Sziasztok!
Lenyugodott a lány..mindjárt alszik. Nem tudom mi van vele már két napja. Lassan idegbeteg leszek..Már Atival is összevesztünk ma.. Már megint a foga lenne?? Ha igy haladunk, lassan több foga lesz, mint nekem
!!
Tegnap már a séta sem használt..Végig nyűgös volt. Bementünk a Tescoba vásárolni /vettünk szülinapjára egy bébitaxit/ és hazafele végigüvöltötte az utat /jó félórányira lakunk/. Még csak ki sem tudtam venni a kocsiból, merthogy tele volt a kezem szatyorral, apuka meg hozta a kiskádat, benne a bébitaxival..Jól néztünk ki.. Szerintem az volt a baj, hogy meg akarta fogni a kádat, de nem tudta.. Még sosem volt ilyen, hogy végig orditott az utcán. Pontosabban volt, amikor icipici volt,és nem látott ki a babakocsiból, viszont még nem ültethettem fel.
Nekem mindig vannak időszakok, mikor semmi nem úgy sikerül ahogy kellene. Általában egykét hétig tart. Ez még csak a negyedik nap..
Na nem nyigok tovább..
Mi a túrótortára szavazunk. Az ajándék mindegy.A könyv jó ötlet, meg a vizijáték is.
Kryss!!
Nem a mi dokink mondta, hogy ne menjünk. Én elvittem sétálni oltás után. Mindig olyan jókat aludt olyankor..szinte már vártam az oltásokat
!
Gyógyulgassatok!!
Judy!!
Gratulálok a fiad paramétereihez!Milyen vizsgálat volt: Csak a szokásos mérések?
Elküldöm neked is a mailt.
Vagy küldjem mindenkinek?
Ilke!
A sima túró azért jobb, mert a túrórudiban van tartósitószer. Elképzelhető, hogy erre érzékenyek a gyerekek.
Jobban van már a jány?
Labda jó ötlet, igaz? Lehet,én is azt kérek karácsonyra!Anyósomék úgyis mindig felesleges dolgokat vesznek..
Banyóci!
Édi lehetett Gyurci. Várom már, hogy Mendi is ennyire megértse amit mondok..de mi még igencsak messze vagyunk ettől..
Együttérzek veled a fúrás, kopácsolás terén.. Mi pont pincék felett lakunk, nálunk minden nap zörögnek, még éjszaka is..Hiába szóltam már, senkit nem érdekel.
Kriszta!
Tapadókoronggal lehet a fürdőkád aljára tapasztani egy kis ülést, amibe a babát rakod. Arra jó, hogy ne dőljön el a bébi.Én csak azért gondoltam rá, hogy hátha abban biztonságban érezné magát, és nem sirna.De mostmár nincs gond. Vettünk neki egy kádat, és ez tetszik neki..Csak azt nem tudom, hogy mi a különbség..
Forti!
Mi is a labdavásárlás ezen stádiumában vagyunk
. Szeretnék Mendinek is , meg magunknak is venni. Jó lenne azon ülve netezni..
Még Atinak is vennék, mert mindig fáj a háta. De azt mondta, hogy kiröhögnék az irodában, hogy azon ül..
Mindenkinek uolyan állatka lesz?
Gumicukor!
Az én kicsi Mendimet sem látták az Uh-n. Pedig nekem is pozitiv lett a teszt, aztán meg vizeletvizsgálat is kimutatta, de még akkor sem látták. Harmadszorra mentem, mikor egy fantasztikusan ügyes doki mégiscsak meglátta. Akkor volt 5 hetes!!
Szegényke..ezek az orvosok... Nekem is volt egy ilyen dokim..Nála voltam először a terhesség elején, és nagyon bunkó volt. Mindenki ilyen véleményen volt róla. Nem volt fogadott dokim, mert akit szerettem volna, már nem tudott több szülést vállalni. Imádkoztam, hogy ne a bunkó doki legyen bent ügyeletes mikor szülök. Bárki, csak ő ne. Szerinted kinél szültem? Meglepődtem, mert nagyon kedves volt velem!! Sok sikert kivánt a babához, még beszélgetett is vele..
Igazi házitündér vagy!!
Az én párom is jön, úgyhogy már lesz kivel beszélgetnie a férjednek
!
dec8!
Édi ez a lány!
Legalább már tudom, hogy nem csak az én lányom készül modellnek
Beszti!
Köszi az együttérzést.. Mendi sajna olyan természetű , mint én. Ha nem úgy van vmi, ahogy szeretné, akkor kitartóan hisztizik. Én meg még sokszor nem tudom mit szeretne..Néha csinálja, hogy belepakol vmit egy szatyorba, és nem tudja kivenni. Olyankor fogja jön vele felém, de közben rázza, és visit.. Cuki nagyon..
Csics!
Hát, úgy néz ki én is kénytelen leszek ezentúl levinni sötétben is..
Panda!
Köszi az aggódást neked is!!
Sasha!
Gratula a fogakhoz!!Nem volt túl nyűgi velük?
Nyuszi!
Mendi is szokott énekelni..Ő is olyankor csinálja, amikor nagyon belemerül a játékba..nagyon aranyos, még grimaszol is hozzá..
Szilcsike!!
Jobban vagytok már?
Ennyire bunkó a dokitok? Szerintem a fogaktól nem lehet ilyen magas láza..Vagy igen?
Betti