Sziasztok
Pentek ota egy fodraszat van hozzank telefonvonal gyanant bekapcsolva, ugyhogy se telefonalni, se netezni nem birtam.
Ilke
Utrogestant irtak fel, kis feher gombocskek, de sajna alulrol kell hasznalni. Mindegy, csak a 12. hetig.kibirom.
Szopizas
Emilia egyaltalan nem szopizik 3 napja. Este kicsit kell neki mondani, hogy elment a cici aludni, de nem nagyon nyafog utana. Ez persze az en dontesem volt, de ha latnam hogy hianyzik neki biztos visszakoznek.Ugy ereztem nem nagyon birom mar mindket Manot erovel. Kene hiznom is.
Tegnap 36 ora nemszopi utan mar kellett egyet fejnem, amit reggel kispoharbol megivot....
Potlas:
Szerintem a risztejes potlas nem ugyanaz, mert nincs benne tejfeherje, vagyis allati eredetu. En is ezen gondolkodtam, hogy mivel potoljak, a legjobb amit a Beszti irt, sajt, joghurt, turo stb.
Ilke
Nalunk az esti elalvas mar reg nem cicivel megy, vagyis mig cicizett sem hagytam, hogy azon aludjon el. Betettem az agykoba,(mondja ra hogy aaa) es odaulok melle a foldre, vagy a kozeli fotelba. Attol fuggoen hogy mennyire almos, van hogy percek alatt elalszik, van hogy sokszor ra kell szolni, vagy nehanyszor visszafektetni. Szoktam vele bohockodni, odadugja az arcat a racshoz es puszit kell adni olyankor.
Banyoci
A Panadol szirupot az en lanyom is nagyon komalja, de ezt a bogyokat kikopte. Mostanaban nyugodtabbak a napok, meg ebred ejszaka, de kis teaval visszaalszik. Kozben kibujt megegy ragofoga.
Nagyon ugyes Gyurci hogy fujja az orrocskajat!
Mi az hogy johhetek-e a Miki bulira? Kotelezo!!!!
Telapo
Mi is mennenk, bar igen messze esik Godtol. De legfeljebb bent toltjuk a napot anyunal a XIII-ban.Ugyis mar gyakorlatilag itt lakik nalunk, jo lesz egy kicsit otthon lennie is.
A konyv otlet szerintem is jo, Emilia imadja a konyveket, lelkesen mutogatja benne az allatokat, meg az egyeb figurakat. Plussbol nalunk van vagy 50 es tartosan csak 3-mal jatszik, nalunk ez 3 macska, akiket nyaunak hiv.
Mi is a gyerek baratkozzon elvet valljuk, Emilia tuti sirva fog fakadni eloszor, es kizart hogy magatol odamenjen. Vendegekkel is kell felora, legalabb is a ferfiakkal.
Ha kell penzt utalni szoljatok! Valszeg mi is harman mennenk, bar errol meg apuci nem tud.
DjEszter
Remeljuk semmi komoly nem lesz Marcival!
Kryss
Jobbulast Rebinek!
Kepzeljetek
A ferjem hosszas igyekezete utan amivel probalta a gyereket ravenni, hogy mondja hogy daddy tegnap ota Emilia lelkesen daralja hogy apppa,apppa...
Masik mostanaban felvett jatek, hogy piszezunk, ami annyit tesz, hogy osszedugjuk az orrunkat es kozben mondom, hogy en is pisze, te is pisze....annyira tetszik neki,hogy neha magatol jon piszezni.
Nyuszi