Hali!
Tegnap gumicukor nagyon házias volt. Meló után játszottunk Danival, aztán hazajött apa átvenni a gyerekfrontot, addig gyorsan elcsakliztam a kocsit és betáraztam pelenkákból, ééés már MAXI Plus-ra váltottunk, mert a sima MAXI már kicsit kicsi volt csípőben.
Dani elaludt, utána a BK közben megfőztem a mai ebédet, tökfőzit, csirkepörivel, a férjemnek rizst hozzá, és még riszfelfújtat is csináltam.
Hétvégén is csinálhatok, mert a munkatársaim is rákaptak
Míg főtt a kaja, addig kitakarítottam a WC-t fürdőt, felsepregettem a konyhában előszobában, felmostam ééss, még hajat is mostam, igaz 1/2 1 volt, mire ágyba kerültem.
Sajna, hogy dolgozom, így minden házimunka vagy kora reggelre jut, vagy miután már dani lefeküdt. Még jó, hogy nincsenek jó műsorok a tv-ben, így legalább értelmesen töltöm.
A férjecském pedig összehajtogatta a szárítón a megszáradt ruhákat és el is tette őket. (megsúgom, hgy ez ritka alkalom nála, jól meg is dicsértem érte) Cserébe kivasaltam neki pár inget.
Banyóci
Mi egyszerre kaptuk az oltást, mindkettőt karba, nekünk is csak a másodiknál sírt. Sem láz, sem egyéb nem volt utána, csak egy minimális pöttyösödés, de hamar elmúlt, nem kellett vele csinálni semmit.
Én jobban örültem, hogy egyben kapta, minél kevesebbszer szúrják, annál jobb.
Ilke, forti
Szerintem ne írjunk számlaszámot, nehogy valaki lelopja innen és visszaéljen vele!!!! erre ügyeljetek!!!
Inkább rózsaszín postai csekken utaljuk, azt meg mailben , vagyis a címet megkaphatja mindenki a Beszti féle maillistára.
Forti
Én már írtam, hogy kérnék a fiamnak virgácsot, bár valahol van tavalyról, esetleg elviszem és majd beleteszem.
Nyuszi
Dani is énekelget + táncol is hozzá és a bal kezével olyan, mintha rap-pelne
Közben meg mondja nagy rogyasztások közepette, hogy pa-pa-pa-pa.
Dani új szavai:
majom = mamó
pipi lába = láb
gugol = gagu
Apa = A
anya = nanna
Mama, papa = mama, papa
Maca cica = Mac vagy tita
uborka = ub
kakaó = kaka és halkan hogy ó
kisegér=kesegeee
hát ez a mi óriási szókincsünk, ami hirtelen eszembe jutott
Meg tudnád írni az internetbank linkjét? Pontosan hogy működik?
Beszti
Megkaptad a mail-t? (mobilszám+ mailcímek)
Mikibuli
Pontosan mi van a helyiségben, ahol leszünk, játszócuccok? Vigyünk azért mi is játékot? (mondjuk mi mindenhová viszünk állandóan)
gumicukor