Új privát üzeneted érkezett!

Halllll....!

Na így estére összeszedte sátorfáját a fájásom, aztán odébbálált... Remélem csak 1 hónap múlva jön megen...

Ennek örömére dobok pár mai képet.

Kép Kép
Kép Kép

Ja és Dávid legnagyobb megdöbbenésemre felhúzza magát 45 fokból és ül! :shock: :shock: Nem is inog... semmi.. csak mikor elfárad, akkor elveti magát, hogy ő most pihen... :shock: Nekem ez azéé fura, mert Levente erre csak 8 hósan volt képes. Hmm ... hiába ... nincs két egyforma gyerek....

Kép

Betegek???

Hiányzók??

Ja egy pár ezrest elvertem a turin, de nagyon jó óccsó cuccokat vettem... Rengeteg mindent... nadrágot, inget, pólót... Bár ebből az árból max. 3 pulcsit vehettem volna, egy középkategóriás boltban...

Jóccakát!!
szilbee

Szilvi: na hallod, amilyen popsija van. Olyan az, mint vitorlásnak a tőke... :lol: :lol: :lol: :lol:

De aranyosak!!!

2 egyforma gyerek? Hát az nincs...

Tündi: Érettségi hírek????

Katlina: amott olvastalak. :lol: :lol: :lol: Sulihoz sok sikert!
jaimee1

Vali! Levente is nagyon cirkuszlós mostanában... :(

Tündi? Luca hogy van? Érettségi?

Többiek??? Legalább 1 kis füstjelet vagy vmit... :(
szilbee

Erika! :lol: :lol: :lol: Lehet benne vmi!! :)
szilbee

Sziasztok Lányok!

Apa ma korán ment dolgozni,én meg nem tudtam visszaaludni! :evil: Gondoltam jövök megnézem mik a hírek!

Szilbee!
De édesek a gyerekek,Dévid milyen kis peckesen ül,na meg azok a karok,még mindíg kis szumós! :lol:

Vali!
Milyen nagy lány már Dius! :D Mit művelt a böliben?Zolika,jól van,suli megy? Mindjárt itt az tanév vége,olyan gyorsan elröppent ez is! :shock: Vagy csak én érzem mostanában ,hogy szalad az idő? :roll:

Nóri!
Hogy vagytok? A szombattal kapcsolatban csak annyi,hogy apa szolgálatban lesz,és így Francival közösen nem tudom,hogy fog menni a turizás,de azért minden esetre lemegyünk!

Tündi!
Lucus,hogy van?Apáról mik a hírek,eredményt mikor tudnak?Tényleg Melindáról mit tudsz!

Katlina!
Milyen suli??????

Erika!
Még a múltkor kérdezted az allergiámat!Parlagfű,fekete üröm,és por ezekre vagyok allergiás.Ezek közül a parlagfű a legdurvább!Mikor Francit vártam én is teljesen tünetmentes voltam.Előtte a zirtec-et szedtem,most meg nem szedek semmit el kellene már menni megint vizsgálatra! :roll:

Mongi!
Úgy örülök,hogy otthon vagytok végre,és jól vagytok! :D Ha lesz egy kis időd,és kedved gyere,és mesélj! :D

Judit!
Hogy sikerült a múltkori meghallgatás?(bocs ha már írtad,le vagyok maradva :oops: )Milyen nagy fiú már Marci,és milyen ügyes,hogy olyan jól bírta a kirándulást!Biztos a szüleitől örökölte,hogy szeret nagyokat túrázni! :wink: :D

Petri!
Timike,jól van?A szája rendbe jött már?Biciklizés azóta már biztos megy előre is! :wink: :D

Na pusszantás mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Hulla vagyok,alig aludtunk vmit :( Luca sokszor felsírt,és alig akart visszaaludni.

Érettségi:apa a kifejtős részben a XX.századi technika fejlődéséről írt érvelést.Ma meg matek,hát ettől jobban tartok,mert nem sok fogalma van a dolgokról,de 20pontot csak összekapar valahogy.

Erika,cuki lehetett Réka,ahogy akkorát böffentett,lehet nyomta a pociját. Lindáék sztem jól vannak,de majd dobok rá egy sms-t ma :)

Szilbee,tutik a képek! :) Luca is ült már ennyi idősen,sztem a nagy kufferuk megtartja őket! :) :) Levente nagyon édes...látszik rajta,hogy mennyire szereti Dévidet! :)

Vali,Dia nagyon nagy lány!Idősebbnek néz ki sztem,mint amennyi.Mit csinált a bölcsiben?

Hajni,nem tudom eredmények mikor lesznek..Nem furcsa,hogy apa már dolgozik?

Szép napot mindenkinek!! :)

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!!!!!!!!

Pályázatíró tanfolyamra megyek,végülis csak 1hónap minden szombaton
Apának meg apósomnak nagyon sok mident megleetne pályázni és hát most "ídőm" is van rá!

Tündi!
Olyan fura már Lucus 7hónapos pedig nekem még csak most született,Rékával egyetemben!

Szilbee!
Nagyon aranyosak a fiúk,és hát Dávidnak azok a hurkincák :D

Vali!
Dius is nől int a gomba,aranyos ezzel a lufival!

Nóri!
Lilcsi jobban van már?

Mano!
allergia hát én csak a macskaszőrre vagyok az de nekem ez is elég a tiédet még olvasni sem volt jó

Mongi!
Ha van ídőd és energiád írj!Gondolom nem könnyű két gyerkőc mellett

Kép

Kép
katlina

Katlina,bizony nagyon szalad az idő!Robika,már mindjárt 1éves lesz! :) Jól teszed,hogy elmész abba a suliba! :) A tel.számot meg köszönöm előre is,tegnap elfelejtettem reagálni rá..mindig elfelejtek vmit :(

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Hajni: Ja, zirtek, egy évig tök jó volt...Tudsz valami privi szűrést? Vagy nem privit....Nem tudom, hogy fogom kibírni a nyarat bogyó nélkül....Ez is fura, szaladgáljon az ember 1-2 évente vizsgálatra....hát ha tudja az ember, mire allergiás, mint ahogy én nem, akkor csak egy recept kell, nem? Tiszta üzlet ez az allergia, csak nem nekünk. :twisted: Melóhellyel mi újság? Visszamégy ahogy lejár a gyes?

Katlina: Macskaszőr? Az sem túl jó...

Tündi: Magyar érettségin ilyen téma volt? :shock: Nem lesz ott gond a matekkal sem, tuti! A fogacska megint?

Nóri: ????

Kezdődik a matek érettségi!

Lányok, mindjárt lejár a Tgyásom! :shock: :shock: :shock: :shock: Kell valamit lépnem?
jaimee1

Hajni: gyed, nem gyes
jaimee1

Sziasztok!

Én is fenn vagyok fél 6 óta, már most álmos vagyok :? Apa visszament dolgozni :(

Erika, be kell menj a melóhelyedre, én is most csinálom az Ivettét. Azt mondták érdemes előre beadni (míg a TGYÁS nem telik le)!

Tündi, nekem a hajam égnek állt az érettségi tételektől. Szégyen, nem szégyen, én hallani nem hallottam arról az íróról, akinek a novelláját kellett elemezni. Még Berzsenyi rendben, de pl. a Vas István sem tartozik a műveltségem közé. Balázs keresztfiam a novellát választotta.
Nem értem, nincs elég magyar író, költő aki érdemelne annyit, hogy érettségi tétel lehetne??? Miért kell ilyenekből vizsgáznia az érettségizőknek!
Egyébként Balázs is jobban fél a matektól...hát megértem :wink: Anno azon imádkoztam, hogy jaj, csak a kettes meglegyen! Úgyhogy a hármasomra marha büszke voltam :lol:

Katlina, valami ilyesféle tanfolyamra én is gondoltam! Majd meglátod, milyen jó lesz kimozdulni otthonról egy kicsit, emberek között lenni, és új tudást szívni magadba!!!

Allergia. Na, nekem a szopi alatt ez rémálom volt. Úgy hallottam ilyen Zirtec féléket nem lehet közben szedni. Csongi ébredt éjjel, (nekem meg ébredés után kellett tüsszögnöm), szopi közben is hapciztam, meg még egy fél órát! Halál volt, komolyan mondom!

Szilbee, nagyon jók a képek! Tök édesek együtt a fiúk! Nem semmi, hogy Dávid már ül :shock:

Ja, Csonginak meg volt a tesi alkalmasságija tegnap (utána még edzés). Rengeteg jelentkező volt, meg is mondták, hogy összesen 30-at vesznek fel, úgyhogy nem fog sikerülni mindenkinek!
De Csonginak sikerült (futás közben 2x előzte le az "ellenfelét") és a haverjának is. Úgyhogy most már tényleg nagyon remélem, hogy sikerül egy osztályba kerülniük!

Szilbee, hallottam a Norbi nevét is a kiválasztottak között :lol: Még lehet, hogy osztálytársak lesznek a fiúk? :wink:
Sikerült ovit választani?

Évi és
Kép
csongianya

Évi: Tök más ám az alaptanterv, mint a mi időnkben, azért lehet.

Köszi, hívom majd az irodát!
jaimee1

Kép

Csak egy gyors bejelentkezés most kezdek hozzá a "nagytakarításhoz" fúúú de utálom pedig :?
Szóval nálunk a hiszti tárgya általában minden reggel az az ,hogy a kisasszonya nem akar bemenni a csoportba :( Míg oda nem érünk addig semmi gond átöltözünk stb......de mikor már az van,hogy bemegyünk hát kitör a háború.De tegnap még rúgott és verekedett is eddig ilyent nem csinált :( Annyira szégyeltem magam miatta :oops:
Ma reggel szintén ua. de ez egyébként annak szól ,hogy nincs ott a kedvenc gondozó néni akit Dia szeret. Ha nem ő a reggeles általában mindig így van. Érdekes módon ha Dia néni van minden oké...

Hajni!!!
Ne is mond itt az évvége most kellene nagyon ráhajtani a kisfiamnak de esze ágában sincs :( Valahogy minden fontosabb a tanulásnál neki mindig. Pedig próbáltam már mindennel hatni rá de süket fülekre találtam....Nálatok sikerült a jegyeket kijavítani?
Nálunk sajnos nem mindet..de még írnak addig sztem jó sok dogát legalább is remélem :wink:

Évi!!
Egy kalappal a keri gyereknek!!!!! :D

Szilvi!!!
Melyik turiban voltál??? Szoktam én is menni oda ki felétek a Labella talán az a neve de általában én is veszek egy halom rongyot :lol: Most nem voltam de múlthéten igen és volt olyan szerencsém,hogy pont akkor bontottak zsákot :)

Na sziasztok megyek takarítok....

KépKép
diÁcska

Erika,azt hiszem meg kell igényelni a gyedet.Én ép most mérgeskedem :( Jött egész havi gyed,de keveslem... :evil: :evil:
És fogacskéra tippelek igen:( Csak bújna már ki!

Évi,hát tuti,hogy elég gagyi tételek voltak.Szerintem a régi rendszer jobb volt.Gratula Csonginak,de szerintem ez természetes,hogy felvették :) Szurkolok,hogy egy osztályba kerüljenek a haverjával :)

Kép
Kép
tundi24

Felhívtam az irodát, egy kérdőív és egy fizu nélküli szabadság kérelem kell hozzá.

Évi: Csonginak gratula! :)

Vali: Ó, hát ezért nem kell szégyelned magad. Ez ismerős sztori, én 2x megszöktem az oviból, mert a kedvenc ovónénim nem volt benn.

Tündi: Hát nem lehet egy csillagászati összeg sajnos...
jaimee1

Évi! Azért leginkább akkor ül, ha megdolgozik érte... ;) Egyébként hagyom hason, háton és 45 fokban.
Jaj tényleg el is felejtettem mondani, hgy őt is (Norbit) felvették. :oops:

Vali! Hát ez nehéz ügy! :( :(
szilbee

Tündi! Hát ez elég fura egy tétel! :| Drukk a matekhoz! ;)
szilbee

Sziasztok!
Megjöttem én is....

Szilvi! Milyen ügyesen támaszkodik Dávid! :lol: Az biztos, ha valahova odateszi a fenekét, az ott is marad.... :lol: ...még.
Belegondoltál már, ha elindul majd, micsoda dzsemborikat fognak művelni Leventével?
Te így napra pontosan fogod elkezdeni a hozzátáplálást?

He-he, tegnap én is turiztam, de itt az állomási turkálóban. De kitartóan utálom még mindig :x . Tolongás, büdös, kiveszik a kezem alól a cuccot...igaz, utána én sem voltam szívbajos :wink: De olyan nacit, amit kerestem, nem találtam :?

Reggel Bocsiék is tárgyalták, hogy micsoda ismeretlen íróknak a művei voltak az érettségin. Meg hogy 12-ből 9-en a gépek fejlődését választották.

Hajni! Most nézem, hogy ti is mindjárt tortát rendeltek! :lol: Ajándékok mik lesznek?
A szombatot majd beszéljük meg!

Katlina! Jó lesz ez a suli! Mi pénzeket elkérnek 1-1 ilyen pályázat írásáért :shock: !?
Robi még mindig kis akaratos? :lol:
Kocsit megcsinálták már? Vagy most mivel és hányan járnak melózni?

Vali! Majd leszokik Dius erről a hisztiről. Belátja majd, hogy úgysem tud semmit elérni ezzel.
Szerencsére nálunk még nincsen ilyen, de sokat tanul a bölcsiben, ami késik nem múlik :roll: Bár én elég szorosan tartom a gyeplőjét. :roll:

Tündi! Hát én is keveselltem a gyedet a tgyás után :lol: ! Hát még a gyest hogy fogod kevesellni?
Ezt a fogzást bizony túl kell élni :cry:

Erika! Réka mikor kerül le a földre? :lol: Olvasom, hogy sereg-forog.

Kapom itt ma a jobbnál-jobb híreket! :lol: Végre már, egy kis jó is.
-Gyermekem apja munkába állt, vonják tőle a gytartást.
-Hőn áhított "Élet az anyaméhben" filmemet töltögetem lefelé a netről! Mind a 3 rész meg lesz. Tv-ből lett felvéve, nem a legjobb minőség, de akkor is....
-12-re megyek fodrászhoz

No, ennyi voltam, megyek varrogatni kicsikét

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilvi: Télleg, én is azt néztem, hogy egyszerr indítjuk az almát?

Nóri: Remélem, nem kerül a földre, mert az azt jelentené, hogy leesett. Az ágyon gyúrunk egyelőre, szopispárna a dühöngő fala.

Jó ég, eddig nem kaptál gyerektartást?

Turit én is utálom, sznob módon neten rendelek inkább. Vagy Tesco-ból vásárolok, olcsót. Most mondja a sógornőm, hogy a C&A-ba milyen tündéri kisruhák, napozók vannak...Csorgattam a nyálam....Majd meglep minket egy-két darabbal, remélem.
jaimee1

Nóri! Aha... csak úgy a poén kedvéért. ;) No meg egyszerűbb így megjegyeznem. Tudjátok milyen Szenilla tudok lenni... :roll: :lol:

Katlina! És mennyibe van a suli? (pü... ha gondolod)

Tündi! A fogacska mennyire látszik már az íny alatt?
szilbee

Erika,hát nem :evil: szerencsére a gyesnél több :)

Vali,sztem ezt sok gyerkőc eljátsza,nem hiszem hogy ez miatt szégyenkezned kellene!

Nóri,jó hírek,főleg,hogy látsz is egy kis pénzt!Reméljük jó pénzes melóhelye van,és akkor sokat kapsz! :)

Köszi apa nevében a drukkot,rájuk fér! :oops:

Kép
Kép
tundi24

Vali! Nem a neten turizok. Így a fiúk mellől nehéz elmozdulni, meg jobbam áttekinthető is így ... Ott van az egyik hsz-omnál a link is. :)

Erika! Mert ti is 10 nap múlva kezditek? :)

Na jó azért van ebben az almakóstolásban egy olyan is, hogy csak azértse úgy csinálom, ahogy mások várnák... :lol: (és itt most véletlenül se rátok gondolok... és nem is a babanetes fórumozókra... ).
szilbee

Kép
szilbee

Magyar érettségik, aki még nem olvasta. Én lefagytam....

Petelei István egy novellájának elemzése, Berzsenyi Dániel és Vas István egy-egy művének összehasonlítása, valamint érvelés Ancsel Éva egy megadott műve alapján - ezek voltak az idei magyar nyelv és irodalom tételek középszinten. Ám a 3 lehetőség közüli választás előtt az első, kötelező feladat szövegértés volt. Idén Nádasdy Ádám nyelvész egyik előadását kellett kérdésekre válaszolva, a nyelvváltozásra, nyelvromlásra koncentrálva elemezni 60 perc alatt.

Félve kérdem, ki az a Petelei István? És Ancsel Éva? Berzsenyi megvan....Én még Babicsból írtam, Jónás könyve....

Szilvi: Igen, kóstolgatunk, úgy érzem (marha nagy tapasztalatom van), hogy ha nyitott rá a lyány és szereti az almát, akkor elkezdjük hamarosan. No még azért beszélek a védőnővel...
jaimee1

Hát azért lehet látni rajta, hogy jól esik e neki vagy sem. Nem hinném, hogy rosszul látnád. Ha meg tátja is a száját a kanál láttán, akkor bizti kell neki. :lol:
Egyébként egész biztos, hogy nem ártasz neki... sőt. :) Levente annyi idősen, mint most Réka, kóstolt először. :)

Ezeket én se ismerem... de asszem ezzel nem vagyunk egyedül. Furán hangzik, de mi még más rendszerben (értsd oktatási) tanultunk. Nem hittem hogy ezt megélem...
szilbee

54900forintba kerül a tanfolyam,ez az Efeb-nél van és ha az anyuka Gyest vagy Gyedet kap csak a felét kell kifizetni!

Ebben az összegben benne van a vizsgadíj és a jegyzetköltség is!

Nóri!

Azt nem tudom mennyit kérnek el egy pályázat megírásáért én tényleg magunkért csinálom!de végülis ha alkalmam lenne biztos írnék másnak is!
Apósom őstermelő és tényleg nagyon sok lehetőség van
Meg mi is bele akarunk vágni vagy mezőgazdaságba,vagy ipari bedolgozásba a villanyszerelés mellett
Gondolkozunk lótenyésztés,szürkemarha......ami a falusi turizmusba belefér és Magyar,ezeket most nagyon felkapták

Végre már akkor egy kicsit több kerül a házhoz!
Volt egy munkásunk én kültem a feleségének minden hónapban a pénzt,de még szégyeltem is magam hogy csak ennyi

Kocsi!
Hát tiszta nevetséges ami körülöttünk zajlik!
Az összetört kocsink még mindíg ugyanúgy néz ki majd valamikor elkerül Kiskörére
De lerobbant a 9személyes is most azt bügykölik,elősször elszakadt a vezérműszíj,rá egy hétre a vezérműszíjnál valami tengely,és rá egy hétre ugyan ez a tengely tört el,most járnak a skodával meg sógorom focuszával,megintr nincs ótóm!

Robikám!
Nagyon hisztis,akaratos,nyűgös a nem alvás miatt
Új napirendje hogy csak egyszer alszik 2órát és utána semmit,így este7-kor már fektetem le mert kidől
Utánaozza a halacskát,intget mindenkinek mondja hozzá hogy pá-pá,imád rumlizni a szobába mindent lepakol amit elér,és amikor modom neki hogy gyere pakoljunk össze(persze én csinálom)jön és szétpakol újra mindet :D
Ha nem akar valamit csóválja a fejét hogy nem :D
Nagyon sokat ügyesedett az utóbbi ídőben,és eljött az az idő is hogy kezd félni az idenektől!

Hú jó hosszúra sikerült :lol:

Kép

Kép
katlina

Ivett,nagyon sok boldog névnapot!!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Ja én is sokat vásárolok netről,újakat is sőtt body-kat szinte csak innen,mert egy áráért veszem meg a dupla patentosat
http://www.nikicabababolt.hu/
http://www.babaruha.pirinyo.hu/

Kép

Kép
katlina

Ivett Boldog Névnapot!Kép

Kép

Kép
katlina

Ivett, boldog névnapot!
Kép

Hú, lányok! Dől a lé... :shock:
Most hozta a postás a levelet apámnak, megkapta a fogytékossági járadékot. Amit én kapok meg (apámtól), mert én intéztem el :lol: 23 rongy. Jaj, kicsit engedett a sors a szorításon :lol: :wink:
Úgy néz ki, maradok így gyesen
Kép
Persze azért melót továbbra is ezereggyel keresek!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ivett: Kép Nagyon boldog névnapot!
jaimee1

Erika! Van fölös "konyakunk" (konakion)... Kell nektek?

Ivett! Boldog Névnapot!! :)
Kép
szilbee

Sziasztok!

Már jól van Timi :) másfél napig tartott a láz és ennyi volt :D

Olyan nehéz írni ha nem jövök napi rendszereséégel és sajna nem tudok. Most is menek mosogatni amíg alszik a csöppem.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

/hozzászólás a másik topikhoz/
BBJudit! Ne b*****ssz ki velünk! Akkor M. Lilianna nevű leányom égimeszelő lesz? :shock: Márciusban 93-94 centi volt.
Honnan van ez az infód?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina,jól összejöttek ezek az autós dolgok,de ez így szokott lenni,legalábbis nálunk.Ha vmi elromlik rajta,máris jön a következő baj :( Megnéztem a két oldalt :) Jók :)

Nóri,az a jó ha dől a lé :) Hozzánk is dőlhetne! :)

Irtam Lindának,most válaszolt! :) Azt írta,hogy most voltak uh-n a csajszival :) Minden rendben van.A netről még nem tud semmit :evil: És hogy szupi az idő :)

Menek kicsit lepihzek,hátha tudok egy kicsit,amíg nem ébred a kisasszony :)

Kép
Kép
tundi24

Rékám majdnem kimászott az ülésből, míg én a konyhában sürögtem. Zoknit ma már vagy 30x a lábára húztam és pont 31 szer lekoptatta...2 pillanatkép. Kép Kép
jaimee1

Szilvi: Hm...konyak?
Egy pillanatra izgalomba jöttem. :D

Konakionunk egy ampulla van még, a jövő hétfői adag + egy kiváltatlan recept. Átvesszük, ha van felesleg, köszi. :)
jaimee1

Erika,majd ki is mászik ha nem figyelsz oda :P Ügyes babóca :) Nagyon édi bédi :)

Kép
Kép
tundi24

Erika! Akkor majd leszervezzük! ;)
Húú de jó, hogy Dév ilyeneket még nem csinál! 8) :lol:

Ja és ha vki a Plázában jár és lát egy majdnem 3 éves kölköt, akik kinéz 4-5-nek is.. és vadul rohangál a mozgólépcsőkön... az az én Fiam! :oops:
szilbee

Sziasztok!

Tündi! Munkáról még nincs hírem, várom hogy telefonáljanak a döntésről ezen a héten.

Szilbee! Ezek az arcok, nahát :lol: Nagyon édesek a képek. Meg az ahogy Levente puszilgatja Dávidot :)

Hajni! Jól sikerült a múltkori meghallgatás, legalábbis akkor úgy éreztem!Aztán majd hamarosan kiderül!

Vali! Együttérzésem! De ebben a korban az ilyen hiszti teljesen normális... tudom ez nem vigasztal... :roll: De szégyenkezned nem kell miatta!

Marci hál'Istennek itthonra tartogatja a dacolós hisztiket, nyilvános helyen nem szokott (kop-kop) csak amikor itthon nem kap meg valamit, amit szeretne, olykor kitör a balhé. De hát, következetesnek kell lenni. Kicsit nehéz amikor nem lehet vele beszélni.
De azért nem panaszkodom rá, főleg miután láttam, hogy unokatesója jócskán túltesz rajta az allűrjeivel :D

Nóri! Milyen lett a hajad? Én is vágattam belőle a múlt héten, mert már nem állt sehogy.

Jamiee! Én is gyakran bemegyek a C&A-ba ha Veszprémben járunk. De Fehérváron is nyílt már. Mindenhol épülnek a bevásárlóközpontok, csak itt Szolnokon nincs semmi.
Ja és Veszprémben vettünk is Marcinak két pár cipőt, egy félig zártat és egy sportcipőt, az egyiket a Deichmannban a másikat a Humanicban. Úgyhogy remélem, egy időre le van a gond a cipőkről. (3000 Ft volt mindkettő, és tök jók.)

Hűha! Most már vigyázni kell Rékával, nehogy kiessen a székből! Tünemény aranyos amúgy :)

Érettségin gépek fejlődése? Ez milyen tantárgy? Hát én is csak lesek.. Hát nem irigylem a maiakat, nálunk 10 évvel ezelőtt mennyivel egyértelműbb volt minden...
Most olvasom hogy Jamiee leírta a tételeket, te jó ég!! :shock:

Na jól van most már dugulok, mindjárt jön a Vészhelyzet. Apa ma ment el orvosira (Kecskemétre) úgyhogy amúgy sincs jobb dolgom.

Jó éjt!
judit_79

Sziasztok!

Szép napsütéses jó reggelt! :) Kinek hogy telt az éjszaka?

Szilbee,hagy mozgóslépcsőzzön Levenet,tök muri szerintem :P Csak vigyázzon magára! :)

Judit,megy ki a párod valahova,hogy orvosira ment?Vagy csak "úgy" mennie kellett? Bizony szolnokon is épülhetnének még jó üzletek :) Igaz C&A sem olcsó,de az ehez hasonló üzletekben mindig van egy csomó leárazás,úgy mint a Jeans Club-ba is pl :)
A gépek fejlődése magyarból volt! :) Elég fura szerintem is,de ez új rendszer már ilyen.

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Apának hogy ment a matek???????
Ez biztos érdekli majd!
http://www.fn.hu/belfold/20080506/matek ... egoldasai/

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt!

Judit: Nagyon jó áron vetted a cipőket! C&A állítólag lesz az új buszpályán. Kíváncsi leszek.

Nóri: Tényleg, frizkó jó lett?

Tündi: Átaludtuk az éjszakát, mostanában egyre többször. Ez persze nem azt jelenti, hogy 8 tól 8 ig alszik, éjféltől reggel 7-ig, de ez is jó.

Jeans Club-ot nagyon szeretem, sosem vásárolok viszont, csak ha akció van. Ki kell várni.

Szilvi: Majd sasolom Leventét! :)

Szép napot mindenkinek! :D
jaimee1

Katlina,köszike a linket :) Megnéztem,szerintem egyáltalán nem volt nehéz.Remélem egy kettest összekapart belőlle.De ahogy túl lettek rajta megkerestek egy kocsmát,és jól "elfáradtak" :) azt nem mondta,hogy hogy sikerült :shock:

Erika,én is csak akkor vásárolok ott ha akció van :) De jó nektek,hogy ennyit alszik Rékus,mi 2x kelünk még mindig.

Kép
Kép
tundi24

Na,megint én kezdem az oldalt! :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok Lányok!

Mi van itt,azaz mi nincs itt hol vagytok elveszve,kérdezi ezt az aki mostanába egyre ritkábban jön! :wink: :D

Erika!
Allergia szűrést itt szoktam csináltatni a Széchenyi gyógyszertár mögötti rendelőben,évente van itt ingyenes szűrés most is volt még a múlt hónapban,a gyógyszertárban kell feliratkozni.Ha lesz még mostanában ilyen ha gondolod szólok,majd figyelgetem!
Melóhellyel kapcsolatban folyamatba van az ügy,a gyest már megigényeltem,van még szabim is egy pár hónapra való azt kiveszem aztán go!
Ha minden rendben megy jövőhéten már biztosat tudok mondani,mert mennem kell majd be elbeszélgetésre.Remélem az őrangyalom velem lesz mint mindíg,optimista vagyok minden esetre! :D
Nagyon édi Réka azokon a képeken! :D :D

Nóri!
Bizony tortát is kell rendelnem hamarosan,még most született,és már két éves megáll az eszem,nagyon szalad az idő!Örülök,hogy rendeződnek körülöted a dolgok,ilyenkor visszamenőleg nem fizetnek gyerektartást?A szombatot majd megdumcsizzuk! :wink: :D
Vendég

IVETTNEK ÍGY UTÓLAG IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!
Kép
Vendég

Tényleg Nóri!
Mi fizettünk visszamenőleg is!
Vagyis úgy volt hogy kültem az a havit meg megvolt szabva hogy plussz havi 5000 többet kell küldenem tudtuk mennyi a hátraléka és annyi hónapon keresztül kellett többet küldeni!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Először is köszönöm szépen a köszöntéseket,nagyon jól esett hogy gondoltatok rám!

Anyukáméktól tudok írni sajnos otthon nem jó a gép.

Velünk minden rendben van Máté nagyon sokat nőt!
Éppen ma volt a védőnéni és azt mondta hogy hova hízlalom még Mátét mert elég jó súlyban van.

Majd még írok!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Hajni,sztem visszavesznek! :) És bizony irgum burgum,hogy egyre ritkábban jössz :wink:

Katlina,én vmiről lemaradtam...kinek fizettetek ti gyerektartást?

Ivett,jó,hogy bejelentkeztél! :) Ne foglalkozz a védőnővel, sztem inkább jó husban legyen,mint beteg!!

Ki,mit csinált ma?

Nóri,te merre jártál?

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?