Sziasztok!
Látom, nagy a pangás, remélem, mindenki nagyon nagyon jól érzi magát, pihent, meg minden.Nekem nagyon pozitív volt ez a 4 nap.Olyan hosszúnak tűnt, pénteken tökjó volt belegondolni, hogy még két nap.Semmi különöset nem csináltunk, pihiztünk, vásárolgattunk az új fürdőszobánkba, anyukáméktól kaptunk egy új, gyönyörű hűtőt(eddig csak pici volt, megőrültem már tőle, de a fürdőszoba miatt valószínűleg idén nyárra sem fért volna bele), meg voltunk moziban is.Szóval jó volt!
A hangulatom viszont egyre szörnyűbb.A hőm egy nagy nulla, mostmár azt számolgatom, hogy jön ki jól, hogy 21.cn-en tudjak vérvételre menni.Duphaston előkészítve
És elkezdtem hibáztatni magam, ugyanis kb. jó két hete nem szedem a Premens-t.Kicsit több mint 3 hónapig szedtem(annyit írnak egy kúrának egyébként), eleve a két ciklus 2x45 nap volt.Azt hittem, nem jó semmire, de szerintetek is létezhet, hogy attól jött meg magától februárban???Előtte sosem, és amíg szedtem, rögtön az első hónapban megjött magától 45 napra, aztán a következőben ugyanígy.Mostmeg abbahagytam elkeseredésemben ciklus közben.És sehol semmi.Szerintem nekem tényleg segített.Nagyon dühös vagyok magamra.
Ha most meghozatom, tuti, hogy újra szedem majd.Már csak azt nem tudom, hogy
SZERINTETEK lesz értelme most ha meghozatom egy 21. napi vérvételenk?A doktornő kérte így, de szerintem nem látunk majd belőle semmi különöset.Terheléses kontroll is lesz.
Anyukáknak én is minden jót kívánok, én egy olyan szép csokrot kaptam ma a leányzótól,meg 2 óra hossáig kereste a legszebb verset az interneten, ami megfelelő, ilyenkor aztán tényleg elfelejt az ember minden rosszat. Szép nap ez, mindennap így kéne...