Sziasztok!
Én is fenn vagyok fél 6 óta, már most álmos vagyok
Apa visszament dolgozni
Erika, be kell menj a melóhelyedre, én is most csinálom az Ivettét. Azt mondták érdemes előre beadni (míg a TGYÁS nem telik le)!
Tündi, nekem a hajam égnek állt az érettségi tételektől. Szégyen, nem szégyen, én hallani nem hallottam arról az íróról, akinek a novelláját kellett elemezni. Még Berzsenyi rendben, de pl. a Vas István sem tartozik a műveltségem közé. Balázs keresztfiam a novellát választotta.
Nem értem, nincs elég magyar író, költő aki érdemelne annyit, hogy érettségi tétel lehetne??? Miért kell ilyenekből vizsgáznia az érettségizőknek!
Egyébként Balázs is jobban fél a matektól...hát megértem
Anno azon imádkoztam, hogy jaj, csak a kettes meglegyen! Úgyhogy a hármasomra marha büszke voltam
Katlina, valami ilyesféle tanfolyamra én is gondoltam! Majd meglátod, milyen jó lesz kimozdulni otthonról egy kicsit, emberek között lenni, és új tudást szívni magadba!!!
Allergia. Na, nekem a szopi alatt ez rémálom volt. Úgy hallottam ilyen Zirtec féléket nem lehet közben szedni. Csongi ébredt éjjel, (nekem meg ébredés után kellett tüsszögnöm), szopi közben is hapciztam, meg még egy fél órát! Halál volt, komolyan mondom!
Szilbee, nagyon jók a képek! Tök édesek együtt a fiúk! Nem semmi, hogy Dávid már ül
Ja, Csonginak meg volt a tesi alkalmasságija tegnap (utána még edzés). Rengeteg jelentkező volt, meg is mondták, hogy összesen 30-at vesznek fel, úgyhogy nem fog sikerülni mindenkinek!
De Csonginak sikerült (futás közben 2x előzte le az "ellenfelét") és a haverjának is. Úgyhogy most már tényleg nagyon remélem, hogy sikerül egy osztályba kerülniük!
Szilbee, hallottam a Norbi nevét is a kiválasztottak között
Még lehet, hogy osztálytársak lesznek a fiúk?
Sikerült ovit választani?