hali
Prücsi
öööö,hát nem tom,nem tudnak e hisztizni,tényleg nem tudom,Bibus teljesen ki van fordulva magából,már lassan két hete ezt csinálja,hogy csak nyürrög,amint nem lát ordít.Addig van el amig lufizok neki meg buborékot fújok,séta aztán ennyi cipelni kell mindenhova akkor bezzeg vigyorog mint a vadalma
Majci egyébként javulóban van,néha hisztizik,de nem gázos,megedzett már
sok gyógypusza Bnek++++++++++++++
mi is készülünk egyet pancsizni Szigetvárra asszem,de ahhoz az kéne hogy mindneki egészséges legyen
Móni
jajj ezek a receptek nagyon jól hangzanak
Bibunak sinács ám még foga
félsz hogy alkesz leszek mi??? áh bírom a piát nagyon is,de azért annyira nem
csak amikor így összejön minden ,azt nagyon nehezen viselem
még van egy kis kavarc is ami felkavart,de azt nem akarom ide kiírni
Bea
nagyon édes Boti
gratula a fogacskához
Ancsi
Bibus is elromlott,igaz kicsit beteg,de nm értem ezt a nőt orra nem folyik,nem tortyog nagyon,egy nap 3-4szer szívom neki,torka nem piros úgyhogy passz,szepraációs szornág,fgozás vagy csak nyügi,franc se tudja,mindenesetrte most lőttem magamnak egy babaerszényt
Jolka
mond már el ha nem mutatod má meg milyen tortája és ajándékja volt Manónak vagy írta dés nem figyíeltem?
hm nekem pont azt mondták kutyuljam össze
reggel kapják a legnagyobb koktélt:anti,calcimusc,c vitamin,köptető,spiropent
dél körül Majának hörgőtágító,normaflorral
délután:köptető,spiropent
Majának utána még egy hörgőtágító
este mindegyiknek:antibio,calcimusc
Majának az asztmagyógyszere
hát ez ahét így fog kimenni
ill. az antibigyók,calcimusc elmarad,Majának a spiropent
de a doki azt mondta Bibu kapja három hétig a spiropentet,csodás
Majának meg május végéig marad a hörgőtágító és állandóra az asztmagyógyszere
na ez jó zagyva mi?
Andi
lehet sok nekik már a 3 alvás,nálunk régóta kettő van,sajnos,tegnap 2* negyed órát bírt aludni
Gabci
nem tudod hol van a városban sóbarlang?
tejterméket szerintem már nyugodtan adhatsz monjuk főétkezés után vagy uzsinak valami mellé,szerintem magában az kevés,bár attól függ mennyi nyom be Ádi
Macsek
ehj de kispasis Vilkó
édi nagyon
jajj fáj a torkom,ja azt nem is mondtam én is beteg voltam,vagyok,de ez a legkevesebb
az éjjelke,meg a reggel,borzasztóak,újabban Bibu kaszinózik éjjel,hajnalba,kiakasztanak,áthoztam 2 körül cumi be elaludt,fél 3 Maja felkelt pisilni akkor már ő is odajött okés,4 óra Bibu megébred,tápi keverés,két korty,köszi több nem kell,forgólodik,matat,mászik,én meg imádkozom hogy ne keltse fel Maját,aki fél óránként kéri a kakóját én meg mondom neki hogy lazítson mert még nincs reggel,fél hatkor feladom elzavarom apát kakóért,erre Bibu a zajra megbred azt hiszi kezdődik anap,hát nem úgy csinálok mint aki alszik,6 nagyjából alszik mindkettő.fél óra múlva felkel Maja kakózni.innentől fél kómába mind hárman,Bibu sfél óránként motorzik,sírdogál,hogy felakar kelni,de nem hagyom magam,aludni akarok,átölelem ,végre elalszik és aludtunk 9ig,nagy mázli,de amit ezek ketten tudnak művelni hajnaltól egy katasztrófa
jé ennyit tudtam írni ,nem semmi
Zsu
te szoptatsz még?
Móni?Ancsi?
kivi vagyok