni, de én úgy tudom, hogy csak a farfekvés miatt nem kell császározni (legalábbis ma már nem). Ez inkább az orvos miatt van, mert neki egyszerűbb a dolga, vagy nem?

Andi,
én úgy tudom, hogy csak a 36. héttől kell menni hetente. Nekem az is sok(k) lesz! :wink:

Jóéjt!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok

Tényleg Marika, nem Zsófit vártatok? :roll:

Gyönyörűen süt a napocska!!!!!!!!!!!!
agica1027

Orgona ezek szerint nálam nem igy lesz a dokihoz járás mert kedden megyek Ctg-re ami hetente lesz a dokihoz majd 3hét mulva kell vissza menem :?

Kép
e.andrea

Sziasztok!

Voltam ma reggel a védőnőnél, szerencsére vérnyomás, vizelet rendben, és a 3 héttel ezelőttihez képest is csak fél kiló többletem van! :)

Gona!
Nem kettesben megyünk, hanem a férjem szervezte az egész utat egy 20 fős kis busszal, de végülis lesz alkalmunk majd kettesben lenni! :oops: :oops:
Ja és bocs, de rémes anyukád lehet...... :x Miért kell ezt csinálnia??

Rik!
Hétfőn estére jövünk vissza. Majd csinálok jó sok képet!
Neked meg szorítok péntekre!
Írtam privit......

Ági!
Sajnálom a korábbi terhességek kimenetelét! Rémes lehetett......De mostmár nem lesz semmi gond!

Bévi!
Nem tudom, milyen lehet az átfújás, de soknak megcsinálták már, és azt hallottam, hogy utána ugrásszerűen megnő a teherbeesés esélye, mert hirtelen szabad lesz a pete útja. Úgyhogy hajrá!!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta nagyon jó utat és vigyázz MAGATOKRA nagyon!!!!!!!

A fél kilót irigylem..............
agica1027

Ági köszi!!!!!
Vigyázok! :)

Kép

Kép
ditta76

Szaisztok!

Ágica:
Hu, nem semmi amiken kersztülmentél babaügyben. Én tuti bediliztem volna...

Mária:
nekem mindkét fiam a szülés előtt fordult be rendesen, de hogy mi az oka fogalmam sincs.... :shock: :lol: Hunival szülés előtt 2 nappal vizsgált a doki és beirta nagybetükkel a kiskönyvben, hogy farfekvéső és császár lesz, de amikor a szülés beindult nagy csodálkozására, be volt fordulva fejjel lefele rendesen :lol: :lol: :lol: Ugyhogy, ne add fel a reményt :wink:

Évi:
Nagyon drukkolok neked, hoy ne legyen fájdalmas a petevezetőátfújás. Én itt a net-en ahogy olvasgattqam a lányok leirását, inkább kellemetlennek mondták, mint fájdalmasnak...

Ditta:
jó kirándulást mifelénk :wink: Vigyázz magatokra!!! :wink:

Andi:
neked már csak 6 heted van? Hú, hogy telik az idő!

Gona:
Anyud biztosan bele fog törődni a dolgokba, és még szeretni is fogja akis unókát...

Én is voltam tegnap családorvosnál, kaptam kiskönyvet és ujból lecsapolják a véremet, mert nincs megelégedve az eredménnyel ami a májfunkciómat illeti :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ditta

fél kiló????De jó!!!Akkor már nem is eszel annyit???VAgy a babóca nőtt nagyot?? :D
Jó utat Nektek,azért gondolj ránk,akik itthon maradtunk:)

Márti

Tényleg ZSófika volt,nem???

Gona

anyud kezdeti döbbenete átcsap majd aggyusztáló mamába.Dögönyözős,sétáltatós mamivá:)

Évi

igazat irnak a csajok.Utána sokall nagyobb esélyetek lesz a babásodásr!!!Szal nyáron reméljük pocakosodsz.EZt kívánom Neked!!! :wink:

Ági

kötéál idegek??
Nem inkább beszarinak mondanám magam.
NAgyon félek attól,hogy nega lesz a teszt.ÉS akkor hogy megyek dokihoz??????Pedig akkor el kéne valahogy jutni hozzá..... :roll:
NA nem gondolkozom ennyire előre.VAn rá másfél napom.
Vendég

Szép estét!

Márti

nehéz évek voltak, de tényleg az ember mindent kibír.Lelkileg volt nehéz, én már örökbe akartam fogadni h nem csinálom tovább.
Aztán a kivizsgálásokon nem találtak semmit, még próbálkozásra csábultunk.. :oops:
SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!! Utána meg még a lányom is összejött.Nagyon vigyázok is rájuk :roll:

Rik, dehogy vagy beszari, csak nagyon félsz de ez természetes!!
Én is féltem mikor teszteltem. Akkor is beijed az ember ha csíkos h akkor hogyan tovább, merre induljunk. Ha nincs csík akkor meg a kétségbeesés.Érdekes kettősség - szerintem.

Rosszért sosem kellett mennem a szomszédba
Sajnos utána sok problémánk lett a házasságban...nehéz, idegtépő válás..........
Találtam új társat, minden jól működött közöttünk, gyerekek nagyon szerették...aztán a 2. házassági évfordulónk előtt egy hónappal váratlanul, tíz perc alatt meghalt........leszakadt az ég.....megint.
Az élet megy tovább, muszály volt talpraállni,de azt az időszakot nem kivánom tényleg senkinek :cry:

Gyerekekkel megbeszéltem h ne maradjak egyedül, próbáljak társat keresni. Hihetetlen nagy meló h normálisat, aki elfogad gyerekekkel együtt... szóval nagy feladat !!!!!!!!!

Társkeresőztem, már éppen feladni készültem az egészet, sok idiótával taliztam, amikor a mostani párom írt nelkem.
Innentől kezdve egyenes út vezetett eddig, ami talán megmagyarázza Nektek is h miért szeretnénk ezt a közös bébit :oops: :roll:
Nekem ez mindenképpen az utolsó lehetőségem h gyereket vállaljak, de nagyon szeretnénk.Végre egyszer már összejöhetne nekem is simán valami!

Ha nem bíznék nem mertem volna elkezdeni ezt az egészet! :roll:

remélem nem untattalak Benneteket, nem szoktam ezeket a dolgokat zúdítani senkire. Most is csak azért írtam h lássátok miért próbálom meg újra, ennyi baj után.
annyi rossz volt már, várom a jót!!!!!!!!!!!!!!
agica1027

Ági

KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok Ági drága hát tényleg sok mindenen áttmentél már és megérdemled a boldogságot és kivánom is neked tiszta szivemből ezek után minden álmod sikerüljön és minden jó legyen.
Ditta jó utat nektek és jó ki kapcsolódást vigyázzatok magatokra.
Marti remélem jó lesz mostmár az eredmény drukolok minden oké legyen veletek
Rik elhiszem nehéz lehet csak adja isten pozitiv legyen örömmel induljon a péntek reggel szurkolok nagyon.Nagyon köszönöm a sok biztatást nagyon jól esik egyre jobban félek de tul leszek rajta ma elmondtam anyukámnak és nagyon meg ilyedt láttam és jönni akart velem de 100kmre laknak tölünk és mondtam neki nem kell majd hivom ha végeztem ma nagyon rossz napom van olyan sirós vagyok lehet ez a nyomás de tul leszek rajta és remélem lesz eredménye puszi nektek

Kép
bévi

Ági!

Már ne várd a jót,mert már ott van veled!!!! :wink:
Igazán erős csaj vagy hogy mindenből felálltál :wink:
És mostantól csak a boldogság vár rád!!!

Ditta!

Jó utat!!És tényleg vigyázz magatokra a pocaklakóval :wink:

Bévi!

Egy barinőmnek is volt ilyen átfújatás és utána hamar terhes lett,szal megéri a kellemetlenséget!!!Szorítunk neked!!

Rik!

Várom a pénteket!++++++++++++++++++++++

Andi!Mária!

Nekem is Olika a 35.héten viccelt meg és visszafodult.Bepánikoltam mert nagyon féltem a csaszitól meg nem is akartam csaszit...aztán a 38.hétre visszafordult a szentem. :wink: Próbáltam a dokim tanácsára négykézláb állni és lógatni a pocakot amikor épp mozgolódott.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok lányok!

Mindenkinek kellemes napot kivánok!
Ugy örülök, hogy végre szép idő van és jó meleg. Ma reggel elkerült rókakoma és társai, és remélem nem fog eőjöni, de csak halkan mondom!
Ma megyünk úszni megint a fiukkal, csak én olyan álmos vagyok, hogy elalszom útközben . :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!!!

Panny, Évi, Rik

Köszi nagyon arik vagytok. :oops:
Tényleg csak azért említettem h lássátok nem telhetetlen vagyok a két nagy gyerekemmel, akiket imádok, hanem az élet hozta h mégegyszer belevágtam, -tunk. :roll: .
Igen a jó már nálam van csak maradjon is sokáig!!!!!!!!!!! :wink: :lol:

Panni az az a négykézlábra állásos póz mókás lehetett :lol: .Kínunkban röhögünk tipikus példája....

Márti jó locsizást!!! Jól vagy??

Rik pénteket várom miattad is !!!!!!

Holnap nődokihoz megyek........... :twisted:
agica1027

köszi Panny a tanácsodat lehet hogy vissza is fordult mert tegnap négykézlább bogarásztaM a kertet :lol:

Kép
e.andrea

Andi,Ági!

Tényleg nem hülyeség a négykézlábra állás,bár viccesnek tényleg vicces :lol: :lol: (apa röhögött is rajtam amikor műveltem :lol: )szal olyankor nem tapad szorosan a mama gerincéhez a baba,lényegesen nagyobb helye van és ez állítólag arra késztetheti, hogy visszaforduljon(a dokim mondta meg máshol is olvastam már)

Úgy izgulok Rik-ért!!+++++++++++++++++++++++++++

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok sok puszi mindanyiótoknak
Rik drágám remélem minden oké lesz veled nagyon szoritok majd neked!Na én már készülődök holnapra nagyon félek nem lesz gond tudom na de azért van benem egy kis félsz na mindegy tul leszek és majd jövök hozzátok sok puszi majd gondolok rátok

Kép
bévi

Évi sok szerencsét, legyél nyugodt, nem tudsz semmin sem változtatni azzal ha idegeskedsz!!!!!!!
Vigyázz magadra nagyon!!!!

Én is megyek reggel nődokihoz :shock: :evil:
agica1027

Ágica neked is sok sikert és csupa jót mondjon nektek sok sikert

Kép
bévi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?