Új privát üzeneted érkezett!

Babszi: Ha nem szedsz fogamzásgátlót akkor a mensi előtt szedjél egy hétig vagy pár napig és az kitolja a mensit. Az esküvőmőn nekem is ez volt előtte nem szedtem és elkezdtem szedni 5napig szedtem aztán abbahagytam és kitolódott. Mert azért az esküvőn kár ha piri van. Az ember nem olyan fesztelen akkor.
De azért kérdezz rá erre még hátha van valakinek jobb ötlete.
Képet amint tudok teszek fel ígérem. Bár 19nap múlva tőlled is kérünk ám:)
Hogy szalad az idő mindjárt férjes aszonyka leszel:) :)
zABSZEM BENNED VAN MÁR?

Kép
csucsu05

A fogigátló jó ötlet, de azt is fel kellene íratni ahhoz, h legyen itthon :lol: Azt meg nekem nem írnak fel sztem. :)

A zabszem még nincs, de egyre idegesebb vagyok (ez rossz szó, mert nem ideges vagyok, hanem aggódok, h midnen jó és tökéletes legyen) :roll:

babszika

babszika ne legyél ideges minden rendben lesz és jól fog sikerűlni!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ok, próbálok! :wink:

babszika

tényleg próbálj nyugott lenni,vegyél mély levegőt és próbálj valahogy kikapcsolódni és nyugalomra hangolódni!bár tudom könnyen beszélek! :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babszi: Szerintem természetes, hogy izgulsz. De ne félj minden tökéletes lesz. És nagyon szép leszel /lesztek:)
Nekem lehet van fogigátlóm megnézem és ha kell elkülkdöm neked. Gyenge de arra jó, hogy kitolja a mensidet. csak 4-5napig kell szedni. Az esküvő előtt el kell kezdeni 5nappal és az esküvő napján hagyd abba és kitolodik a mensid.
Ha kell megnézem megvan e. De sok patikában adnak ilyenkor ha elmondod mi van. nekem is recept nélkül adtak mikor igy jártam. Mondtam hogy sajna én nem szedek gyógyszert és kellene, hogy ne a nagy napon jöjjön meg. A patikában a csak pedig adott egy dobozt nekem.

Kép
csucsu05

Hát, csucsu!
Tök jó, h felétek ilyen jófej patikusok vannak.
Én ezt itt meg sem merném próbálni! :?

babszika

Babszi: Az a patika Budapesten volt mert akkor még ott laktam. Na megnézem neked van e itthon és ha van megirom neked.

Kép
csucsu05

Hogy te milyen kis rendes vagy!!!!!

babszika

csucsu nagyon rendes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nekem is sokat segít főleg lekileg! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Holnap megyek dokihoz és remélem mindenre fény derül.
encike 2

megy a drukk holnapra encike!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Itt vagyok én is!
Kissé rohangálós napom volt! Reggeli, mosás, hajmosás, melóhelyenrendet rakni, aztán két órát tanítottam interneztet használni, meló ezerrel.... szóval most van időm egy kicsikét....

Babszika: Ne izgulj, nem lesz semmi baj, minden szuper lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsu: Örömmellátom, hogy te is sűrűbben leszel :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hanna!
Druk punkcióhoz :!: :!: :!: :!:

Encike!
Drukk holnapra :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

szia zsuzska nem semmi napod volt ma akkor?! :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát nem unatkoztam, az bitos :roll: :shock:
Már most hulla fáradt vagyo, pedig még vásárolnom is kell este :roll: :shock:
De holnap majd pihizek egy kicsikét :lol: :lol: :lol:
Éljen a szabadnap :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

na az jó ha lesz holnap szabadnapod!!!!!!!!!!pihend is ki magad!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hááááááááááát.... őicit biztos fogok.... a tételeimet kell rendbe raknom, hogy csak tanulni kelljen őket..... júniusban szigorlatok lesznek :cry: :cry: :cry: :cry:

Na meg házimunka is lesz rendesen :roll: :D :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

de azért a pihenést se szabad háttérbeszorítani!!!!!!!!!!
sok sikert így előre is a vizsgáidhoz! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszönöm szépen!!
most 17-én lesz pszichológia vizsga is---- hát nem mondom, hogy nem félek tőle :roll: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

mára elteszem magam,jóklegyetek.pusza! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Puszika, jó pihenést :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hanna: Hány tüszőcskéd van?

Babszi: Ne izgulj már, ahogy elnézem a dolgokat, szupi lakzi lesz, el sem lehet rontani. :wink:
jaimee1

Szép álmokat!
Holnap jelentkezem
encike 2

Szép álmokat Encike!!

KÉPZELJÉTEK, HÁROM HÓNAPJA ELŐSZÖR NINCS ELŐTEJEM :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Köszi Csajok!

Jaimee! Nyolcat számolt a doki. Remélem, lesz is annyi petesejt. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Szép jo reggelt!
encike 2

Jó reggelt!

kuzsanna: nagyon jó a hőd, remélem sűrűn pudingoztok. :lol: Én meg egyre idegesebb vagyok, hőm a béka segge alatt. Attól félek, hogy lehet nem is volt/ lesz peteérésem ebben a hónapban. :cry:

hanna30: nagyon szorítok. :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Köszönjük a gartulációkat! :lol: Szívemből kívánom Nektek, hogy mielőbb éljétek át ezt a fantasztikus élményt. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Oktatáson voltam és 1/2 4-re (előreláthatólag éjfélig, de tuti tovább) megyek leltározni, úgyhogy most csak bekukk és még lepihenek.

Chris!
Puszka nektek!!!!

Picuranyu!
még lehet pé-d!

Hanna!
Szurk ezerrel!!!!!

Zsu!
Gratula az eredményhez!!!!!

babszika

Úgy legyen babszika. :) És kitartást a mai naphoz.
Vendég

Babszi,
biztos, hogy csodás lesz az esküvőtök! :D
sirkici

Voltam dokinál. Azt mondta, hogy ne igyam a palástfüteát, mert e miatt nem jött meg. Nem kell gyogyo sem és hormonvizsla se, minden rendben odabent.
encike 2

Babszi: Kitartást mára :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Sirki: Egyre közeledik a nagy nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Izgulsz már nagyon???

Encike: Akkor csinált uhut is???? És mit mondott,mikorra várható piri????

Picuranyu: Fel a fejjel :!: :!: :!: :!: :!: Sajnos nincs minden hónapban peteérésünk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Majd a következőben biztos lesz :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nem csinált, csak kielemezte a hőm. Azt mondta, hogy azon se ijedjek meg, ha ebben a hoban kimarad a menszi. Ő se tudja mikor jön, de feltétlen ne igyam a teát, ezt kihangsulyozta.
encike 2

Az azért nagyon furcsa, hogy nem csinált uhut.... én biztos elmennék másik dokihoz is :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

megbizom benne.
Ugyis ha lett volna gond kivizsgált volna alaposabban.
encike 2

sziasztok!
babszika jó pihenést!

encike jó,hogy kiderűlt miért nem jön meg! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nitacska!

Hogy vagytok ma? Nálatok is volt vihar?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

szia zsuzska köszi jól vagyok.de a melleim elkezdtek fájni ha rájuk fekszem,imádok hason aludni ,na meg majd elalszom it az asztalnál :lol:
igen itt is volt vihar egyaik pillanatról a másikra jött! :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szóval fájnak???? szegénykém..... de azért ez jó fájás, nem???? Örülök neki fájás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Itt is egyik pillanatról a másikra jött :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

igen mkost minden rossznak örülök! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nem csodálom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
két hét múlva én is szeretnék ilyeneket érezni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

most speciel majd elalszom de nem fekszek le mert akkor meg éjjel nem fogok aludni!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pedig aludhatnák helyettem is :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ha akarnék se tudnék pihizni mert ahogy becsuknám a szemem a Máté már nyitogatná is ki a pilláimat! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó fej kissrác lehet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

az bizony IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu,
igen izgulok már nagyon, főleg, hogy nehogy túlhordjam! Remélem tudja mikor kell kibújni! :wink: :D
sirkici

Sirkici: ne izgulj a babó tudja mikor kell jönnie. Azért nagyon jó, hogy már a célegyenesben vagy:) :) (hogy repül az idő!)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?