Sziasztok!
Pilla, boldog Névnapot!!!!
Ezek a versek tényleg nagyon szépek, és mindenki gyönyörű ajándékot készített! Én is csak virágot adtam az idén, nekem nem volt erőm ilyen képekkel pepecselni. Majd jövőre a 2 gyerkőccel!
Minden fotó szuper a gyerekekről, én sem emelnék most ki senkit, de küldjetek csak minél több ilyet!!!!!
Tiop,
gratula Rolinak, nagyon ügyes volt!!!!!!!
Andi,
ez a közös költség HORROR!!!!!!!!!!! Nekünk 15ezer a gáz átalány, 9ezer a villany, 17-20ezer a víz (2 havonta), 10ezer a telefon+internet, és 5ezer a tévé, és már ez is nagyon sok!!!!
Hát, tényleg nagyon jó lenne, ha mihamarabb tudnátok onnan szabadulni! Nagyon drukkolok!!!!
Verna,
mi a helyzet a kullanccsal?????
Az a játszótér nagyon szépen néz ki!
Tegnap bebizonyosodott, hogy milyen jól jártunk, hogy a férjem bele sem kezdett az építésbe, tudniillik tegnap vettünk egy ruhaszárítót (3-emeletes "tornyosat"), amit kb. 5mp. alatt össze lehet rakni, csak 4 kereket kell beletenni, és fölakasztgatni a szárnyait. Ezt a férjem a távollétemben meg is csinálta, de teljesen összekeverte a kerekeket, és a szárnyakat is pont fordítva tette fel. Így jó csálé lett, és a férjem azzal fogadott, hogy milyen ócska sz.rt vettünk, hogy ilyen instabil. Csak azt rontott el, amit el lehetett, pedig tényleg egy 5 éves is összerakja. Képzelem, milyen lett volna a játszótér (kb. 5 perc alatt összedőlt volna a gyerek alatt)
Pimpó,
milyen volt az esküvő? Majd kérünk képeket!
Ez a 4 nap elég mozgalmasan telt nálunk, 1-én elmentünk volna majálisozni a Városligetbe, de nem kaptunk parkolót - szerencsére. Naivak voltunk, és bele sem gondoltunk, hogy mennyien lesznek, ráadásul mi nem a politikai részére lettünk volna kíváncsiak, hanem a gyerekprogramokra. Így inkább leparkoltunk a Zsinagóga mögött, és tettünk egy óriási sétát a városban: ki a Váci utcába, onnan a Duna-partra, majd el a Lánchídig, onnan a Bazilikához, majd vissza a Zsingagógához. Szép idő volt, nem volt tömeg, és a levegő is végre tiszta volt, mert kiürült a város. Egy halom külföldi volt, akiket én sokkal jobban csípek, mint a magyar tömeget, így ezerszer jobban telt a napunk. Marci is élvezte, a nagy babakocsit vittük, és meg sem mukkant végig, nézelődött, nem hisztizett.
Pénteken a Nagymamáméknál ebédeltünk, majd ott hagytuk Marcit, mi meg elmentünk a férjemmel megvenni a szülinapi ajándékomat, amivel tök jól jártunk, mert sokkal olcsóbb lett, mint terveztük (a fényképezőmhöz kaptam makrólencsét, de más típus volt, amit eredetileg néztem, és épp harmadába került a másiknak), így kaptam még 1 fényszűrőt is a géphez, meg egy fél cipőt - a másik felét kipótoltam.
Szombaton a férjem elment az anyjával Szabadkára, így mi Anyuékkal csináltunk programot. Eredetileg úgy volt, hogy elmegyünk az Állatkertbe, majd megebédelünk valahol, utána még beugrunk a Brendonba, mert akartam néhány olyan dolgot venni, amit a férjemmel nem tudtam volna. Anyuék persze variáltak, megfordítottuk a sorrendet, aminek az lett az eredménye, hogy az ebéd után nem jutottunk el az Állatkertbe, egyrészt mert az egész Városligetben egy darab parkolóhely sem volt, másrészt meg épp elkezdett esni az eső.
Emiatt elég mérges voltam, mert hát ez lett volna a fő program. Így végül hazajöttünk.
Vasárnap Anyuéknál voltunk ebédre, majd mi elmentünk a férjemmel bevásárolni, addig Cicát ott hagytuk. Majd a férjem letett Anyuéknál, hazajött, és este értünk jött (nem igazán bírja a Nevelőapámat, így menekül onnan). Marci egész nap nem aludt, így este 6-kor elaludt a kocsiban, és reggel 1/2 8-ig fel sem ébredt.
Még azt is végigaludta, hogy este átpelenkáztuk és átöltöztettük.
Hát rólunk "röviden" ennyi, pocakfotót nem felejtem! Jó lesz már kicsit pihenni is, mert eléggé felborultak a napjaink, Marci napközben nem aludt, így este 5-6 felé dőlt le mindig, majd 8-kor felébredt, és kukorékolt egész 10-ig (kivéve tegnap), annyit ettünk, hogy már majdnem rossul lettünk, úgyhogy jó lesz kicsit visszarázódni, de azért jó volt kicsit kimozdulni, még ha az Állatkert nem is jött össze.