Sziasztok!
Mágnes!
Szerintem nincsenek véletlenek..... nálunk is így volt, pont ahogy nektek. Nekem akkor sokan mondták, hogy fiam lesz és lám az is lett. Már arra mondták, hogy spontán, gyorsan.... tehát Ő akart annyira jönni. Valóban apukád ajándéka, ezt én is így gondolom.
Nagyon Örülök.
Kata!
Ne tessék félni...... bizakodni kell. Tudom nehéz, annyi nehézség után, de látod, CSODÁK vannak és a Ti babátok is jönni fog. légy nyugodt, pihenjél sokat és beszélgess a kicsikkel....
Nagyon gondolok rátok!
Mi jobban vagyunk.... csak nem bírtam tovább és hívtam a gyerek orvosát aki telefonos segítséget adott. Bár nem egészen kielégítőt.... Pont hívott a dokim és említettem neki, hogy beteg a gyerek, majd inkább jövő héten jöjjön....erre meg említette, hogy vigyem el meg nézik a feleségével, mert az háziorvos... Örömmel vittem, hisz csak olyanban bizik az ember akit ismer, ráadásul neki is 2 kicsijük van. Na írt is fel neki antibiotikumot és hála a gyerek aludt éjszaka és jobban van. nem értem miért jó húzni ée várni, mert most nagyon divat a gyerekorvosnál, hogy nem gyógyszeres kezeléssel kezdi.... csak így 3 hétig is benne lehet, meg ne adja az ég, de még szövődménye is lehet. A tüdeje tiszta a Dávidnak, csak a torka gennyes váladékos. Az a lényeg rendbe jön és nem szenved tovább.
Most az én torkom is fáj, így apuka rohant a patikába és kezelgetem magamat is. Hurrá.
Mindenkinek jobbat!!!