Új privát üzeneted érkezett!

Edith
Gyönyörűek voltatok a keresztelőn mindannyian! Nem is tudom hová akarsz fogyni?! :)
Nekünk május 31-én lesz. Sebié anno majdnem az 1. szülinapján volt, annyira helyesen viselkedett (persze krampuszkodott), hogy jobbra-balra dőltünk a nevetéstől, az atya is! :lol:
Azért akkor eldöntöttük, hogy a többi gyerekünket kicsit "passzívabb" korában fogjuk keresztelni! :lol:

Kismok
Nemalvás-nyűglődés... :( Elhiszem, hogy nagyon nehéz így!!!
Tegnap egy kismama-ismerősömet a játszótéren megdicsértem, hogy milyen szépen lefogyott a szülés óta. Ő is próbálta viszonozni vmivel: én meg milyen kipihentnek látszom! :lol: Háttttt... akkor éppen aludtak együtt a gyerekek délután majdnem 3 órát, tényleg pihent voltam! :twisted: :twisted: :twisted:
Babakocsiutálat: van ilyen ismerős, a legkisebb (a háromból) gyűlölte a kocsit, vele kendőzött az anyja, abban aludni is remekül tudott órákat a játszótéren.
Nekem mindkét gyerekem úgy 3 hónapos korától hanyatt nem volt hajlandó aludni a kocsiban, csak hason. CSilla még úgy se nagyon, bár őt inkább a zaj zavarja...

Kép
Kép
Kép
cas

Nuska1
Elküldtem egy barátnőmnek az elérhetőségedet, ő márc. végén szült, és már a nagyobbal is szívesen volt "tejpótmama" 3 éve, most is keresett tejtesót, nemtom talált-e már.
Egyébként 3. kerületi, ha van még szabad kapacitása fog jelentkezni!

Kép
Kép
Kép
cas

Ja, és a CundA-ban 20% kedvezmény mindenre! (LEgalábbis itt nálunk a Bécsi úton.)

Kép
Kép
Kép
cas

Edit!

Nagyon jók a képek!!!! Tök jó buli lehetett!

Cas!

Csilla hason a babakocsiban? Nem semmi a kiscsaj... :lol:

Kismok!
Én szorítok, hogy javuljanak az alvási szokásaitok. Egyébként az uszit nagyn tudom javasolni.
Olyankor Domi is 2 napon keresztül többet és jobban alszik.
Mondjuk ő aranyos baba, mert naponta 1-2 x alszik 2-3 órát.
No nem mindig, de általában igen.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok!
Villámlátogatásra jöttem. Barbi ma kapta meg az oltást. Azt napot éljük amikor semmi sem jó.
Kép

drumka

Sziasztok!

Ancsa
Boldog hófordulót - fél évet!
Kép

Visszaolvasok...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT RÉKÁNAK!!!!!! :D :D :D
Kép

Nekem szomorú hírem van. :roll: Ma estére bevonult hozzám a ... "vörös hadsereg". :evil: :evil: :evil: Anyóséknál voltunk, Boró pedig egy jót aludt, miután jót sétáltunk a kertben a friss levegőn. Amikor felkelt, már 4 óra is eltelt utolsó evése óta, mégis pár korty után abbahyagta az evést. Hiába próbálkoztam csak nem kellett neki. Csodálkoztam, de elkönyveltem, hoyg nem éhes. Aztán amikor vécére mentem elszörnyedtem. :oops:
Most lefekvés előtt szerencsére rendesen evett, mindkét mellből kellett neki, úgyhogy van reményem, hoyg mégsem változott meg teljesen a tejcsi íze és hátha továbbra is elfogadja. Annyira ideges vagyok! Már megint, amikor sínen vannak a dolgok, muszáj jönnie valaminek, ami elront mindent. De az igaz, hogy boldog vagyok, hoyg legalább ezalatt a 4 hó alatt anyatejet kaphatott Boró. Aztán, hoyg mi lesz ezután, meglátjuk. :roll:

Bocs', hoyg nem szólok ismét senkihez, de fáradt és rosszkedvű is vagyok. :( Jó éjt mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kismok
En is a kendot, vagy a kengurut tudnam ajanlani. Amelyik bejon! Nem lehet, hogy az a gondja a kiscsajnak, hogy nem lat ki belole? Vagy mindig is utalta a babakocsit???

Edith!
A kepek edesek es a keresztelo is nagyon szep lehetett. Sajnalom, hogy most rossz napjaid vannak, de hatha Boro jol viseli es nem lesz semmi gond a szopival! Csak pozitivan!!!!
Nekem meg mindig nem jott meg, es nap, mint nap azon parazok, hogy megjon. :?

Ancsa!
Akkor most megegyszer boldog hathonapos fordulot! Most mar jokor!

Drumka!
Irto jo a kep! En is pont ma reggel keszitettem egy hasonlot, ovodaba menet....
Kép

Cas!
Mindig olyan honvagyam van, amikor Obudat emlited. :cry: Tudtad, hogy en is foldid vagyok?

Szilvi!
De jo, hogy jelentkeztel! Nagyon edes a manod! Orulok, hogy megint haza tudtatok menni par napra!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Edit!

Ma reggelre nekem is beköszöntött a télapó.... :cry:
Már 2 hete, hogy nagyon görcsöl a hasam és a napi tejmennyiségem is visszaesett 200 ml-re. Ezek szerint ez állt a háttérben!
Érdekes, hogy ezt a manók mennyire megérzik!Éjszaka már Domi sem szopizott.
De azt nem értem, hogy miért utasítják el a mellett ilyenkor, hiszen a tej íze is mindig más az étkezések miatt.
Tán keserűvé válna?

Viki!

az a napszemcsi naggggyyyyon komoly! :lol:
Remélem mára már nyoma sincs a nyűgnek!

na mi húzunk uszikázni ma is.....pusza nektek

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

A múlt héten poharas sütit sütöttem - nagyon finom lett :lol:
Írhattok még 1-2 sütifajtát :wink: :P

Levi új szokása, hogy nyalogat és puszilgat engem :lol:
Imád kiabálni, beszélgetni és visítani :wink:

Már lassan átfordul...
Hétfőn 8150 gramm volt.

Ma sajna ismét egyedül fürdetem, mert Apa melózik (demonstráció van )

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

...görcs és vérzés :?
Nekem görcsölt úgy másfél napig, de szerencsére még semmi...
Ma már nem fáj.. bár csak a bal oldalon fájt...

Nagyon jók a képek!
Csongiról, a virágokról - nagyon szépek, Rebekáról és Barbiról- jó a szemüvegük :lol: , Marcusról, a keresztelőről - Szépek voltatok Edit!

Jáde
Csikizés...
Levi nagyon nevet, ha végigsimizem és közben beszélek neki :lol:

Réka
Milyen volt a szuri tegnap?

Néhány kép:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia!

Még mindig jó súlyban van Levi!!!!

Bevált nektek az a csőrös pohár???Érdemes venni?

Nálunk is a visítozás, illetve a sikítozás a favorit. Meg a nyálköpködés prrrrr-vel. :?

No lépek, mert strapa volt a mai nap

puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Szuperek a képek mindenkinél!!! Mennyire gyorsan nőnek ezek a manócskák?! :D

Kia
Miből iszik Levi? Vmi csőrös itató? Nagyon ügyes, nekem mindkét gyerekem ennyi idősen csak rágcsálta és bámult rám bociszemekkel, hogy mi a fenét akarok vele?! :lol:
8 kg?! Izmos lehetsz! :lol: (Sebi volt ilyen sózsák, ráadásul szinte egész nap cipeltem, hajajjjjj! :D)

Kép
Kép
Kép
cas

Kriszta
Csőrös pohár... de most még csak gyakoroljuk az ivást belőle.
Jobb ebből, mint a cumisüvegből - főleg amíg szopizik is.

Eddig vagy 2x sikerült inni belőle. Előtte kap néhány kanál kamillateát, aztán próbáljuk a pohárból való ivást.
Az elején ő is csak rágta :lol: bár most is szoxos azt csinálja és nem szívja.

Izmosodás...
Valóban szebb a karom :wink:
Majdnem olyan, mint 10 éve :lol:

Én várom Apát haza... még most is a Kossuth-on vannak :?

Ha jön, hoz Gyros-t :lol: adok a fogyókúrának :lol:
(húúúú de rég ettem)

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Cas
Akkor Te is izmos lehettél nagyon :lol:

De a 6 kiló sem könnyű, ha sokat kell cipelni..

Levinek van olyan napja, hogy csak pár percig bírja nélkülem vagy Apa nélkül... :? Olyankor már fáj mindenem :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Most kerestem meg a kenyér receptet.. kitaláltam, hogy holnap sütünk...
Viki - Remélem úgy sikerül, mint nektek....

Cas ,Te azóta próbáltad már ? Sikerült?

...visszaolvasgattam... de fura... :P

Remélem lassan jön Apa....

Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Ami azt illeti, nekem is van mit cipelgetnem, mert kisasszonyom tegnap 6830 g-os volt!!! :D :D :D Azért jócskán lelassult a gyarapodása (no, hál'istennek :wink: ), már azt hittem, hoyg hamarosan gurulni fog a kövérségtől! :lol: :lol: :lol:

Apropó gurulás: amúgyis gurul. Hátról hasra és néha hasról hátra is. Már sehol sincs biztonságban egyedül, csak a kiságyában. A hordozóban is egy ideje inkább bekötöm, mert képes kifeszíteni magát. :roll:

Kia, én sütöttem azóta keyeret és nagyon fincsire sikerült. Csak ajánlani tudom a receptet. Most meg szeretném próbálni többfajta lisztet keverve, remélem, úgy is sikerül finom kenyeret gyártani belőle!
Azért kíváncsi vagyok, hogy Boróka hogyan fogad majd más kajálási eszközöket is, mint pl. kanál, pohár stb.
Kia, én mindig egyedül fürdetek. Fogalmam sincs, mit tudna nekem István segíteni benne. :oops: Szerintem csak hátramozdítani. :roll: :lol: :lol: :lol: Krisztánál még segédkezett, locsolta vízzel a csajszit, de az is inkább csak zavart. Biztos velem van a baj. :roll: :oops: De igaz, én már nem fürdetem Borót minden nap, csak két-háromnaponta.

Cas, Kriszta 5 hónapos volt, amikor kereszteltük, mégis belekontrázott az ünnepi beszédbe. :lol: :lol: :lol: De azért jó kislány volt, nem sírt ő sem. Akkor már a Csilla keresztelője is hamarosan itt van! Remélem, nálatok is jól sikerül minden. :)

Szemüveges csajok nagyon csinik, de Levi is klassz kiscsávó!

Kriszta, sajnálom, hoyg neked is "vendégeid" vannak! :roll: Akkor most már Domi egyáltalán nem issza meg a tejcsit? VAgy mégis elfogadta? Szerencsére Boró eszik azóta is. Legalábbis remélem, hoyg nem kiabálom el a dolgokat, de tegnap és ma sem mondta, hoyg nem ízlik neki a tejcsi. :)

Kismok, sajnálom, a rossz napokat. :( Csak azt tudom mondani, hoyg remélhetőleg, mégis megoldódik hamarosan ez a gond is. Képzeld, mostanában Boró is össze-vissza eszik. Már annyira el tudja vonni ez-az a figyelmét a szopitól, hoyg sokszor nálunk is csak 2-3 percig tart. Igaz, van amikor böfi után még eszik, de nem mindig. Olyankor lehet, hoyg 1-1,5 óra múlva ismét ennie kell. De engem már nem zavar.
Szóval akkor már ti is elkezdtétek a hozzátápit. :lol: :P Azért a citrom nem semmi! :wink: Jó, hoyg ízlik Sárának. :D Hát akkor töredelmesen bevallom, hoyg mi sem maradtunk el tőletek. Mi is elkezdtük, és nem is akárhogyan: egyenesen a ... banánnal. :)
Kép
Sőt, ez nem volt elég, máris az epret kóstoltattam vele :shock: :shock: :
Kép
Nos, mit szóltok hozzá? :wink: :wink: :wink:

Ki mit csinál ma? Illetve a hosszú hétvégén. Nálunk most normál munkanapok vannak. Istvánnak múlt pénteken adták ki a mai napot, ami nekünk tökéletes volt. Hétfőn is szabad volt a román húsvét miatt, úgyhogy nagyon jól időzítettük a keresztelőt. HA szép idő lesz, akkor szombaton kimegyünk valahova a zöldbe, de még megválik! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edit :D
hát, engem nem lep meg ez a 6800g!!! Borónak vannak ám husikái! :D Látom a gyümik meg nagyon bejönnek neki! :lol:
A nappalok hétfő óta katasztrófák nálunk. Tegnap 3x10 percet aludt, és már azt sem lehet elmondani, hogy két szundi között kipihent, mert persze ez nagyon kevés. DE: most éjszaka aludt (gyakorlatilag este 9-től reggel fél 8-ig :shock: )... :lol: Csak én nem. :lol: 3-kor arra ébredtem, hogy két tök kemény valami van rajtam és fáj, úgyhogy álmában megszoptattam, meg 6-kor is + le is kellett picit fejni, mert szegények eddig arra voltak beállva, hogy óránként szopizott belőlük Sára. Most meg hoppon maradtak! :lol: Na, nem mintha bánnám, de azért lehetne egy kicsit fokozatosabban. Egyébként sztem ez nem fog így maradni, csak tegnap estére már annyira kidőlt a szentem, hogy éjjel bepótolta a hiányzó alvást.

Gem :D
van vmi képed vagy rajzod arról, hogy te hogyan kötöd a kendődet? Én is használom egyébként, ált. ezzel megyünk sétálni, kisebb kiruccanásokra. El is van benne, meg alszik is jót, de 2-3 óra elteltével már nyüszög, akkor meg vízszintben szeretne lenni (de nem babakocsiban) :lol: .
Én csak a dupla keresztkötést használom - picibaba korától ez jön be nekünk. Az első két hónapban életmentő volt a kendő. Most már próbálkoznék az oldalkötéssel, de nincs hozzá instrukcióm.

Mi ma de. ovisprogramon voltunk. Juli - ha őszig szobatiszta lesz - ovis lenne, és kedvcsinálónak elmentünk a szabadtéri játszóházba, ahol mindenféle ügyességi játékokat lehetett kipróbálni, meg ismerkedni az óvónénikkel, gyerekekkel. Még jelet is lehetett lefoglalni :shock: :P , úgyhogy némi gondolkodási idő után a pöttyös labda mellett döntöttünk. Aztán jutott csak eszembe, hogy ha mindenre ezt kell ráhímezni (és én olyan nagyon utálok), akkor jobb lett volna a létra. :lol:
Tegnap nagy nap volt: férjem túl van a doktori szigorlatán és leadta az értekezését is. Nagyon-nagyon örülünk, mert alig láttuk ebben az évben még :roll: . Hétköznap írt, tanított 8-9-ig, hétvégén meg szintén a doktoriján dolgozott. Julcsinak már minden reggel az első mondata az volt, hogy "Apá moszt isz szokat dojgozik, ugye?" De most már mi is igazi 4 fős család leszünk. :lol:

Különben Sára is gurul mint egy labda, gyakorlatilag bárhol hasra veti magát. Még a pihenő székben is! :lol: És persze utána meg reklamál! :lol:

NA, megyek, kertészkedni (elültetek vagy 5 bokorka nefelejcset :P )
KM

Kép
Kép
kismok

Edit!

Köszi a bíztatást!
Domi elfogadja a tejet, mármint elfogadná, ha lenne mit. Drasztikusan lecsökkent már 1 hete, és nem találom az okát.
Ideges nem vagyok, eszem-iszom rendesen, megy a homeo bogyó mégsincs több napi 150-200 ml-nél. :shock:
egyszerűen nem találom az okát.

Láttam szépen bevezetted a gyümiket! :lol: :wink:

Súly: az nem vészes!!!!Hurkás és nem dagadt!Domi 2 hete volt 6400 gramm. Most elmentünk a védőnőhöz kedden, erre közölte, hogy most nem ér rá, jöjjek vissza 2 hét múlva. :shock:
Én meg erre visszaválaszoltam, hogy tudtommal tanácsadó időben jöttünk és rá kellene érnie.
De nem volt hajlandó megmérni minket. :oops:
Asszem átkérem magam a másik védőnőhöz.
Így nem tudom, hogy a súlygyarapodás stagnálása fennáll-e még?!

No mindegy. Ma már kapáltam, lovat futtattam, főztem, megyek lefekszek az ágyra és sajnáltatom magam..... :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

NA, még bekukkantottam, mielőtt megfürödnék, mert aztán indulunk sógornőmékhez szülinapozni. :)

Kriszta, megvan még a lovacska? :shock: :shock: :D VAgy a lovardában voltál?
Tegnap és ma én is kertészkedtem. Egy szomszédnővel nekifogtunk és felástuk a tömbház előtti kiskert ránk eső részét, virágokat ültettünk, ma edig lekaszáltuk a füves részt. Mármint ÉN kaszáltam, a csajnak a férje csak bódogtalankodot. :P No, nem is vagyok beképzelt, mi? :wink: De tényleg így volt.

Látom vettétek a lapot a gyümikkel: Kriszta plasztikgyümölcsei. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kismok, legalább aludtál is valamennyit, mert nekem nem mindig sikerül annyit, amennyit Boró alszik. Azért hátha mégis rendszertcsinál Sára az ilyenszerű éjszakákból! :)

No, mentem, megtelt a kád...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edit
Jól néznek ki azok a gyümik!
A banán olyan, mint az igazi :lol:

Kertészkedés...
De szívesen "kapirgálnék" én is egy kiskertben :wink:

Tegnap esett az eső:
Kép

Holnap megyünk kirándulni :P
...na és persze vásárolni egy kicsit. :wink:

Szerencsére Apa most itthon van velünk.

Kriszta
Sok főzelék!!!
Sok egészségtelen rántás!
Nekem most rengeteg tej van :lol:
Tegnap és t.előtt burg.főzelék volt :P :wink:

Kismok
Gratula a férjednek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kriszta :D
mensi idején, ill. az azt megelőző pár napban ált. kicsit lecsökken a tejtermelés - ez természetes, de ilyenkor pár nap gyakoribb fejéssel ismét növelheted a mennyiséget. A tejcsi ugyebár nem két fejés/szopi között termelődik, hanem nagyrészt fejés/szopi közben, mivel a cici kb. 20-30ml tejet raktároz csak el a szövetekben. És nem kül. ennivalók/innivalók hatására lesz több (ez inkább placebó-hatás), hanem minél gyakoribb/alaposabb tejcsiürítés hatására. Persze tudom, fejéssel ez tényleg nagyon nehéz. Nekem annak idején a sokat síró Juli mellett nem is sikerült csak 5 hónapig fenntartani a tejcsit és addig sem fedezte teljesen a bendője szükségletét. De azért vannak, akiknek ez sikerül. :wink:

Kép
Kép
kismok

Sziasztok!

Most (s)nincs sok időm, mert Boró korábban felkelt és már kezd unatkozni (ismét :P ), de azt leírom, hoyg nekem viszont akkor lett rengeteg a tejcsim, amikor fejtem. És valóban, a minél több fejés miatt. Valahoyg állandóan attól féltem, hoyg ha felkel, nem lesz elég tejcsi, ezért volt, hoyg másfél-két óra után ismét fejni kezdtem, mondván, hogy az a kevés, ami gyűlt, jöjjön ki, mert még az is telíti a kis pociját. És aztán odajutottam, hoyg azon kívül, amnit Boró megevett, még lefagyasztottam 600-1000 ml-t egy nap. :roll: :shock: Hogy mi lesz a sorsa a fagyasztott tejcsinek, nem tudom, mert még júliusban felhasználhatom a februáriakat és aug-ban a márciusiakat, de ki tudja, elfogy-e a teljes készlet csak a hozzátápival? Sajnos, nem tudok róla, hoyg itt (hol) gyűjtenek anyatejcsit, mert szívesen odaadtam volna. Bár, fogalmam sincs, miért, de én nem tudnám elképzelni, hoyg a gyerekem egy másik nőnek a tejét egye. :oops: Lehet, hoyg hülyeség, de így érzek. :roll: :oops:

Krista soha semmi extrát nem ettem. A megszokott stílusban étkeztem eddig is annyi különbséggel, hoyg eleinte nem ettem a puffasztó dolgokból. Kb. két hete kezdtem el káposztát, karfiolt, enni és egyszer már bab is volt a palettán. SZerencsére, Boró bírja. :D Az elején valóban észrevettem, hogy egy-egy lisztesebb kaja után több volt a tejcsi, de most már nálam abszolút nem befolyásolja.

(Csak zárójelben, hoyg Boró elcsendesedett és úgy néz ki, elalszik. :) Nagyon intenzíven studírozza a párnahuzat mintázatát. :lol: :lol: :lol: )

Kismok, ne haragudj, tegnap siettem és már nem volt időm gratulálni a párodnak. :) Szóval, gratulálok neki, és persze, neked is, hoyg ebben a nagyon nehéz időszakban még a párod segítségére sem számíthattál. Le a kalappal előttetek. Nos, milyen volt az elmúlt éjszaka? remélem, aludt Sára!!!

Kia, én gyerekkoromtól rengeteget dolgoztam mezőn, sok földünk volt és állatok is, akiknek rengeteg szénát kellett télire raktározni. Én akkor egy életre megutáltam a falusi munkát. És ez rengeteget segített abban, hoyg ösztönözzem magam a tanulásra, hoyg majd ne a "földet kelljen túrnom". De... mostanában, egy-egy félnapi kis kertészkedés, kapirgálás, annyira jólesik a testemnek (de még a lelkemnek is :D ), hogy nem adnám semmiért. Tegnap és tegnapelőtt is így volt, a szomszédnőnek van egy 3,5 éves fiacskája, nos, Krisztával jól eljátszottak, Boró pedig a babakocsiban békésen szundikált, míg mi dolgoztunk. Mondom, nagyon jólesett. :D Amikor nyáron Édesanyámékhoz szoktunk menni, olyankor is szívesen segítek gyomlálgatni, kapálni most már. BÁr igaz, azóta nekik sincs annyi föld meg állat, mert lebetegedtek és nem bírják.

Szép napot, mindenkinek. Nálunk esik az eső. :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit!

Én is fejek, de már nagyin kivan a cicim. Többet nem bír egyszerűen.
Más tejét én is képtelen vagyok odaadni, inkább a tápszer!

Az a lovunk nincs már meg, elcseréltük egy másikra. Sajna a takarmányhiány miatt nagyon nyomott a lovak ára, mondtam apának, hogy elherdálásról szó sem lehet.
Úgyhogy én visszamondtam a lovaglást, és inkább kiengedem a kert részre, hogy legeljen, így is spórolunk kicsit a takarmányon.
Majd erről is feltöltök egy képet, jó?

Kertkapirga: teljesen más amikor az ember kertecskét kapirgál és más ebből megélni. Azt én sem bírnám! Minden elismerésem a földműveseké!!!!

Kia!

sok főzit eszek. Jő sűrű rántással. Meg rántott levest is. Sajna nem több.
Ez van. Ezt a kevéskét adom, ameddig bírom, hisz ez is kincs.

No szép napot mindenkinek, megyünk malackaját venni

Kép

Kép

Kép

dominika1

Jó reggel! Korán keltetek!:D

Hát, csak egyszer volt minálunk éjszakai alvás! Mint a mesében! :lol: Most már kelt megint 4x.
Tegnap ráadásul alig bírtam este elaltatni Sárit, mert nagyon fájdogált vmije! Én úgy gondolom, hogy a pocija, mert enni sem akart. Ilyenkor a kakilás előtti napokban szokott ilyen nyűgi lenni (vasárnap kakilt), már nagyon tudja zavarni, ha ő csak megnyugodni akar, de tejcsi is megy neki.
Viszont a nappali alvókája javult. :D Már tegnap is aludt du. másfél órát egyhúzomban, most meg apa úgy elaltatta, hogy 9 óta alszik. :D

hát, bizony a kertészkedéssel én is hasonlóan vagyok! A szüleimnek ez volt a fő megélhetési forrása még vagy 5-6 évvel ezelőttig is, így nekem is sokat kellett besegítenem, ami kiskamaszként igen csak bosszantott. Később már azért (amikor már Bp-re kerültem tanulni) néha jól is esett - jó kis testmozgás a kapálás :lol: .
Párszor egyébként én is voltam szénát gyűjteni nálatok fenn a hegyekben (Csíkszentdomokos mellett) és lefelé szekéren jöttünk a széna tetején. Hát, valami ralli volt, azon a hepehupán! :lol: Én nagyon élveztem - persze jobbára kirándulásnak fogtam fel.
Ja, még a múltkor elfelejtettem (a szóhasználatról): amikor először jártam Erdélyben, barátnőm anyukája kérdezte, hogy szeretem-e a paszulylevest laskával, utána meg almás tésztát csinál. Gondoltam, fura párosítás a zöldbab a gombával, a tésztát meg sokféleképp szeretem, de pont almával... :lol: Volt nagy csodálkozás meg röhögés! :lol: De úgy alapjáraton, nálunk mindig rengeteget röhögünk - hihetetlen jó fej emberek, olyan csíki szöveggel :lol: . Remélem, idén is kijutunk valahogy, ha nem is pünkösdre! :)

Kriszta :D
azért ez nem semmi a védőnőtől!!! :shock: Hát, nem ez a dolga? Jaj, de jó, hogy mégis van lovatok! Julcsi mostanában tiszta lómániás lett. Évente hagyományosan megrendezik nálunk is az országos huszárhagyományőrzők a '48-as szabharc. tavaszi hadjáratának egyik csatáját, amit mindig megnézünk. Eddig még kicsi volt Juli, hogy felfogja. De most egész nap huszárosat játszik és annyira vicces, ahogy kb. 3456x közli, hogy most huszár vagyok és felhúzom a lovamat (=ráül). Nyáron megyünk vele pónilovagolni!

Most apa meg a nagyobbik csaj elmentek kirándulni (ill. apa egy munkájához ment terepre Bánkra, de kirándulást csinálnak belőle :D ). Tiszta fura, hogy senki nem csacsog, hisztizik, nyüszög mellettem! :roll:

KM

Kép
Kép
kismok

Ja, és apa köszöni a gratukat! Mindig kérdezi, hogy mi újság a babanetes barátaimmal? :D

Kép
Kép
kismok

Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok, most nem tudok írni - el sem tudtam mindent olvasni. Csak gondoltam lejelentkezem, hogy nincs nagy baj... Napsi nem akarja elfogadni a cicit, csak ébredés után, akkor is nagy nehezen. Hogy mi lehet az oka? -fogalmam sincs. Egyik este le kellett fejnem a bal cicimet, mert majdnem szétdurrant, és az Istennek nem kellett Neki. Viszont olyan éhes volt szegénykém. Mivel ugye cumisüvegből nem tud enni, az infacolos adagolóval adtuk Neki a tejcit. Úgy lefetyelte, mint aki egy hete nem evett. Ja, és ez csak nappal van. Éjjel ugyanúgy eszik, mint eddig. Nagyon ki vagyunk már. Mert ugye éhes, ordít, de nem kell Neki... :(
Remélem hamar visszazökkenünk a régi kerékvágásba.
Majdnem elfelejtettem: közben jön a fugunk. Lehet, hogy ez az ok???

Jók legyetek, és vigyézzatok a Babókra.
Amint tudok, jövök.

Kép
tittina1982

Sziasztok!
Dédivel sétál a kiscsaj, igy van egy szusszanatnyi időm. :lol:
Tegnapelőtt este meglepetés volt. Beállitott após és apa féltestvére akit utoljára 17 éve látott, most 18 éves :lol: após is 9 éve volt itt amikor a fiam született a mostani uncsijáról nem is tudott meglepi volt :lol: :lol: Namind 1 nem tül jó a viszony apa és apja között de ennyit ki lehet vele birni egy légtérbe. Tegnap kimentünk ferihegyre néztük a fel és leszálló gépeket gyönyörű idó volt, aztán majálisoztunk egy kicsit ez csak a nagyfiam kedvéért volt. Én úúúútálom az ilyen bulikat. Sok ember hangzavar brrrrrrrr. Viszont Barbi tegnap este óta annyira nyűgös. Este elaltattam és elmentem zuhanyozni. Ahogy megengedtem a vizet olyan orditásba kezdett, hogy apa nem birt vele. Zokogott, visitott, nagyon keservesen sirt. Apa bármit csinált nem csillapodott. Félig lezuhanyozva rohantam be hozzájuk, és ahogy meglátott mosolyogva nézett rám. :roll: Persze apa besértődött, hogy őt nem szereti Barbi, és hogy enniyre anyás nem lehet...... Szerintem megint beindult valami a fogánál, mert többször napközben is visitva sir fel, álmába is, nem is eszik rendesen. Remélem hamar túl leszünk ezen is. Na megyek valamit sütni. Még nem tudom mit de asszem fánk lesz belőle. Vagy nem.... :lol:

drumka

Titti :D
hát, ez nem könnyű időszak! :? A szopisztrájkot a viszkető ínyecske, vmi kellemetlen emlék, ami a szopi idejére tehető, de bármi egyéb, talányos dolog is okozhatja. És a kisbabák sokszor nagyon rejtélyesen tudnak viselkedni. Nálunk Sára 4 hónapos koráig szinte minden nap küzdelem volt és csak azért imádkoztam, hogy még egy hónapot bírjunk ki.
Azért az nálatok bíztató, hogy éjjel gond nélkül eszik - ez nagyon tipikus sztrájk-viselkedés. Nappal próbáltad már, hogy akkor eteted, amikor már nagyon álmos, vagy elaltatod és utána szopiztatod? Nálunk mind a mai napig így megy: Sára nem akkor eszik, ha felébredt, hanem ha már vagy még nagyon álmos. Így rendeződött valamennyire a helyzet, s most már nem szól az egész napunk arról, hogy etetni próbálom. Az álometetés szinte mindenkinél beválik és így elkerülhető az is, hogy ébrenléti időszakában egy üvöltő, éhes kisbabánk legyen, hiszen evett, csak épp nem emlékszik rá! :wink: Sok erőt nektek!

KM

Kép
Kép
kismok

Titti, írtam privit a szopival kapcsolatban. :) De szerintem fogadd meg Kismok tanácsát, mert szerintem is működne!

Viki, jó sütögetést! Végül mégis maradt a fánk? Nem semmi, hoyg ennyi idő után beállíłtott az apósod! :shock: Azért érdekes lehet egy-egy ilyen találkozás!

Kismok, az az igazság, hoyg laskás paszulylevest én még életemben nem ettem. :shock: Nem is hallottam eddig róla. :oops: Salátásról igen, azaz salátás paszulylevesről, és annak ellenére, hyog idegenkedtem tőle, az íze nagyon finom volt. Az almástészta errefelé nagy kedvenc. :D
No, de hogy ne beszéljünk rébuszokban, elmondom a többieknek is (akik esetleg nem tudják), hogy mi micsoda. A paszuly, az a bab, legyen az zöld vagy száraz, egyaránt. A laska általában a cérnametélt neve, de azért úgy általában a tésztaféléké is, emrt azt mondjuk, hoyg túrós laskát készítünk, pedig lehet, hoyg éppen makarónival készül. :) Az almástészta pedig, hát az az almás süti. :D Itt a sütiket hívjuk tésztáknak. :)
de még vannak érdekességek. Pl. mi nem rántott húst szoktunk készíteni, hanem bécsi szeletet vagy sniccelt. (Azt hiszem, ez a német snitt szónak valamilyen származéka. :roll: ) A képosztát viszont rántani szoktuk, pedig ez nem azt jelenti, hoyg bundás tojásban kisütjük, hanem csak egyszerűen olajon megpároljuk, azaz dinszteljük. A sárgarépa is errefelé murok.
Hirtelen nem jut más eszembe, de ízelítőnek, biztos ennyi is elég volt. :wink:

Apropó kaják. Említettem a salátás bablevest. Én még nem főztem ilyet, de a salátalevest viszont nagyon szeretjük. Ilyenkor olyan jólesik! Ma éppen hozott édesanyám salátát és azt főztem. Megosztom veletek, mert egyszerű és nagyon finom is:

Kell hozzá személyenként kb. 1 fej saláta. 2-3 szelet vékony szalonnát vagy bacont nagyon apró kockákra vágok és kiolvasztom. (Lehet viszont sima olajjal is készíteni.) Ha lepirult, rádobok 2-3 gerezd áttört vagy apróra vágott fokhagymát, és rögtön utána a jól megmosott, ujjnyis csíkokra vágott vagy tépett salátát. Jól összekavarom, felöntöm vízzel vagy húslevessel, ételízesítővel szórom meg és fedő alatt addig főzöm, míg a saláta puha lesz. Ha megpuhult, újra felöntöm annyi vízzel amennyi levest akarok, hogy legyen belőle, tejes-lisztes habarással behabarom és jól kifőzöm. Utánasózok és citromlével vagy ecettel besavanyítom. Mostanában én almaecetet szoktam használni, mert az nagyon egészséges. Ha esetleg nem túl sűrű, lehet buggyantott tojást főzni bele. (A még fővő levesbe annyi tojást ütünk bele óvatosan, hogy egészben maradjon, ahány személy eszik belőle.)
A levest lehet készíteni spenótból, sóskából, illetve a három növény keverékéből is, de ha sóska kerül bele, vigyázni kell a savanyítással. És még annyi, hogy a spenótot és a sóskát kicsit később kell beledobni, mert hamarabb megfőnek. Szalonna nélkül is finom, s persze diétásabb, de az a kevés szerintem nem árt, és nagyon jó ízt ad neki.
Jó étvágyat!
Ja, és úgy a legfinomabb, ha hidegen eszed, melléje pedig a Kismok által leírt juhtúrós puliszkát fogyasztod. :D Tehát nem úgy, hoyg a levest megeszed előre, hanem egyszerre. Egy falat túrós puliszka, egy kanál hideg leves - mintegy savanyúságként. :lol: :lol:

Kismok, sajnálom a visszaromlott éjszakákat, de az jó akkor, hoyg legalább napközben aludt egy kicsit. Julcsi huszárosdija nem lehet semmi! :D Ma biztsan sok-sok élménnyel jön haza! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kész vagyok megfőztem, kitakaritottam, elmosogattam, mostam, rendet raktam :lol:
A mai menü resztelt máj főtt burival, karamellel megcsurgatott madártej, csöröge. Az összes szomszéd gyerek számszerint 7 itt ebédelt. :wink:
És akkor két kép itt még volt mit fényképezni :lol: Kép
Kép

drumka

Nyamiiii
Ezek a képek így este.... :lol:

Sziasztok!

Mi - ma voltunk kirándulni egy kicsit a Duna mellé...Levinek nagyon teszett..
...és a Metro-ba is bementünk egy kis pénzköltésre.
Holnap jövök bővebben.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Drumka!
Azert ezt nem kellett volna!!! :shock: :shock: :shock: A madartejed latvanya most teljesen kikeszitett. (Kepzeld, van egy ismerosom, vagyis csak egy ismerosom baratnoje, aki ugyancsak itt el Brusszelben, es meg a korhazi tartozkodasomra igert egy adag madartejet. Azota erkezik... :lol: :lol: )

Kismok
Nem feledtem kerdesedet, igerem, rakeresek a neten. Ha meg nem talalom azt a leirast, amit en ismerek, akkor beszkennelem neked a fuzetecskenket. Bar az oszintet megvallva. mi is kizarolag a dupla keresztkotest hasznaljuk. Valahogy ez jott be, meg lustak is vagyunk mashogy kotogetni, ha mar egyszer ez mukodik. A 2-3 ora nagyon jo a kendoben! Ennyi ido utan a te hatadat is pihentetni kene!!!

Es a nap fotoja: Zsofi babazik. :D

Kép

Jo ejt
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok Lányok!

Harmadszor szállt el amit írtam, így mostmár rövid leszek, bocsi, kicsit ideges vagyok :evil: .

Kia
Nagyon sírt Csongor a szuri miatt, a szívem szakadt meg, főleg amikor a védőnő előtte lefogta a lábát és félelemmel teli szemekkel nézett rám és szinte könyörgött, hogy segítsek neki. A Férjem is látta és el sem hitte, hogy ilyen arca is van a fiának :cry: .

Nagyon édesek a fotók Leviről!

Gem
Irtó édes ez a babás fotó!

Kismok
Nagyon sajnálom hogy ennyire nem jól alszik a kis lurkó, nagyon nehéz lehet. Nem vígasztal hogy neked rosszabb mint nekem, de kicsit megnyugtatn, hogy Csongor nem egy egyedi kis alkat ezzel a tulajdonságával...

Edit
Nagyon szépek a kereszetelős képek!

Mi jól vagyunk, bár Csongor tartása semmit nem változott, sőt pár napja talán rosszabb. Nagyon aggódom érte, így inkább elvisszük még egy gyógytornászhoz is. Olvastam a neten a Dévény Anna féle gyógytornáról. Ami neki van tartáshiba, tipikusan szülés közben oxigényhiányos állapotú babáknál írja és hát sajnos nálunk volt jó ideig, mert kellett is neki közvetlenbe kapnia majd vagy 4 órát pluszban inkubátorban töltenie. A köldökzsinor a nyaka körül volt és az apgarja is 6/8 volt, szóval szerintem ez lehet a ludas. Nagyon féltem és bár tudom hogy nem lehet nagy baj, mert eddig senki sem szól miatta (kórházi orvos, saját orvos, védőnő, két ortopéd orvos), de valahogy úgy érzem még tennünk kell valamit a dologért.
Kismok te írtad hogy nálatok volt ilyen probléma? Ha igen, megírnád, hogy mennyid ideig tartott és mikorra nőtte ki? Ha nem te írtad bocsi, és aki írta akkor annak is.

Drumka
Küldjél egy kis virtuális csörögét léccci, lécci... a kedvencem :) .

Csongor már próbálgatja a szárnyait a hátról hasra fordulásban is, annyira cuki, csak persze ha túl nagyot lök a keze magaalá szorul és írtó mérges. A hasról hátra már nagyon jól megy neki és a hasalást is egyre jobban élvezzük.
Már eszünk tejpépet vacsira (Sinlacot írt fel az rovos, mert azt mondta inkább még ne próbáljuk a tejeseket) és imádja. Szószerint falja. A főzelékek is nagyon bejöttek, már simán megesszük az ebédre szánt 150 ml-ert, néha inkább az a baj, hogy túl lassan adom. íylenkor morog hangosan és csapkod a kezével :lol: . Tápszer esetében is maradtunk a HA-snál, mert az orvos azt mondta, nyugodtabb, ha 6 hónapos koráig ezt kapja. Hát én csak örülök neki.

Teszek fel egy-két képet és húzök el szuszizni én is.

Réka

Kép
solymosy

A kép most elmarad, mert állandóan lefagy a program :(

Kép
solymosy

húúú nagyon sokat írtatok, s nem is tudom rendesen végig olvasni, mert összeesek a fáradtságtók, csak jöttem "lejelentkezni", hogy megjöttünk!

Mi két-két órát aludtunk a párommal, Kristóf egy percet sem, Marci pedig szegénykém szintén hajnali 3 - kor kelt (kinyílt a szeme, megérezte a mocorgást, készülődést), s a repülőn is aludt egyszer-egyszer, de háát nem kicsit fáradt a banda :oops:

Mindenkinek köszönjük a dícséreteket Marciról :lol:

Krisz :lol: Domi jó csaj, úgyhogy megköthetjük az üzletet :wink: :wink: gyerkőcöket meg sem kérdezzük :wink: bár én sokáig nem engedem a fiamat sehova, ezt tudnotok kell :lol: :lol:

Titti :lol:
Nem lehet egyszerű így etetni őt, tisztelem a kitartásodat!

Kismok :lol:
A Te energiád egy töredéke is sok nőnek elég lenne, le a kalappal!
Ha jól emlékszem, akkor ti még kettőt szeretnétek, ugye? :wink:

én is nagyon örülök, hogy sokszor láttam a neved, így már látom, hogy tényleg jobban vagytok!
Tesó project mikor indul? :roll:

Kia :D
Levi egy igazi kis vasgyúró :wink: jó magasan laktok! Nekem a látványtól is izzad a tenyerem, talpam :oops: akkor is ez van, ha Tom és Jerry lóg lefelé valahonnan, én nem bírok magasból lenézni :oops:

Ancsa :D
Én is boldog hófordulót kívánok (utólag) Réka babának! Már féléves az "első topik babánk" :shock: :shock: annyira hihetetlen :shock:

Már a többiek is írták, de tényleg nagyon csinik vagytok!

Megyek aludni, bocsi, hogy mindenkihez nem szóltam, hirtelen ennyi maradt meg bennem!!
Holnap is jövök még, ha lesz időm..Holnap lesz Kristóf 15 éves!

Jó éjt!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Hű, Szilvi, ha nem mondod, Kristófot biztos nem veszem észre! :oops: :oops: :oops: Úgyhogy:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A 15 ÉVES PASINAK! :wink: :wink: :wink:
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!
KRISTÓFOT ISTENKE ÉLTESSE SOKÁIG!!!!
Leszüreteltem a sóskát a kertből. Eszméletlen mennyiség van :?
Megyel megpucolom, meg dinsztelem és irány a fagyasztó. 1X majd csak jó lesz valamihez. :lol:

drumka

Szilvi :D
Isten éltesse Kristófodat!Írj még, ha kipihentétek magatokat! :D

Kép
Kép
kismok

Szilvi!!!

Isten éltesse Kristóf hapsikát a 15 szülinapja alkalmából!!!!

Ja nem baj, ha Marcus-t sokáig nem engeded el, Domi apja meg rácsokat gyárt és fegyverre gyűjt..... :lol:

Pihenjétek ki az utazás fáradalmait!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

A kerttel kapcsolatban...
Apu vállalkozó, méghozzá mezőgazdasági :P ígyx én is tudom, hogy mit jelent a földeken melózni...
Kapáltam már én is :lol:
...de néha komolyan hiányzik... na nem az, hogy több napig meló... csak egy kis kert, ahol el lehet tölteni az időt.. :P

Szilvi
Kristófnak:
Kép

Kismok
SÁRÁNAK Boldog Hófordulót!
Lassan fél évesek leszünk :lol:

Gem
Zsófi nagyon szép... Milyen ügyes lány... Már babázik :P

Viki
Az a madártejes kép nagyon jól néz ki :shock: :wink:

Réka
Sajnálom, hogy szenvedés volt az utolsó szuritok :(

Tegnap - Szentendre északi részén:

Kép
Kicsit csúnya a kép, mert árnyékban álltunk...
Nem tudom megcsinálni szebbre, élesebbre :?

Este pedig - jóllakottan:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Nagyon köszönjük mindenkinek a köszöntést Kristóf nevében is!
Igyekszünk pihikézni, de még mindig pizsiben nyomatom, pedig már 3/4 4 van :oops:
Laci már hozott tortát Kristófnak, szegény beteg is, fáj a torka, s teli van a "nózija", így ma ilyen csendesen ünnepelünk.
Jajj, annyira fura, hogy a nagyfiam már 15 éves, s közben itt ez a picuri :roll:

Kia :D
Nagyon édi Levi Manó az elalvós képen. Ilyenkor (is, mint mindig) olyan nagyon édesek tudnak lenni!
Boldog hófordulót Levi Manónak! A következő már neki is a féléves lesz :wink:

Kismok :D
Sára Babának is nagyon boldog hófordulót kívánok!
Ti tényleg együtt szültetek Kiával?
Erről talán már volt szó, de lehet, hogy keverek valamit :roll: Ha volt már róla "bővebben" szó, akkor bocsi, a szenilitás már korral jár :lol: :oops:

Krisz :D
Akkor "távszerelem" lesz az ővéké :wink: nem lesz aggódni valónk, de így tuti, hogy unokánk sem :wink:

Viki :D
Tegnap még lemaradt, hogy milyen guszta kajákat gyártasz! GRatula Neked! 7 éhes száj nem semmi :shock: Ügyi vagy nagyon!
Barbi is nagyon tündéri kiscsaj a napszecsóban 8) :wink:

Rebekát is és Zsófit is meg kell zabálni :lol: Nagyon szépek mindketten :wink:

Nyafi :D
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de nem lett volna időm talizni veled!
Sajnos mindig nagyon rövid a hazamenetel.

Nagyon jó volt otthon, s mint mindig rossz egy kicsit "visszajönni", de közben már ez a megszokott :roll: Nehéz ez :?

Menziről volt még szó: hát nekem már lassan két hónapja visszajött "mikulás bácsi"...s akkor nem befolyásolta Marcus szopiját, de sajnos most már nagyon kevés a tejci. Igazából egy kicsit én is tehetek róla, mert "belenyugodtam", s így nem is várhatok többet. Otthon nem tudtam mérni, de ma reggel 70-et evett két ciciből, tegnap este pedig 60-at szintén kettőből. Persze tegnap is ma is, pótoltunk hozzá. Este tápival, ma reggel gyümölcsös tejpépet kapott kanálból (otthonról hoztam).
Két hete voltam dokibácsinál csak látogatóba, s rákszűrés végett, s azóta folyamatosan barnázom. Írta valaki, hogy előfordulhat, hogy kevesebb tejci van menzi alatt, s akkor kezdtem el gondoldkodni, hogy ennyire kevés tejci az utsó két hétben van :roll: Lehet, hogy a fogigátlót sem kellett volna elkezdenem, de ez már mind későbánat. :cry: Egyébként "fogyott" otthon 80 grammot, ha hihetek a mérlegnek. Mondjuk otthon nem pótoltuk este, s így is átaludta az éjszakákat :roll: majdnem mindig.
Viszont Marcus forog hasról hátra, s vissza, már nagyon fel akar ülni, imád egyébként ülve lenni, előre nyomja magát hason a lábával, mindenért nyúl, megfog mindent, s iszonyatosan nyáladzik, de a dokinéni szerint még sehol sincs a foga..
Na jó hosszú lettem, megyek indítom a mosógépet :arrow:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Csatlakozhatunk?
Laurám 2007 december 15.-én született (anyukája 71-es), Óbudán lakunk, és a környezetünkben nincs hasonló korú picurka...pedig szívesen konzultálnék néhány dologban...

próbálok majd képet feltenni, üdvözlet mindenkinek:
Olgi és Laura
3sütike

Szilvi

Gratula a forgáshoz!

Mi valóban egy helyen, egy napon, egy időben - kb. 3 méterre egymástól - szültünk Kismokkal :lol:
Sára az idősebb. 9 perccel :lol: :wink:
Aztán egy szobába is kerültünk :P

Köszi! Nagyon rohan az idő... lassan már itt is a fél év :shock:

Szia Olgi!
Gratula Laurához!
Mi is Óbudán élünk.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Tegnap jöttünk haza anyuéktól,ma egész nap dolgoztunk.Azt hiszem holnap elmondhatjuk,hogy a ház szétválasztásán kivűl kész leszünk.

Köszönjük a köszöntéseket!!!!!

Szilvi:Isten Éltesse Kristófot!!!!!!!!!!!!

Kia:Boldog hófordulót Levinek!!
Nem semmi súlyban van Levi.

Nagyon cukik a napszemcsis képek.

Olgi:Üdv itt közöttünk.

Drumka:Nekünk is vannak ilyen keserves sirások.Alig tudom szegényt megvigasztalni,és ráadásul Rékának se jó ilyenkor senki csak én...

Domi:Nem semmi ez a védőnő...Azt hiszem én is váltanék.

Hoztam én is képeket....
Ezt a pofát....
Kép

Kép
Ma vettük ezt a kendőt.

Kép

Végül egy kép a konyháról.Mert még csak arról van..
De a kupit nem ér nézni.. :wink: :wink:
Kép
Kép

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa
Nalatok ilyen a kupi???? :shock: Az nalunk nem igy nez ki...
Nagyon klassz a konyha, aztan majd varjuk a tobbi kepet!
Edesek a kepek Rekarol!

Szilvi!
Hopsz, pont lekestem Kristofot, par percen mulott! Isten eltesse!
Orulok, hogy jo volt "otthon", es most pihend ki magad "itthon". Ismerem ezt az erzest" :roll:
Ami a tesoprojektet illeti, tolunk akar mar indulhatna is. Nekem viszont pont az a "bajom", hogy nem jon meg. Es tudtommal ovulacio nelkul eleg nehez... bar az is megeshet, hogy az ember nem tud rola, es ovulacioja van. :roll: Igerem, nem maradsz le a hirrol!

Olgi!
Isten hozott titeket. En is obudai vagyok, csak mar nem elunk Magyarorszagon. :cry: A kepeket toled is varjuk!

Reka!
Sok sikert a Devenyihez! Sajat tapasztalatom nincs, de en eddig csak jokat hallottam errol a korai fejlesztesrol. Drukk!

Kia!
Megzabalom! Annyira edes ez a kep! Hihetetlen, hogy hogy ki tudnak ajulni!

Es egy mai kep
Parkban
Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

MINDENKINEK BOLDOG, GYÖNYÖRŰSÉGES ANYÁK NAPJÁT KÍVÁNOK!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Köszi :P

Ancsa szép lett a konyha...
Jól áll a kendő Rékának! Aranyos!

Kép
Kép

Nagyon jó ez a kép Gem!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Akkor most bővebben is... :)

Kia, Kismok, boldog hófordulót drága öthónaposaitaknak!!! :D :D :D Gondolom, már ti is tervezgettek a gyerekeitek háta mögött!!! :wink: :wink: :wink: :P :P :lol: :lol: :lol:

Réka, Csongornak is boldog hófordulót kívánok!!! :) :) :)

Szilvi, jó, hogy épségben hazaértetek! Már hiányoztál!!! Ügyes MArci, hogy már ennyi mindent tud. Érdekes, Borónak a hátról hasra fordulás megy jobban. :roll: nem egyformák, persze, a manók!!! :)
Jobbulást Kristófnak!!! :roll: 8)

Ancsa, örülök, hoyg te is visszajöttél. :) A konyhád klassz, most már csak főzzél benne jó sokat! :wink: Réka pedig tüneményes! Kendőben is, maszatosan is!!! :lol: :lol:

Ezt most elküldöm, mert már el is felejtettem még mit kell írnom, és ismét nincs hozzászólásablakom. Inkább legyen új oldal. Ezért küldöm több rászletben.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kia, isteni az a beájulós képe Levinek! Olyan kis ártatlanok, amikor így kiakadnak! De persze, amúgy is... amikor mosolyognak... stb.

Gem, csak irigyelni tudlak az energiádért. Persze, tudom, kissé más okok is közrejátszanak nálatok, de akkor is. Én most úgy érzem, tökéletesen elégedett vagyok e két szép, egészséges gyerekemmel. És valahogy nem szeretnék mindent elölről kezdeni - ismét. Nagyon szerettem pocakosnak lenni, Kriszta után már alig vártam, hoyg ismét az legyek, de most nem tudnám elképzelni. Igaz, szóba jött régebb nálunk is, hoyg talán jöhet 3 baba, de egyelőre biztos nem. Sőt, a párom azt mondta, hoyg neki sem kell több. Aztán, meglátjuk, lehet, hoyg amikor ezek már nagyok lesznek, még megkívánjuk a babázást, de addig még van. Most már valóban én is szeretnék egy kcisit kimozdulni itthonról, ami idén, szoptatás mellett még amúgysem lehet annyira látványos :roll: , már szeretném levetni az itthoni tréningnadrágot és otromba papucsot, már szeretném, ha egy kcisit az agyamat is megdolgoztatnám.
Persze, nem hinném, hoyg időnap előtt azért visszamennék dolgozni, mert ki akarom használni még ezeket a hátralevő hónapokat, amikor csakis a családomnak szentelhetem magam, és nem utolsó sorban azért is, mert tudom, úgy sokkal nehezebbenne. Munkahelyen és itthon is megállni a helyem, nem könnyű feladat. mert amit most 24 órában csinálok, amellé jönne még a munkahely is. Szóval, nehéz a döntés, nehéz a feladatkör, de valahoyg mindig szokott lenni. Éppen ezért én nagyon tudom csodálni azokat, akik kettőnél több gyereket mernek vállalni nagoyn kis korkülönbséggel. Szóval, le a kalappal előttetek és hajrá, kistesó. :D

Olgi, üdvözöllek közöttünk, gyere minél gyakrabban és mesélj magatokról. Gratulálok Laurához!!!!! :)

Gem, Zsófi gyönyörű, mint mindig. Ja, és múltkor a virágos képek is nagyon jók voltak. Rebeka is csodaszép, és szerintem tiszta te+ :D
Nekem is vannak szép virágos képeim anyós kertjéről, de még nincsenek lekicsinyítve. Hátha ma arra is jut időm.

Ugyanis, ma semmit sem fogok csinálni. :P :shock: Illetve már rendet raktam, majd még odateszem az ebédet is (csirke sütőzacsiban + húsleves már kész tegnapról), de ezen kívül már csak a lányok maradnak. :D
István zenélni van, már reggel 8-kor elment, és csak valamikor éjfél körül érkezik. :roll: Remélem, hoyg ma szépítkezni is jut majd egy kis időm :wink: , amikor délben alusznak a csajok.
Amúgy ma elkezdődött az esküvőszezon a páromnak, mostantól szeptemberig elég sok hétvége foglalt lesz ilyen szempontból. Ami mind angyon szép és jó, mert hozza a pénzt a házhoz, de ez azt is jelenti, hoyg ilyenkor nem mehetünk sehová. :roll: Nos, valamit valamiért, csak éppenséggel remélem, hoyg nem jön elő a tavalyelőtti "betegségem", mármint az, hoyg kezdek megőrülni a sok itthonüléstől. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

Szép napot mindenkinek! :) :) :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?