Új privát üzeneted érkezett!

Mária nagyon helyesek a lányaid
Ágica az még odéb vann még nekem :)

Kép
e.andrea

Sziasztok Mária nagyon szépek a lányok gratulálok kész kis hölgyek és gratulálok a harmadikhoz is.
Ágica majd meglátod nem leszel mindig ilyen kis érzékeny de azért szerintem ha a gyerekéről van szó az embernek mindig bőg :lol:
Én is bőgtem ezt kaptam apátol május kosár Kép

Kép
bévi

Nagyon jól eset mert most azt hittem idén nem kapok bár már emlitete hogy itt a május de anyós rá is vágta minek neked már május kosár hát rendes nem? :evil:

Kép
bévi

Évi!

Gratulálok!Ez igen!Szép virág! :lol: Régebben én is kaptam,de már most nem!Nem mintha nem lenne jó,de most vannak fontosabb dolgok! :wink: Vagyis kiadni valók! :wink: Most akkor neked megjött vagynem???

Mára elbúcsúzok,mennem kell a fiamért a stadionba mindjárt haza érnek ,Jászberénybe voltak focizni!Szegénykém hulla fáradt lessz!!!

JÓ ÉJSZAKÁT!

MINDENKINEK KELLEMES HOSSZÚ 7 VÉGÉT ÉS JÓ PIHENÉST!!!!!!!!!
Vendég

Nem jött meg még a vonalzóm nem jó de nem akarom kijavitani én is mondtam neki hogy nem kellet volna a virág persze nagyon jól esett de azt mondta ez nem pénz kérdés de ha gyerek lesz biztos hanyagolni fogjuk ezeket de most még megtehetjük.
Egy kép a keri fiamról DOMINIK 6 hónapos lesz Kép

Kép
bévi

Kriszti nektek is jó hétvégét és sok pihenést a kis focistának biztos fáradt jó éjt

Kép
bévi

Bévi, nagyon szép virágot kaptál!
agica1027

Bévi!

Lehet én vagyok tudatlan, de mi az a Május kosár?Még nem hallottam róla pedig mi szeretjük tartani a népi szokásokat...Tényleg érdekel...Valami népi hagyomány???

Rik!

Ja lett egy lányom is :wink: Ő a tesóm kislánya,Jázmin.6 és fél éves és ő a párja Márknak a néptáncon.Hát gondolhatod milyen szépek így együtt :wink: 2 hete volt az előadás,akkor csináltam róluk ezt a képet.
Na anyu meg bőgött örömében, hogy a 2 nagy unokája párost táncol :wink:

Mária!

Kész hölgyek már a csajszik!Lesz neked segítséged a babázásban az biztos!! :wink:

Kriszti!

Jó hétvégét,jó programozást!! :wink:

Mi is megyünk mindenfelé holnaptól...Majális,Lóverseny,...stb...

Jó éjt! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a szép fotókat! Gyönyörű gyermekek! :)
És a május kosár is nagyon szép! Bévi Tök jó, hogy kapsz ilyet, de például nekem fogalmam sincs, hogy mi az! :roll:

Erika,
ha kb. egyforma erősségű, akkor az már jó, csak arra gondoltam, hogy esetleg haloványka volt csak a 2. csík...

Ági,
csatlakozom a sírós anyukák köréhez. Tuti én vezetek! :D

Tegnap este elmondtuk a gyerkőcöknek a legkisebb tesót. A kicsi szerintem nem érti még miről beszélek, de ez várható volt (ma már talán kapisgálta, mert megpaskolta a hasam, hogy jó nagy :lol: aztán megint elmondtam neki hogy miért) a nagyobbik viszont elkezdett tervezgetni, hogy akkor ki kell neki találni valami nevet, és hogy hogyan fog anya odaülni az asztalhoz ha még nagyobb lesz a hasa, és hogy hogyan fog anya bírni egy vadóc fiúval, egy vadóc lánnyal és egy kis csecsemővel. Fogalmam sincs honnan szed ilyeneket, tőlem tuti nem hall semmit, csak nektek írok ilyeneket itt a neten, ő meg még nem tud olvasni.

Nem is ezzel volt gond, hanem anyámmal. Ma délben elmondtuk, persze úgy izgultam, mintha vizsgáztam volna. Hát annál sokkal rosszabb lett.... Amiket én a fejemhez kaptam, nem kívánom senkinek, talán le sem kéne írni. Persze gondoltam, hogy örülni nem fog, és azokat mondta amire számítottam, csak hát igazából hallani sokkal keményebb volt, mint elképzelni. Bőgtem egy nagyot, mert egy idő után már válaszolgatni se tudtam, párom próbálta tartani a frontot, meg szerencsére még egy vendég is volt (nagyon közeli barát), aki meg visszafogta anyámat úgy szolidan jelezve, hogy ez itt most az öröm ideje! Aztán délután már jobb volt kicsit, mert belátta, hogy úgysem változtathat a dolgon, és akkor jobb örülni, meg hát mégiscsak a kislánya vagyok, talán mégsem kellene bántania, talán megbánta az egészet. A lényeg, hogy túlvagyunk rajta, és nem jutottunk el addig, hogy "vetessem el". És így ma már csak létráztam meg sokat guggoltam, de nem nekem kellett a nehéz cuccokat lecipelnem a pincébe! :wink:

Jóéjt mindenkinek!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Évi

májuskosár??? :roll: Én sem tom mi az.Olyan mint a májusfa,csak kicsibe?VAgyis az a jelentése???
De nagyon szép,és persze hogy elbőgted magad.Mindegyikünk asszem.... :oops:
Most akkor hányadik napon is vagy?? :shock:

Gona

nem is kell leirni miket mondhatott az anyud,gondolom.
A "boszuságát" átveszi az öröm.Hidd el igy lesz.CSak "fel kell dolgoznia".
A gyereked meg jelesre vizsgázott.Okos kislurkó.
Már felveszed ma a vakondnadrágot.Tetszett. :lol: Már tudják,már vállalhatod.... :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Panni!

Nektek is jó szórakozást és jó időt hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!

Évi!
Akkor továbbra is drukkkkkkk és nektek is jó időtöltést és jó időt!!!

Mi még itthon,mosok és a lakást rendbe teszem aztán megyünk anyuékhoz szalonnát sütni!
Vendég

Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat. Itthon vagyunk végre, szuper érzés. Hamarosan jövök bővebben.

Szép hétvégét!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi!

Örülök,hogy otthon vagytok :lol: Sok tejcsit és jó egészséget az egész családnak! :lol: Várunk :!:
Vendég

Jó estét!

Mindenkinek jól telt el a mai nap!??????
Nekünk igen,holnap folytatjuk!!!!!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Jó estét Mindenkinek!!

Mi jól vagyunk..

Brigi gratula a hazaérkezéshez!

Sok tejecskét, boldog napokat Nektek!!

Nagyok mit szólnak Bencéhez?

További jó pihit !
agica1027

Sziasztok én még most kerültem géphez hát leirom mi az a május kosár Rik ráérzet :lol: olyan mint a májusfa csak vannak férfiak akkik nem májusfát álitanak meg már hogyis nézne ki azt a fiatal lányoknak szoktak a fiuk ezért vesznek május kosarat igazából május virágnak kellene benne lenni de azt nem lehet eltertani igy a virágosok csinálnak cserepes virágokból is hát ugy röviden ennyit a kosárról és köszönöm a dicséreteket
Gona az a lényeg hogy anyud megbékélt majd meglátod mennyire fogja imádni a gyerekek meg nagyon jl fogták fel
Rik hát hogy hanyadik napon vagyok azt nem tudom mert most szombaton kellene hogy megjöjön nem értek ehez a számoláshoz nekem még nincs gyerekem ehez nem értek ha tudsz segitesz?
BRIGI SOK EGÉSZSÉGET NEKTEK ÉS HOGY VAN A KIS PICUR?
Mindenkinek jó pihenést és sok puszit

Kép
bévi

Sziasztok!

Hú, jó sokat írtatok! :roll:

Csajok, tényleg nem tudjátok, mi az a május-kosár??
Bévi, én ismererm!! Anno, amikor együtt jártunk a férjemmel, minden évben kaptam tőle, nálunk nagy szokás ez, és általában színeset visznek a lányoknak, amikor már menyasszony, akkor meg fehéret. Én is fehéret kaptam az esküvőnk évében.

Panny!
nagyon tündéri képek!! És a kicsinek volt a szülinapja?? Látom, nagy pókember-fan! :lol:

Britta!
Végre otthon! De jó! Majd írj a szülésről, meg az első napokról!! Sok tejcsit kívánok!

Gona!
Nagyon sajnálom a fogadtatást..........és az a legrosszabb, hogy az anyukád az, aki így fogadta.........Mert én is úgy vagyok vele, hogy lesz...om, mit mond a környezetem, de a család véleménye fontos! Ők meg szerencsére örültek!
Én is azt tudom mondani, hogy előbb-utóbb majd megbékél anyukád!

Tegnap voltunk főzőcskézni az erdőben, először kicsit kétségbe estünk, mert minden megszokott hely le volt már foglalva, de addig mentünk, míg nem nem találtunk egy csendes kis tisztást, ahol egy lélek sem volt, csak a sok madárcsicsergés! Szóval nagyon jó volt, ettünk, ittunk, heverésztünk, meg nevettünk. Majd hozok fotókat is róla!

Kriszti, én mára a gyererkszoba takarítását terveztem be, párom meg a kert rendezést. (fűnyírás, ilyesmi...) de itt sajna esett éjszaka, most is olyan borongós... :cry: Remélem nem marad így!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Hali :wink:

Ditta!

Nálunk is apa füvetnyír ma :wink:
De csak miután "kicsőgörényezte" a lefolyót,mert oltári dugulásunk van :(

Igen a ketteskének volt a szülinapja...igazából nem is ismeri rendesen a Pókembert csak mindenbe utánozza a nagyot és ezért ő is Pókemberes tortát kért meg ilyenek... :wink:

Britta!

Üdv Otthon!!És Üdv a 3 fiús anyák táborában :wink:
Figyi,már megvan a hátvédsor :lol: :lol: :lol:
Jöhet a csatársor :wink: :lol: :wink: :lol:

Hogy álltok a tejcsivel?Fiúk mit szólnak a kis bömbihez?

Kriszti!

Ma mi a program?

Mi tegnap voltunk lóversenyen ,meg a Majálison.
Ma is megyünk,ma Repmajális is lesz,repülős bemutatókkal.

Mindenkinek pusz :wink:

Ja és Rik????teszt??? :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok eljöttem dolgozni nem sok értelme lesz mert szakad az eső na de hát ha rólam annyit hogy ez a hónap se sikerült megfogjönni tegnap este már barnáztam és érzem közeledik annyira rossz mert annyira várom már hogy legyen gyerekem legalább egy picurom születhetne de hiába ez most sem sikerült :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bévi

Sziasztok ismét én hát sajnos bekövetkezet megjött sajnos hát nagyon elkeseredtem azt hittem ez a hónap össze jönn de nem igy lett sajnos apának most mondtam meg és mondta na akkor jól nézünk ki és sajnáltam olyan rossz volt hallani a hangján hogy bántja de mondtam neki legalább most szeptember óta megjött időben erre ő na akkor következő hónapba lesz egy kis tücskünk olyan aranyos volt

Kép
bévi

Bévi sajálom hogy meg jött :(
Rik nálad miujság ugye nem jött meg?
Britta de jo hogy otthon vagy a kiscsöpségel ,gyerköceid hogy fogadták Bencust?

Kép
e.andrea

sziasztok!

Évi látom már uj a vonalzód is.Sajnálom,de tudod. :!: Új hónap új remény!!És lesz egy tücskötök,igaza van a férjednek!!! :wink:

Britta

nagyon várom a szülésélményed.És persze hogy s mint vagytok?Tesók??

Andi,PAnny,Évi,meg mindenki aki szurkol nekünk. :shock: Nincs semmi sem.37.nap.
Néha pedig ugy érzem megjön. :roll:
Nem merek még tesztet venni,olyan rossz látni az egy csikot. :(
Vendég

öszönöm a biztatást Rik és Andrea nagyon jól esik hát nem könnyü de hát ha sikerül Rik neked meg 1000 drukkkkkk sikerüljön

Kép
bévi

A K BETÜ LEMARADT AZ ELEJÉRŐL

Kép
bévi

Rik megy a drukk akkor ezerel hogy ne jöjön meg.
többiek merre vagytok?

Kép
e.andrea

Na sziasztok ugy látom mindenki kirándulgat meg a családdal van hát én most pihizek nagyon sok van elöntöt piri rendesen ez van hiányoztok puszi mindenkinek

Kép
bévi

Még egy kérdés nekem a doki felirta ebbe a hónapba a duphastont szednem kellett 7 napig 3x1 vel és valaki nem tudna nekem erről valamit mondani azt mondta a doki hogy azért kell szednem mert a beágyazódás miatt de nem lehet hogy emiatt jött meg vagy csak hülyén gondolom a tájékoztatóba az van terheség alat nem lehet szedni kivéve vetélés és sárgatesthormon-elégtelenség okozta medőség esetén hát nem értem én ezt ha valaki tud róla valamit kérem segitsen mert most már teljesen össze zavarottam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bévi

Sziasztok!

Évi
most hogy kérdezted utána olvasgattam mi is ez a gyógyszer.
Ezt tényleg arra az estre adják,hogy segitse a beágyazódást,és a 12.hétig kell szedni.
Szerintem mivel mensizel abbahagyhatod... :roll:
Dokihoz mész hétfőn?Clostit irt fel,vagy most fog csak??
Mindig ilyen erősen vérzel? :shock:

Nekem semmi csajok,hasam azóta is mensisen fájdogál néha.
Megint meg kell ilyeszetnem magam,hogy doki lesz a vége,és akkor megjön,mint multkori ciklusban?? :) Én azt nem hiszem hogy terhes lennék.Olyan csoda nincs:(

KI merre van ma??
Vendég

Rik biznod kell abban hogy hátha baba van hát bizunk benne hogy nem jönn meg 9 hónapig.
Rólan nem szokot ilyen sok lenni most van csak ennyi de elég sok hu inkább nagyon sok nem tudom megyek e dokihoz majd hivom ha lesz még erőm mivel a gyógyszert ő irta fel nekem és nem kellet szednem csak egy hétig tovább nem és lehet ezért jött meg nem tudom már miben bizzak.Mert azt hallotam hogy ezt a gyógyszert nem lehet abba hagyni hirtelen mert ha abba hagyom akkor le esik a porotokol szintem és megjöhet vagyis ha terhes vagyok elvetélhetek nem tudom de teljesen ki vagyok idegileg azt érzem most már nem birom tovább sajnos lehet megint nem jövök nagyon hiányoztok de nem tudom mit tegyek teljesen kész vagyok bocsi a sok irásért de nem tudom kinek elmondani :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bévi

Rik bizzál magadban és hátha ott lapul a babuci a pocidban

Kép
e.andrea

ANdi
köszi!

Évi
irok privit
Vendég

Jó reggelt!

Kedves lányok!
Megint eljött az a pillanat amit hirtelen döntöttem el,hogy újra elköszönök tőletek,de most úgy gondolom,hogy örökre! :oops: Hogy miért is?2 napja késett a mensim,semmi mensis tünetem nem volt,néha kicsit szurkált a hasam de ezen kivül semmi,már kezdtem kicsit örülni,sőtt volt egy tesztem is,amit megálltam,.hogy nem használom 30 naptól hamarább,amit sikerült is betartanom,de reggelre elhasználtam,tesztig semmi nem volt,csak negativ eredményt kaptam,aztán,egy pár percre rá a wc papiron a meglepi jött,de miért is kaptam mást,mint újra pirit!??? :oops: Ekkor döntöttem igy,hogy kész ennyi volt! :oops: Nagyon jól éreztem magam köztetek,örültem örömeiteknek,de mindig ott kötöttem ki,hogy nem tartozom ide,mert esélyem 0%! :cry: Sőtt most már a kitartásom is! :cry: Jobb lessz igy ha nem látom,hogy mindenkinek sikerül bebasádodni,nekem pedig nem!Nem tudjátok elhinni,milyen rossz érzés,mikor nap mint nap azt olavstam,hogy terhességi tünetek,uh-eredmények,képek stb,én pedig ezt nem élhetem át,félre nem értsetek NEM bántásképpen irtam!Ahogy mondani szokták én kicsit átfogalmazva-"egyik szemem örül a másik sir"! :!: Erre irtam azt,hogy örültem sikereiteknek,de nekem fájt és fáj,hogy nincs szerencsém és nem sikerül!Kivánok mindenkinek sok szerencsét a babásodáshoz a babásoknak a szüléshez,a többi anyukáknak akik már megszültek mindenjót sok boldogságot,sikert,örömet és nagyon jó egészséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!!

Kriszti!!
Látom, már a regisztrációdat is törölted........ :cry: :cry:
És most nem fogom azt írni, hogy jajj, ne már, meg majd összejön neked is..........biztos sokan mondták már ezt, és neked ez nem segít...én tiszteletben tartom a döntésedet!
Sok sikert mindenhez a továbbiakban is. Azért néha benézhetnél...... :roll:

Rik!!
Drukk, drukk, drukk!

Bévi!
Sajnálom...................
De még olyan fiatal vagy, ne add fel! Erről a gyógyszerről nem tudok véleményt mondani, szerencsére nekem nem kellett!

BRIGI???
Minden rendben?

csajok, hoztam pár képet, már régen tettem fel.

Ez még márciusban készült a farsangon, Ati az ovónéni mellett kalóz ruhában:
Kép

Fürdés ezerrel:
Kép

Almafánk virágzása (az egyik kedvencem!)
Kép

Így közeledett a vihar a házunk felett:
Kép

Kertünk új dísze a fa hinta: (Erdélyi gyártmány)
Kép

Május 1-i főzés:
Kép

Anya tehénkedik:
Kép

Fogtok ma anyák-napozni??? Én is hamarosan megyek virág-beszerző körútra!

Addig is köszöntsük magunkat!!! Azaz minden anyukát!
Kép

Edit

Kép

Kép
ditta76

Kriszti

tudod nagyon jól hogy mit gondolok erről.Sajnos én is érzem ezeket néha.De !Mindig ott van a DE!!Mi van ha a kövi hónapban nekem sikerül???Én is már egy éve probálkozom.EZt máshogy nem lehet birni,csak ugy ha félvállrol vesszük.CSináltam már lelkesen,gyógyszerekkel,uh-gal,meg isten tudja mikkel.Igaz hogy 4 év után de meglett az eredmény.Nem vagyunk egyformák.EGyiknek sikerül ha ránéz a férje akkor is.Mi meg küzdünk érte,mert küzedni kell,és érdemes.
Nekem is sikerült már egyszer (az elsőt nem számolom,mert az más tészta)és persze hogy sikerülni fog mégegyszer is.
Lehet már nem is olvasol.Én kivánom Nektek,hogy az álomotok valóra válljon.
Ezer puszi,ölelés!!!!!!!!!!!

Edit

elkeseredve olvastam a Kriszti levelét.
Még teljes lehangoltságomban is felnevettem,a képeidet látva.Igazi pillanatképek!!Köszönjük!!!!!!!!!!!! :lol:
ÉS szép pocid van már,meg kell hogy jegyezzem!!!!!!!!!!!!!
Látod most is irigykedem rá,de ez természetes.Aki babát akar az irigykedik a már pocisokra. :oops:

Többiek???
Vendég

Ditta nagyon szuperek a képek és a pocid is szépen növöget.
Rik egy kicsit meg lepödtem hogy Kriszti megint kilépet innen :cry:
,nem sokára neked is lesz szép pocikád Rik

Kép
e.andrea

Andi

ÁMEN! :wink:
Vendég

Sziasztok hát nagyon rosszra jövök Kriszti hozzád szólok először te adtál nekem sokszor erőt azért nem irok privit neked mert akarom azt hogy mindenki lássa meg tudja te nagyon nagyon rendes ember vagy kérem az istent hogy olvas benünket még és gyere vissza mert hiányzol és hiányozni fogsz nem zuhanj magadba mert az nem jó mondom ezt én hisz én is ezt teszem néha de akkor valaki mindig segit felálni pl te vagy most Rik ugy hogy akármenyire is ki akarunk bujni ezek alól szükségünk van egymásra én is sokszor érzem azt hogy nem birom tovább meg beneteket olvasva össze szorul a szivem mert nektek már vannak gyerekeitek ha nagyok vagy kicsik mindegy akkor is anyák vagytok ez a ti napotok ma és az élet azzal az örömmel áldot meg titeket hogy már boldogan a kezetekben tartotátok azt ami egy nő életében igen is fontos én sajnos még nem éreztem ilyet nagyon vágyok már rá de tudom egyszer eljönn az ideje remélem bizok benne mást nem tudok tehát Kriszti drága te is tedd ezt és gyere közénk örüljünk a babásoknak a megszületet picuroknak és majd a te terheségednek is gyere mert szeret mindenki remélem olvasol és vissza jössz :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
bévi

Rik küldtem én is remélem megkaptad de nagyon köszönöm mégegyszer a segitséged nagyon jól sett a biztatás remélem neked sikerül most ez a te hónapod :lol:
Ditta nagyon aranyosak a gyerekek és a pocid is cukin látszik már gratulálok :!:
ÉS NAGYON SOK BOLDOG ANYÁKNAPJÁT KIVÁNOK MINDANYIÓTOKNAK SOK SOK BOLDOG PERCET A GYEREKEITEKKEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Merre vagytok sehol senki hmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Sajnálom, hogy Kriszti nem jön többé és úgy gondolja, hogy befejezte a próbálkozást, de valahol a lelkem mélyén megértem az indokait.

Kriszti, ha olvasol még, sok sikert és boldogságot kívánok Neked!

Évi, sajnos a gyógyszerekről én sem tudok semmit, szerencsére nem volt rá szükségem. Nagyon drukkolok Neked, légy kitartó! Nem egy olyan ismerősöm van, aki több évig (6-11) nem esett teherbe, aztán egyszer csak sikerült és most már kettő-négy gyermeke van (ikrek is vannak köztük).

Rik , továbbra is drukkolok!

Gona, még nem vagyok itt köztetek nagyon régóta, meg lehet, hogy kicsit naiv is vagyok, de el nem tudom képzelni, hogy anyukád miket mondhatott neked és miért nem tudott örülni harmadik gyermeketeknek.

Ditta, nagyon jók a képek! Az erdei főzögetés-sütögetés is jó lehet. Te be vagy oltva kullancsencephalitis ellen? Gyerekeid? Azért érdekel a dolog, mert mi is sokat kirándulunk, nálunk a gyerekek már a háromból kettőt megkaptak, de nem tudom, hogy magamat beoltassam-e, így próbálom gyűjteni az érveket és ellenérveket.

Britta , de jó, hogy már itthon vagytok! Tudsz valamennyit pihizni?

Kép Kép Kép
datolya

Sziasztok!

Kriszti! Én nem írok mást, mint azt, hogy hiányozni fogsz nekünk! Nagyon!!!!!!!!!!!

Csajok! Most mellékelem a szüléstörimet. Kicsit hosszú lett, remélem, nem haragszotok meg érte. Ja és képeket is teszek fel.

Szüléstörténetem

Bence 2008. 04. 26-án látta meg a napvilágot. Leírom, hogy is történt.
Ezen a napon délelőtt kellett mennem a dokihoz nst-re. Amikor készen lett, dokim azt mondta, minden rendben van. Ha hétfőig nem történik semmi, akkor reggel találkozunk, és visszafekszem az osztályra, ahonnan pénteken délelőtt kaptam eltávot. Páromnak azért annyit mondott, szerinte még aznap találkozunk. Ezt nem értettem, mivel semmi jele sem volt a szülésnek, a méhszáj előtte nap 1 ujjnyi volt csak. Akkor szombaton pedig meg sem nézte.
Ezután Attilával elmentünk egy kertészetbe, ahol megvettük idei balkonnövényeinket, mondván, délután el is tudjuk ültetni. Amikor a virágok ültetésével végeztünk, még nekiálltam a kertemet kigazolni, hogy rendben legyen. Nem sokkal később furcsán kezdett fájni a hasam, de nem gondoltam semmire. Aztán egyre nehezebb lett minden tevékenység, így abbahagytam és bejöttem a házba pihenni. Ekkor még írtam néhány hozzászólást, és ledőltem pihenni. Ám sem fekve, sem labdán ülve nem volt jobb a helyzet. Úgy véltem, kényelmesebb lesz sétálni. Az időt nem mértem a fájások közt, mivel abban sem voltam biztos, hogy ezek már azok. Attila megkérdezte, nem kell-e bemennünk a kórházba. Elbizonytalanodtam. Mondtam neki, lezuhanyzom és indulhatunk. Amikor beértünk, éppen a nővérpultnál jött a következő fájás. Elküldtek átöltözni hálóingre, majd mentünk nst-re. Körülbelül 50 percig tartott, hogy jól látszódjanak a fájások. Elég sűrűn jöttek, és 60%-ig ugrottak ki. A szülésznő közben értesítette a dokit, így lassan ő is odaért. Ez este ¾ 7 körül volt. Megvizsgált, 2 ujjnyira ki voltam tágulva. Kaptam beöntést. Közben megbeszéltem a dokival, hogy ne kelljen feküdnöm. Azt mondta, nyugodtan mászkáljak, ha jól esik, 1 óra múlva burkot repeszt. Viszont egyre csak gyengültem, mert minden 3-dik lépésnél ott volt az újabb fájás. Aztán végül egy helyben álltunk Attilával, aki végig velem volt, és rengeteg erőt adott. Infúziót nem kaptam, mert szépen haladt minden a maga útján.
S bár a fájások roppant erősek voltak, egy hang nélkül tűrtem, amit a szülésznő, csak így jegyzett meg Attilának: „ Nem értem, miért nem jajgat, vagy kiabál. Hogy tudja ilyen csendben elviselni?” Azért nem szóltam semmit, mert ahhoz sem volt már erőm.
Eddigre már megvolt a burokrepesztés. Szerencsére a magzatvíz tiszta volt. Amikor jöttek a tolófájások, felfeküdtem nagy nehezen az ágyra. Sajna azonban nem úgy mentek innen a dolgok, ahogy szerettük volna. Pici fiam nem tudott átjutni a szülőcsatornán. Mint utólag kiderült, a keze a feje mellett volt szorosan, ezért szűk volt neki a hely. Mivel a víz elkezdett zöldülni, a dokim kézzel segített Bencének, nehogy baj legyen. Na, ezt nem kívánom senkinek, ami ekkor volt. Egyik kézzel alulról próbálta húzni Bencét, másikkal finoman nyomást gyakorolt a hasamra, így született meg az én fiam este 21 óra 5 perckor. Ezek után megkönnyebbültem, és amikor a mellemre tették, sírva fakadtam a boldogságtól. De nem csak én, hanem az én Édes férjem is. Elvitték néhány méterrel arrébb megfürdetni és megmérni Bencét, majd betették a melegedőbe, ami ott volt nem messze tőlem, így még gyönyörködhettem benne egy ideig. Méretei szépek voltak, senki sem számított ekkora babára: 3800 gramm, és 60 cm. Amikor bevitték az osztályra, engem összevarrtak, mert kicsit repedtem. Ám a repedés szerencsére csak külső volt. Aztán a 2 óra leteltével Attila bekísérhetett a szobámba. Előtte még anyummal is beszéltem, aki szintén végigizgulta Bence érkezését a szülőszobán kívül. Nagyon boldogok voltunk. Annyira, hogy nem tudtunk azon az éjszakán elaludni.
Másnap reggel megkaptam Bencét, aki ekkor még aludt, hisz nagyon elfáradt. Ezután pedig együtt voltunk éjjel-nappal.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Kép Bence

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi!!

Köszönjük, ez szép volt!! És a bébi is tündér!
Most így 3 szülést összehasonlítva, ez volt a leggyorsabb? Mert állítólag minél többedik, annál hamarabb lesz meg. Erre számítok én is!

Datolya!
Nem vagyunk beoltva kullancs ellen!

Rik!
Mizu??

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok lányok!

Bocsika, hogy eltüntem, nem volt szándékos, csak a párocskám itthon volt egy hétig és ő uralta a terepet, nekem meg olyan émelygős korszakom volt, hogy legtöbbet feküdtem, nem volt erőm semmit sem csinálni.
Nem voltunk a hegyekben sem, mondta a párom, hogy ilyen álapotban nem tudnám élvezni a kirándulást...

Brigi:
ÓIÁSI GRATULA, IGY UTÓLAG IS NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kösz a szüléstörténeted és a képeket!Nagyon édibédi a kis Bence, és jó nagy baba!
:lol:

Ditta:
kösz a képeket :lol: Aranyosak e gyerkőceid és ügyi a pocid!

Nekem ma azt mondta valaki, hogy csinosodom :lol: :lol: Mondtam neki, majd beszélgetünk még pár hónap mulva :lol: :lol: :lol: .Igaz fogytam vagy 4 kg-ot..

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kriszti:
sajnálom, hogy ugy döntöttél itthagysz, mi mindig szeretettel fogunk rád gondolni!!!! :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Kriszti!
Sajnálom!
Nagyon fogsz hiányozni!!!

Brigi!
Bence gyönyörű kisbaba! :lol:

Rik??????????????????????
Vendég

Brigi köszi a történetet a Bencus nagyon szép baba

Kép
e.andrea

Kriszti!

Én is sajnálom de megértelek!!!
puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brigi!

Édes a legkisebb fiatok,milyen szép szőke!!!
Köszi a sztorit ,hogy megosztottad velünk!!!

Datolya!

Nálunk is a fiúk jövő hónapban kapják a kullancs elleni 3.oltást és én is folyton azon filózok hogy mi szülők is beadassuk-e....Mert az OK hogy ők védettek de mi simán elpatkolhatunk??? :lol: :wink: :lol: :wink:
Én azért adattam be nekik,mert közel lakunk az erdőhöz és köztudott hogy sajna a környékünk(gödöllői dombság)elég fertőzött terület.Pedig nem vagyok az oltások híve,se a dokink,de ezt ő is nagyon ajánlotta.

Ditta!

Szupi képek,szépek vagytok!!És tényleg alakul az a poci már erősen!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Bévi!

Sajnálom :( de tényleg még fiatal vagy és tutira lesz sok szép babácskád,ez biztos!!! :wink:

Rik!
?????????

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Kriszti! :cry: De megértelek!

Brigi,
köszi a szüléstörténetet! Mostanában nemigen merek ilyeneket olvasni, valahogy megijedek. Olyan érdekes, az elsőnél egyáltalán nem féltem a szüléstől, aztán egyre jobban... :roll:
Gyönyörű kisbabád van, és tényleg óriási! :D

Datolya,
hosszú történet, pont egy éve májusban már írtam ebbe a topikba is asszem, hogy merjem-e vállalni a harmadikat vagy se. Nagyon sokat dilemmáztam rajta. Szóval a mi családunkban nem divat a gyerek, max. egyet vállalnak, mert nem lehet bírni (nálunk mindenki elvált, egyedül nevelni kicsi gyerekeket munka mellett hát elég nehéz is, aztán anyagilag is, meg figyelemmel stb.) Továbbá nekem a 2. gyerek csecsemőkora igen nehézre sikeredett, nem volt sok híja hogy kipurcanjak bele. Most meg elkezdtem egy sulit is, ezek után anyám azt gondolta, hogy nekem rémálom ez a kisgyerekes élet itthon, és sokkolta a hír, hogy jön a harmadik. Hát ilyeneket kaptam először, hogy "neki" csináltuk (mivel most költözött ide, és majd ő ráér felnevelni a gyerekeinket és jól kiszámítottuk ezt) pedig ha tudná, hogy már mióta nem jön össze! Aztán megkaptuk, hogy ha ez nem, akkor biztos becsúszott, nyilván mindenki letagadja a becsúszást. (Istenem, csak becsúszott volna már hamarabb...) Na, és ez ment vagy félórán át, azóta teljes a béke.
Én úgy érzem, hogy ha valaki nem használja ki a nagyszülőket, akkor azok mi vagyunk! Tényleg csak végszükségben hívom őket, mert én magamnak szülöm a gyerekeket nem másnak, és minden pillanatukban részt akarok venni, akkor is ha nehéz. Inkább abbahagyom, mert nagyon fel tudom magam hergelni... :oops:

Most már várja anyám is a kicsit, nem lesz semmi gond, csak a bejelentés volt rázós.

Erika,
remélem jó hírekkel jössz! :)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?