Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Forti, Ilke
Megkértem a páromat az utalásokra, remélem sikerül neki az online utalás.

Virgácsot mi sem kérünk. Majd ha kiérdemli GergőKép

Kryss
Jobbulást Aaronnak is.

Ági
De jó, gratula OlivérhezKép

Beszti
mail ment az adatokkal

Betti
mi van a Kismama újságban, ne csigázz minketKép

pusz
Judy
Judy

Az archívban is csak annyit találtam, hogy vmi Kölyökpark és 8-a. Pontosabban hol is? De gonolom ez még el lesz mondva párszorKép Találtam még olyan kérdést is, hogy hogy fog kinézni belülről... Milyen játékok lesznek, mik lesznek... mit kell vinni a kaján kívül?

Ja Forti!!!
Milyen fürdős játék? Nekünk van egy teknősbéka két teknőssel a hátán, ha olyan van akcióba az Auchanban akkor olyat nem kérünk, mert van. Mesekönyv jöhetKép

sasha

Kép
sasha

Sasha!

A soroksári Megatoys területén van a Kölyökpark (nem az áruházon belül, hanem az épülettömbben), hátrafelé oldalt lehet bejutni.

Ilke!

Az utalás ment.

Judy!

Mél megjött!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

1. Forti+Levi
2. Conti+Betti
3. Nyuszi+Emi
4. Panda+Ádám+Noémi
5. Szilcsike+Szilvike
6. Kataa+Alex
7. Rit+Dodo
8. dec8+Hanna
9. Judy+Gergő
10. Ilke+Lili
11. Csics+Peti
12. Gumicukor+Dani
13. Szilcsike sógornője+kisfia
14. Beszti+Beni+Nátán
15. Manó+Emma
16. Banyóci+Gyurci
17. Szabóbetti+Mendi
18. Sasha+Gabcsi

Sasha
Ez ilyen felhúzható viziállatka!
Kép
A Soroksári úti MegaToysban lesz a buli, ha jól tudom azon belül van a Kölyökpark! Bocsi ha hülyeséget beszélek, akkor majd Ilke leírja pontosan.

Beszti
Az autókat szereti Beni? A matchbox is eszembe jutott! Kép

Forti

ui: Akkor vírgács kiütve! Gumicuki akkor elhoznád azt amit Daninak szánsz? Beletesszük majd ott a csomiba!

Kép
Kép
forti

Télapóbuli,
Ment mindenkinek egy új levél!
Én sem kérnék virgácsot, mert a leánykám egy tündér és hát jó eséllyel neki is az első dolga lenne megrágcsálniKép.
Ha jövő héten megyek előleget fizetni, akkor elvileg kapok majd képeket a Kölyökparkról, majd valahogy megpróbálom elektronikus formába hozni. Az a baj, hogy nincs szkennerünk, de majd max. lefényképezem. HoppáKép, akkor inkább majd készítek ott képeket rögvest. Okés?

Nyuszi,
Biztosan nagyon szép lett a házatok!
Tündéri lehet Emi ahogy énekel és nagyon ügyes, hogy próbálgatja a szavakat. Lili teljesen felismerhetetlen szavakat ad a dolgoknak.

Panda,
Eredetileg közlekedésmérnök a férjem, de két éve belekezdett az MBA-ba. Most minőségmenedzsment és pénzügyi szakon végzett.

Gumicukor,
Mi két hete váltottunk a juniorra a Pampersből.
Szerintem, nem kell hozni játékokat, mert egy óriási behálózott építmény van ott, amiben csúszdázhatnak, rohangálhatnak, bujkálhatnak a gyerekek. Körülötte pedig asztalok vannak székekkel, így a szülők onnan figyelhetik a manókat.

Conti,
Köszi.
Hát igen, mi is nagyon szeretnénk, hogy fiúcska legyen a következő baba.

Sasha,
Szuper, hogy ti is el tudtok jönni!!!
Mail ment neked is.

Na megyek főzni, mert du jön a párom öccse, és itt lesz vasárnapig, ennek örülök, mert nagyon rég nem láttuk. Sajnos holnap egész nap suliban leszek, utána pedig rohanok a fogorvoshoz, aztán gyalogvást haza jó messziről. Tré egy napom lesz az tuti. És a lényeg, lehet, hogy olyan későn fogok hazaérni, hogy apa már le fogja fektetni a drágát, mivel mostanában már 8-kor tutira alszik. Sírógörcs így valszeg garantálva holnap esteKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Nyuszi
Utalás megjött!

Beszti
Tőled nem! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sasha,
A Mega Toys mellett balra van a Kölyökpark, elvileg független a Mega toystól. De egy épületben vannak. Amikor behajtasz a parkolóba, akkor nem jobbra mész át a sorompón, hanem egyenesen tovább kell gurulni és már ott is van jobbra. De bénén fogalmazokKép, de azért érteni ugye?Kép Tényleg volt már valaki ott a Kölyökparkba?

Az inni és enn ivalókat majd szerintem előtte felosztjuk, hogy mindenki hozzon valamit. Mást nem kell hozni. Ja de, fényképezőt!Kép

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sasha,
Megkaptad a levlemet? Mert valami hibaüzenetet kaptam.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke
Utalás ment!

Forti

Kép
Kép
forti

Én viszek fényképezőt álllvánnyal, hátha sikerül egy közö csoportképet összehozni.

Nem hinném, hogy én a gyerekemet páholyból nézném, ahogy rohangál fel alá a mászókán és a csúszdákon.
Igaz eléggé biztonságosan tud közlekedni, jó az egyensúlyérzéke stb., de annyir azért még nem bízok benne. szóval én is rohangálni fogok.

Kellene egy olyan lista is, ahol az apukák is fel vannak tüntetve, csak hogy tudjuk kinek jön a párja, kinek nem. Nehogy egyedül kelljen végigélnie a páromnak a női csevejt és gyerekzsivajt. Voltmár babás partikon a férjem többször, de mindig akadtak apukák is.

Én csak kívülről láttam a Kölyökparkot és belül őrjöngő gyerekeket Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

1. Forti+Levi+Apa
2. Conti+Betti
3. Nyuszi+Emi
4. Panda+Ádám+Noémi
5. Szilcsike+Szilvike
6. Kataa+Alex
7. Rit+Dodo+Apa
8. dec8+Hanna
9. Judy+Gergő
10. Ilke+Lili+Apa
11. Csics+Peti
12. Gumicukor+Dani+Apa
14. Beszti+Beni+Nátán+Apa
15. Manó+Emma
16. Banyóci+Gyurci
17. Szabóbetti+Mendi
18. Sasha+Gabcsi

Húú a többieket nem tudom, nem emlékszem! Írjátok és berakom az apákat!

Gumicukor
Szerintem mi is mind rohangálni fogunk a gyermekek után! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Forti

Banyóci+Gyurci+Apa

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!
Lenyugodott a lány..mindjárt alszik. Nem tudom mi van vele már két napja. Lassan idegbeteg leszek..Már Atival is összevesztünk ma.. Már megint a foga lenne?? Ha igy haladunk, lassan több foga lesz, mint nekemKépKép!!
Tegnap már a séta sem használt..Végig nyűgös volt. Bementünk a Tescoba vásárolni /vettünk szülinapjára egy bébitaxit/ és hazafele végigüvöltötte az utat /jó félórányira lakunk/. Még csak ki sem tudtam venni a kocsiból, merthogy tele volt a kezem szatyorral, apuka meg hozta a kiskádat, benne a bébitaxival..Jól néztünk ki.. Szerintem az volt a baj, hogy meg akarta fogni a kádat, de nem tudta.. Még sosem volt ilyen, hogy végig orditott az utcán. Pontosabban volt, amikor icipici volt,és nem látott ki a babakocsiból, viszont még nem ültethettem fel.
Nekem mindig vannak időszakok, mikor semmi nem úgy sikerül ahogy kellene. Általában egykét hétig tart. Ez még csak a negyedik nap..
Na nem nyigok tovább..

Mi a túrótortára szavazunk. Az ajándék mindegy.A könyv jó ötlet, meg a vizijáték is.

Kryss!!
Nem a mi dokink mondta, hogy ne menjünk. Én elvittem sétálni oltás után. Mindig olyan jókat aludt olyankor..szinte már vártam az oltásokatKép!
Gyógyulgassatok!!

Judy!!
Gratulálok a fiad paramétereihez!Milyen vizsgálat volt: Csak a szokásos mérések?
Elküldöm neked is a mailt.
Vagy küldjem mindenkinek?

Ilke!
A sima túró azért jobb, mert a túrórudiban van tartósitószer. Elképzelhető, hogy erre érzékenyek a gyerekek.
Jobban van már a jány?
Labda jó ötlet, igaz? Lehet,én is azt kérek karácsonyra!Anyósomék úgyis mindig felesleges dolgokat vesznek..

Banyóci!
Édi lehetett Gyurci. Várom már, hogy Mendi is ennyire megértse amit mondok..de mi még igencsak messze vagyunk ettől..KépKép
Együttérzek veled a fúrás, kopácsolás terén.. Mi pont pincék felett lakunk, nálunk minden nap zörögnek, még éjszaka is..Hiába szóltam már, senkit nem érdekel.

Kriszta!
Tapadókoronggal lehet a fürdőkád aljára tapasztani egy kis ülést, amibe a babát rakod. Arra jó, hogy ne dőljön el a bébi.Én csak azért gondoltam rá, hogy hátha abban biztonságban érezné magát, és nem sirna.De mostmár nincs gond. Vettünk neki egy kádat, és ez tetszik neki..Csak azt nem tudom, hogy mi a különbség..

Forti!
Mi is a labdavásárlás ezen stádiumában vagyunkKépKép. Szeretnék Mendinek is , meg magunknak is venni. Jó lenne azon ülve netezni..
Még Atinak is vennék, mert mindig fáj a háta. De azt mondta, hogy kiröhögnék az irodában, hogy azon ül..
Mindenkinek uolyan állatka lesz?

Gumicukor!
Az én kicsi Mendimet sem látták az Uh-n. Pedig nekem is pozitiv lett a teszt, aztán meg vizeletvizsgálat is kimutatta, de még akkor sem látták. Harmadszorra mentem, mikor egy fantasztikusan ügyes doki mégiscsak meglátta. Akkor volt 5 hetes!!
Szegényke..ezek az orvosok... Nekem is volt egy ilyen dokim..Nála voltam először a terhesség elején, és nagyon bunkó volt. Mindenki ilyen véleményen volt róla. Nem volt fogadott dokim, mert akit szerettem volna, már nem tudott több szülést vállalni. Imádkoztam, hogy ne a bunkó doki legyen bent ügyeletes mikor szülök. Bárki, csak ő ne. Szerinted kinél szültem? Meglepődtem, mert nagyon kedves volt velem!! Sok sikert kivánt a babához, még beszélgetett is vele..
Igazi házitündér vagy!!
Az én párom is jön, úgyhogy már lesz kivel beszélgetnie a férjednekKép!

dec8!
Édi ez a lány!
Legalább már tudom, hogy nem csak az én lányom készül modellnekKépKép

Beszti!
Köszi az együttérzést.. Mendi sajna olyan természetű , mint én. Ha nem úgy van vmi, ahogy szeretné, akkor kitartóan hisztizik. Én meg még sokszor nem tudom mit szeretne..Néha csinálja, hogy belepakol vmit egy szatyorba, és nem tudja kivenni. Olyankor fogja jön vele felém, de közben rázza, és visit.. Cuki nagyon..

Csics!
Hát, úgy néz ki én is kénytelen leszek ezentúl levinni sötétben is..

Panda!
Köszi az aggódást neked is!!

Sasha!
Gratula a fogakhoz!!Nem volt túl nyűgi velük?

Nyuszi!
Mendi is szokott énekelni..Ő is olyankor csinálja, amikor nagyon belemerül a játékba..nagyon aranyos, még grimaszol is hozzá..

Szilcsike!!
Jobban vagytok már?
Ennyire bunkó a dokitok? Szerintem a fogaktól nem lehet ilyen magas láza..Vagy igen?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

El tudjátok képzelni, hogy ez az édi kislány idegel engem harmadik napja?
Kép
nem baj, hogy felraktam?
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

jaj betti, miért lenne baj! tedd csak bármikor! Kép
ari a képen, totális kényelem.
Dani hanyattfekve tötökülésben Kép szokott néha aludni, de legtöbbször hason.

Forti
köszi az apukás listát!

Sógornőmmel annyi, hogy megindult a vérzés, de még holnap lesz egy vizeletvizsgálat. Nem sok reményt ad, hogy ebből még ott kisbaba lesz. Kép

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

1. Forti+Levi+Apa
2. Conti+Betti
3. Nyuszi+Emi
4. Panda+Ádám+Noémi
5. Szilcsike+Szilvike
6. Kataa+Alex
7. Rit+Dodo+Apa
8. dec8+Hanna
9. Judy+Gergő
10. Ilke+Lili+Apa
11. Csics+Peti
12. Gumicukor+Dani+Apa
15. Manó+Emma
16. Banyóci+Gyurci+Apa
17. Szabóbetti+Mendi+Apa
18. Sasha+Gabcsi

Forti

Kép
Kép
forti

Gumicukor!
Köszi!!
Azért még szoritok a sógornődnek..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Utalni én hétfőn tudok.
nekem is van internet bankom elvileg, d ealig használtam és elfelejtettema jelszót, szóval be kell mennemKép

Virgácsot mi s ekérünk. Bár Emma mgeérdemelnéKép, de ő még úgyse érti.

Betti!

Ja, mikro alszik az én lányom is egy tündér!

Gumicukor!

Szerintem, mindannyian rohangálunk majd a minta kerge marhákKépKépKép Emma imádja az ilyen csúszdás, bújkálós építményket.

Beszti!

Szerintem beni retteghet, mert ha Emma kiszúrja le se fog róla szállni, gyengéi a 4,5 évesekKép

Torta:

Én csak a csokit és a gezstenyét nem szeretm, amúgy minden más jöhet. Emma meg mindet szereti pár falat erejéigKép Pontosan hány emletes tortát kapunk?Kép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok
Banyoci
Öszinte részvétem a szomszéd miatt ilyen nálunk is van csak azal a különbségel hogy általában akor kezdi a furást,faragást mikor én petikét altatnám vagy alszik Kép mert ha délelött csinálná akor nem zavarna de délután kezdi a furást ,faragást és volt hogy igy felkeltete petikét aki természetesen álmos,nyügös volt égész délután én meg szitkozodhatam magamba Kép .Oltás nálunk mindig egyszere agyabe a dokinéni a kombinált oltásokat szerintem felesleges igy elhuzni hogy külön adja be egyszer az egyiket másszor a másikat mivan ha megbetegszik PL megfázik 2oltás között? akor mikor adja be neki ha most PL be adja gyurcinak a mumsz oltoanygát és utána megfázik mikor kapja meg a többit ?

Forti,Ilke
én majd postán adom fel és medig kell feladni a pénzt ? .

Szilcsike
joban van már a lányod ? és mi baja van ? nem mondta a doki ? viszont beteg tényleg lehet a fogátol .Jobulást a lányodnak Kép.

Gumicukor
petikének még nincs enyi szókincse Kép ö nála mama-az én vagyok de a nagyit is igy hivja Kép Adjál,ha szeretne valamit tölem kapni az én ennivalombol Kép és ha valmi érdekes uj helyen vagyunk és ott felveszem akor azt mondja hogy hadjál Kép ezekivül néha-néha mondja az apát is Kép viszont már felismeri a kutyát ,és a majmokat is ilyenkor teliszájal vigyorog söt a macit is megismeri meg még egy csomo álatt nevet ismer csak nem mondja .

Betti
a tündéri gyerekek is tudnak irto rosszak lenni Kép

Lányok
tegnap voltam a Sotén szivUH és tökéletes a babaszive Kép ezt azért akarta megcsináltatni a doki mert az én betegségemre szedett gyogyszerek melett kisé magasabb a szivbaj kialakulásának az esélye .De most már csak a veséért izgfulok egy kicsit hogy eltünjön a legközelebbi UH a különbség .Viszont Petike megint beteg a torkát megtámadta valami virosos nyavalya Kép és igy nem tud inni semit ami savas söt enni sem szabad neki savasat Kép + kicsit megfázott emiatt tegnap nyügi volt a nagyival állitolag köpködött ,sirt,és harapot Kép éjszaka meg alig aludtam mert nem kapot levegöt az orrán pedig kiszivtuk neki 1órán keresztül nyöszörgöt mire eltudott aludni Kép .

Pusz Csics és petike
csics

Manó
Szerintem szimpla földszinteset! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!
Ilke!
Gratula a férjednekKép! Lilinek jobbulást! FogorvosKép! Fél 4 nekünk szuperKép, lehet, hogy mi is csak később érnénk oda az alvás miatt.

Sasha!
Gratula a 12. foghozKép! Mi most szenvedünk vele, de nagyonKép! Tegnap kifejezetten "ömlött" a vér szegénykémnek a szájából, és fogalmam sincs, hogy hogyan történt, de miután letöröltem neki a vért, találtam egy leszakadt inydarabot a kezemen. Már előtte is láttam, hogy igencsak letoprongyolótt az inye a fog helyénKép, de ilyet én még nem hallottam! Ti igen?

Kryss!
Továbbra is jobbulást Aaronnak, és kitartást a 2 féltékeny gyerkőchözKép!

Szilcsike!
Jobbulást Szilvikének is! Neked is a fogadKép?

Betti!
Engem az bosszant leginkább, hogy: ez egy 6 lakásos társasház, és akié az alattunk lévő szinten a két lakás, az itt se lakik. Állitólag jó nagy bunkók, mindenki utálja őket. Erre egyik napról a másikra ide állitanak, és elkezdik bombázni a lakást anélkül, hogy bárkinek szólnának, hogy most ez lesz x ideig. Ráadásul korán reggeltőlKép!

Ilke, Forti!
Tőlünk Apa fog utalni, csak nem tudom melyik nap megy bankba, mert csak ezért biztos nem megy be nekemKép, csak ha amúgy is kell neki!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Csics!
Szegény PetikeKép! Jobbulást neki is, mennek a gyógypuszik. Nálunk is ez a gond, hogy nem tud Gyurci aludni. Mostanság rászokott arra, hogy kb. 10-ig alszik reggel, de igy nem tud, hogy már 8-kor fúrnak, faragnak. Délután meg kb. 1-4-ig alszik, vagy 12-3-ig, ezek meg 4-nél előbb nem hagyják abba a munkátKép! Tehát totálisan felborult a napirendünkKép!

Oltás: Nem tudom mivan ha beteg lesz közben a gyerek, de ez a doki szerint a szabin cseppnek csak akkor van hatása, ha a gyerek nem lázasodik be. Ő meg nem garantálhatja, hogy az oltástól nem lesz láza! Mivel Gyurcinak minden oltás után eddig volt hőemelkedése v. láza, akkor ez esetleg azt is jelentheti, hogy olyan mintha még sosem kapott volna szabin cseppet? Hogy is van ez? Segitség!!!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Forti!

Tuti elment, de egy bankon belül megy át csak aznap, a bankközi átutalásra 1 nap kell (ha jól gondolom te OTP-s vagy én meg Budapest Bankos). Igaz, hogy én tegnap utaltam, de már bankidön kivül, emiatt fizikailag csak ma utalódott el és csak holnapra fog odaérniKépKép. Ha nem tenné, akkor szólj, mert akkor valamit elirtam.
Viszont ajándékügyben egy kicsit továbbgondolkoztunk, és mivel nálunk is együtt fürdik a két gyerek, ezért lehet, hogy itt is palotaforradalom lenne, ha Beni nem kapna ilyet (még ha mindkettö kap, akkor sem elkerülhetö feltétlenül a vita rajta), ezért neki is vehetsz egy ilyet. Pont ilyenek vannak? Mert ha igen, akkor azt is kérném, hogy Beni egy rákot kapjon, ha lehet (Nátánnak mindegy). A maradék pénzt, ha nem nagyon megterhelö neked, költsd Beninek nyugodtan csokira (az ö ajándékát majd elrakjuk a kicsik elöl), de végül is egy matchbox is jól jön, ha az belefér az állatka mellé a keretbe (nem ragaszkodom a csokihozKép).

Ilke!

Neked is holnapra ér oda...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Rövid leszek, mert még mindig lázas.

Dokinéniről vagy jót, vagy semmit, tehát maradok az utóbbinál. Állítólag a lánykámnak egyszerre van begyulladva mindhárom rágófoga (egy már kijött), és attól igenis lehet ilyen magas láza. Dokinéni szerint napok kérdése, és kibújik mind. Szóval egész nap nyüszi, cici, lázkúp és ugyanez csak más sorrendben.
Mai vendégeket lemondtam, de szombaton tartanánk az 1. szülinapját, remélem addigra kicsit jobban lesz.

Ilke, Forti
Utaltam! A sógornőmét is utaltam egybe az enyémmel, és odaírtam, hogy miért dupla minden. Remélem nem rontottam el, bár már ezen sem csodálkoznék

Banyóci
Nekem is fogam, alsó első kettő belülről letört. Remélem legalább szombatig nem hullik ki. Jövő héten fogászat Kép

Kedvem a béka sejhaja alatt, gyomrom is fáj. Remélem legalább apa siet ma haza

Szilcsike
szilcsike

Ja és nekünk apája is jön! Azt mondta, hogy ki nem hagyná! Majd valahogy megoldja a munkahelyet.

Virgácsot mi sem kérünk, sógornőm (Ildi) sem kér.

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!

Csics!
Nekem a párom szokott olyan beteg lenni, hogy nem birja a savasat. Neki a mandulája gyullad be, de olyan szinten, hogy pár nap alatt eljut odáig, hogy nem tud beszélni, enni sem, mert minden csipi a torkát..Általában két három hét alatt elmúlik neki, de engem jobban megvisel, mert csak irásban kommunikálunkKép nem mintha egyébként beszédes lenneKépKépKépKép
Remélem nálatok nem erről van szó..
Örülök, hogy nem volt gond a szivével!!Majd mi izgulunk helyetted, csak nyugi!!

Banyóci!
Ilyenek ezek a szomszédok.
Nálunk mindig délután fúrnak. Meg a pincében is akkor zajonganak,mert sokan ott tartják a biciklit, és akkor jönnek haza..
Erről a Szabincsepp-láz összefüggésről még nem hallottam..

Forti!
Nekünk is a rák tetszik, de nem bontunk rendet, ha ugyanolyanokat veszel, és másnak más tetszik..

Szilcsike!!
Ne haragudj, nem akartalak megbántani!
Ha gyulladt, akkor valóban lehet lázas. Azt hittem, hogy sima fogzás..
Jajj, remélem hamar kijönnek azok a fogacskák és ez nem árnyékolja be kicsi lányod első szülinapi buliját..
Fel a fejjel..lesz ez még igy se..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Hali!

Gergő megtanulta a telefonjait használni, teszi a füléhez és mondja, hogy hááááKép Ezenkívűl a zoknijára és pelenkájára, hogy pfűűűűűűűűKépKép

Miapánk is jön télapulniKép
Utalás még nem jött össze, este próbáljuk, ha nem megy mi is hagyományos úton tesszük, oké?

Szilcsike!
Jobbulást a leányzónakKép

Csics!
Petikének is jobbulást!

Betti
Mail megjött. TartalmaKép
Kislányod nagyon édesKép Gergő sosem bír hanyatt aludni.
Vizsgálat: hát a szájába nézett bele a doki, meg hallgatózott elől, hátul, gondolom a szívecskét, aztám megnézte a kukkerját is (kissé durvánKép) és a tappancsait, amiről megállapította az enyhe lúdtalpat.

Csipkebogyó, Fodbetti
Boldog 1. szülinapot a gyerkőcöknek!

Gumicukor!
SogornőKép Remélem nem az én dokimról szerzett rossz tapasztalatokat.

pusz
Judy és Gergő
Judy

Judy!
Jajj, téged is irigyellek, hogy Gergő már beszél..
Mendi általában az oldalán alszik, behajlitott lábakkal, de ha nagyon lemerültek az elemei, akkor ezt a pózt veszi fel..
Köszi,legalább mostmár tudom, milyen vizsgálatok lesznek. Persze a kukivizsgálatot leszámitva..
Ilyenkor még minden gyerek lúdtalpas, nem? Vagy nem jól tudom?

Én is boldog szülinapot kivánok!!

Megint horkol a lány, mostmár kezdek aggódni. Eddig nem volt ilyen szembetűnő. De mostmár nem akarom bevinni a dokihoz, mert alig két hét múlva úgyis megyünk..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Nyuszi
Hanna is oppázik. meg énekelget is. A legjobb amikor "olvas" lapozgatja a könyvét és iszonyú magas hangon magyaráz, meg vadul böködi a könyvet Kép Ezt az értelmét látja annak amikor mesélek neki Kép

Forti
Az állatka 499.-

Szilcsike
Remélem jobban vagytok az összes fogatokkal Kép Én januárban szenvedtem veszettül, de nem találtam a környéken fogorvost, vagyis akit ajánlottak az 3 hét múlvára akart időpontot adni, na kösz. Úgyhogy drága messzi helyre kellett mennem viszont másnap. Kép

Nyuszi
Nagyon irigykedem a szép házra!

Nekem is jön apám, az elvont zenész, nagyon jó beszélgető társ Kép (de a kocsik azért érdelik)

Ilke
Hanna nagyon korán elájulós fajta, mi már 5-kor fürdünk. Úgyhogy nekünk minél előbb jó lenne, de a 1/24 sem olyan rossz addig majd örjönk Kép

Puszi
dec8
dec8

Helló!

Beszti!
Jajj, persze, hogy tudom, hogy hol vanKép Csak így szimplán, hogy Kölyökpark fingom se voltKép De most már mintha rémlene, hogy tényleg, ott mintha lenne egy ilyesmi is...

Forti!
Nagyon aranyosak a játékok, ilyenünk még nincsKép Gabicsom biztos fog neki örülni, mert szereti a maguktól működős dolgokatKép
Az Auchanban lehet kapni baromi olcsón autókat. NEm matchbox, hanem kicsivel nagyobb. Ilyen izéé.. na majd eszembe jut, hogy milyen márkájú, de gabinak már van 3, mert nem lehetett otthagyni. Valódi autók utánzásai miniben. Pár száz forint. Kék dobozban van BURAGO a márkája azthiszem.

Ilke!
Azt hiszem nem jött át a mail. Kép Örülök, hogy örülszKép Az én ördögi fiam is egyből megcsócsálná, és milyen eget rengető hisztit vágna le, ha el merném venni tőleKép
Áhh, olvastam, hogy nem jött át. Naponta telebombázzák a postaládámat mindenféle szutyokkal. Egyről nem tudok leiratkozni, a többire meg fel se iratkoztam.... Naponta 2x törlök kb 15 levelet.

Betti!
Hogy nem volt-e nyűgös? DEEEEEKépKép Sőt még mindig az. Az éjjel se aludtam, meg tegnap se, meg azelőtt se meg azelőtt se....KépKépKép Már lassan 2-3 hete (lehet, hogy 1 hónapja) igen talán 1 hónapja van ez az őrület. Pedig előtte már kezdte átaludni az éjszakákat. 1 héten már 3-4 x nyikkanás nélkül aludt reggelig, erre meg tessékKép A nyáron kijött 3 rágófoga. Legalábbis én azt hittem. De csak a fele jött ki mindegyiknek. Most kijött mindhárom fog másik fele, meg a 4. jön. Már kijött egy része, de a fene rágófogaknak ugyi 4 csücske van, meg a teli része... Ma beszereztem a Chamomilla CH30 homeos golyócskákat és várom az eredményt. Eddigi eredmény az, hogy 3! órát aludt egyhuzamban napközben... Lehet véletlen isKép

Banyóci!
UhhKép Szegény babóci. NAgyon fájhatott neki. Lehetséges, hogy azért szakadt le a kis ínyéből, mert egyszerre jött ki a rágófog 4 csücske, meg a telije is? Ez egy szélvész, fog lehetett. Extra gyorsan kijött. Én most szerezem be a fentebb leírt Chamomilla CH30 homeos golyócskákat. Egész olcsó. 350 körül van az ára. Most tesztelemKép Első nap, de már 3x kapott 5 golyót.
Tudod attól tartok lassan jönnek a szemfogai isKép

Itt olvasom mennyi mindenkinek jön a párja és az enyém nem tud eljönni a Hétfő miatt. Ha még hétvége lenne.Kép De túlélem veletekKép

Jajj én most úgy reménykedem, hogy használ a homeso bogyó a fogzásra. Annyi sok jót hallottam már róla, csak ne a fiam legyen a kivételKép Remélem ma éjjel már alhatok, mert eddig hiába feküdtem le este 9-kor, ha úgy keltem fel, mint a mosott szar. fél óránként cicit nyújtani, v. cumit dugni... Tuti gerinc-derék fájás reggelre.

sasha

Kép
sasha

Halihó!

Csak gyorsan, mert késő van, menni kell fektetni a gyerekeket.

Szilcsike!
Jó fogorvos Csepelen Dr. Gócz Tünde az SZTK-ban, tényleg jó, de jelentkezz be, annyian járnak hozzá. A számét nem tudom, de ha felhívod az SZTK-t, ott megmondják.
Szilvikének jobbulást!!!

Betti!
Mendi nagyon cuki Kép!

Még valamit akartam. Ja, igen. Mint írtam, az övsömösöm szerencsésen meggyógyult, de úgy néz ki Ádám bárányhimlős lett tőlem Kép. Holnap doki...

Most tényleg megyek, mert késő van,

Panda

panda
Halásztelek

Dec 8!

Én szeretnék ilyne mamuszt Emmának ha még lehet kapni. Pontosan hol van ez a bolt? neki olyna 21-es lába van, már ha a méretezése megegyezik a cipőkével (nekünk pl melania cipőnk van)

manó

KépKép
manó

Sziasztok!
Tyű lányok! Nekünk nem lesz egyszerű eljutni oda vonattal.. Egyszer már voltunk a Mega Toysban vásárolni, de alig jutottunk el odáig..és akkor gyerek nélkül voltunk.. Szóval szeretnék kérni egy útvonalat szájbarágós stilusban a Nyugatitól odáig..

Sasha!
Ú, akkor nálatok sem egyszerű a fogzás... Nekem már elegem van az ilyen fogzós napokból..Mi a harmadik-negyedik foggal szenvedtünk sokáig, mire kijött. Aztán jött még négy..Már azthittem sosem lesz vége.. Én kipróbáltam a chamomilla CH15-öt.Nekünk a Panadol szirup jobban bevált. Bár ez is jó.Értelmesen leirtam, mi?
Gabóca szaladgál? Biztos sokat ügyesedett már..
Akartam neked felrakni egy képet Mendiről. Ő is épp fogta a fülét totyogás közben..Majd lekicsinyitem..

Panda!
Köszi a bókot!
Jajj...csöbörből vödörbe?? Szegényke..hogy viseli?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Niki buli: A fél 4 mekünk szuper lenne, így biztos nem késsük le a mikit. Emma kiszámíthattalan, ma pl már 1/2 2-kor kelt, de van amikor csak 1/2 3-kor és nekünk 1 óra biztos kell hogy odaérjünk busszal.

Sasha!

Az én férjem sem jön, nem leszel egyedülKép De egyébként a Cand A-ban lévő játszóváras kalandjainkból kiindulva nem sokat fogunk ülni és beszélgetni ezen a talinKép

manó

KépKép
manó

1. Forti+Levi+Apa
2. Conti+Betti
3. Nyuszi+Emi
4. Panda+Ádám+Noémi
5. Szilcsike+Szilvike+Apa
6. Kataa+Alex
7. Rit+Dodo+Apa
8. dec8+Hanna+Apa
9. Judy+Gergő+Apa
10. Ilke+Lili+Apa
11. Csics+Peti
12. Gumicukor+Dani+Apa
15. Manó+Emma
16. Banyóci+Gyurci+Apa
17. Szabóbetti+Mendi+Apa
18. Sasha+Gabcsi

Csics
Jobbulást Petinek!

Beszti
Ok, megdumáltuk! Akkor rendel Beninek is egy viziállatka és egy matchbox! Kép
Utalást nézem holnap.

Sasha
Köszi, majd megnézem az autókat!

Lányok tényleg az már el lett döntve hogy melyik figura legyen a viziállatkából?

Panda
Jobbuálst Ádámnak is! Szegénykém! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Betti!

Szerintem a nyugatiból úgy jó hogy a ferenc körútig metróval, ott feljöttök és 4-6-os villamossal 1 megálló a boráros tér, onnan a 23-es busszal a mega toys-ig . (fegyvergyár vagy mi s a megálló neve de ez nem biztos)

Másik verzió:

Kőbánya kispestnél leszállni a vonatról, 85-ös vagy 185-ös busszal erzsébetre át, addig a megállóig, ahol át lehet szállni a 23-as buszra, így a másik irányból közelítenétek.

manó

KépKép
manó

Forti!

nekünk mindegy melyik állatka. szerintem nem annyira gáz ha nem kapsz egyformát, lehet hogy nem lezs egyféléből ennyi. Megnéztem mége egyszer, egyedül a cápa nem tetszik, de lehet hogy csak azért mert undorodom a halaktólKép

Manó

KépKép
manó

Betti
A nyugatiból jöhettek egyből a 4-6-os vilivel a borárosig. És akkor csak 1x kell átszállni!

Forti

Kép
Kép
forti

Betti!

Manó jól irta, de egyszerübb (picit ugyan lassabb, viszont eggyel kevesebbszer kell átszállni), ha nem is metróztok, hanem rögtön 4-6-os villamosra szálltok, 9 megálló a Boráros tér (az irány a Moszkva térrel ellentétesen, de bármelyik villamos jó a kettö közül), utána lementek a hid lábához (a villamos a Petöfi hidon, az elejénél áll meg), és a 23-as busszal 7 megállót kell menni a FÉG-ig (Fegyvergyár), a Megatoys az út túloldalán lesz, egy kék (?) épületben, de az utcáról nem teljesen látszik, viszont a felirata biztosan.
Egyébként nem magamtól vagyok ám ilyen okos, csak félig. A
www.terkepek.hu -n találtam olyat, hogy tud autós és BKV útvonalat is adni, ha megadod, hogy melyik két pont között szeretnéd. Megadtam neki, hogy V. Nyugati tér, meg azt, hogy IX. Soroksári út 160. (kivételesen fejböl tudom a Megatoys cimét). És ezután ezt adta ki BKV-s útvonalra: Felszáll - Nyugati pu. - 6-os Villamos - [9-megálló] > Átszáll - Boráros tér vá. - 23-as Busz - [7-megálló] > Leszáll - FÉG (azért jó, mert még azt is megmondja, hogy hány megálló). Szóval ha ilyen gondod van máskor, akkor érdemes megnézni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Köszönöm az útvonalat. Még most nem tudtam felfogni a kicsiny női agyammal. De lehet hogy csak azért mert sötét van..Vagy én vagyok sötét?
Na, gyerekek, fáradok, úgyhogy jó éjt mindenkinek!
Babák aludjatok!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok

Gumicukor

Nagyon kis hazias vagy! En este miutan leteszem a kolkot, 9-kor ,mert csak nekem hajlando elaludni, meg orulok ha birok furdeni meg babanetezni egy kicsit...KépNa meg ferjecskezni...
En OTP-s vagyok, de ugy kell internetbankozni, ahogy talan Beszti irta. Szoval szerzodes kell a bankkal es adnak hozzaferest.
Szerintem egyik anyuka sem fog egy helyben ulni miki bulin, en mar a multkori talin sem tudtam, pedig az jo regen volt....

Ja, Forti

Nalunk is jon Apa es Viziallatka barmelyik lehet.
Es mi sem kerunk virgacsot!

Szilcsike

Reszvetem a fogzos korszak miatt. Neha belegondolok mekkora horror lehet ez szegenyeknek, peldaul mikor az egyetlen bolcsesseg fogam amelyik egyaltalan megprobal kibujni erolkodik egy sort es napokig faj mint az allat.Kép

Betti

Nagyon edes a kis angyalka!KépKépKép

Kryss

Mielobbi gyogyulast a kisfiadnak! Kar hogy Ti nem tudtok jonni a Miki buliba.Kép

Ilke

Nagyon ugyes apjuk.Gratula!Kép
Holnap utalok oksi? Most megyek szunyalni.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

húúú milyen hosszú lista, látom tali szerveződik. mikor? Lehet, hogy mi is elmennénk. Kíváncsi vagyok már rátok nagyon.

Egyébként hébe-hóba olvasok, csak írni nincs energiám. De majd akkor élőben Kép

pusz,
gömb
gombolyu

Most olvasom, hogy dec 8, és télapó buli. Be lehet még nevezni?
gömb
gombolyu

Gömb
Hát persze hogy be lehet nevezni!!!! Kép Kép
Gyertek csak gyertek!

1. Forti+Levi+Apa
2. Conti+Betti
3. Nyuszi+Emi+Apa
4. Panda+Ádám+Noémi
6. Kataa+Alex
7. Rit+Dodo+Apa
8. dec8+Hanna+Apa
9. Judy+Gergő+Apa
10. Ilke+Lili+Apa
11. Csics+Peti
12. Gumicukor+Dani+Apa
15. Manó+Emma
16. Banyóci+Gyurci+Apa
17. Szabóbetti+Mendi+Apa
18. Sasha+Gabcsi

Mára én is elköszönök, tegnap megint szörnyű éjszakánk volt, remélem ma már alszunk egy kicsit! Vége lehetne már a napkitörés hatásának!

Forti

Kép
Kép
forti

Forti,
Tőled megkaptam az utalást.
Fürdőjáték: Én múltkor (amikor még nem volt szó róla) nézegettem őket, és szerintem a halacska volt a legédibb. De rád bízom, amilyen lesz olyat vegyélKép.

Betti,
Köszi, már jobban van Lillus. Sőt most olyan étvágya van, hogy nem győzöm etetniKép.

Csics,
Biztosan nem akarnád inkább utalni a pénzt? Szerintem egyszerűbb lenne.
De, jó, hogy minden rendben van a picikével!

Sasha,
Elküldtem újból a mailt.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Sajnos én ritkán írok ebbe a topicba, de olvasom folyamatosan. De lemaradtam erről a Mikulásos buliról. Tájékoztatna Valaki bővebben. Dec 8. fél négy mega toys kölyökpark ennyi jutott eddig el hozzám.
SajnosKép, most elutazunk Debrecenbe pihizni holnap 10 körül indulunk, s ha Valaki addig leírja nekem ezt a bulikát, annak örülnék de e-mailban is szívesen fogadom. A profilomban a címem.
Rólunk 14 én egy évesek leszünk,
3-4 lépés már megy egyedül, két fogunk van. Nagyon jó gyerek az Andi!!
Imádja a gyerekeket s nagyon ritkán jutok el sajnos vele ilyen "gyerekes helyre"
Most voltunk drnéninél. 8,8 kg, 71,5 cm 45 cm fejtérfogat. Melltérfogatra nem emlékszem Kép
Beszélni már ezt azt,pl- apa, háp háp, vagy már mobiltelefonálKépKép a füléhez rakja és mondja apaKépKéptessék az valami ehe...meg ha szomjas akkor morog a cuminak vagy éppen ha van kedve beleteszi a kezembe és morog, hogy tedd a szájába és emeled megKépKép
Most megyek aludni holnap még megpróbálok bekukkolni még indulás előtt s elméletileg mi is felíratkoznánk, ha nem jön közbe semmi !!
Tehát Picus+Andika + Apa
Köszönöm:
Picus
picus

Sziasztok
Jelentem láznak nyoma sincs Kép. Kapott éjszakára egy kúpot, és aludtunk is elég sokat, ő még most is alszik. És csak kétszer keltünk Kép

Betti
Dehogy sértődtem meg, nem vagyok én olyan ám! KépKép

Fürdőjáték
Nekünk teljesen mindegy, milyen lesz. Volt egy ilyen kacsánk, apa eltörte, azóta a gyerek a kacsa fejével játszik KépKép

Panda
Köszi a fogorvost, jövő héten meglátogatom.
Jobbulást Ádámnak!

Ma jönnek anyuék, megyek is takarítani, meg főzni KépKép
Majd még jövök

Szilcsike
szilcsike

Picus
Szóva akkor December 08-án 14-18-ig lesz a buli a MegaToysnál lévő Kölyökparkban. A mikulás fél 4-re jön. A részvételi díjjat Ilkének kell utalni ami most akkor megint változik, az ajándék pedig egy mesekönyv+viziállatkás játék+banán csörgős zacsiban! Ez kb. 1000,- Ft amit nekem kell utalni, én szerzem be. Én leszek az előmikulás. Kép
Szeretettel várunk ide is minél gyakrabban és természetesen a mikibulira is!

Ilke
Akkor hogy alakul most a mikipénz?

Forti

Kép
Kép
forti

Fürdőjátékkal kapcs, akkor lehet hogy vegyesen lesz (tudom hogy azt beszéltük legyen egységes), de ahogy már valaki írta lehet hogy nem is kapok egyformákat. Ha gondoljátok akkor jöhet név szerint a kívánság és akkor listával megyek vásárolni és úgy veszem meg!

Szilcsike
Jó hogy már Ok a jányka! :
Nekünk is van ilyen teknősünk, de Levi kivágta egyszer a fürdőkádból és letörött a két hátsó lába, azóta elég béna lett szegény!

1. Forti+Levi+Apa
2. Conti+Betti
3. Nyuszi+Emi+Apa
4. Panda+Ádám+Noémi
6. Kataa+Alex
7. Rit+Dodo+Apa
8. dec8+Hanna+Apa
9. Judy+Gergő+Apa
10. Ilke+Lili+Apa
11. Csics+Peti
12. Gumicukor+Dani+Apa