Sziasztok!
Örülök, hogy mindenki nagyjából jól van!
Utólag is boldog anyáknapját mindenkinek! Engem az anyukám köszöntött meg és tökre jót bőgtem rajta.
Dimet, Ági!
Továbbra is mennek a ++ energiák a nem alvás miatt. Előbb-utóbb talán ennek is vége szakad. Sajnálom, hogy egyik megoldás sem igazán jó, ez tök bosszantó lehet.
Rambóka, Dimet!
Még nem köszöntem meg a meggyes ötletet!
Sajna azokba az áruházakba ahova én járok napi rendszerességgel, sehol sem lehetett kapni meggyet, uh. kénytelen voltam az Intersparban "feltankolni" belőle.
Monácska!
Nagyon tutter lesz az új rész ha be tudtátok fejezni. Tök jó ötlet volt így átvágni a tetőn.
Nóri annyira széééép!
És a többi baba is annyira szééép!
Nekünk szép gyerekeink lesznek, nah!
Gina!
Jaj, milyen kis pöttöm tündérke Dorina.
Rakd egyszer mellé a tenyered mikor fényképezed, hogy lehessen látni az arányokat!
Hogy van ez a beköltözés dolog? A kórházban biztosítanak Neked ágyat, vagy ott a gyerekes részlegen? Az biztosan szuper lesz majd!
Rambóka, Csakegy!
Kicsit nevetgélek rajtatok!
Annyira vicces olvasni, hogy most Ti is abban a helyzetben vagytok mint én nem olyan régen.
Nekem a 10-11. héten jött a tündér a varázspálcával és az orromra koppintott, mondván hogy: "ébredj fel" és azóta ébren vagyok!
Megváltás volt.
Babancs!
Örülök, hogy jobban vagy! Annak meg extrán hogy eltűnt a heged ilyen szépen! Hajrá kistesó!
Hajni!
Beágyazódási rózsaszínke?
De nem akarlak "feleslegesen" bíztatni, mert nagy csalódás lesz, ha "csak" megjön.
Remélem a gólyák segíteni fognak!
Ha esetleg nem, akkor menjetek állatkertbe zebrát vadászni.
Bettica!
Mikor lesz fotó a babaszobáról?
Hamarosan a baba is benne lesz már ha ilyen sokáig húzod.
Jobban vagy? Elmúltak a görcsök?
Jósoló fájások, a szülésfelkészítő szerint: olyanok mint a szülési fájások (a mensi szerű görcstől elkezdve, a derékfájásig minden lehet) de nem annyira erősek (jó, tudom, ez nekem is relatív első szülőként) és a legfőbb, hogy nincs bennük semmilyen határozott rendszeresség (se időben, se erősségben). Nemtom hogy segített-e... asszem nem rég írta Rambóka, hogy olyan azért még nem volt, hogy valaki nem vette észre hogy tényleg szül és ez nem csak vaklárma.
De remélhetőleg Bence még legalább 2 hetet élvezi a luxus körülményeket odabenn.
Anyoo!
Gratula a félidőhöz!
Jól vagytok?
Nem nagyon emlékszem másra...
Nekem jól telt a 4 nap, bár úgy elment mintha nem is lett volna.
Csak a szokásos, kertezés, pakolászás és főzés. A főzéssel ment el a legtöbb idő... fúúúúj. De finom kajákat csinálatam, uh. talán ezért megérte...
Pénteken lesz az anyukám esküvője az új "apukámmal", uh most az egész család menésben van. Szombaton Katával jártuk le a lábunk cipő és bolero vásárlás miatt, tegnap meg anyuval, hajbizgerák, cipő, cici tartó, stb. miatt. Katasztrófa volt.
Anyám, örüljetek neki amég kicsik a gyerekek, egy 12 éves lánnyal (aki még nem felnőtt, de már nem gyerek és 35-36os lába van) nem egyszerű, pláne cipőt vásárolni. Ez tetszik, de nincs méretben, az nem tetszik, mert van virág rajta, van ezüst csík a sarkán, nincs virág rajta, pedig van méret és így tovább. Nekem sem egyszerű cipőt venni a bazi nagy lábam miatt, de a kis lábúaknak sem öröm vásárolni.
Mindegy, lett cipő, lett bolero, a gyerek meg egy vagyonba került.
Lafi bemásolt a múlt héten egy tök jó levélkét. Megértem amit éreztek.
Én most arra "ugrok", ha olvasom hogy a második trimeszter milyen király, mert a baba felhúzódik és nem nyomja annyira az alhasi részt, a hólyagot, stb.
Basszus, ez olyan szép, csak az én gyerekem nem olvas ilyeneket.
Mindennap valamilyen formában sikerül neki beleboxolni a hólyagomba és az annyira nem finom.
Pár hete már fejjel lefelé lehet, mert lent motoszkál csak, fent meg rúg, remélem marad így és nem a hólyagomat fogja rugdosni nagy intenzitással!
Rám jött a terhességi agybaj. Két naponta elbőgöm valami "nagyon fontos" dolgon magam. Éljenek a hormonok!
Szép napot mindenkinek!
Monee