Babszi: Ha nem szedsz fogamzásgátlót akkor a mensi előtt szedjél egy hétig vagy pár napig és az kitolja a mensit. Az esküvőmőn nekem is ez volt előtte nem szedtem és elkezdtem szedni 5napig szedtem aztán abbahagytam és kitolódott. Mert azért az esküvőn kár ha piri van. Az ember nem olyan fesztelen akkor.
De azért kérdezz rá erre még hátha van valakinek jobb ötlete.
Képet amint tudok teszek fel ígérem. Bár 19nap múlva tőlled is kérünk ám:)
Hogy szalad az idő mindjárt férjes aszonyka leszel:)
zABSZEM BENNED VAN MÁR?
Babszi: Szerintem természetes, hogy izgulsz. De ne félj minden tökéletes lesz. És nagyon szép leszel /lesztek:)
Nekem lehet van fogigátlóm megnézem és ha kell elkülkdöm neked. Gyenge de arra jó, hogy kitolja a mensidet. csak 4-5napig kell szedni. Az esküvő előtt el kell kezdeni 5nappal és az esküvő napján hagyd abba és kitolodik a mensid.
Ha kell megnézem megvan e. De sok patikában adnak ilyenkor ha elmondod mi van. nekem is recept nélkül adtak mikor igy jártam. Mondtam hogy sajna én nem szedek gyógyszert és kellene, hogy ne a nagy napon jöjjön meg. A patikában a csak pedig adott egy dobozt nekem.
Itt vagyok én is!
Kissé rohangálós napom volt! Reggeli, mosás, hajmosás, melóhelyenrendet rakni, aztán két órát tanítottam interneztet használni, meló ezerrel.... szóval most van időm egy kicsikét....
Babszika: Ne izgulj, nem lesz semmi baj, minden szuper lesz
kuzsanna: nagyon jó a hőd, remélem sűrűn pudingoztok. Én meg egyre idegesebb vagyok, hőm a béka segge alatt. Attól félek, hogy lehet nem is volt/ lesz peteérésem ebben a hónapban.
Nem csinált, csak kielemezte a hőm. Azt mondta, hogy azon se ijedjek meg, ha ebben a hoban kimarad a menszi. Ő se tudja mikor jön, de feltétlen ne igyam a teát, ezt kihangsulyozta.
szia zsuzska köszi jól vagyok.de a melleim elkezdtek fájni ha rájuk fekszem,imádok hason aludni ,na meg majd elalszom it az asztalnál
igen itt is volt vihar egyaik pillanatról a másikra jött!