Lányok, a kullancs alulról jön, tehát nem gyalogló gyermeknek felesleges beadatni. Én így tudom, de a gyerekorvos is megerősített benne. Ezért van az 1 év, de akkor sem fog vsz. erdőben gyalogolni.
A prevenar meg hiába lesz szeptembertől ingyenes, 2 éves kor alatt az elsőt 3-4 hónaposan kell megkapnia, tehát sajna ki kell fizetni.
Ezt az egyet adattam be a nem kötelezők közül Szonjának is, Ábris is meg fogja kapni. A bárányhimlő ellenit tuti nem adatom be, a többin gondolkozom, a rotáról lebeszélt a dokim.
Én most aggódom, mert beriasztott szombat éjjel a légzésfigyelő, kikaptam, és amikor letettem az asztalra, akkor láttam, hogy lélegzik. De amikor kivettem, annyira meg voltam ijedve, hogy fogalmam sincs, lélegzett-e. A gyerekorvos nyugtat, hogy biztosan észrevettem volna, ha eszméletlen, a madarászos doki (ők forgalmazzák ezt a készüléket - babysense II) tévedhetetlennek mondja a légzésfigyelőt. Van valami tapasztalatotok ezzel kapcsolatban??? ÍRJATOK VMI MEGNYUGTATÓT LÉGYSZI!
aMÚGY ELKEZDETT rettentő édesen dumálni, és gyerekek tiszta döbbenet, de tényleg profin forog hasról hátra! Ja, 62 cm, 5450 gramm volt tegnap.
Puszi, és drukkoljatok légyszi! A MAdarászos doki megnézi a készüléket, és ha rendben találja, akkor lehet, hogy az alváslaboratóriumban megvizsgálják. Egyébként legbelül azt érzem, hogy nincs gond!