...na tegnap óta most sikerült újra ideérnem....
Titti
Nagyon szépek vagytok, gyönyörű család!! Nekünk is van már közös képünk, de mire ide fel tudom rakni, addigra már felnővünk
Nagyon, de nagyon sajnálom Anyukádat, s persze Benneteket! Engem is megbőgetett, erre nincsenek szavak.
Krisz
Fenti sorok Neked is szólnak!! Őszínte részvétem, számomra ez felfoghatatlan. Nekem annyira természetes, hogy élnek a szüleim, s én már 36 elmúltam, s közben tudom, hogy mennyire nem az
(most, hogy Apum beteg lett, fogtam fel mindazt valójában, amit eddig is tudtam, csak nem "így")
Domi egy tündérke, s nem nézegetni más "pasikat" ha már egyszer "megállapodtunk"
Kismok
Tegnap nem sikerült válaszolnom, hogy kérdezted, hogyan altatunk: hááát én kézben
ha már nagyon álmos, akkor morog egy kicsit, s elalszik, ez van napközben. Este cici, s akkor az esetek 90%-ban elalszik, ha nem egy kis járkálás, ringatás, s akkor alszik
. Tudom, hogy nem így kéne, de nem teher (még) - egyébként tegnap is arról volt szó a "csak csajok"-ban, hogy egy éves korig nem lehet elkényeztetni őket, s hogy mennyire szükségük van ránk, azaz a szeretetre
Kamaszkori szülővel alvás: sokáig kettecskén laktunk Kristóffal, s itt Tenerifén mi egy ágyban aludtunk egészen 10 éves koráig...amikor két hálós lakásba költözünk, s neki lett újra saját szobája, (két éves korától 6 éves koráig már volt) akkor az édes pofa kisfiam írt nekem egy levelet, hogy csak még ma este aludjunk együtt....szóval nagyon nehéz volt az elszakadás. Utána persze már jót nevettünk ezen
Gem
Zsófi nagyon ügyes!! Csak néztem, hogy jól látok-e??? s gyönyörűűűű, de tényleg!!!
Apu miatt egyértelmű, hogy megyek, én is (mi is) megkaptunk mindig mindent (nem anyagiakra gondolok, bár azt is mindig) tőlük, így ez nem is kérdés. S hiszem, hogy mindenki csak azt várhatja el, amit ad a másiknak. S a gyerekem is ezt látja, ahogy én is ezt láttam, s remélem, hogy majd ők is ezt teszik
Ancsa
Nagyon szép az új lakásotok, a képeket nézve megérte a fáradtságot! Bár lehet, hogy Te most nem ezt érzed
Tetszenek a színek, na meg persze Réka Baba
Jade
Nagyon nehéz beosztani a Manók alvásidejét, hogy mindenre maradjon. Pl. nekem most be van dugva a vasalóm, de mondom, ha most nem írok, akkor megint elmarad, este fáradt leszek, szóval, mindjárt felébred Marcim, s a vasalással megint nem haladok
Az a baj, hogy egy nap csak 24 órából áll
Egy vonalzót sincsk kedved csináni??
Olgi
Már pont megbeszéltem magammal, hogy ha harmadik is fiú lesz, az milyen tök jó lesz (én mindkét fiamat nagyon lánynak akartam, ami most persze már eszembe sem jut), erre megláttam ezt a képet Lauráról.....
Meseszép!!! de tényleg!!! Írj többet magatokról, ha van időd! S ha jól értettem múltkor, akkor "átvetted a korelnökséget"???
Nyafi
Suttogót én is elkezdtem olvasni, de mivel már csak akkor került a kezembe, amikor Marci megszületett, nem volt időm tüzetesen végigolvasni. Nálunk csak a fürdés, s az azt követő teendők rendszeresek szinte születése óta....nem tudok rendszert tartani sajnos, a saját életemben sem
Nálunk pl. napközben soha nincs csend...sajnos nagyon tv függő vagyok, s az mindig be van kapcsolva...
Cas
De ügyik vagytok! Gratula a fogacskához!! Nálunk még semmi
Anyum szerint nekem is későn jöttek a fogaim, s hál Istennek jók is...majd meglátjuk
Nem régen még az UH miatt izgultunk, meg a méhszáj, stb
most pedig már fogacskák, négykézláb állnak...hihetetlen (de igaz
)
Kia
Én is azt hittem, hogy nincs festve a hajad
annyira természetes!! Ti már a "rendes " babakocsit használjátok?? vagy nektek nem volt olyan hordozós változat is?? rosszul emlékszem???
Edit
Jobbulást neked, mellgyusziban nincs tapasztalatom, nem tudok segíteni, de remélem, hogy mielőbb megoldódik
Lista: ráér, majd június végén megyünk újra. egyébkén mondtam dokinéninek, hogy adtam neki a homeos bogyót, s hogy szívtam a nóziját, s jobban lett, erre ő mondta, hogy valószínűleg nem a bogyó segített
a dokinénik/bácsik nem szeretik a homeós gyógyikat??
miért is szertnék
mondjuk én sem vagyok egy "hívő" típus e téren, de valamitől jobban lettünk
Remélem, hogy senkit nem hagytam ki, most még megpróbálok vasalni egy kicsit, s közben visszatekerem a Jóban Rosszban-t
Kimaradt még: Én is boldog Anyák napjá kívánok Minden Anyucinak!!!!
S eldicsekszem, hogy Kristóf elvitette magát vasárnap párommal vásárolni (benzinkút), s hozott egy édes plüss kutyát, egy kulcstartót, egy hűtőmágnest, s egy édes képeslapot a köv szöveggel: "Nagyon Nagyon sok szeretettel Anyák napjára a legjobb anyának a világon (szíveske) Kristóftól és Marcitól (szívecske)...ha és egy kis Milka szivecske pralinét is hozott....hát ezért mindig minden megéri....
Közben felébredt Marci, vasalás elmaradt