Nagyon köszönjük mindenkinek a köszöntést Kristóf nevében is!
Igyekszünk pihikézni, de még mindig pizsiben nyomatom, pedig már 3/4 4 van
Laci már hozott tortát Kristófnak, szegény beteg is, fáj a torka, s teli van a "nózija", így ma ilyen csendesen ünnepelünk.
Jajj, annyira fura, hogy a nagyfiam már 15 éves, s közben itt ez a picuri
Kia
Nagyon édi Levi Manó az elalvós képen. Ilyenkor (is, mint mindig) olyan nagyon édesek tudnak lenni!
Boldog hófordulót Levi Manónak! A következő már neki is a féléves lesz
Kismok
Sára Babának is nagyon boldog hófordulót kívánok!
Ti tényleg együtt szültetek Kiával?
Erről talán már volt szó, de lehet, hogy keverek valamit
Ha volt már róla "bővebben" szó, akkor bocsi, a szenilitás már korral jár
Krisz
Akkor "távszerelem" lesz az ővéké
nem lesz aggódni valónk, de így tuti, hogy unokánk sem
Viki
Tegnap még lemaradt, hogy milyen guszta kajákat gyártasz! GRatula Neked! 7 éhes száj nem semmi
Ügyi vagy nagyon!
Barbi is nagyon tündéri kiscsaj a napszecsóban
Gem
Rebekát is és Zsófit is meg kell zabálni
Nagyon szépek mindketten
Nyafi
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de nem lett volna időm talizni veled!
Sajnos mindig nagyon rövid a hazamenetel.
Nagyon jó volt otthon, s mint mindig rossz egy kicsit "visszajönni", de közben már ez a megszokott
Nehéz ez
Menziről volt még szó: hát nekem már lassan két hónapja visszajött "mikulás bácsi"...s akkor nem befolyásolta Marcus szopiját, de sajnos most már nagyon kevés a tejci. Igazából egy kicsit én is tehetek róla, mert "belenyugodtam", s így nem is várhatok többet. Otthon nem tudtam mérni, de ma reggel 70-et evett két ciciből, tegnap este pedig 60-at szintén kettőből. Persze tegnap is ma is, pótoltunk hozzá. Este tápival, ma reggel gyümölcsös tejpépet kapott kanálból (otthonról hoztam).
Két hete voltam dokibácsinál csak látogatóba, s rákszűrés végett, s azóta folyamatosan barnázom. Írta valaki, hogy előfordulhat, hogy kevesebb tejci van menzi alatt, s akkor kezdtem el gondoldkodni, hogy ennyire kevés tejci az utsó két hétben van
Lehet, hogy a fogigátlót sem kellett volna elkezdenem, de ez már mind későbánat.
Egyébként "fogyott" otthon 80 grammot, ha hihetek a mérlegnek. Mondjuk otthon nem pótoltuk este, s így is átaludta az éjszakákat
majdnem mindig.
Viszont Marcus forog hasról hátra, s vissza, már nagyon fel akar ülni, imád egyébként ülve lenni, előre nyomja magát hason a lábával, mindenért nyúl, megfog mindent, s iszonyatosan nyáladzik, de a dokinéni szerint még sehol sincs a foga..
Na jó hosszú lettem, megyek indítom a mosógépet