Sziasztok Lányok!
Köszönjük a jó kívánságokat, úgy tűnik hatott!
Krisztike hétfőn kezdete a betegeskedést és péntekre szinte teljesen meggyógyult.
Az éjszakai köhögés, hörgés teljesen megszűnt és csak az orrát kellett szívni még. A panzióban rendesek voltak, használhattuk a porszívót. Vasárnapra már semmi nyoma nem volt a vírusnak!
Veszprém egyszerűen fantasztikus volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Röviden: a szállás tuti volt, nagyon sok finomat ettünk, rengeteget sétáltunk a várban, kávézókban üldögéltünk, az idő csodás volt, az állatkerti séta is jól sikerült és Krisztike meg minta gyerkőc volt. Csak hát sajnos hamar elrepült!
Krisztike az állatkertben teljesen be volt zsongva. Az állatsimogatóban, kb. 20 kecske volt. Na az én lánykám rendesen terelgette őket, szóval kis kecske pásztorlány volt. Félelem érzet az semmi nem volt.
Kibújt a 13- fogacskának az egyik sarka. Ez már egy szemfogacska, hát nagyon szenved tőle szegénykém.
Mindegyik foggal megszenvedett, de ez túl tesz mindegyiken
Jucicuki
Sajnálom, hogy Ti is és mi is csak néztünk, de nem láttunk. Lehet, hogy ha tudtam volna, hogy jöttök, akkor leszólítalak benneteket. De így csak a gyerekeket csodáltuk meg és ámultunk, hogy aznap Ti voltatok a második ikres család. Ti ott laktok a környéken?
Amúgy a képeteken szereplő szamár bekapta a lánykám ujját. Persze Kriszti nem szólt semmit hozzá, de mi nagyon megijedtünk és attól kezdett el sírni. Úgy, hogy néha nehéz megállni, hogy ne ijedjen meg a szülő!
A lufis kép annyira jó!:D
Gratula a fogacskához! De nagyon sajnálom az esti szenvedést.
Amikor fogzás van Krisztinél, mint most akkor neki is egyenlő az étvágya a nullával.
Én sem szeretem a gyógyszereket, de amikor hetek óta minden éjszaka min. 3x felsír na akkor úgy vagyok, hogy én sem bírnám ha ennyi ideig fájna valami, főleg a fogam. Ilyenkor azért 1-1 nagyon kemény éjszakán v utána adok kúpot v Nurofent neki.
Az ecsetelő az a gyógyszertári erős, amit használtok v a Dentiox?
Luki
Nem hiszem el, hoyg egy napon születtünk!
De jó!
Te hány órakor jöttél a világra? Én reggel 6-kor.
Nagyon szép a szülővárosod!
Úgy sajnálom ezt a kaki dolgot!
Remélem most már minden ki fog derülni! Ne izgul, nem lehet semmi komoly egy ilyen kiegyensúlyozott babánál!
Fiona
Jó a hintátok!
És Bence is nagyon szép kisfiú!
Adri
Férjem után én is köszöntelek. Sok szeretettel várunk!
Én szívhang után jelentkeztem be a védőnőhöz. A 12. hétre kaptam időpontot. Ha jól tudom a 12. hétig meg kell csinálni az első vér és vizelet vizsgálatot. Én is állandóan álmos voltam ill. én rengeteget is aludtam!
Zsókuci
Úgy örülök, hogy jól vagy és minden rendben!
Azért tényleg tessék pihenni is!
Vicuska
Őrület, hogy Rami mennyire hasonlít Rád!
Gabicsibe
Nekem a védőnő azt javasolta, hogy a 30. hét után válasszam ki a dokit. Amikor elmentem a doktornéninkhez, hogy őt választom, nekem oda adta az összes receptet a fejléc kitöltése nélkül. Majd amikor Krisztina megérkezett kitöltöttük a fejléceket és Apa, amíg a kórházban voltunk kiváltotta a cuccokat.
Rebe
Örülök, hogy beköltöztettek a házikóba. Tényleg nagyon vigyázz, pihenj ezerrel! Nekem a festés után túlzásba vitt takarítási kényszerem miatt kezdett megrövidülni a méhnyakam és akkor lettem letiltva mindenről. Szóval pihi, vigyázz magatokra!
Agnese
Milán annyira jó képű! Nagyon szép kisfiú!
Köszi kérdésed, aranyos vagy! A térdem már egész jó. Pihentettem, ahogy tudtam és kenegettem, talán holnap el kezdek edzeni újra, csak kicsit óvatosabban. Majd lemennek a kilók, nem sietek sehova. Nem lesz mostanában fotózásom.
Köszi a fogkefés tippeket is. Ez az a kencefice, amihez ujjra húzható fogkefe van? És ti ezt használjátok vagy a rendes fogkefére rakjátok a krémet?
Sharon
Szerintem ezek a fogacskák lesznek. Úgy tűnik nálatok kicsit korán kezdődik.
Kriszti is szépen elalszik, de pár óra múlva kezdődik a felsírás. valamikor 2-3 óránként, de valamikor 15 percenként. Sokszor én is amire visszavackolom magam már megint felsír és ez így megy néha éjszakákon át. Én a szopi ill. evés előtt kentem, kenem be. Így jobban is tud szopni, mert az érzékeny ínye kicsit elzsibbad és nem fáj neki annyira szopi közben sem. Szerintem kérdezz rá a dokitoknál, hogy ő milyen kúpot vagy szirupot (Panadol vagy Nurofen) javasol nektek. Nálunk szokott lenni kb. két hetente egy hajnalai nagy üvöltés, amikor nem tud visszaaludni, csak csapkodja a matracot és dobálja magát, akkor fájdalomcsillapítót adok neki és nem Dentinoxot.
Szép napot mindenkinek! Mindjárt dobok képeket is.