Sziasztok!
Kata!
Jobbulást a tüdőgyusziból! Remélem megússzátok a kórházat! Röntgent csináltathattok kórházbamenetel nélkül is, ambulánsan. Azt a doki eldönti, hogy kell-e vénás antibiotikum, de többnyire azért megoldható szájon át is, azt meg otthon is lehet. (Megsúgom vénásat is, mert berak egy branült és akkor csak az injekciót kell belenyomni amire vagy felviszitek vagy lemegy házhoz, ez megegyezés kérdése. De mindenképpen kényelmesebb mint bent feküdni. Legalábbis én tuti így csinálnám a csajokkal)
Detti!
Sajna ez az amit írtam, hogy az a drága oltás se véd meg mindentől. Ők valszeg épp olyan törzset, bacit nyaltak be ami ellen nem volt benne anyag
A srácok nagyon helyesek! Tök jó ötlet ez a bicikli túra, kár hogy a Fertő tó nekünk pont az ország másik vége
Hogy szállítottátok az utánfutót? Abban se vagyok biztos, hogy a kocsi hátuljába beférne, de ha mégis, akkor meg hová tennénk a fél házat amit még magunkkal szoktunk húzni?
Bicók a kocsi tetején? Ja, meg még a gyerekek biciklije is... Kamionnal mentetek?
Cat!
Anyukámnak van kenyérsütője, én max. melegen eszem meg azt a kenyeret, amúgy szerintem nem olyan jó, elég sűrű. Igaz, mi négyen egy hét alatt eszünk meg egy csomag 35 dekés kenyeret
Na jó, meg mondjuk 4 kifli/hét. Tényleg alig eszünk, bár ez jó
Az oviban nyílt napon ledöbbentem, hogy a csajok megettek egy egész szelet kenyeret tízóraira. Ennyit jelent a közösség
Csináltatom a konyhámat, új konyhabútor, stb. Van a konyhában egy kis étkezősarok, mert egy reggeliért nem szoktunk a nagy étkezőasztalnál kajálni, ott eddig csak festve volt a fal, de borzalmasan nézett ki, a lányok mindig összefogdosták a koszos kezükkel. Így most a a parafa mellett döntöttem, ma reggel jött a fickó feltenni. Elkezdte berajzolni, hogy hová kerül, erre a csajok leordították, hogy "Nem szabad a falra rajzolni"
(No meg előtte rászóltak, hogy cipővel sem szabad bejönni és miért nem vette le a kabátját...
)
A vége az lett, hogy a pasi megengedte nekik, hogy amíg nem ragaszt addig firkálhatnak a falra - tök barátságosak lettek utána a bácsival
Szép napot mindenkinek!
Ditke