Új privát üzeneted érkezett!

Betti!

Lehet, hogy nagyon durván hangzik, és a gyereknek is valami baja van, azért ordit, de elöbb tedd rendbe magadat! Ha nagyon borulna a bili, akkor én egy picit még a szobaajtót is magamracsukom (lehet, hogy ordit az ajtó elött), pár perc elég, hogy lenyugodjak, aztán jöhet a gyerek baja.
A reset nálunk is állandó használatban van, ami nagyon idegesitö tud lenni. Már leragasztottam, kispadot toltam elé, de mindig megtalálja. Pedig valahogy el fogom rejteni elöle!KépKép
Nem lázas, nem fáj valamije (fog), nem éhes, szomjas (nálunk idönként egy alma (tudom, miért szoktatjuk ilyenkor a gyereket evésre, de ha egyszer nem megy másként, még talán ez a legegészségesebb a ehetö dolgok közül)), nem tudod magadrakötni, hátha csak te kellesz neki...

Ági!

Olivér! Gratula!KépKép

Sasha! Zsani!

Ti merre jártok?????

Forti!

Tényleg, te nem tudod mi van Zsanival?

Többiek!

Arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha csinálnák egy mélcimes, telefonszámos listát, amit mindenki megkapna mélben, igy ha valaki nem tudna valamiért jelentkezni (aokan fognak mostanában is költözni), azt késöbb is el tudjuk érni (pl. Ági). Mit szóltok hozzá? Ha tetszik az ötlet, akkor küljétek el nekem az adatokat, és megcsinálom a listát.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Gumicukor!

5-6 hetes terhesség nagyon fiatal, föleg ha esetleg nem is pont akkor volt peteérés, amikor ö gondolja. Ezért nem biztos, hogy már látszik UH-n. Viszont a vérvizsgálat eredménye nagyon fontos, mert ha poz. és még mindig barnázik, akkor irány egy normális orvos, és kérjen hormonpótlást (a barnázás terhességben ált. alacsony progeszteronszintet jelent, ami nélkül a baba megmaradása is veszélyben van, az orvos ad tabletta vagy hüvelykúp formájában pótlást). Ez volt Nyuszival is (barnázás), és ö kapott is progit.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kryss
Anyám jobban van, már dolgozik is 2 hete, de csak 4 órában. Szerencsére ő a főnök, úgyhogy megteheti Kép. Igyekszik pihenni, de könnyen elfárad, meg az írással vannak gondok a finom mozgás nem megy olyan jól.
De köszi az érdeklődést, túl van a dolgon.

Voltunk méreckedni
Hanna 14 hónaposan 8050 g és 75 cm. Szóval hízott 350g-t ebben a hónapban!!! Az nagyon jó, de azért megyunk UH-ra vele a jövő héten, bár szerintem totál felesleges.
Olyan okos volt!!! Mondom neki hogy megünk hamizni, erre a pocijára mutat és elszalad, én meg nézem hova megy. majd jön vissza az előkéjével. Nagyon okoska volt Kép

Ilke
Rizslisztből úgy lehet sütni ahogy rendesből? Kaptam egy csomót és gondoltam sütök a bulira sütit belőle, de csak ha nem macerás nagyonKép
Ajándék ok.
Akkor legyen valami túrós torta, az szerintem mindenkinek ok. Szerintem Manci sem fog enni belőle Kép
Gumicukor
Drukkolok az unokatesóhoz! Nekme is ez volt az elején, nem láttak semmit sem a kézi vizsgálaton sem az UH-n, aztán kiderült, hogy nem akkor fogant amikor kellett volna Kép Szóval még picike volt. A tesztem + volt, de azt UH-s nő azt mondta ha hányingerem van akkor biztos megvan. De kb. 3 nap múlva már látszott.
De én nem barnáztam, szóval ez ügyben nem tudok mit mondani.

Ági
Szia!! De jó hogy megvagytok. És pici fiú lesz. Petra nagyon ügyes lány, hogy már így eszik.
Vigyázzatok magatokra és gyertek Miki buliba!!!

Puszi
dec8
dec8

Forti!Beszti!
Nem ugrottam..de csak azért, mert az elsőn lakunk, és igy nem lett volna értelme..Kép!
Nem tudom mi baja volt..Tisztába tettem, evett,ivott, rajtam lógott, játszottam vele, de semmi..kipakolta a szekrényemet is..na akkor betelt a pohár.
Én sosem bántom. Nem kapott még egy popsiracsapást sem..Én az erkélyre szoktam kimenni, vagy felhangositom a tv-t,és berakom az ágyába.. Volt néhány eset, mikor ez sem segitett, szégyenlem, de belecsaptam néhányat a fürdőszobaajtóba.. Én hirtelenharagú vagyok, de sosem vezetném le a gyereken..tudom,hogy nem szándékosan csinálja..
A végén felöltöztettem és beleraktam a babakocsiba..egyből csend lett..elmentem vele sétálni.Legalább kimentünk apuka elé az állomásra.. Megmutattam neki a vonatokat..stb. Nem volt egy hangja se egész úton..Pedig sötétben eddig nem szeretett sétálni..Ki érti ezt?
Köszi az együttérzést..

Bocsi, de most nincs már erőm válaszolni, holnap pótolok..
sziasztok,
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Beszti
Én benne vagyok! Küldöm a mailt az adatokkal!

Forti

Kép
Kép
forti

Djeszter,
Csak futólag olvastam bele a termésbe, de ha a tejet akarod elapasztani, nekem a következő megoldás jött be: még egyszer utoljára jó alaposan kifejtem mindent, aztán utána jeges borogatást tettem rá (a jégkockákat nejlonzacsiba, aztán törölközővel beborítani), és később jegeltem, amikor csak ráértem az elkövetkező napokban. Nekem tuti bevált.

Úgy néz ki, hogy végre lesz ADSL-ünk, és talán többet tudok benézni. Addig is egy szülinapi kép Solymiról:

Kép

Zita
parazita

Beszti!

Én benen vagyok, a friss babáknál már rég van ilyen és jól működikKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Csipkebogyo Lucajanak szeretnek gratulalni es minden jot kivanni elso szulinapja alkalmabol!
Hatha erre jar veletlenul!

Zsuzsi
zsuzsi74

Forti!
Balázs még kicsi hozzá és nekünk nagyon messze van kocsi nélkül(ha jól rémlik a soroksári MegaToys-nál lesz?)
Remélem lesz majd babatalálkozó és akkor szívesen megyünk, ezt most kihagyom. Azért a képeket majd megnézegetem, remélem csináltok.
Kriszta
Nyanya

Mi a manó ti aludni is szoktatok? Kép
Nyanya

Nyanya
Értem, sajnálom! Kép
Persze hogy csinálunk képeket! Kép

Csipkebogyó
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok Lucának!

Forti

Kép
Kép
forti

Lányok pokoli éjszakánk volt! A ti manóitok sem tudtak nyugodtan aludni?? Levi hajnal 4-ig vergődött este 10-től. Pedig már fél 8-kor aludt, olyan fáradt volt. Lehet hogy megint valami front van vagy mi?? Mert pár napja amikor jött ez a melegfront ugyan ilyen sz@r éjszakánk volt.

Forti

Kép
Kép
forti

Csipkebogyó
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Lucának! Kép

Forti
Nálunk a múlt éjszaka volt a szörnyű, most éjszaka csak 3x keltünk KépKép Biztos hogy front, mert az én lánykám is olyankor nem alszik.

Beszti
Én benne vagyok, megy a mail az adatokkal Kép

No most megyek, majd később még jövök. Sűrű napjaink lesznek, ma vendégek, holnap reggel szuri, délután vendégek, pénteken meg jönnek anyukámék (4-en) szombaton meg bulizunk Kép

Szilcsike
szilcsike

Forti, Szilcsike!

Átjött.Kép

Éjszaka: nekünk most szuper volt, ugyan 4-kor felkelt, de aztán szopizott és visszaaludt, és én is. Söt, 3/4 8-ig tudtam aludni!KépKép

Betti!

Akkor csak azt akarta, hogy végre mozogj egy kicst!KépKép
Szerintem a legnyugodtam kismamát is ki tudnja boritani, ha a gyermeke mindenért ordit, pedig már mindent megcsinált neki. Ezzel engem is ki tud boritani Nátán. Mert legyen baja, rendben orditson, de látsztólag ok nélkül (föleg ugy, hogy annyira ordit, hogy az se jó neki, ha valamelyikünk fogja a kezében, abból is ki akar szállni, és az egyetlen, amit csinálna, az a földön fetrengés orditva). A Beninél rájöttem, ha ezt este csinálja (máskor nem szokta), hogy mindenért hiszti, akkor már nagyon fáradt, és a legegyszerübb, leggyorsabb módon ágyba kell rakni (ilyenkor az a menetrend, hogy nem vitatkozunk vele, nem várjuk meg, mig magától megcsinál valamit, mert az akkor neki nem megy, csak a sirás (fürdetni és öltöztetni is kell)). De Nátánnál még nem jöttem rá, mi az oka az ilyen hisztiknek. Eddig még nem találtam összefüggést pl. a fáradtsággal vagy bármi mással. Lehet, hogy nála inkább az érési folyamat része, hogy megcsinálna valamit, amit nem tud, azért kezd el orditani, aztán már nem ez az ok, csak nem birja abbahagyni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Hali!

Köszi a bíztatást a sógornőmnek! A vizeletben mutattag ki HCG hormont Kép, de keveset, lehet még most kezd termelődni, pénteken megy ismét laborra, remélhetőleg akkor már magasabb lesz a szint. A dokicserét már én is javasoltam, pláne, ahogy elküldte 2 mondattal elintézve a dolgot.

Parazita
Nagyon édi solymi a kis babytaxiján!

Betti
Dani előtt egyáltalán nem lehet gépezni, mert olyankor ő akar lenni a középpontban. Nekünk egy ideig lent volt a gép, aztán felköltöztettük a galériára.

NEm alvós babák:
Szerintem front nem volt, de gondolom tudjátok most vana egy kis napszél tevékenység, ami a napokban a legintenzívebb, ez a légkört is jól megkavarja + a mágneses erőteret is. Tegnap én is tiszta zizi voltam, alap dolgok nem jutottak eszembe.
Állítólag Milánóban lehetett látni a sarki fényt is, anyira intenzív volt a hatás. Elvileg lehet hogy nálunk is lehet éjszaka, tiszta, felhőtlen égbolton + no utcai világítás mellett.

Tegnap az én fiam is fél 10 után volt hajlandó elaludni, 8kor betettük a szokásos szeánszal aludni, de nem akarózott neki. Így kimentünk játszani a nappaliba. annyira elvolt, hogy nem is kellett közreműködnöm. LEgoból egymásra rakta az összes kockát, minél magasabbra, aztán elmélyült olvasásba kezdett a mesekönyvei között, végül franciakártyáztunk, ő adogatta nekem én meg színekre válogattam.

Na, megyek projektmegbeszélésre

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor,
Nekem se láttak semmit az első UH-n. Barnázni viszont csak később kezdtem, amikor már látták...

Beszti,
Jó ötlet az adat-lista! Mit küldjek? Telefon, cím, mail cím?

Ági,
Gratula a kis kukishoz! Kép Petra nagyon ügyi, hogy ilyen szépen eszik egyedül!

Csipkebogyó,
Boldog szülinapot Lucának!

Ilke,
Mikor lesz a Mikulás-buli?

Solymi tök lázas volt múlt hét végén, aztán most meg köhécsel, de egész normális, csak az esti órákban nem lehet vele bírni...
Ha nagyon hisztizik, akkor azt csinálom, hogy berakom a kiságyba, kimegyek, és pl. iszom egy nescafét. Addig általában lehiggadok, és újult erővel tudom vigasztalni, ha ő esetleg nem. Kép
parazita

Zita!

Szerintem email és telefonszám egyenlöre elég lesz, akkor már el lehet érni késöbb is (kivéve ha lecseréled a telefonod, vagy nem tartod bekapcsolvaKépKépKép (mint én)).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Csipkebogyó!
Én is boldogy első szülinapot kívánok Lucának!KépKépKép

Forti! Beszti!
Köszi a hiányolást. Olvastam a Mikulás buliról, de még mindig nem tudtam eldönteni menjünk-e. Szégyen, de többnyire pénzfüggőKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok
Ági
Jo halani rolad is Kép és Gratula a Fiadhoz és biztos hogy fiu lesz ? .

Beszti
az ötlet jo nekem tetszik .

Dec8
Hanna nagyon ügyes Kép OkosKép.

Betti
petike mindig ilyen hiszti félét csinál ha nem viszem le napi 1x-2x sétálni én sötétbe is lemegyek vele a házunk elé a játszora ott igaz nincs sötét mert kivan világitva Kép .

ZIta
aranyos nagyfiu lett solymibol Kép

Éjszaka
nekünk ugyanugy telt mint szokot este 9töl hajnal 5ig 3x kellt fel.

megyek mert felkelt petike

pusz csics és petike
csics

Sziasztok!

Hát nem tudom hogy a nap vagy a front tehet róla, de Emma is nagyon zizi már egy két hete. Már írtam neketek. Most egy éjjel alszunk,e gy éjjel hisztizik. Ma éjjel is felkelt, a férjem átmnet megitatta, de kb 1 óra múlva újra ordítás. De haygtuk, és elhallgatott! Már azt is próbáltuk hogy nyitva hagytzuk nekia villanyt, d enem segített. Nem tudom mi lett az én jó alvó kislányommalKép

Sasha!

megértelek, sajna én i csak az anyagiak miatt gondolkodtam.Kép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Én biztos nem a fronthatástól vagyok teljesen ki!Hanem attól, hogy 3 napja az alattunk lévő lakásban reggel 8-tól késő délutánig megy a falrombolás, fúrás, faragás, kopácsolás. Igy már reggel is erre ébredünk, és délután se tudom rendesen lefektetni GyurcitKép! Ma meg reggel 8-tól mostanáig áramszünet voltKép! Ez nálunk sajna azt jelenti, hogy se villany, se melegviz, se tűzhely..KépKépKép! Hát elég keserves volt, még egy kávét se tudtam inni, nemhogy fürdeniKép!
Tegnap viszont elmentünk vásárolni, vettünk Gyurcinak sapkát, zoknit, hótaposót. Nagyon cukikKép! Délután meg kijött az új dokink, 2 hét múlva kapja a gyerek a 15 hós oltást. 3 alkalommal fogja neki beadni a különböző oltóanyagokat, mert neki az az elve, hogy az egyszerre történő beadás csak leterheli a gyerek szervezetét, és talán az egyik oltóanyag a másik hatását is csökkenti! Valamelyikőtöknél volt már ilyen?
Majd szóljatok, hogy kinek, hova és milyen összegeket kell utalni!

Kryss
Jobbulást AaronnakKép!

Gumicukor
Drukk az unokatesóhozKép!

Ági
Gratulálok a kisfiúhozKépKépKép!

Betti
Nyugi! Most mi a helyzet? Gyurcinak is voltak már olyan időszakai, amikor azt hittem, hogy meg fogok őrülni tőle! De ha ideges vagy, akkor ő is még feszültebb lesz! Próbálj meg lehiggadni, és aztán nyugodt és türelmes lenni vele! Nálunk ez ált. bevált!

Dec8
Gratula a gyarapodáshozKép! Nagyon okos HannaKép!

Forti
Nálunk szerencsére nem volt gond éjszakaKép! Csak reggel a munkások...Kép!

Zita
Jobbulást Solyminak isKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok,
Reggel óta jókora piros pöttyök jönnek elő Lilin, beszéltem a dokival is azt mondta, hogy ez az oltás utóhatása. Pont két hete voltunk. Teendő nincs vele, de elég érdekes még a tenyerében is van egy ilyen kiütés. Sajnos délelőtt az arcát bevágta az asztalba, így még egy piros folttal több van szegénykén.
Ma lehet, hogy fogorvoshoz is el kell mennem, mert észrevettem, hogy az egyik fogam elöl vízszintesen megrepedt. Érzékeny is, úgyhogy nem várom meg míg nagyobb baj lesz, elmegyek és megcsináltatom. Remélem ma tud fogadni a doki. Ennyit a mai napról és még nincs végeKép. Viszont tegnap volt nagy ünneplés, mert leállamvizsgázott a férjem. 4-es és 5-ös lett a vizsgája (persze amilyen dinka azon tipródott, hogy miért nem lett 5-ös mindegyikKép.).

Télapóbuli,
Beszti akkor (ma már tényleg) küldöm a számlaszámomat, hogy tudj utalni, viszont akkor az ajándék pénzt azt Fortinak utald majd. Nekem csak a 3863-at.
Többiek, jelenleg 3263.- a buli költsége mindennel együtt, csak, hogy tudjatok mivel kalkulálni azért írom.
Conti, megkérdeztem és azt mondták, hogy ha jön velünk gyerek és nem megy be a játszóba, akkor annak nem kell fizetni. Csak azért írom, mert tudom, hogy neked a nagy lányod is jön.
Megkérdeztem a papákat is, nekik is tutira ingyenesKép.
Torta, legyen akkor túró?
Forti, az szuper lenne ha össze tudnád állítani a csomagokat a buli előtt. Biztos lesz vele munkád rendesenKép. Ha gondolod utalj, 2263.-.
Lányok, a többiekre való tekintettel szerintem fél 4-re hívom majd a télapót, remélem ez mindenkinek jó lesz.
Beszti, küldöm majd a telefon számomat a listához.

Ági,
De jó hallani rólatok! Ugye eljöttök a télapóbulira?

Betti, Forti,
Megnéztem én is azokat a labdákat, és komolyan elgondolkoztam egy olyan lábacskás lasztin. Lehet, hogy szülinapomra elhintem mint ajándékötletetKép.

Dec8,
A rizslisztet szinte mindenhez fel lehet használni, viszont keleszteni nem lehet. Én piskótába szoktam azt tenni (ahány tojás annyi kanál liszt) és nagyon fincsi.

Zita,
Édes a kép Solymiról!
Mikibuli december 8-án lesz 2-től 6-ig.

Csipkebogyó,

Sasha,
Olyan jó lenne veletek is talizni, drukkolok, hogy el tudjatok jönni!

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Érdekes, nálunk elég jó volt az éjszaka. Ádám 3x kelt, ebből egyszer fél 6-tól 7-ig fent volt, de ettől eltekintve minden oké volt, hamar visszaaludt, nem kellett félórákat szoptatnom.

Betti!
Jó, hogy még megvagy Kép!

Banyóci!
Én ilyenről még nem hallottam, mármint oltásilag. Kopácsolás Kép.

Ági!
De jó, hogy jelentkeztél! Gratula Olivérhez!!!

Beszti!
Megy a mél Kép!

Panda

panda
Halásztelek

Ilke!

Bocs, de én, mint született matamatikus, nem tudom, hogy akkor most nekem a 2 gyerekkel mennyit is kell fizetnem? Annyit, mint Besztinek, 3863-at? És ehhez jön még az ajándékpénz, amit Fortinak kell perkálni, ugye?

Panda, aki titokban Einstein Kép

panda
Halásztelek

Ilke!

Lehet, hogy én nem tudok számolni, de miért is épp 3863 Ft? Ha a két gyerek ajándék nélküli költsége 2263 fejenként (Miki+terem), akkor az 2*2263=4526 Ft. Nem ennyit kéne utalnom neked? (Mi a nagyobbal is igénybevesszük a Mikit, és tuti, hogy a játszóba is be akar menni (ö lesz az elsöKépKép). És még 2000 Ft megy Fortinak.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Hali!

Na, akkor vegyük csak fontolóraKép Ha jól értelmezem mint rejtett Einstein (PandaKép) akkor kb 5000 píz lesz az egész télapós buli cakk-pakk. És mindez dec 8-án 2-6-ig....
Így van? Na megpróbálom beadagolni... Konditerem bérlet és még télapózás is... LEhet dob egy hátast a páromKép

Gabeszom is pöttyös. Csak az állán vannak pöttyök, úgyhogy valszinű a nyála marta ki. Ja merhogy immáron 12 foga van... NEmsoká jönnek a szemfogakKép
Na megyek, mert már rángatKép

sasha

Kép
sasha

Sasha!

Nana, azért annyi nem, ez csak a kétgyermekesek kiváltságaKépKép! Legutóbbi állás szerint 3263 Ft cakk-pakk (ajándékkal együtt), de ha jól gondolom, még csökkenhet picivel, ha többen leszünk (a Miki nem fejpénzt kért, hanem konkrét összeget, ill. a termehez is tartozik olyan összeg, ami egyben a csoportra szól, igy annál kevesebb jut egyre, minél többen vagyunk).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ilke
Igen, ez az összeg nekem sem volt világos!!! Osszuk már el rendesen!! Kép Kép
Meddig akciós a vizi állatka az Auchanban?

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Nálunk meg álomkór van! Ilyen már két éve nem volt velem, hogy nem ébredtem éjszaka, és egyben aludtam nyolc órát. Betti is aludt este 9-től reggel 8-ig. Ránk így hat a napkitörés.

Banyóci, a tesóm kicsijének 2x adta be a dokija az oltást, ráadásul az egyiket karba, a másikat combba. (mi mindkettőt karba kaptuk bal-jobb)
És a kettő között két hetet vártak. Én nem bántam, hogy egyszerre kapta, túlestünk rajta, és csak a másodiknál sírt.

Zita, Solymi nagyon ari a képenKép

Ilke, gratula a férjednekKép
Most akkor Fortinak utaljuk az ajipénzt, és a helyszínen fizetjük a többit? Nem lehetne azt is utalni?

Csipkebogyó, nagyon boldog első szülinapot Luca babánakKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Conti
A bulipénzt Ilkének lehet utalni!

Akkor számoljunk mi is! A mesekönyv 430,- a viziállatka ... azt nem tudom. Mennyibe kerül??? Nincs Auchan újságunk!!

Beszti
Puzzle-val nem szokott játszani Beni? Ez most csak eszembe jutott. Neki is kéne akkor valami ötlet már. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Ha megvan az összeg, dobom fel a számlaszámom!

Ilke
Te is leírhatnád ide szerintem!

Forti

Kép
Kép
forti

Ilke!!
Olvastad a Kismama novemberi számát?
Nem ijesztgetésképpen, de inkább olvasd el..97-ik oldal..

Köszi az aggódóknak, megvagyunk, csak ma takaritós napom volt..Most megint kezdi a lány, de okulva a tegnapiból, felöltözünk, és irány a park..Igaz, hogy sötét van és hideg, de ha neki ez kell, rajtam ne múljon...
Igérem válaszolok...
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Télapóbuli,
No, hogy tisztázzam az anyagiakatKép:
Mikulás: 10.000.-
+Költség, mert beviszünk kajcsit: 1280.-
Gyerekenként: 1600.-
A 11.280.-at a létszámmal elosztottam + az 1600.- fejenként (két gyereknél 2*1600).
Jelenleg 17-en vagyunk, 11.280.-/17 = 663 + 1600 = 2263.-
1000.- forinttal számoltam az ajándékot, mert Forti a mesekönyvre 430.- körül írt árat, a fürdőjáték pedig 499.-, + a zacsi (gondolom 10 forint körül van, de lehet, hogy le vagyok maradvaKép) és 1 banán (na ezt nem tudom mennyi lehetKép). Lehet, hogy kicsivel több lesz mint egy ezres, de a különbözetet már ott is oda tudjuk majd adni szerintem. De utalhatunk kicsivel többet is Fortinak és akkor tutira kijön. Forti szerinted hogy legyen?
Ja igen és Panda írta még korábban, hogy neki az egyik csomagba nem kell könyv.
Hát ennyi, remélem jól írtam mindent, ha nem érthető, akkor szóljatok és leírom másképpen. Jó szokásom tekervényesen fogalmazni, ezért külön bocsiKép.

Panda,
Igen, neked is annyi lenne, mint Besztinek (mert hát két gyerek: 2*1600.-+663.-), az ajándékot viszont Fortival egyeztesd, mert ugye jól emlékszem, hogy az egyik csomagba nem kértél könyvet?

Forti,
Nov.11-ig van az újságban az akció.
Én inkább mailben küldöm majd este a számlaszámomat mindenkinek.

Conti,
Köszi a párom nevében isKép.
Dehogynem, nekem is lehet utalni nyugodtan.

Betti,
Ne hozd rám a frászt!!! Mi van az újságban, nem vettem még meg. Lécci írd meg, nagyon kíváncsivá tettél!

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Tehát akkor elvileg kell:
18 db viziállatka és
17 db mesekönyv valamint
19 db zacsi és
19 db banán

jól írom? Vírgács legyen?

1. Forti+Levi
2. Conti+Betti
3. Nyuszi+Emi
4. Panda+Ádám+Noémi
5. Szilcsike+Szilvike
6. Kataa+Alex
7. Rit+Dodo
8. dec8+Hanna
9. Judy+Gergő
10. Ilke+Lili
11. Csics+Peti
12. Gumicukor+Dani
13. Szilcsike sógornője+kisfia
14. Beszti+Beni+Nátán
15. Manó+Emma
16. Banyóci+Gyurci
17. Szabóbetti+Mendi

Szerintem legyen fejenként 1.000,- ha több akkor majd ott elszámolunk! De szerintem kijön ennyiből.

Ilke
Akkor este utalom neked a 2263,- Ft-ot. Ha adsz számlaszámot. Kép

Nekem erre küldjétek:
1177303009860227 Gondos Krisztina
Valahol ha lehet tüntessétek fel a nickneveteket.

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!

Elméletileg elment a 2000 Ft a számládraKépKép, remélem eljut, de holnap megnézem, hogy sikeres volt-e ténylegesen az utalás.
Az ajándék még a fejemben van, a puzzle nem rossz ötlet, csak nem tudom, meddig lenne minden darabja meg...

Panda!

Nincs valami ajándékötleted?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Betti
"...olyan rossz kedvem van, mindjárt a folyóba ugrom. De minek úgyis mindjárt esik az eső." Kép

Csipkebogyó

Forti
Mostmár teljesen meg vagyok zavarodva. mennyit kell fizetni?

Puszi
dec8
dec8

dec8
Ilkének kell: 2263,- Ft
Fortinak: 1000,- Ft

Beszti
Ok. Ilyen nagyobb darabos puzzle-ra gondoltam, tehát nem 1000 db-osra.

Forti

Kép
Kép
forti

Ilke!!
Legépelem neked, és elküldöm mailban, csak előbb fürdünk..Jó igy?
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok

Ilke

Jobbulast Lilinek!
Ha megirod a szamlaszamot utalom a penzt.Kép
Kepzeld, 2 nap alatt ledobtak a 80nm parkettat, holnap meg jonnek a festok javitgatni es a hetvegere keszen vagyunk!!!!! Vegre koltozhetunk!Kép Ugy orulok!

Forti

Utaltam a penzt. Remelem sikerult, mert ez volt az elso internetes tranzakciom.Kép

Rolunk

Kepzeljetek Ket napon belul 3 uj szot abszolvalt a lanyom. Az apa utan mondja hogy hoppa, vagyis inkab oppa, es tegnap mikor anyuval mellem ultek anyu mondta, gyere Emilia ide ulunk anya labahoz, mire a gyerek ramutat a labamra es kozli: aaba.Kép(=laba)A multkor mondott egy mondatot is, mamaval kozolte hogy "anya, apa el." Vagyis elmentunk a parommal bevasarolni.
Mostanaban egyebkent folyton a papucsomban flangal, persze mivel egyedul nem megy, huzza a kezem hogy kapaszkodhasson.Majd teszek fel kepet a profilomba rola.Kép
A ti gyereketek is szokott enekelni? Emilia mikor jo kedve van es egyedul jatszik, ami azert eleg ritka, marmint hogy egyedul jatszon, akkor be nem all a szaja es halandzsaul veszettul enekel. Egesz magas hangtol az alacsonyig mindenfele virnyikol, mi meg majd betojunk anyuval a rohogestol.KépKépKép
Nagyon imadom ezt a kis szarost...Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ilke!

Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Jajdejóóóó!

Akkor már tudom, mennyi az annyi Kép! De, csak hogy egy picit bonyolítsak, Sasha írta fentebb, hogy TALÁN ők is KépKépKép!

Utalás
Én csak pénteken tudom legkorábban, akkor jutok bankközelbe (Halásztelken nincs). Az Internetbankon keresztül még sosem utaltam, azt se tudom, hogy kell (ebben is profi vagyok Kép).

Ilke!
Hol végzett a férjed, és mi lett belőle??? Ja, és persze nagyon gratulálok, bárcsak az enyém tartana már itt...

Forti!
Megnéztem, nov. 11-ig akciós a víziállatka az Auchanban. Az árát viszont elfelejtettem megnézni, és bent van az újság Ádinál, nem akarok már zörögni vele.

Beszti!
Ötletem nincs ajándékra Kép. Nekünk víziállatka mindenképpen kettő kell, mert ha csak egyik gyereknek van, abból tuti pankráció lesz. Főleg, hogy mostanában együtt fürdenek, és persze, hogy mindig az kell, ami a másiknál van. Én Noéminek is könyvet veszek, mert ő azt szereti a legjobban, annál jobb ajándék számára nincs.
Valami összerakható fajáték esetleg (nagyobb darabokkal, olyan 3D puzzle, vagy mi), vagy memóriajáték, ahhoz már elég nagy Beni. Azt is lehet kapni szép kivitelűt fából. Más tényleg nem jut eszembe.

Zita!
Solymid nagyon helyes kiskrapek Kép!!!

Most ennyi, jó éjszakát,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Csipkebogyo!
BOldog 1 szülinapot Lucanak!!!

Forti, Banyoci es bocs ha valakit elfelejtettem...
Köszi, a jokivansagokat...
Aaron tegnap egesz nap hanyt, este 1/2 8-kor utoljara. Aztan kapott egy kupot a hanyas ellen es az ejszaka viszonylag nyugis volt.
MA mar nem hanyt, csak kicsit lazas volt, nem tudom mennyi, nem akarta, hogy merjem.Es nem volt tul magas, nem tartottam nagyon fontosnak a merest. Delutan viszontcsalankiütest(valoszinüleg) fedeztem fel rajta (vajon mitöllett? - bar allitolag emesztörendszeri megbetegedeseknel vagy utan szokott pl. elöfordulni)...->Fenistil gel dokineni utasitasa szerint. A tegnapi nap nagyon kifarasztott, ma mar egy fokkal jobb volt.
Rebi viszont "nehezen birja", ha Aaront egy kicsit jobban babusgatom, nagyon feltekeny.Ugy gondolja, en csak az öve vagyok.BAr Aaron sem elegszik meg azzal, hogy azt mondom neki, bujj ide ehhez az oldalamhoz, mert a masikhoz a Rebek bujik.Akkor neki tuti, hogy egszen egyedül kellenek, hogy az ölembe tudjon ülni...KépKépKépTehat a legjobb egy felezes lenne...söt duplazasKép

NA mindegy szoval kibirtuk a mai napot is...Tegnap a hazbol kertem meg valakit, hogy hozzon kupot az Aaronnak, nem mertem volna vele autoba ülni.De jo, hogy van akit jol ismerek. Stephan Nemeto.-ban van egesz heten...
Szoval tegnap is, ma is igen faradt vagyok es most huzok aludni...Majd talan holnap jutok több olvasashoz es talan valaszhoz is!!!

Dec8
Örülök, hogy akkor viszonylag gyorsan viszonylag egeszseges lett anyud!

Agi,
jo olvasni rolatok!
Gratula, hogy Oliver lakik a pocakodbanKépKépKép!!!

Joccakat,
Kryss&Rebek es a szerencsere a mar gyogyulgato Aaron

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Panda
Ez igaz, lehet hogy még jönnének a bulira. Csak akkor az ajikkal is mi lesz? Legkésőbb jövő hét elején meg kell venni amig akciós.

Lányok én valószínűleg a hétvégén megyek az Auchanba, addigra tudni kéne a pontos darabszámot.

Mára ennyi elég belőle, megyek aludni hátha ma tudunk aludni végre.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Igazán "isteni" estém és éjszakám volt.
Kezdődött azzal, hogy letört a fogam Kép aztán folytatodott azzal,hogy éjjel 2-kor arra ébredtem, hogy a gyerek nagyon sír, átmentem, és tiszta láz volt. 39 volt a láza popsiban, de úgy hogy kb. 20 másodpercig volt bent a hőmérő, tovább nem hagyta. Úgyhogy kapott kúpot, és jó 3 órát ciciztünk egyfolytában. Igy aztán sikerült is aludnom kemény 3 órát.
Erre ma meg a dokinéni idegesített fel, úgyhogy jövő héten el is kérjük a kartonunkat, és megyünk egy másikhoz. Valahogy nem bírom a stílusát ennek a nőnek, és ami a legfontosabb, a gyerek ha csak ránéz, már üvölt is.
Ja és a szurit nem kaptuk meg Kép Doki néni szerint jön egyszerre 3 rágófog, az viseli meg ennyire.

dec8
Nem ismersz a környéken egy jó fogorvost? Nem akarok messzihez járni, hisz kiscsajt nem lehet sokáig egyedül hagyni apájával, főleg nem este.

No most megyek, kidühöngöm magam.

Szilcsike
szilcsike

Hali!

Tegnap gumicukor nagyon házias volt. Meló után játszottunk Danival, aztán hazajött apa átvenni a gyerekfrontot, addig gyorsan elcsakliztam a kocsit és betáraztam pelenkákból, ééés már MAXI Plus-ra váltottunk, mert a sima MAXI már kicsit kicsi volt csípőben.
Dani elaludt, utána a BK közben megfőztem a mai ebédet, tökfőzit, csirkepörivel, a férjemnek rizst hozzá, és még riszfelfújtat is csináltam.
Hétvégén is csinálhatok, mert a munkatársaim is rákaptak Kép
Míg főtt a kaja, addig kitakarítottam a WC-t fürdőt, felsepregettem a konyhában előszobában, felmostam ééss, még hajat is mostam, igaz 1/2 1 volt, mire ágyba kerültem.

Sajna, hogy dolgozom, így minden házimunka vagy kora reggelre jut, vagy miután már dani lefeküdt. Még jó, hogy nincsenek jó műsorok a tv-ben, így legalább értelmesen töltöm.
A férjecském pedig összehajtogatta a szárítón a megszáradt ruhákat és el is tette őket. (megsúgom, hgy ez ritka alkalom nála, jól meg is dicsértem érte) Cserébe kivasaltam neki pár inget.

Banyóci
Mi egyszerre kaptuk az oltást, mindkettőt karba, nekünk is csak a másodiknál sírt. Sem láz, sem egyéb nem volt utána, csak egy minimális pöttyösödés, de hamar elmúlt, nem kellett vele csinálni semmit.
Én jobban örültem, hogy egyben kapta, minél kevesebbszer szúrják, annál jobb.

Ilke, forti
Szerintem ne írjunk számlaszámot, nehogy valaki lelopja innen és visszaéljen vele!!!! erre ügyeljetek!!!
Inkább rózsaszín postai csekken utaljuk, azt meg mailben , vagyis a címet megkaphatja mindenki a Beszti féle maillistára.

Forti
Én már írtam, hogy kérnék a fiamnak virgácsot, bár valahol van tavalyról, esetleg elviszem és majd beleteszem.

Nyuszi
Dani is énekelget + táncol is hozzá és a bal kezével olyan, mintha rap-pelne Kép Közben meg mondja nagy rogyasztások közepette, hogy pa-pa-pa-pa.

Dani új szavai:
majom = mamó
pipi lába = láb
gugol = gagu
Apa = A
anya = nanna
Mama, papa = mama, papa
Maca cica = Mac vagy tita
uborka = ub
kakaó = kaka és halkan hogy ó
kisegér=kesegeee

hát ez a mi óriási szókincsünk, ami hirtelen eszembe jutott Kép

Meg tudnád írni az internetbank linkjét? Pontosan hogy működik?

Beszti
Megkaptad a mail-t? (mobilszám+ mailcímek)

Mikibuli
Pontosan mi van a helyiségben, ahol leszünk, játszócuccok? Vigyünk azért mi is játékot? (mondjuk mi mindenhová viszünk állandóan)

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
Ha megadsz egy számlaszámot és egy nevet, akkor arra csak utalni tudsz! Nem hiszem hogy az alapítványok akkor megadnák, ha attól félnének hogy visszaélnek vele.
Tudom hogy írtad a vírgácsot, azért kérdeztem a többiektől is.
Tök ügyi Dani hogy már ennyi szót tud!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Én nem szeretnék virgácsot, egyrészt úgysem tudják mit jelent, másrészt tuti, hogy megrágcsálják, jó kis festékuzsi!

Ilke, bocs hogy itt válaszolok: a csokit késsel apróra vágom, persze törik le egy csomó forgács, jól beleolvad a sütibe.
A játszótér okés!

Ági, gratulálok Oliverhez, ha tuti fiam lenne a két lány mellé, bevállalnék még egyetKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Virgács: én nem szeretnék. A pici nem értené (csak esetleg enné és/vagy ütögetne vele mindenkit (nem rosszaságból, szórakozásbólKépKép)), a nagy meg esetleg zokon venné, mert ö nem rossz gyerek. Hát nem isKép!

Azt hiszem a méleket mindenkitöl megkaptam: Conti, dec8, Gumicukor, Panda, Ilke, Szilcsike, Forti.Kép Remélem nem hagytam ki senkit!Kép

Gumicukor!

Az Internetbank szerintem minden banknál másképp müködik. Pl. nekem Budapest Bankos van, és ahhoz az internetcimen kivül még kell egy azonositó+jelszó és egy másodlagos kód is, de ezek beszerzéséhez be kell menni a bankhoz. Igaz, ha már megvannak, akkor gyerekjáték az egész és lehet mindenféle dolgot csinálni: egyenleget megtudni, utalni, bankártyával kapcsolatos dolgokat (p. letiltani). Ugyhogy én már mindent itthonról csinálok, még a csekkbefizetést is, mert azokat is utalom.KépKép
De én már nem is tudok csekkezni Fortinak, mert elment az utalás a számlaszámára.

Ilke!

Egy teljes nevetKép is küldj létszi a mélben az utaláshoz (számlatulajdonos neve).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

FORTI! ILKE!

Kéretik Sasha+Gabcsi-t felvenni a listára a télapós bulihozKép KépKép

Összeg majd utalódik valamikor a jövő héten. Egyelőre Forti számlaszáma okés, leírtam, de Ilkéé (jujj, de ciki, nem tudom hogy a helyesKép) v. IlkéjéKép még nincs meg.

Beszti!
Ennek nagyon örülök. Akkor most még kevesebbet kell valszinű fizetni, mert megyünk.Kép
pusz
sasha

Kép
sasha

Jujj!

Most írtam a páromnak, hogy lesz ez a mukulás buli. Elcsaltam, de ha december 8án lesz nem biztos, hogy tud jönni. És hol is lesz? Kép Több kérdésem tényleg nincsKép
Az aktív oldalon nem találtam, de megnézem az archívban is.

sasha

Kép
sasha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?