Új privát üzeneted érkezett!

(ja... azért mielőtt meghozod csinálj egy HCG tesztet... és egy LH tesztet... csak, hogy nyugodt szívvel bevehesd a bogyót... bár én még várnék néhány napot)
Vendég

ja.. és tiéd a laptető:))))))))))))
Vendég

Csakegy!Úgy legyen! :D

Kép
Kép
zazzy

hajrá Zazyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!

hajni...
Budaörs

Hű de összekuszálódtak itt a hsz-ek.Égnek a vonalak :lol: :lol: :lol: Szóval igazad legyen, hogy most jön pé! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy! Nekem is az ugrott be rögtön, hogy sztem pé-d lesz most!!!!!
Amúgy enyimgörbe is zizzencs :shock:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 13600_.png

hajni...
Budaörs

Lafi, Csakegy, köszi az infókat. Hát én sem értem. Tegnap rájöttem, hogy 75g lassú ch az nagyon sok. Ennyit (140g barna kenyeret) egész nap nem eszem meg. Most 2 napig majd méricskélem a cukromat. Nem hiszem el, hogy ez mérvadó. Meg másoknak az egyorás az csak egy kifli meg tej.
Köszi mindent!

Mindenkinek jó május 1-et!!!!

Kép
Kép
gabi82

Hajni boldog szülinapot!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes hosszúhétvégét kívánok!
Rólam annyit, hogy barnázni kezdetem ami elég ilyesztő :( Eddig csak azt mondta doki, hogy magneb6-ot no-spat és elevitet szedjek. Nemtudom ez elég lesz e ahhoz, hogy ne legyen baj.

Olyan jó volt hallani a pici szívét....

tyche

Hajni!
Boldog szülinapot, remélem már nagyon jól érzitek magatokat! :wink:

Hát nem mondanám, hogy erre számítottam ma reggel(valmi 7,8,9 jobb lett volna)
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 00000_.png

Kép
Kép
zazzy

zazzy: nyugi, semmi sincs veszve :))) ha holnap még feljebb megy akkor PÉ volt... ha lejjebb megy és holnapután kicsit feljebb de nem nagyon akkor HCG teszt (mert az kell ilyenkor) aztán sajna lehet készülni a bogyókra... (vagy még vársz egy kicsit... attól függ milyen türelmes vagy:) Most viszont még ne temess semmit:)
Vendég

Hajni, boldog szülinapot!

Lányok, ezt a hőmérős dolgot hogy is kell?

amikor hirtelen leesik a hőd, akkor van péd? és akkor vagy fogamzóképes, ha felfelé elindult, akkor már nem, vagy hogy van ez? valaki tartson nekem egy gyorstalpalót plízzz. bár nálunk most júliusig nem lehet. most a metet is leállítottam. jövő héttől talán elkezdem újra.

tyche drukkok a pici szívdobogásnak!!!!!!!!!!!

hogylehet, hogy nálam még egyszer sem csináltak terheléses inzulint?????????? (MMbe járok)

Kép

Kép
csillagfény

Kép

Amíg a táblázat kezelője nem jön...Módosításokat pü-ben!Köszönöm.
tabla

Sziasztok!
Tyche!
Gratulálok a szívhanghoz!!
Progiszint növelőt nem említett az orvos? Utrogestan v. Duphaston.

Hajni!
Boldog szülinapot!!
:D

Kép
lara26

Anyukák és leendő Anyukák!!!!

Kép
Ha én rózsafa volnék

Ha én rózsafa volnék,
szép bimbókat hajtanék.
Lennék tavasz virága,
jó anyám bokrétája.

Kis madárka ha volnék,
napestig csak dalolnék.
Mint a kedves csalogány,
hogy örüljön jó anyám.

De nem vagyok madárka,
sem bimbós rózsafácska.
Mondd meg, anyám, mit tegyek,
hogy neked kedves legyek.
Kép
Boldog Anyák napját!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Látom, nagy a pangás, remélem, mindenki nagyon nagyon jól érzi magát, pihent, meg minden.Nekem nagyon pozitív volt ez a 4 nap.Olyan hosszúnak tűnt, pénteken tökjó volt belegondolni, hogy még két nap.Semmi különöset nem csináltunk, pihiztünk, vásárolgattunk az új fürdőszobánkba, anyukáméktól kaptunk egy új, gyönyörű hűtőt(eddig csak pici volt, megőrültem már tőle, de a fürdőszoba miatt valószínűleg idén nyárra sem fért volna bele), meg voltunk moziban is.Szóval jó volt!

A hangulatom viszont egyre szörnyűbb.A hőm egy nagy nulla, mostmár azt számolgatom, hogy jön ki jól, hogy 21.cn-en tudjak vérvételre menni.Duphaston előkészítve :cry: És elkezdtem hibáztatni magam, ugyanis kb. jó két hete nem szedem a Premens-t.Kicsit több mint 3 hónapig szedtem(annyit írnak egy kúrának egyébként), eleve a két ciklus 2x45 nap volt.Azt hittem, nem jó semmire, de szerintetek is létezhet, hogy attól jött meg magától februárban???Előtte sosem, és amíg szedtem, rögtön az első hónapban megjött magától 45 napra, aztán a következőben ugyanígy.Mostmeg abbahagytam elkeseredésemben ciklus közben.És sehol semmi.Szerintem nekem tényleg segített.Nagyon dühös vagyok magamra.
Ha most meghozatom, tuti, hogy újra szedem majd.Már csak azt nem tudom, hogy
SZERINTETEK lesz értelme most ha meghozatom egy 21. napi vérvételenk?A doktornő kérte így, de szerintem nem látunk majd belőle semmi különöset.Terheléses kontroll is lesz.

Anyukáknak én is minden jót kívánok, én egy olyan szép csokrot kaptam ma a leányzótól,meg 2 óra hossáig kereste a legszebb verset az interneten, ami megfelelő, ilyenkor aztán tényleg elfelejt az ember minden rosszat. Szép nap ez, mindennap így kéne...

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Köszönöm mindenkien a köszöntéseket!!!!!
Lusta dög vagyok, a másikban elolvashatja az irományomat aki szeretné. Nem untatnálak benneteket 2x. :D

Pusszantás

hajni...
Budaörs

Skacok: a Lidl-ben akcijós a fülhőmérő ha valaki esetleg olyat szeretne venni... 4000 pínz 3 év garanciával. Vettünk egyet ma (megkockáztattuk) és tök jónak tűnik... -22-től 80 fokog lehet vele pl. vízhőmérsékletet mérni, lehet sima szobahőmérsékletet, homlokhőt, fülhőt stb. 1mp-es... szóval nem rossz...

(ja... Lillát ugye lehetetlen akár 2mp-re is a hátára pakolni-pelenkázni is hónapok óta csak állva tudom- úgyhogy kellett valami megoldás... ha gyanús a hője még mindig lefoghatom egy popsihőmérőzés erejéig de már többször is volt, hogy gyanús volt de olyan keményen harcolt a hőmérés ellen, hogy fel kellett adnom... annyira meg azért nem volt gáz a helyzet, hogy nagyon meg akartam volna kínozni a lefogással...)
Vendég

jajj de hülye vagyok... bocsi... csak a másikban (is) láttam zazzyt és hajnit beszélgetni (ott intenzívebben mint itt) és azt hittem rossz topikban vagyok (az operában mindkettő nyitva van és nem is néztem rá a tetejére csak a beszélgetés témájára...)... erre jó topikban voltam és az előző hozzászólásom van rossz topikban... bocsi mindenkinek!!!
Vendég

(csak most láttam babancsot ott hozzászólni és akkor koppant le, hogy eltévedtem:)
Vendég

Sziasztok!

Ezerrel készülök az esküvőnkre és most döbbentem rá, h ha nem jön össze a bébi, akkor pont az esküvőnkre jön meg piri.

Tudtok vmit, h hogyan is késleltessem?????????????
Mert menyaruciban elég kellemetlen lenne ...... :oops:

babszika

Babszika: nagyon szépen megújúltál! új avatar, új vonalzó (nagyon tetszik!!)
az esküvővel kapcsban már mindennel megvagytok?
nekem még mindig nincs menyecske rucim, és még a virágokat sem intéztük el (ettől félek a legjobban, remélem nem késtünk még el vele!!)

Tyche: nem kaptál progipótlást!
én szerencsére csak 1* barnáztam, és azóta 3*2 utrogesztant dugdosok, illetve a mhelyen az ebédkor orál veszem be.

Hajni: boldog szülinapot!

Zazzy: ++++++++!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Gyors jelentést rólam. Barnázás elmúlott, de azért kaptam utrogestan bogyót. Remélem most már minden rendben lesz, addig is pihit rendeltek elő :)

Szép napsütéses napot mindenkinek!

tyche

Czinkeb!
Köszi!
Még a nyitótánccal szenvedünk. Bálintom nem egy táncoslábú, de sikerült neki egy profi táncos barátot "szereznie" anno és ő nem ad alább a profinál. Szóval, ezerrel izzad :lol:

A ceremóniára most állítom össze a végleges cd-t. Már megvolt minden, mikor kiderült, h kiírva ugrik egy csomó szám :? Emiatt újabb zenéket szereztem. Most csapó 80! :lol:

Meghívók is kiosztva, jövő hétvégéig még az utsó kösziajeszok is elkészülnek, és azt hiszem, h midnen más megvan. De már kezdek aggódni, h vajon mit felejtek el. :roll:

Én menyecske rucit vettem, ha gondolod, nézd meg a blogban. :wink:

babszika

Sziasztok!

Annyira regen voltam, nem vagyok szorgos forumozo :oops: ...de most vegre sikerul visszaolvasnom...es annyi minden tortent elnezest, hogy nem tudok mindenkihez szolni.

Szivbol gratulalok az uj anyukaknak, Kavicskanak, Ginanak es Kincsecskenek!!!
A babak gyonyoruek es nagyon szep neveket valasztottatok!!! Nekem mindharom nagyon tetszik!

Az ujdonsult kismamiknak , Raminak, Csakegynek et Norkanak is gratulalok es nagyon szoritok mindenkiert! :lol:

Lafi, neked talan ide kelett volna szuletned :wink: ...olvastam az elobb a hosszu levelet a szopirol...Na, amennyire Mo-on a szoptatas kozponti tema, itt annyira nem. Nem divat szoptatni! Kevesen szoptatnak es meg aki tudna, az is tapszert ad a babanak, de ez itt nem tema...A legjobb baratnom is februarba szult, harom het szopi, ket het kevert taplalas, es ot het utan mar csak tapszert kapott a kislanya...es ez itt kb. a standard, annak ellenere, hogy rengeteg tejcsije volt..A legtobben egyaltalan nem szoptatnak es ezen senki nincs megbotrankozva mert ez MAGANUGY! ....es nem is kerdezik (max. azt, hogy jol eszik, szepen gyarapszik...) ....Ugy gondolom, nem ezen mulik, hogy ki milyen anya!!!

Minekinek jo napot!

Alice
alice27

Sziiiijjjjaaa Alice!!!! :)

Magam és kisfiam nevében köszönöm a gratulációt! :)

Végre végre jelentkeztél! :D Már emlegettünk Rejoval, hogy mi lehet veled, mert eltüntél.

Vissza kell menned melózni? Vagy még tudsz maradni a babáddal?

Szopi téma... a gyerekorvosom szerint túl van lihegve Mo-n.
De szerintem is magánügy. Akinek van teje és akarja szoptasson. Akinek nincs teje, az hogy a túróba szoptasson?

És gusztustalannak és undorítónak tartom az olyan kijelentéseket, hogy valaki azért rossz anya, mert nem szoptat! brrrr.... :evil:
Vendég

Babszika: igen láttam a rucit, és nagyon tetszik! én is beleszerettem egy ruciba - egyszerű vászon, nem olyan elegáns mint a tied, de nagyon csinos, mély dekoltázzsal...egyszerűen tökéletes-, de 16e :shock: de csak egyszerű vászon, semmi hernyóselyem v vmi! a páromnak nagyon tetszettem, és azt mondta, ha nem találunk jobbat, megvesszük! :lol:
bár láttam olyan szar anyagú szoknyát, h 2* kimosom, úgy néz ki mintha 2 éves lenne, úgy kibolyhosodna, és csak a szoknya volt 8e.
eszméletlen árak vannak! :shock: :cry:
nagyon ügyik vagytok , nagyon jól megvagytok már a szervezéssel!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Most vettem eszre, hogy a masik topikba szant hozzaszolasom ide kerult...talan szerencse, mert igy futva atolvastam ezt a topikot is!

Gatulalok Czinkeb-nek es Tyche-nek et booldog kismamisagot kivanok!

Alice
alice27

Czinkeb!
Én sem akartam ennyit költeni rucira.
De igaza volt anyósomnak. Remélhetőleg csak egy ilyen alkalom van az életemben és megérdemlem, h a lehető legszebb legyek és a lehető legjobban érezzem magam.

Sztem te se gondolkozz túl sokat rajta!
Vedd csak meg azt a szép kis rucit! Hisz a párodnak is tetszett!!!!!! :wink:

babszika

Ezt nézzétek lányok!Életemben ilyen alacsonyat nem mértem! :shock: Mi a fene lesz ebből?Mi lenne, ha mégis megjönne csak pé nélkül.Ez nem fordulhat elő???HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 45600_.png

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: szerintem ebből nem lesz mensi. Nagyon össze-vissza. :(
Egyik ismerősöm nem a Premenst szedte,hanem a ....hűűűűű! Hát nem elfelejtettem a nevét???? ...Megvan! Mastodynon cseppeket. Az is 3 hetes kúrában van. Neki is attól jött meg szabályosan és a 3 hónap be is állította (én is ittam,de nekem a 3 hónap alatt 1x sem volt semmi.Annyi,hogy a görbében voltak egyértelműbb ugrások,nem csak cikk-cakk). Neked "egyenesedett" a görbéd a Premens alatt?

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág!
Köszi, hogy írtál.Azt mondod, hogy esély sincs, hogy megjöjjön, pé nélkül se??? :cry:
mindkét premenses ciklusban hajszálpontosan 45 napra jött meg(előtte sehogy), és nagyon jól látható volt a pé-s kiugrás, a ciklus (hosszú)első felében végig szépen 34,4 és 36,6 között volt a hőm, utána 36,8 ; 36, 9,, sőt 37 is előfordult.Kicsit feljebb betettem az előzőt is.

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: háát...igazából nem tudom,csak gyanítom.....és mi van akkor (mert ahogy látom,te sem nagyon szeretsz gyógyszerhez nyúlni,csak ha már nagyon muszáj),ha még 1 hónapig szeded a Premenst? Vagy azt nem lehet tovább szedni?
Nekem a cickafark+palást tea kombinációja hozott egy spontán ciklust és pont így voltam vele én is,mint te. Augusztusban szedtem 3 hónapig a Mastodynont, méregettem,de semmi, csak egy kis egyenesedés,egy kis folyamatos emelkedés. Amikor elkezdtem teázni új görbét kezdtem és nem hittem a szememnek,amikor megjött a pé. csíkja,meg a középhő!!!! Aztán szinte vártam,hogy teljenek a napok már végre,hogy legyen egy teljes egész jó görbém! Igaz,48 napos lett,de legalább LETT!!!! (8 hónapot vártam rá,addig no mensi!) Tökre örültem neki! :D

KépKép

Kép
napvirág

Helló!

Czinki: köszi

Zazzy: aztaaaaaa, nekem ha pé-m van, akkor megy le ennyire. Enyémgörbe zizencs megen, 36,5 mértem, cicim ég, szét akar durranni.

Ma voltam tüdőgondozóban, nem tudják mibajom :evil: :? :cry: Légzésfunkciós vizsgálatom jó és meghallgatásnál sem hallot semmit a doki, csak megjegyete hogy ajjaj baromi csúnyán köhögök. Még jó hogy anyu ott dolgozik: kaptam inhalációs készüléket amiben fel kell oldani valami izét és azt kell beszívni 20-30pecen keresztül. Utána inhalációs pumpa, ja és még kaptam allergibogyit is. Sirályság. Ha nem javulok, jöhet minden előlről, e akkor már lehet szükség lesz szteroidokra is, vagy tükrözésre :shock: :shock: :cry: bazira unom már ezt.

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Egyszer-kétszer írtam már nektek.
Én is gyanítottan pco-s vagyok és ma kiértékelik az inzulin eredményemet. A pfészkeim telecisztával (3 hete uh-ztak), és mégis 26-31 napra megjön. Lenne egy kérdésem, hogy a sok pici ciszta mellett is meg tud érni egy normális pete? Az lh mindig kimutatja a pé-t és érzem is.

Zazzy, sztem pé-d lesz.

Kép
kata05

hali Kata,

nekem is bejelzett az lh-teszt mindig de uh alapján nem volt pé korábban, csak mióta nincsenek ciszáim :cry:
bár érezni nem éreztem.
de elvileg lehetséges.
és nekem is 12 éves korom óta - 19 éve - mindig megjött 31-33 napra.
nem is gyanakordtam, hogy gond van, míg nem babát akartunk és nem jött össze
:cry:

majd írj mit mondott a doki!

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Zazzy!

Szerintem most ne kezdj kapkodni!
Holnap-holnapután kiderül, h. ez Pé volt, v. sem.
Ha nem, akkor viszont hozasd meg, mert tényleg nem érdemes sokáig húzni!
A Premenset meg szedd nyugodtan.

Napvirág!

Neked most megjött v. nem?

Kata!

Ciszták mellett is lehetséges Pé!
Ha érzed, h. mikor volt PÉ, akkor rá egy hétre érdemes elmenni progeszteronszintet nézetni (ez az ún. 21. napi vérvétel, aminél nem a 21. naphoz kell ragaszkodni, hanem az ovuláció utáni 7. naphoz!)! Kérj előre laborbeutalót a dokidtól, és nézesd meg, az a tuti!

Hajni!

Krónikus köhögést tud még okozni a reflux (gyomortartalom visszaáramlása a nyelőcsőbe) és az arcüreggyulladás. Utóbbi egy egyszerű rtg-nel kiszűrhető! Neked volt magas a CRP-d és a süllyedésed, ugye? Lehet, h. emiatt?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Rambóka!
már későn olvastalak, reggeli hőm 36,5, betelt a pohár, elkezdtem a duphastont. Semmit nem érzek, ami pé-re utalna :cry: és ez a hő sem meggyőző :(

Hajni!Drukkkkkkkk!Ezek jó jelek egy péhez! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Köszönöm a válaszokat!

Én mikor érzem a fájdalmat, rá 13 napra megjön, onnan gondolom azt h volt pé-m.

Voltam ma a diabetologusnál, kaptam gyógyszert a pajzsmirigyemre, és megállapította az Ir-t hiperinzulinémiát és IGT-t. Kaptam erre is gyógyszert ( amit a körzeti fog kiírni). És persze életmódváltás és mozgás( ami eddig is volt)!

Hajninak én is szerettem volna írni a reflux-ot! Nekem egyik kollegám járt így.

Kép
kata05

Sziasztok!

A doki is kérdezte a refluxot, de én semmi jelét nem tapasztalom, ha ez lenne, akkor kellene valamit éreznem is nem???? Arcüregygyulladás azért még lehet, tényleg. Az orrombúl jön a cucc, köhögés csillapodóban....

Rami!
Igen nekem volt magas a süllyedés és a CRP. De ezt a verziót miért nem veti fel a dokker? Most kicsit félek a röntgentől, nem tudom de megérzés.......
De a másik dolog miatt kezdek kissé megőrülni: 3.napja olyan tojcsiváladékom van rózsaszín-véresszerű valamivel,ami csak a budipapíron mutatkozik de NEM VÉRZEK!!!!Idegesít, hogy mi ez.Lehet hogy mégsem volt még pé-m mert ma megint lement a hőm 36,3ra???????

Ha tudtok valami okosat írjatok légyszilégyszi!!!!!

hajni...
Budaörs

Hajni, ne félj a röntgentől, az arcüreggyulladás jól kezelhető (sajna én tudom).
A szervezted meg lehet erölködik pé ügyileg. Bár a rózsaszínes cuccost nem tudom mire vélni. Volt méhszájsebed? Sztem attól is lehet.

Kép
kata05

Rambóka: Még nem jött meg. :( Az előző ciklus végén úgy volt,hogy 2 nap kicsit lejebb ment a hőm és a 3.nap 2 tizedet le,és akkor jött meg. Hát nagyon bízom benne,hogy a napokban lesz mensi! ;)
Mert hát ugye nem hallgattam a dokikra,mert a régi és az új is azt mondta,hogy nem lesz. Pontosabban a régi félidőnél mondta,hogy nem lesz, az új meg azt mondta,hogy talán.
Semmi jele nincs,hogy meg akarna jönni. nincs barnázás,nincs fájás, feszülés, szurkálás....csak hiszti van,de az meg nem biztos,hogy ettől! ;)

KépKép

Kép
napvirág

Hajni: nekem az előző hónapban volt, pé. után 8-10 nappal kezdődött kb. Azt hittem,hogy a beágyazódás. Ha 1-2 napos,akkor akár az is lehet. Nekem sajna a mensiig kitartott. Sárgatest elégtelenség miatt volt. Bővebben nem tudom,hogy ez mit jelenthet,mert végülis megjött és annyira nem foglalkoztam vele.

KépKép

Kép
napvirág

Hűűű Csajok!
Azt hisze elkezdtem "érzékeny" lenni a metre. Most ott tartok,hogy reggel 1/2, este 1 egész. Már napok óta alig eszem (bár az illatok nagyon vonzanak), mert minden pillanatban úgy érzem,hogy most fog kijönni! :?
De sebaj, szokom! :)
Valószínű pénteken megyek IR vizsgálatra.

KépKép

Kép
napvirág

Kata: nem magától a röntgenezéstől félek, hanem van egy megérzésem hogy most ne röntgenezzenek meg.....

Napvirág: köszi. A sárgatestelégtelenségkor nem barna van?

hajni...
Budaörs

Napvirág, hő alapján nem biztos h a metre vagy érzékeny! :wink:

Hajni :oops: .

Kép
kata05

hajni: Nekem csak nagyon nagyon pici volt. Szinte nem is látszott a bugyin. CSak amikor ...-bocs a részletezésért-....megtöröltem és nagyon erősen néztem. Volt,amikor csak olyan barna erecskék voltak, aztán meg olyan nagyon halványan barnás váladék. De ez csak az előző hónapban volt. Előtte még sosem és úgy néz ki most sem.

Kata: elvileg nem lehetséges. Túl vékony volt a nyálkahártya. A 21. napon lett nézve és 4 mm. Elvileg nem lehet tapadás. :( MEg most le is esett egy kicsit a hőm. Szóval szerintem nemsoká megjön (bár nem mondom,hogy nem örülnék,ha nem jönne meg! ;) ) De igazából úgy vagyok vele,hogy a mensinek is örülnék! :) Nem is tudom mikor volt utoljára olyan,hogy 2 egymás utáni hónapban megjött!

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág!
Hmmmm... láttam már karón varjút.
Talán egy tesztet megérne, csak a bizonyosság kedvéért. Ha meg jön, ha nem ez mindenképp egy szép ciklus görbéje. Nem hiszek az olyan dolgokban, mint: vékony nyálkahártya!

Hajni!
És ha kérsz egy kötényt? Szerintem nem lehet baj, bár nem vagyok orvos.

Rejo!
A pick szalámis eseten jót röhögtem, bocs!
Tudom neked ez nem olyan vicces.

Lona
lona1

Zazzy!
A premens tényleg jó lehet, szedjed továbbra is szerintem.
De abban nem vagyok biztos, hogy most azért húzódik a ciklusod mert nem szedted.
Ne hibáztatsd magad! Bárkinél elôfordulhat, hogy egy ciklus nem a legjobban alakul. Ez most csak egy véletlen egybeesés lehet.
Úgy gondolom, nálad az a helyzet, hogy ha nincs peteérés a mensi is várat magára, tehát jelez a szervezeted. Nekem úgy jött meg rendszeresen, hogy nem volt peteérésem. Szóval sejtelmem sem volt arról. hogy nem jól m?ködnek ott benn a dolgok. Tudom-tudom, sovány vígasz!
Kívánom, ez legyen az utolsó, hogy gyógyszerhez kellett folyamodnod!

Számomra mozgalmas volt ez a pár nap. Csütörtökön egyik tanítványom ballagásán voltunk, ugyanis az a megtiszteltetés ért, hogy meghívtak a családi heje-hujára is! Sátras buli volt, isteni "mediterrán diétás" kajákkal és sütikkel.
Aztán este 11-kor úgy összebalhéztam a húgommal, hogy elindultam az orrom után az éjszakába. Jót tett a friss levegô, egy órás séta után már nem akartam megfojtani.
Szombaton megmintáztam öt méter anyagot, vasárnap festettem egy mandalát. Sajnos a hétfô szomorúan telt, eltemettük apósomat.
Remélem így igazoltm a távolmaradásomat!
lona1

lona röhögj csak nyugodtan! Én is azt tettem! :lol:

magadról nem írtál, mi lett veled? a ciklus...

(Azt írtam volna neked pár napja, valami miatt azt érzem neked is a második inszem fog összejönni....)

napvirág. Lafinak is 4 mm-es volt a nyálkahártyája mikor terhes lett. nekem 7 mm. azt se mondják soknak.

Kép

Kép
rejo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?