Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A rosszulléteim már a mensi elmaradása előtt kezdődtek, de múlt héten tetőzőtt. Nagyon szenvedtem, mindentől rosszul voltam. 4 kg. ot fogytam.
Talán most már könnyebb időszak jön és a tüntetim csillapodnak, mert a kislányom, meg mindenki azt látja, hogy szenvedek. Nem tudok szinte semmit sem főzni, van amikor délben megeszem este már nem birom a szagát elviselni. Áhhh. Az előző terhességem ehhez képest sétagalopp volt.

Várjuk a híreket a dokitól.

Andy: Dani, hogy van? Veletek minden rendben? Teszted erősödik?

Naysa
naysa

Sziasztok!

Rég jártam erre! Jól vagyunk, bár elég szarul vagyok néha 1-1 kajától, de Kyrával mindig reggel voltam rosszul, most meg inkább este! Kyrával egész nap éhes voltam, most inkább délelött eszem többet délután semmit... :roll:
Viszont "sajnos" Vuk most se látogat, így nincs is hol lemenjen a felesleg amit összeeszek :oops: Hát remélem azért nem lesz gond! Azért próbálok ügyelni, de hát persze soha nem az egészséges dolgokat kívánom meg, mindíg inkább a szénhidrátot (de csak a sósat) tészta tésztával az jöhetne meg meg a sós péksütik! Ez viszont hasonló mint Kyránál volt! Szóval....ki tudja mi lesz itt! :roll:

Naysa, tök jó, hogy te fogytál! De azért remélem hamar elkerül téged Vuk koma, és jobban leszel! Kitartás már csak 3 hét és elvileg mindennek vége :) Mármint a rosszulléteknek :wink:

Andy, remélem minden ok lesz, kiváncsi vagyok az lh tesztre, hogy votl-e peteérésed végülis! Dani remélem hamar jobban lesz, csúcs édes kiskrapek :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
Tegnap délután voltam dokinál és egy 17mm-es petezsákot látott, azt mondta, hogy 5-6 hetes körül van. Ami reális is, mert mensitől számítva 7 hét telt el, de középidőben fogant, ami két héttel később volt... Két hét múlva megyek vissza, akkor már tuti lesz szívhang is, de jó volt látni ezt a kis pacát is! :D

Kép
Kép
gyurmi

Andy!
Nagyon boldog névnapot kívánok neked! (és nekem is :D )
Kép

Kép
Kép
gyurmi

Boldog névnapot az Andiknak!!!!

Gyurmi!
Akkor most megnyugodhatsz, a kis picurid jól van.

Detti!
Hát én sosem tudtam fogyni a terhességek alatt. Bezzeg hízni .....:? Bár most a leánykával nem híztam olyan sokat kivételesen.

Akíra!
Jaj de izgi, hogy mi sül ki ebből. Nálam volt különbség a fiúk és a leányka között. De ez nem mindenkinél van így. Úgyhogy ebből ne következtess semmire. És még mindig koncentrálj, mert még 2 hétig kukacot növeszt :wink:

Tényleg Detti!
Neked is most kell koncentrálnod a kukacnövesztésre!!!!

Kép
tulipán75

Sziasztok!

Boldog szülinapot kívánok utólag is az Andreáknak.

Kezdenek múlni a rosszulléteim, a hányinger megvan, de nem hányok, ill. barátkozok a szagokkal is. Az édes dolgokat mindig nem tudom megenni. Szóval összességében, valószinű 1 hete tetőzött minden.

A pocakom növöget, a régi gatyáimat nem tudom begombolni sajnos. Az anyósomék nem tudják még a hírt, hogy babánk lesz, mert nem akarták, hogy legyen ill. nem igazán látogatnak. Az unokájukra sem különösen kiváncsiak. Ha találkozunk velük a városban, háát tuti ki fogják szúrni. Na mindegy.

Tulipán: Koncentrálok, hogy kukacot nővesszen a picike. Még legalább 15 hét mire kiderül, mert 24 hetes környékén szeretnénk menni 4d-re.

Andy: Tesztelés , hogy megy?
Mókusmami: Kilábaltál teljesen a betegségből? Hol tartasz most a ciklusban?

A többi forumos nem szeretne írni pár sort, hogy hogy van a pocaklakója?

Dettis
naysa

Sziasztok!
Először is, köszi mindenkinek a köszöntést!
és Gyurmi!
Neked is boldog névnapot így utólag is!!!
Kép

Kösz az érdeklődést....
talán alakul valami! A derekam vátozatlanul le akar szakadni és a hasam is szurálódik néha, tehát remélem alakul valami odabenn! A teszteléssel meg úgy állok, hogy ugyan lassan, de erősödik a tesztcsíkom is! Talán holnap vagy holnapután lesz egyforma erősségű (legalábbis nagyon remélem!!) Ma vagyok a 19. ciklusnapon és ha valóban 1-2 nap múlva poz. tesztet produkálok, akkor talán nem is olyan rossz ez a hónapom!!
Csak végre így legyen már!!!! Félek ám, hohy nem fog erősödni a csík, vagyis megint nincs rendes peteérés... Pedig annyira szeretném már!!

Bocs, hogy megint csak magamról írtam, de annyi dolgom van (mint mindig) és ilyenkor tudom utolérni magam, amikor Dani alszik!!!

Majd még jövök!
Pusz!
Andy

Kép
oriandy

Az jó hogy kezd erősödni a csíkod. Nekem soha nem volt soha egyforma erős. aztán mégis sikerült összehozni.
Hőmérőzöl is hozzá?
A férjeddel tudtok együtt lenni vagy még mindig tőletek távol dolgozik?

Naysa
naysa

Nem, nem hőmérőzök most már, ugyan Dani végre átalussza az éjszakát, de már nincs hozzá türelmem!!! A teszteléseket elegendőnek találom + figyelem a méhnyaknyákot is. Meglátjuk!! :wink: :lol:
Apánk szerencsére már itthon van, így ha esedékes, megy is az akció! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Andy, így utólag kívánok én is de boldogabb névnapot!
Hátha pozitívba megy át az a fránya teszt, és még apa is otthon van... :lol: jó jel.

Mi növögetünk (gondolom), nagyon rég láttam a babót, megvan az AFP eredményem, holnap megyek érte a védőnőhöz. Kíváncsi vagyok, milyen lett, mert ugye betegeskedtem /ek. Még most sincs rendben a torkom sajna. Viszont ha mindn jól megy, akkor jövő héten megyek genetikai UH-ra, aztán a magándokimhoz is, és ott már láthatom is. Már várom. Már minden nap szoktam Őt érezni. Olykor olyan erősen rúg, hogy fáj. Érdekes, mert közben meg kívűlről még nem lehet érezni és látni.
A derekam sajna elkezdett fájni időnként aminek nem örülök.
Hát, nagyjából ennyi.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!
Az Andiknak én is boldog névnapot kívánok!!!!! ....(persze lassan a Bélákat is köszönthetjük)
Látom, mindenkinél szépen mennek a dolgok, növögetnek a bébik. Andy, bízz a csíkokban. Szerintem akkor is lehet peteérése vkinek, ha nem egyforma erősségű a 2 csík. Úgyhogy hajrá!
Nekem még másfél hét az akció kezdetéig. Még messze van, de már belátható időn belül. Sóh! (most sóhajtottam egyet) Legyen már valami!
mókusmama1

Mókusmama!

Másfél hét?? Az mindjárt itt van! :D
Meglátod, lassan lejön a mi időnk is.....
Tegnap volt az "utolsó" akció. Vagyis a mai teszttől függ, de nagy valószínűséggel a tegnapi is poz.-nak számított. Majd meglátjuk ma, milyen lesz.

Andy

Kép
oriandy

Andy, írd meg mindenképpen a mai eredményt!!!
mókusmama1

Hát, lányok!!
A tesztem ma tök negatív lett!! Szinte alig látszódott a tesztcsík! A tegnapi viszont szinte majdnem egyforma volt a kontroll csíkkal, így szerintem tegnap volt poz. és most csak 1 napig tartott!!
Ez lehet változó? Mármint hogy egyik hónapban 2 napig tart a poz. , a másikban meg csak 1??? Igaz amikor 2 napig volt poz. azt másfajta teszttel csináltam!! Most akkor mi van?? Én ezt már nem értem!! Na, mindegy, majd meglátjuk!!!

Andy

Kép
oriandy

Andy, látod, mondtam én! Nem biztos, hogy csak az erősebb tesztcsík jelent poz eredményt! Biztos vagyok benne, hogy van olyan, hogy egyszer 1 napig tart, egyszer 2-ig....aztán látod, még olyan is volt, hogy nem is volt egyátalán pé. Mindenféle van! (végülis nem gépek vagyunk, nem minden működik pontosan uúgy mindig)
És biztos igazad van, a teszten is múlik. Úgyhogy most 2-3 hét várakozó időszak következik. Legalább már itt tartasz! Nagyon drukkolok!
mókusmama1

Mókusmama!
Köszi szépen a bíztatást! Nagyon rámfér!!!
Olyan jó lenne......
Május 16-17-18-án megyünk el a párommal egy hosszú hétvégére megünnepelni a szülinapunkat (ami egy napon van 24.-én), és olyan szuper lenne, ha addigra megtudnám az eredményt (ami persze jó lenne ha egy 2 csíkos teszt lenne) és ott mondhatnám el neki!!! ISTENEM!!!!! DE JÓ IS LENNE!!!!!
Eredetileg május 24.-én mentünk volna, de sajnos szóltak a szállodából, hogy teltház van, így 1 héttel előbb kell mennünk. De most ez sem számít, csak jó hírek legyenek addigra!!!

Na, de most koncentráljunk rád is egy kicsit!!
Most Te jöszz, azaz Ti jöttök! Mikor kezded a tesztelést??? Nekem a tájékoztató szerint a 19. napon kellett volna elkezdeni. Kicsit előbb kezdtem, de sebaj!!
Amúgy ugye tegnap volt a poz. tesztem és tegnap lett először a váladék is tojifehérjés. Tehát.... Te miket figyelsz még?? Hőmérőzés??

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Andy, ne keseredj el, nem tudom most milyen tesztet használtál, de nekem az egyiktől 2 napig erősödött, a másikfajától 1 nap volt a csúcs. Igazán azt se mondtam volna, hogy a csík egyforma volt, csak erősebb.

Szóval az okfejtésem, hogy minden rendben működik nálad, csak most, úgy voltál mint én amikor megfogant a pocaklakóm. Az első erősödő csíknál már együtt voltunk és másnap erősebb lett. Aznap hajnalban lehetet a pém. Minden más vizsgálat alapján is.

Méhszájad fent és nyitott volt? Mert nekem nagyon bejött ez a kukkolás. Tudod az a táblázat.
Bemásolom:
http://www.napfenyes.hu/eletmod_es_gyog ... dszer.html

Termékenység jelei összefoglalás.

Naysa
naysa

Jaj a leglényegesebbet kihagytam, voltam nőgyógyásznál. Minden rendben talált , nől mint a bolond gomba. A tapintatból mondta, nem olyan nagy és nyugodjak meg valószinű egy baba van.
A papirra ezt irták:
Nőiökölnyi puha uterus anteflexio-v., Környéke mindkét oldalon szabad.
2 hét múlva megyek uh-ra. A 12 hetesre, de nem értem mert szerintem 3 hét múlva kellene mennem. A dokihoz, 4 hét múlva kell visszamennem.
A vizelettel, rákszűréssel rendben van minden.

Mókusmama: Részletesen számolj be a tesztről. Remélem te is sikerrel jársz.
Andy, Mókusmama a +++++ enrgiák mennek felétek.

Naysa
naysa

Hahó! Oké, megérkezett a poz energia-küldemény. Köszi! Én elrakom későbbre.
Nekem jövő vasárnap lesz a jónás napom, úgyhogy előtte mindenképpen bedobjuk magunkat, aztán a pé meg talán 8-9-én. Az majd kiderül. Tesztekkel fel vagyok szerelve, úgyhogy mostmár jöhet bármi, készen állok! (hőmérőzni még soha nem hőmérőztem....most sem fogok, csak tesztelek)
mókusmama1

Sziasztok Lányok!
De jó lenne Andy, ha ez lenne a párod szülinapi ajándéka! Danit is viszitek magatokkal vagy kettesben mentek?

Mókusmama!
Drukkolok én is ezerrel, de a bármi helyett, inkább egy kisbabó érkezzen. :D

Detti!
Nekem olyan fura, hogy nem csinálnak UH-ot, de biztos ők tudják, hogy miért, elvégre ők a dokik. Nekem rögtön egy hüvelyi UH-al kezdett, ahol megnézte a petezsákot, 2 hét múlva megnézi a szívhangot, utána megint 2hét múlva a nyaki redőt. Úgyhogy már az első trimeszterbe három UH van (lesz). A kisfiamnál is hasonló volt, ha jól emlékszem akkor a terhesség alatt 8 UH volt és mikor szülés előtt kórházba kerültem, akkor ott egy héten kétszer is megnézték. De kitartás nemsokára már te is láthatod a porontyodat! :D

Szerencse!
Akkor nemsokára megtudod, hogy melyen nemű lakód van, de jó neked!!! Várjuk ám a híreket! :D

Még rólunk annyit, hogy marhára nem bírom a szagokat, ha főzök az még elmegy valahogy, de ha már kihűlt a kaja, akkor azt nagyon nem bírom elviselni. Róka még nem volt, de egy hajszál választ el tőle. Az a rossz, hogy délután, estefelé tetőzik. De nem baj, ennek is örülök, mert legalább tudom, hogy miért van. :-)
A család még nem tudja, hogy baba lesz, megvárom a következő UH-ot és utána áruljuk el. Már előre rettegek tőle, hogy az anyósom hogy fog reagálni. Biztos húzni fogja a száját, meg lesz egy pár megjegyzése, de nem érdekel! Az én anyukámék tuti ki fognak bújni a bőrükből örömükben.

Mindenkinek minden jót kívánok, vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
gyurmi

Gyurmi, én is el voltam hülve, hogy csak a 12 . héten van az első uh. Érdekes az, hogy sok emberrel beszéltem, és eddig egytől egyig azt mondta, hogy neki sem volt egy db. uh se. Úgy látszik csak én vagyok lemaradva, és ez az "új rendszer" , már rég így van.

Indok: Nem jó a sok uh a babának, nehogy valami kárt okozzon. Ezt nem az orvosom mondta.

Na mindegy, 2 hét már hamar elröppen.
naysa

Sziasztok!

Na, ma meglett az első vérvétel eredménye.....
Hát, úgy néz ki, minden rendben van, egyedül 1 érték magasabb egy kicsit, valami szabad teszto. index. Ez a megengedett 0.060-as (felső határ) helyett 0.085 %. Nem tudom mi ez és hogy ez az emelkedés sok-e, vagy mit eredményez....
A többi elvileg jó, mert (ha épp mellé írták a normál érték határait akkor én is látom), ha nem, akkor sincs mellette csillag, tehát elvileg nem rossz.
Ezeket írja a net: FSH 3-5 között a jó, nekem 5.
Ösztradiol 25-75 között, ez nekem 24, de nem a 3. hanem az 5. napon volt a vérvétel és azt írja, hogy a magas érték utal a petefészek kifáradására vagy cisztára.
Stb.. Szóval eszerint minden OK. De akkor miért maradt ki 1 hónapban teljesen a mensim és miért nem jött össze eddig tesóka??
Na, kíváncsi leszek a mai vérvétel eredményére és majd a doki kiértékelésére...

Jó éjt mindenkinek!!

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!
Végigolvastalak ám benneteket. Nem vagyok ám hűtlen, hogy nem írogatok, csak nagyon-nagyon el vagyok havazva. Nagy hajtás van a szakdogám, az évvégi vizsgák és az államvizsga miatt. A gyerekeket és a háztartást már meg sem említem. :?

Időnként benézek majd és olvasgatom a híreket, hogy kivel mizu van. Örülök, hogy a kismamik jól vannak.

Andy és Mókusmama! Remélem ti is pocakosodtok már végre. Jó munkát a további projekthez!
Andy! Szuper, hogy nincs baj az eredményeddel :D

Kép
tulipán75

Sziasztok!

Megkaptam a kiskönyvemet, olyan boldog vagyok. :lol:

Anyóséknak, még mindig nem jelentettük be, hogy babát várok. Ők nem akartak mégegy gyereket, de engem nem érdekelt, nem neki szülöm, hanem magunknak.

Szükek a gatyáim, és csak kismamus gatyóban létezek. Már szépen gömbölyödik ott lent.
Ismerősökkel találkoztam, mondták, nagyon le vagyok fogyva. Hát igen az eredeti súlyom az 60 kg. volt most pedig 56-57 kg. vagyok. Szerintem nem kell csüggednem, mert hamar bepotolom a lemaradást.

Naysa
naysa

Andy, nincsenek még eredmények??????????????????????????????
mókusmama1

Vagy valami megérzés???????????????
mókusmama1

Nálam még semmi nincs kilátásban. A vasárnapi Jónás-napom fix, de hogy a pé mikor lesz, az még kérdés, ugyanis még nincs miből előre megsaccolni......... :roll:

Többiek, hogy vagytok?
mókusmama1

Sziasztok!

Mókusmama!
Eredmények még nincsenek. vagyis voltam megy általános vérvizsgálaton, ami teljesen jó lett (csak a káliumom lett egy hangyányit magasabb a sok banántól - ugyanis fogyózok és a reggeli mindig banán), és a hormon eredményeim is jók eddig. Legalábbis remélem, mert nem mindhez volt normálérték írva, azokhoz én kerestem a neten. Amúgy más semmi. Megérzés? Nincs. Inkább csak remény, de az sok!! Semmit nem szeretnék bebeszélni magamnak, nehogy nagyot csalódjak megint! Majd meglátjuk. Elméletileg (ha 35 napos ciklussal számolok), akkor május 8.-án kellene megjönnie, tehát még van idő!!
16.-áig remélem kiderül! :D
Te hogy hogy nem tudod mikor lesz peteérés? Nem nézed teszttel? mikor kezdesz tesztelni??

Gyurmi!
Csak ketten megyünk! Vihetnénk Danit is, de a párom azt mondta, hogy ha tényleg pihenni szeretnén ez alatt a 2és fél-3 nap alatt, akkor ketten menjünk. És bármennyire "fáj" is nekem, igaza van!!
Majd megyünk nyaralni, oda már jön velünk Dani is, de most pihizni megyünk.

Naysa!
Mikor szándékoztok beszámolni anyósodéknak tesókáról??
Ennyire nem akarták? Ez számomra olyan fura! Az én szüleim és az anyósomék is már nagyon várják, hogy végre jó hírekkel menjünk hozzájuk!!

Marcsi!
Le a kalappal elötted!! Én is tanulok Dani mellett, de ő csak 1 gyerek! Te meg 4 mellett.... Minden elismerésem!!!

Lányok!
Mi holnap reggel ballagásra majd ünnepi ebédre megyünk és utána elutazunk anyósékhoz. vasárnap jövünk haza, így már csak akkor tudok jönni. Különösebb híreim nem hiszem hogy lennének, mert még mindenhez korai lesz 4.-e. Mensihez is meg babatünetekhez is. De azért jövök ám!!!
Amúgy Dani 2 nap után újra betaknyosodott a bölcsiben, Ma reggelre ismét folyik az orra. Ezt egyszerűen nem hiszem el!!!
Remélem nem lesz belőle nagyobb baj!!!

Na majd jövök vasárnap (esetleg hétfőn!)
Kellemes hétvégét mindenkinek! Jó majálisozást (ha megy valaki).
És ami a legfontosabb:
MINDEN ÉDESANYÁNAK SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!

Kép

Andy

Kép
oriandy

Andy! Még azért nem tudom kiszámolni, hogy mikor lesz kb a pé. mert még nem jött meg (már egy hetet késik), ígyaztán nem tudom honnan számolni a 16. napot (amikor szokott lenni a pé). Eredetileg kb 8-ra tippeltem, de már 16-nál hamarabb tuti, nem lesz. Biztosan a tüdőgyuszi (meg a velejáró fogyás) kavart be. Nem nagyon örülök ennek a fordulatnak, mit mondjak.
mókusmama1

Mókusmama!
Biztos hogy nem mástól késik???? :wink: :lol:

Kép
oriandy

Nem, nem! Tuti!
mókusmama1

Sziasztok!

Hazaértünk anyóséktól, és mostanra ismét egyedül vagyunk, mert apánk megint elutazott messziföldre dolgozni. :cry:
Mi jól vagyunk, eltekintve, hogy Dani a múlt héten újra betaknyosodott a bölcsiben, és ebből még megmaradt egy kis nátha, de talán nem lesz vészes!
Számolgattam a ciklusomat, és ha 35 naposnak veszem, akkor elvileg most 8.-án kéne megjönnie. Hát... Nagyon kíváncsi leszek. Elvileg most minden klappot. Most nem hiszem, hogy sokáig fogok várni, ha esetleg addig nem jön meg, mert ha valóban összejött a babóka, akkor minnél előbb intézkednem kell, hogy még Dani 2. szülinapja elött Gyed-ről vegyenek táppénzre, így nem csúsznék át Gyes-be. De ez majd kiderül a héten...

Kismamik? Hogy vagytok?????

Mókusmama?? Mikor kezded a tesztelést???

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!
Andy, mostmár nagyon kíváncsi vagyok, úgyhogy egyből írd meg, ha vmt érzel vagy sejtesz....vagy tesztet csináltál esetleg!!!!!!
13-án kezdem a tesztelést, remélem jól számolok. Rettenetesen hosszúnak tűnik még addig az idő. Pláne május végéig! Teljesen padlón vagyok most. :cry:
mókusmama1

Mókusmama!

Hogy mit érzek??
Egyenlőre semmit, de talán nem is baj, hiszen ha terhes lennék, akkor a tünetek még igen koraiak lennének.
Azon kívül, hogy sűrűn járok pisilni és állandóan álmos vagyok semmi egyébb. Se cicifeszülés semmi....
Tesztet valószínűleg csüt. vagy péntek reggel csinálok, hogy ha valami van, akkor hétfőn vagy csütörtökön mehessek dokihoz. Ami amúgy is esedékes lesz, mert ha minden igaz péntekre meglesznek a 2. vérvétel eredményei is.
Tudom, most mit érzel és hidd el, ugyan így lesze, ha most megint nincs baba és ismét várnom kell 1 ciklust. Ezek a napok (az eleje), nagyon hosszúnak tűnnek. Igaz most is, hogy az eredményre várok, de ez már más egy kicsit.
Sajnos nem tudok semmi okosat írni, max annyit hogy fel a fejjel!!!!

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Rég voltam, annyi a dolgom, és ráadásul mostanában nagyon nem tudok éjszakánként aludni. Így olyan fekete a szemem alatt, mint akinek behúztak volna.

Andi!
Jó lenne, ha már neked is beérne a gyümölcsöd! :lol: Amint megtudsz valamit, írj! Drukkolok, hogy örömteli legyen a szülinapotok.

Mókusmama!
Akkor most hogy is állsz? Most megjött vagy nem? Teszteltél? Pozitívat?

Mi voltunk vasárnap 4 D-n, de kicsit csalódva jöttünk haza. Nagyon rosszul feküdt a baba, és jóformán teljesen belebújt a méhlepénybe, így alig láttunk Belőle valamit. Pedig a doki nagyon küzdött. Még 10 percre ki is küldött intenzív sétára, hátha megfordul, de esze ágában se volt. Ráadásul a hátát mutatta végig, így nagy küzdelmek árán sikerült egy-két képet készíteni az arcáról. Viszont a páromnak az izmos vádlija, nekem meg a fokhagyma feneke tetszik a legjobban.
És kiderült a neme. Hát, ahogy sejtettem, beigazolódott, hogy kisfiú a drágám. A doki mutatta a kukacát, de mi nem ismertük fel a képből azt. Pedig kétszer is mutatta.
A lánynevünk már megvolt, a fiúnév még többkörös kiválasztáson megy keresztül.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

küldtem priviben képeket, aki nem kapta meg, szóljon.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Voltam uh-n, háát nem vagyok feldobva.
A babámból nem láttam egy szemernyit sem, az orvos tiszta negatív volt, azt szajkozta, hogy túl kicsi, kicsi, kicsi.
CRL: 50 mm
Semmi mást nem mért, megkérdeztem van-e valami baj? Válasz, nem, minden rendben csak jöjjek vissza 10 nap múlva.
A férjem mondta, hogy tisza emberke formája volt, össze-vissza kalimpált a kis kezeivel, lábaival.

Naysa
naysa

Naysa, hát nem tudom, szerintem halál jól látszik a baba! Én ezek után most már tuti elmennék egy másik dokihoz! Nekem eleve nem igen tetszett az se, hogy a 12. héten kell menni, de ok ha ez az új trend (szerencsére az én dokimnál nem) akkor ok! De...miért lenne túl kicsi? :shock:
Én bárhol nézem ez a méret halál jó egy 11+2 napos babánál! Szóval nem tudom mit aggódik! :roll:
Szerintem nyugi, és menj el egy másik dokihoz! Ennyit tudok javasolni!

KépKép
KépKép
akíra

Akíra: Ez nem az én orvosom. A kórházban van nőgyógyászati uh. Minden nap más van beosztva és szerencsémre egy balfékat fogtam ki, akitől tartottam már régóta, mert nem jó uh-s.
naysa

Sziasztok!
Ági, tudom, hogy kislányra számítottál (de nagyon!!), de ne szomorodj el. Még csak az első bébike, és hidd el, hogy olyan cuki kisfiad lesz, hogy a világ legaranyosabb kislányáért sem cserélnéd el! Kérdezz meg akármelyikünket! Legközelebb pedig kislány lesz, meglátod! Tudom, hogy még a babaprojekt megkezdése előtt jött össze a bébi...de ha kiszámolod, akkor a jónás szerint milyen neműnek kellene lennie?

Naysa, előástam az uh-os papírjaimat, mert nekem mindig kisebb volt a kisfiam a "Nagykönyvben" megírtakhoz képest, és kíváncsi voltam, hogy 12 hetesen mekkora volt. Hát remélem ez megnyugtat egy kicsit: nekem csak 48 mm-es volt CRL. Aztán most másfél évesen meg minden hasonló korú gyereknél magasabb. Egészséges kis izompacsirta, de egyátalán nem hurkás. Miből lesz a cserebogár! Úgyhogy ne izgulj! Az én orvosom mindig azt mondta ilyenkor, hogy nem kell izgulni (persze mindig szemmel tartotta a fejlődését), ha egymás mellé állítunk sok 20 éves embert, akkor azok se lesznek egyforma magasak. Egyik alacsonyabb, másik magasabb. Úgyhogy fel a fejjel!

Ami engem illet, jövő kedden kezdem a tesztelést.....talán 16-án lesz a pé. Mostmár igazán összejöhetne a dolog, már olyan rég várok rá!
:cry:
mókusmama1

Sziasztok!

Köszönöm a képeket, nagyon édesek az emberpalánták! Csak növögessenek szép nagyra!

Én tegnap voltam dokinál, 8+2 hetes a babus, én az utolsó mens.től számítottam ki, hogy 9+6nak kellene lennie, de a doki szerint nem középidőben fogant, hanem utána. Csak arra nem tudok rájönni, hogy mikor foganhatott, de már nem is lényeg. Ha nem kislány lesz, hanem fiú, akkor is nagyon-nagyon fogjuk szeretni. Amúgy minden oké vele, 18 mm fejtől popsiig, tiszta kosaras méret. :D 4 hét múlva megyek nyaki redős UH-ra, holnap meg a védőnőhöz a kiskönyvért. Ez a terhesség (legalábbis idáig) teljesen más, mint a kisfiammal volt. Nála semmi panaszom nem volt, nem voltam kívánós, nem voltam rosszul. Most bezzeg minden nap rajtam van a hányinger, hirtelen rámtör a gyengeség, a szédülés. De azért jó is, mert legalább tudom, hogy mindez valakiért történik. :-)
Anyák napján elmondtuk a nagyszülőknek is, vagyis egy kis zokni volt a virágra tűzve, innen már mindenki rájött, hogy jön a Máté kistesója. Anyukám nagyon örült, ami meglepett, az az anyósom reagálása volt, az első mondata az volt, hogy "már megint?". Mondtam is neki, hogy mi az, hogy már megint, úgy mondja, mintha minden évben "potyognának" a gyerekek. Ezt leszámítva szerintem ő is örült neki.
Mindenkinek minden jót kívánok!

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok!

Gyurmi, hát nálam is ugyan ez van, én azért gondolom, hogy csak lány lehet, hisz a lányok a túlélők odabent! Ugyhogy én jobban hiszek a te sikeredbe mint a sajátoméba :lol:

Mókusmama, drukkolok neked nagyon, hogy most összejöjjön! :)

Szerencse
, én szívesen cserélek veled ha nekem kislány lesz :wink: Na, de a viccet félre téve, tényleg sajnálom, de hidd el a második még lehet kislány! :)

Naysa, ne aggódj! Az akkor ok ha nem a te dokid volt :) De hidd el minden ok lesz! :) Nem minden gyerek fejlődik egyformán! Szóval nyugi, főleg ha ez a doki tényleg rossz uh-os :)

KépKép
KépKép
akíra

Andy???????? :shock:
mókusmama1

Hát, lányok!
Én sajnos ma teszteltem egy szép negatívot, így tehát most sincs baba. :cry:
Holnap megyek a hormon eredményeimért, hát kíváncsi vagyok, aztán hétfőn viszem is a dokimhoz, hogy ha nincsenek rendben, akkor csináljon valamit és hajrá tesóka! Már nagyon szeretném, ha 2 csíkos tesztet láthatnék!!

Képzeljétek!
Mentem ma Daniért a bölcsibe és azt látom, hogy idegen cucc van rajta, pedig váltóruha is volt a szekrényében. Azzal fogadtak, hogy olyan szinten van hasmenése, hogy 2 garnitúra ruhát áztatott el...
Ja és megmérték a hőjét, mert piros volt a pofija: 38.1 volt popsiban (levonás nélkül), szóval hőemelkedés. Kezdtem megilyedni, hogy már megint kezdődik a betegség, de este...
Megkérdeztem tőle: Dani nem fáj a fogacskád?? Erre ő: de igen, itt!!! És mutatta. Hát, be is nyúltam a szájába és egyszerre 3 foga is jön. 2 fölül és jobb oldalon alul is. Így ha ezek kibújnak és bal oldalon is kibújik a fogacskája, akkor teljes lesz a tejfogsor.
Szóval, remélhetőleg nem lesz nagyobb gáz.

Voltam ma suliban... Igen érdekes dolgokat veszünk pl. fogszuvasodás, és annak kezelése. Üregalakítás (azaz fúrás), és a tömések. Igen érdekes. De ezeket majd mind megtanulni... :roll: :shock:

Andy

Kép
oriandy

Andy, még ne könyveld el, hogy nincs bébi!!!! Lehet, hogy csak később mutatja ki a teszt. Mikor kell megjönnie?
mókusmama1

Sziasztok!

Sajnos rossz hírekkel jövök!!
Ugyan mensim még nem jött meg, de a véreredményem igen, és elég szar lett. Most leírom őket, annyira nem értek hozzá, de azt látom, hogy 3 mellett is csillag van, vagyis nem jó.
Szóval:
Prolactin: 240 (norm érték: 109 - 557)
FSH: 6.1 (né: 1.1 - 13.9)
LH: 15.0 (né: 0.9 - 9.3)
Ösztradiol: 81.0 (né: 21.0 - 312.0)
Progeszteron: 1.6 (né: 3.8 - 50.6)
Tesztoszteron: 4.6 (né: 0.4 - 3.8)

Felhívtam a dokimat, hogy legközelebb ugye csak jövőhét szerdán tudnék hozzá menni a magánrendelésre, mert hétfőn ünnep, és nehogy megjöjjön addig, mert akkor az esetleges gyógyszeres kezeléssel csúszunk még 1 hónapot, amit én már tutira nem bírnék ki. Azt mondta kedden menjek be hozzá a kórházba, és az sem baj, ha esteleg addig megjön, mert majd úgy kezdjük a gyógyszert.
Szóval ez van. Vagyis tutira nincs baba, hiszen nem volt rendes ovulációm. A lelet szerint az LH magasabb a kelleténél, viszont a progeszteron szint alacsony, így tehát nem volt rendes ovulációm, tehát baba sincs. :(
Kicsit magam alatt vagyok, de az tartja bennem a lelket, hogy talán a gyógyszeres kezelléssel hejreáll minden és jöhet ketteske.
Hát, ennyi!
Majd jelentkezek, mi van!

Andy

Kép
oriandy

Hát, csajok!
Úgy látszik, nem elég a bajom....
Az előbb beszéltem a bátyámmal és szinte engem okol, amiért még nem jött össze a baba. Vagyis azt mondja, hogy túlságosan görcsölök rajta. Pedig, szerintem az hogy mennyire vágyok rá, egyáltalán nem befolyásolja a hormonszinteket... vagy tévedek??
De rohadt szar érzés, mert elárulta, hogy ők is elkezdtek próbálkozni a babával (amúgy az ő fiúk 4 hónappal fiatalabb mint Dani), és eddig mindig úgy voltam, hogy aki utánunk jelentette be hogy próbálkoznak, az már mind kismami. Ezt nem bírom ki. Kurva szar időben jelentették be!! Most amikor amúgy is a padlóna vagyok. Ennél az lesz majd csak a legszarabb érzés, ha össze is jön nekik, és majd bejelenit. Na, nem mintha bánnam, ha sikerülne, mert jöjjön csak össze nekik! Ne járjanak úgy mint mi, de ez akkor is szar érzés!!!
Na megyek jól kibőgöm maga, hátha segít!!!!

Kép
oriandy

Szia Andi!

Tény, hogy nem szabad görcsölni, de akkor is már össze kellett volna jönni, ha mindne normális. Kapsz pár bogyót és nemsokára jó hírekkel jössz Te is! Nem baj, ha a tesódéknak előbb lesz babójuk, majd lesz Nektek is hamarosan sajátotok, aki sokkal szebb és okosabb lesz és persze lány is. :wink:
Az én tesóméknak kislányuk van, nagyon rohadt érzés volt először a kaján vigyorukat nézni, de már nem érdekel, nekünk más problémáink és örömeink vannak, nem vagyok irígy.
Nektek is itt a csodaszép Dani, ha nem lesz mostanában kishugi, akkor is ő Nektek a világon a legnagyobb öröm.
Fel a fejjel!
Engem valszeg kihúzhatsz az újabb babaások listájáról, mert elkezdtem dolgozni és nem engedhetem meg magamnak, hogy ebből -egyelőre- kiszáljak, most kell kialakítanom a kapcsolatokat és ez nem 1-2 nap. Utána pedig nem mondhatom, hogy bocs, most 2 évig nem vagyok.
Jó babatervezést és várást!

Üdv mindenkinek!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!
Élek és létezek, de még mindig minden éjszaka lábgörcsre ébredek, ezenkívül a vasam is a béka feneke alatt van ami még egy lapáttal rátesz. Azóta a vasat már szedem, egy kicsit jobb, de még álmos vagyok napközben.
Amúgy baba nagyon aktívan rúg, forog, mozgolódik. Ha sétálok, ő is sétál, csak nem tudom hova, néha szinte fáj, annyira mozog sétálás közben. De azért nagyon szeretem, mikor érzem Őt. Szoktam is Vele játszani. A fagyit meg egyenesen imádja. Ma is ettem du., előtte aludt, de amint leért a torkomon az első néhány hűsítő fagyi, rögtön rugdosni kezdett.

Naysa!
Ne foglalkozz az orvossal, 11+3 –nál 48mm, 11+4 – nél 52mm-t ír a táblázat. Egyébként meg ennyire pici babánál, főleg ha sokat kalimpál, nagyon könnyen el lehet mérni egy-két mm-t! Ezt saját tapasztalatból tudom. Úgyhogy no para.

Mókusmama és Akíra!
Igen, szeretni fogom ugyanúgy mintha lány lenne, végülis 15 éve mondták, hogy előbb fiú , majd lány lesz. A decemberi Jónásom fiú volt, de nem akkor hoztuk össze, hanem később egy kicsit, így a Jónás nem vehető figyelembe ez esetben.
Hajrá a 16-hoz Mókusmama!

Gyurmi!
Csak nem kislány lesz, hogy mást érzel mint Máténál? Kíváncsian várjuk az elkövetkezendő időket.

Andy!
Sajnálom, hogy ennyire nem jók azok a hormonszintek és így nincs baba! Jó lenne, ha már tényleg sikerülne beállítani végre azokat a fránya hormonokat és jöhetne tesó.
A tesztoszteron nem férfi hormon? Az magasabb lett a normálnál. Mitől van? És ez mit okoz?

Ami a tesódat illeti. Ki tudja, mikor kezdték el a próbálkozást? Mondta? Ha nem, ki tudja, lehet hogy már ők is tarthatnak akár fél évnél. Kicsit pofátlan dolog így belegázolni a testvér lelkivilágába, főleg amikor ilyen rossz ez neked. Ne is törődj vele! Ki tudja, nekik mikor jön össze, lehet hogy még jó néhány hónap mire bejelentik a nagy hírt, addigra neked is rendeződik a hormonszinted, és te előbb mondhatod a szemébe, hogy igenis nálunk előbb lesz tesó!! Amúgy meg te legalább tudod, hogy gond van, ő még nem biztos hogy tudja, 100 % -osan egészséges mindkettejük hozzá. Ennyi előnyöd van!! Fel a fejjel!!!!

Most megyek, dőlök az ágyba, mert hulla vagyok.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a bátorítást!
Az az igazság, hogy nem az a bajom, ha a tesóméknál esetleg előbb jön tesóka!!! Eszemben sincs ilyenen agyalni!! Nekem egyedül az esett rosszul, hogy akkor jelentette be, amikor én igencsak padlón voltam a rossz eredményeim miatt! És szívből kívánom, hogy ők ne is járjanak így mint mi, mert ez elég nehéz ügy!! Szóval én azt sem bánom, ha most nekik lesz kicsit idősebb a gyerkőcük, az a lényeg, hogy ketteskéink is hasonló korosztály legyen, mint elsőszülöttünk, mert már most látni (bár még 1x-1x összevesznek valamin), hogy jól meglesznek együtt!!!
Itt az időzítés volt a szar! Ha mondjuk csak 1 nappal mondja később a tesóm ezeket a híreket, nem is esik rosszul... De pont aznap és akkor amikor épp panaszkodok neki a rossz eredményeimről????
Na, mindegy ám. Lassan talpra állok, és túlleszek az egészen, aztán kedden úgyis megyek a dokimhoz és talán elkezdődhet egy új és sikeres ciklus!
(ja amúgy ők még "csak" 3 napja próbálkoznak!)

Andy

Kép
oriandy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?