Sziasztok!
Mókusmama!
Eredmények még nincsenek. vagyis voltam megy általános vérvizsgálaton, ami teljesen jó lett (csak a káliumom lett egy hangyányit magasabb a sok banántól - ugyanis fogyózok és a reggeli mindig banán), és a hormon eredményeim is jók eddig. Legalábbis remélem, mert nem mindhez volt normálérték írva, azokhoz én kerestem a neten. Amúgy más semmi. Megérzés? Nincs. Inkább csak remény, de az sok!! Semmit nem szeretnék bebeszélni magamnak, nehogy nagyot csalódjak megint! Majd meglátjuk. Elméletileg (ha 35 napos ciklussal számolok), akkor május 8.-án kellene megjönnie, tehát még van idő!!
16.-áig remélem kiderül!
Te hogy hogy nem tudod mikor lesz peteérés? Nem nézed teszttel? mikor kezdesz tesztelni??
Gyurmi!
Csak ketten megyünk! Vihetnénk Danit is, de a párom azt mondta, hogy ha tényleg pihenni szeretnén ez alatt a 2és fél-3 nap alatt, akkor ketten menjünk. És bármennyire "fáj" is nekem, igaza van!!
Majd megyünk nyaralni, oda már jön velünk Dani is, de most pihizni megyünk.
Naysa!
Mikor szándékoztok beszámolni anyósodéknak tesókáról??
Ennyire nem akarták? Ez számomra olyan fura! Az én szüleim és az anyósomék is már nagyon várják, hogy végre jó hírekkel menjünk hozzájuk!!
Marcsi!
Le a kalappal elötted!! Én is tanulok Dani mellett, de ő csak 1 gyerek! Te meg 4 mellett.... Minden elismerésem!!!
Lányok!
Mi holnap reggel ballagásra majd ünnepi ebédre megyünk és utána elutazunk anyósékhoz. vasárnap jövünk haza, így már csak akkor tudok jönni. Különösebb híreim nem hiszem hogy lennének, mert még mindenhez korai lesz 4.-e. Mensihez is meg babatünetekhez is. De azért jövök ám!!!
Amúgy Dani 2 nap után újra betaknyosodott a bölcsiben, Ma reggelre ismét folyik az orra. Ezt egyszerűen nem hiszem el!!!
Remélem nem lesz belőle nagyobb baj!!!
Na majd jövök vasárnap (esetleg hétfőn!)
Kellemes hétvégét mindenkinek! Jó majálisozást (ha megy valaki).
És ami a legfontosabb:
MINDEN ÉDESANYÁNAK SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!
Andy