Új privát üzeneted érkezett!

Djeszter!
Én is mindig igy járok, hogy mire megirom és elküldöm, addigra más is ir! Szóval már csak annyit, hogy látom Gumicukor már szakszerű választ irt neked! Ez elég jól hangzik!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci
Te is a csapathoz tartozol!!!! Punk-tum!!

Lányok plíííz reagáljatok arra amit írtam! Viziállatka!

Forti

Kép
Kép
forti

Djeszter!

Tényleg csak akkor fejj, ha feszül. A homeós bogyó, tea jó lehet. A dokinál Bromocryptint vagy Serocriptyint szoktak adni, ez tulajdonképpen a tejtermelésért felelös prolaktin szintjét csökkenti. De alapból ezekre a gyógyszerekre nincs szükség, söt még nagyon sokáig lehet valamennyi tej a mellben, de az teljesen normális.
A mellgyulladás szerencsére nem egyenes következménye annak, hogy abbahagyod a szopit, nagyon sokaknál ez nem jelent smmi gondot. Nálad is csak esetleg azért, mert nem elfogyott fokozatosan a tejcsi, és emiatt neked kell megoldanod, hogy a szervezeted csökkentse a termelést.
A mell leszoritása durva, és teljesen felesleges dolog, csak a tejjáratok eltömödését okozhatja.
Nem lesz semmi gond.KépKép

Tejpótlás:
1. szivószál?
2. nem feltétlen kell sima tejet innia, ha tudod neki pótolni a tejtermékekkel.

Banyóci!

Most már az esetek 90 %-ában Nátán is átalussza az éjszkátKépKép, ha nem, akkor meg átjön, szopi és alszik. Ez a nagyon hiszti egészen különleges, és csak a foga okozhatta. Azért remélem ma alszik, mert megjártam ma Székesfehérvárt is, és hajnali 1/2 3 óta sikerül 1,5 órát aludni, de az nem túl sok.

Zsuzsa!

Azért az már rég volt... Vagy még most is csinál ilyesmit gyerektársaságban.Kép
Pedig nagyon kiváncsi lennék rá, szerintem a töbi babára sem ismerünk ráKép, annyit változtak.Kép Nagyon fura lesz, ahogy már nagyon sokan járnak (újabban a fiam mindenre mászik, pl. a székre, majd az asztalra (semmi nincs biztonságbaKépKép)).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Banyóci!

Mi sem ugy születtünk, hogy rögtön ismertük egymástKépKép, valamikor el kell kezdeni.
Különben is van olyan, akivel talán még senki soha nem találkozott (vagy csak egyvalaki), mert mondjuk külföldi vagy messze lakik, de attól még ismerös, hisz itt sokat beszélgetünk.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Így alszik a fiam makival a fején! Kép
Kép
reggel még benézek, hátha van fejlemény ajándék ügyben!

jóéjt mindenkinek!

Forti

Kép
Kép
forti

Hahó!
Hol van mindenki?
Képzeljétek, ma reggel vettem észre, hogy Gyurcikának 2-vel több foga van, mint ahogy én azt gondoltamKép! Szóval most már 11 fogúKép!

Beszti
Hogy telt az éjszakátok? Nekünk szuper volt. Fél 10-ig aludt a Gyurma, és végre én is olyan jót aludtamKépKépKép!

Forti
Cuki a makis LeviKépKépKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok
Mano
mi sem állunk anyagilag valami fényesen Kép de csak meg füzöm a páromat hogy adjon rá pénzt Kép Férj nálam se jöne mert öt nem érdekli az ilyesmi Kép.

Mano,Forti
ilyet petike is kap ilyen dolgokat mint tea,pép,de ezek nem ajándékok hanem szükséges dolgok csak popsitörlöt nem veszünk neki mert feleslegesnek tartjuk ilyen dolgokat polyás korában vetünk neki 1x meg most nyáron mikor a nagyinál volt 2hetet .

Anenoma
mi ugyis odajáronk a legtöbbet és a többieknek is megfelel akor én megtudom nézni a játékokat bár csak hétvégenként szoktunk vásárolni .

Szilcsike
én nálunk csak 1x volt hogy a nagynénje elvite pár orára hát nekem se est jol hogy elviték ha én adom oda a nagyinak az más akor nem érzem magam rosszul de akor is sietek vissza hozá mert ha nem velem van akor nagyon hiányzik Kép.

DJeszter
Nyugi nyugodj meg mert a sirás és az idegeség még jobban árt a magasvérnyomásban szenvedöknek remélem hogy semmi baja nem lesz a fiadnak Drukoloknektek Kép.

Forti
még nem vetünk apája a multhéten azt igérte hogy majd a legközelebi vásárlásnál veszünk Kép de köszi Aranyos vagy Kép petike is megörül alabdákért,kismotorért, bár öt inkább az itthoni tárgyak kötik le mint a gyerek játékok .

Lányok
petikét jobban érdeklik a lakásban felelhetö tárgyak,dobozok stb Pl:most dobtam ki egy papir dobozt amit 2 napja szerzet meg a konyhábol Kép és nem engete meg hogy kidobjam öt csak kevés gyerekjáték érdekli labda,és a kismotor érdekli öt a legjobban meg a poharas játéka mert jol lehet kopácsolni vele az asztalon Kép .Tegnap a nagyinál voltunk kivételesen nem volt harapos kedvében és hozott be egy játékvonatot az uncsitesotol petikének hápogot,ugatot fütyült meg még egy csomo más hangot is tudot csinálni ha bekapcsoltuk vagy megnyomtuk valamelyik gombot petikét viszont nem élrdekelte söt még sirt is mert olyan hangos volt neki Kép viszont az unokatesojának a szobájában van egy felfujhato kejfeljancsiszerü püfölö az tetszet neki mert amikor meglöktem visza állt az eredeti állásba mint egy keljfeljancsi Kép igy lehet hogy ilyet majd veszek neki Kép .Viszont képzejétek petike simán elsétál a saját lában nagyobb utat is ha fogjuk a kiskezét tegnap igy mentünk délelött a nagyihoz hogy nem vitük a babakocsit igaz hazafelé már elfáradt egy kisé Kép és este is igy sétáltunk egy félórát és csak a az utolso pár lépésnél vete fel apja mer elfáradt Kép .

Na megyek
Pusz csics és petike
csics

Kryss
Jobbulást Rebinek!

Forti
Én vizijátékra szavazok, de a könyv is jöhet.

Banyóci
Most fogok megharagudni, már miért ne jöhetnél. Gyere !!!
Gratula a fogakhoz!

dec8
dec8

Sziasztok!

Eldöntöttem, megyünka bulibaKép nem hagyunk ki egy ilyet, majd megmagyarázom Emmának valahogy hogy 2x jön a Miki egymás utánKép
Úgyhogy számítsatok ránk is. Viszont mi valószínűleg csak 3-1/2 4 körül érünk oda, mert Emma mostanában olyan 1/2 3-ig alszik, remélem azért nem késsük le a Mikit. Majd próbálom előbb lefektetni

Forti!

Részünkről Ok a fürdőjáték is akár, nekünk nincs olyanunk.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Csics!

Emmát is csak úgy érdeklik a játékok ha mi is játszunk vele. Ez ebben a korban természetes.
A zenélő játékoknál meg én azt vettem észre hogy az ilyne túl hangos, kínai játékoktól fél (most nem azért írom hogy kínai, tudom hoyg a márkásakat is ott gyártják, csak azoknál valahogy mégis figylenek), pl volt ilyn kínai mobilunk, meg a bébikompja is ilyen hangosan, szinte fülsértően zenélt, viszont van pár jó játéka maiknek tényleg nagyon kellemes hangja van (pl fisher price henger, chicco telefon, clemnetori dob), na ezeket imádja. És pl a chicco telefon még drága sem volt.
De az is igaz hogy egy enniy idős gyereket max 10 percig köt le egy játék.

Manó

KépKép
manó

Télapóbuli,
Megbeszéltem a Kölyökparkkal és a mikulással a december 8-át. 2-től 6-ig lesz a buli, a miki 3-ra gondoltam, hogy jöjjön. Azt mondták a helyszínen, hogy ha viszünk kajcsit és innivalót, akkor 1280-ft-ot be kell fizetni, mivel, hogy nem vesszük igénybe a büfét. (Nem fejenként, ez egy egyszeri díj a csoportnak.) De nem is nagyon ajánlgatta a hölgy, mert állítólag elég durva árak vannak ott. Viszont két hét múlva be kellene fizetni 5-6 ezer forint foglalót, ezt össze tudnánk dobni? Milyen torta legyen? Szinte bármilyet lehet rendelni, ami egy cukiban van (gyümi, túró, tiramisu, gesztenye, eszterházi, csoki...)

Gumicukor,
Tényleg, tök jó lenne látni Csics pociját!

Conti,
Én sima kevert tésztából készítem a muffint, gyümivel vagy pudinggal.

Judy,
Köszi a karobos infót, azt nem tudod mennyit kell használni belőle és vajon ugyanúgy lehet pl. főzni?

Betti,
Kár, hogy nem jöttökKép. Szerintem valamikor el kell kezdeni, tavaly még a mieink is elég picik voltak, és imádták a bababulikat.

Beszti,
Ezer bocsi, tényleg véletlen voltKép.

1. Forti+Levi
2. Conti+Betti
3. Nyuszi+Emi
4. Panda+Ádám+Noémi
5. Szilcsike+Szilvike
6. Kataa+Alex
7. Rit+Dodo
8. dec8+Hanna
9. Judy+Gergő
10. Ilke+Lili
11. Csics+Peti
12. Gumicukor+Dani
13. Szilcsike sógornője+kisfia
14. Beszti+Beni+Nátán
15. Manó+Emma

Akkor mi is kivételek vagyunk ezek szerint, mert Lili is szereti a plüssöket. Sok ilyen játéka van és sokszor cipeli ő is magával, van, hogy valamelyikkel együtt is alszik.
5 előtt vasalni? huhhhKép

Deb8,
Akkor mint leendő szülinapos válaszd te a tortátKép. Nekem december 4-én lesz a szülinapomKép.

Djeszter,
A lényeg az egészséged! Az is szuper, hogy eddig sikerült szoptatni. Ne szomorkodj, amit lehetett megtettél. Mióta Lili napközben nem szopizik azóta rizstejet adok neki, nálunk bejött. Én nem tej helyett adom neki, hanem minden ételébe teszek valamennyit. Este pedig amikor megeszi a főzelékvacsit, nemsokára rá megyünk fürdetni és utána már nem kér semmit, hanem elaltatja magát.

Forti,
Édes a kép LevirőlKép!
Részemről a könyv ok. Nekünk már van egy olyan fürdőjátékunk (krokodil) és Lili imádja, minden fürdésnél fel kell húzni többször is, és amikor úszik akkor hangosan kacag. Én a metroban vettem, még korábban. A nagy sikerre való tekintettel részünkről jöhet még egyKép. Ha jól emlékszem a halacska nagyon aranyos volt.

Zsuzsa,
Lili is az esti szopit hagyta el mostanában (5 napja), és persze napközben sem kéri már, ennél fogva kész rémálommá vált az altatás. Ő azért minden reggel még kéri a tejcsit.

Kryss,
Mizujs Rebivel?

Csics,
Lili is kapott ma egy olyan babát apukáméktól, ami iszonyú hangosan zenél. Ki is vettem belőle az elemeket, és utána már hajlandó volt megfogni Lili. Én sem szeretem az ilyen játékokat, mert rám is a frász jött amikor megszólalt.

Nyuszi,
Hogy vagytok?
Képzeld Lili már nem tologatja a toligát, ha oda rakom elé, 1-2 méter tolja, aztán otthagyja és megy tovább egyedülKép, szerintem ha jöttök vissza is tudjuk majd adni. Azért szerintem sokat segített neki, hogy el merjen egyedül indulni.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Beszti!
Köszi. Tulságosan nem feszül a mellem. Sőt, mintha teljesen puha lenne. Lehet, hogy a mellgyuszit is meguszom. Kép
Szivószálat pont ma probáltuk (pedig csak most olvastam, amit írtál). Tettem egy kis kakaót a tejcibe, hátha az tetszik Marcinak, mert a Milky Way italokat imádja. Hát az első kortyot kapásból kiköpte, aztán egy-két korty lecsúszott. Kiváncsi vagyok reggel mit szól majd hozzá.
Tejterméket azért szereti, bár a sajtot csak sajtkrém formában, a túrót csak túró rudinak. Kép

Ilke!
Igen, tudom. Mára már elfogadtam a helyzetet. Végül is nem tehetek róla, hogy abba kellett hagyni a szopit, és tényleg jó, hogy ilyen sokáig tudtam egyáltalán. És hát Marcit fel is kell nevelni. Nem engedhetem meg magamnak, hogy valami bajom legyen.

Holnap reggel megyünk a doki nénihez. Kicsit izgulok, remélem minden oké lesz.

Jó éjszakát mindenkinek

Djeszter
djeszter

Banyóci
Gratula a fogacskákhoz!

Ilke, dec8
Én dec. 3-án szülinapozok. Kép Kép

Hát a mai Auchanról lecsúsztunk, de a héten akkor minden képpen kimegyek. Ja és a Tescoba is beugrok megnézni a könyveket. Akkor viziállatkából vehetek 15 db-ot???? Egységes legyen, vagy különböző????
Mennyi kérdésem van! Kép

Kryss
Rebi jobban van már?

Zsuzsa
Nagyon sajnálom hogy ha nem jöttök, én bírtam Elődőt! Kép Azért ő is nőtt egy keveset, lehet hogy nem lenne gond!

Újak: Banyóci, Nyanya, SzabóBetti (remélem nem hagytam ki senkit)
A régi babatalikról a képeket megnézhetitek itt:

Topikok-Ismerjük meg egymást-Westend
(természetesen az elsők az archívban lesznek)

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Emam még alszik, nem is csoda, fél 10-kor aludt el és 1/23-4-ig ébren volt. Nem értem mi van vele, mostanában sűrűn csinál ilyet. Vagy éhes vagy ma pl szomjas volt, d emire kiatláltuk. Cska nem értm miért, délután nem fogad el plusz kajcsit, aztán m,eg éjjel akar enni vagy inni. De erre meg nem akarom rászoktatni, de akkor meg üvöltKép Sajnos én is 1 éves koromban romlottam el alvás szempontjából és kb 10 éve skoromig csak úgy voltam hajlandó eleludni ha anyukám ott volt mellettem, na nem szeretném ha Emmával is így lenne. Úgyhogy eróbálok szigorú lenni vele, de aztán meg annyira megsajnálom Kép Pedig nem fáj semmije az biztos, nem a foga jön.

Banyóci!

Szerintem gyertek nyugodtan! nehoyg azt hidd hoyg mi mindannyian annyiszor taliztunk, van oylan akivel még sose találkoztam, és a legtöbbekkel pedig max 1x. Meg vannak páran akikkel többször, de az tényleg csak pár ember. Úgyhogy nem fogsz kilógnia sorbólKép

Manó

KépKép
manó

Djeszter,
Mesélj, hogy mi volt a dokinál.

Zsuzsa,
Hát igen, ez az esti szopi kimaradás elég furi. Esténként letörve szoktam kibattyogni a szobából, mert hát én még olyan szívesen adtam volna Lilinek. Most már ez a 6. nap, hogy nem kéri, sőt amikor megkínálom (mert azért minden este bepróbálkozokKép) mosolyogva lehúzza a pólómat. Az elaltatással viszont azóta rendesen küzdünk. Napközben a legrosszabb. Most minden nap valami új módszert próbálok ki, de eddig még nem jöttem rá, hogy hogy lenne a legjobb. Régebben annyira jó volt, beraktam neki egy keménylapú kiskönyvet és 5 perc nézegetés után már aludt is. Na erről a legnagyobb bánatomra leszokott.

Forti,
Akkor lesz mit ünnepelnünk 8-ánKép!
Ajándékokkal kapcsolatban talán jobb lenne az egyforma vizi játék (elkerülendő, hogy a másik valakinek jobban tetszen), mellé egy kemény lapú (mikulásos) könyvecske, és szerintem mehet mellé egy banán is (azt szerintem minden baba megeszi). Tényleg már én is tudok Lilinek adni, mert nem fogja meg a pociját, persze nem egy egészet. Mindez egy jó kis zörgős zacsiba bepakolvaKép. Ez akkor mindenki szerint jó lenne vajon? Lányok írjatok, várjuk a véleményeket!
Ha sikerül valahova eljutnom a héten akkor én is körülnézek majd (Auchan, Tesco).

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok
Részemről ajándék okés, banán is jöhet mellé. Majd írjátok meg, hogyan juttassuk el a pénzt az előlegbe
Most rohanok, majd még jövök

Szilcsike
szilcsike

Szilcsike!!
Én is igy éreztem volna a helyedben..Csak akkor vagyok nyugodt, ha az apja vigyáz rá. Bár tudom hogy nem lenne baj, ha másra hagynám, de én nem lennék nyugodt..És úgy vagyok vele, hogy csak olyan emberre hagyom, akiben megbizok, és akinek van gyereke..Azt is csak ha feltétlen muszáj..
Kár, hogy igy nem tudtál pihenni...

Djeszter!
Remélem minden rendben lesz a fiaddal..
Én örülnék, ha eddig tudtam volna szoptatni legalább..

Forti!!
A labdának amit emlitettél, azt hiszem fiziológiás labda a neve. Mi is akartunk/akarunk venni, ezért néztem a neten. Lehet rendelni különböző fajtát, szint, méretet..
http://www.fitball.hu
http://www.r-med.com/fitnesz/labdak

Kryss
Jobbulást Rebinek!!
Szerintem is jót tesz a levegő..Én is elvittem, mikor beteg volt.Bár nálunk ez idáig egyszer fordult elő..Én arról hallottam, hogy az egyik gyerekorvos nem ajánlja a sétát oltás után..Már hogy aznap ne sétáljanak a gyerekkel..
Nem tudom miért jó..Szerinted?

Ilke!!
Köszi hogy szeretnéd hogy menjünk..Vacillálok, de inkább mondok biztos nemet, mint hogy variáljak.. De jövőre elmegyünk..Ha addigra nem lesz még egy piciKépKépKép!!

Mennem kell sétálni..
Még annyit hadd kérdezzek, hogy a ti gyerekeitek szoktak néha horkolni?
Kezdek aggódni a lányért.A horkolás ritka, de mikor játszik állandóan szuszog /hangosan/.

sziasztok,
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Ilke!

Ugy látszik, nekem jobban megy a vasalás hajnalban!Kép Ma a változatosság kedvéért 4-kor keltem (nem Nátán miatt, hanem egyszerüen ekkor ébredtem, ugy látszik, hogy én nem a -tól -ig alvásra vagyok beállitva, hanem a mennyiségre (tegnap este 10-töl aludtam, a 6 óra alvásidö megvolt)), és persze vasaltam!KépKép
Ajándék: nekünk bármi jó, Nátánnak valószinü minden tetszeni fog, a banánt nagyon szereti. Csak egy kérésem lenne, ha nem teher: aki beszerzi a dolgokat hasonló értékben egy 4,5 évesnek is vegyen valamit (banán nála is lehet és a zacsi isKép), nehogy ö kimaradjon a télapózásból.
Az elöleg: mivel nekem két gyerek is résztvesz a dologban, állom én (legalább nem akkor kell majd sokat fizetniKép), csak azt beszéljük meg, hol és mikor kapod meg.

Manó!

Mi is legalább kétszer megyünk télapóbuliba + otthonra is jön, ez az igazi kavalkád. Talán Nátán még nem annyira gond, de hogy magyarázom meg Beninek?KépKép

Banyóci!

Az éjszakákkal megint minden rendben!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Nekem a nagyobb lányom amikor kicsi volt, segítségemre jött egy reklám a tv-ben, talán emlékeztek rá, hogy egy csomó télapó rohangált a közértben és rakta a zsákjába a csoki mikulásokat, mondhattam a lánynak a közértben, hogy az nem nekünk van kirakva, hanem ide jönnek vásárolni a télapók is. Valahogy meg lehet magyarázni azt is, hogy van otthoni télapó, meg munkahelyi stb.

Ilke, én át tudom majd vinni a pénztKép Muffin receptet találtam a nlc-n, nagyon jók lettek, szombaton kipróbáltam, vasárnap már sült az új adag, mert vendégségbe mentünk és azt is vittem.

Nekünk jó bármilyen ajándék!

Csics, az én férjem is hasonlóan reagált, mikor mondtam neki mennyi apuka jön, azt mondta, minek mennek az apukákKép
Lehet, hogy a nagylányomat elviszem, de neki már nem kell csomag.
Ha ilyen szépen lépeget Petike, már nem sok hiányzik az egyedül járáshozKép

Kryss, jobbulást Rebinek! Fura egy dokitok van, de lehet hogy neki van igaza!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Előleg:
Beszti akkor ha jól értem az előleget Te egyben fizeted ki? Akkor majd neked számolunk el a helyszínen azzal? Vagy rosszúl értelmeztem?
Beni mivel játszik? Persze nagyon szívesen veszek neki is ajit, csak adjál tippet, mert gőzöm sincs, hogy egy 4,5 éves fiú minek örülne. Majd 3 év múlva már fogom tudni. Kép Kép

Ilke
Ha rosszúl értelmeztem Besztit, és egyenként kell az előleg, akkor ha van számlaszámod és tudom utalni!

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!

Nem értelmezed rosszul, igen kifizetem az elöleget!Kép Ezt most arra az 5-6 e Ft foglalóra értettem, amit Ilke (2003 November 02 vasárnap - 19h 31) irt (ahogy nézem, a két gyerek fog ennyibe kerülni, ugyhogy nem is kell majd visszakapnom...), de nem tudom, hogy volt-e szó Mikinek adott elölegröl (ha kell) vagy játékpénzröl, mert azok sem kicsi pénzek. Ezekkel mi legyen?
Beni: hát fogalmam sincs. Hiába, nekem is ö az elsö, és az ihlet is csak ált. a játékboltban jön megKép, igaz akkor rendszeresen sokkal több mindenre, mint ami kell neki. Még gondolkodom rajta.

Ilke!

Én is tudok utalni nagyon egyszerüen (Internet), ugyhogy számlaszám is jó mélben.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Megbeszélve Apával a dolgokat, úgy döntöttünk, hogy mi is megyünkKép! Majd ő is úgy egyezteti a dolgait, hogy ráérjenKép! Részünkről teljesen oké a könyv is, meg a fürdős játék isKép! Majd szóljatok, hogy kinek, és miképpen jutassuk el a pénzt!
Szóval:

Banyóci+Gyurma+Apa

Megnéztük Gyurcival a talis képeiteketKép! Nagyon jókKépKépKép! Gyurcika teljesen odáig volt, még sikongatott is örömébenKép!

Zsuzsa!
Köszi az infót az 500 napos GyurcirólKép! Igy legalább, ha tudni akarom, hogy hány napos, csak téged kell megkérdeznemKép! Milyen érdekes! Nálunk idáig nem volt semmi probléma, bárhova el tudtam menni vele. Volt hogy a több órás vásárlást is mosolyogva ülte végig a babakocsiban. De az utóbbi kb. másfél hónapban mintha kicserélték volnaKép! Állandóan rosszalkodik, hangoskodik (mondhatni kiabál), már alig merem elvinni magammal. Újabban ha elmegyünk, általában hivjuk a nagyit, hogy vigyázzon rá! Remélem a bulin nem lesz semmi gond, a gyerekeket amúgy nagyon csipiKép!

Dec8, Forti!
Köszi a gratulációtKép!

Manó!
Köszi a biztatást, megyünkKép! Nem fenyegetlekKép!
Tudom, hogy baromi nehéz, de tényleg meg kell próbálnod szigorúnak, következetesnek lenni! Nálunk is volt valami hasonló, hogy nem akart napközben, v. este enni, hanem inkább éjszaka szeretett volna. Egy darabig én is csináltam, nehogy éhezzen szegénykémKép! De aztán rájöttem, hogy ez igy nem mehet tovább. Meg kell tanulnia, hogy éjszaka alvás van. Éhen nem fog halni, az tutiKép! Emlékeim szerint nagyon kemény ügy, kötélidegek kellenek hozzá, viszont nagyon hamar le tudtam szoktatni rólaKép! Sok türelmet és kitartást hozzáKép!

Betti!
Gyurci is szokott hangosan szuszmorogni, főleg olyankor, amikor nagyon belemerül valamibeKép! Néha horkolás is vanKép! Azt hiszem, hogy neki egy picit nagyobb az orrmandulája!

Beszti!
Amikor Gyurcival nincs semmi gond éjszaka, akkor én úgy alszom mint a bundaKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

1. Forti+Levi
2. Conti+Betti
3. Nyuszi+Emi
4. Panda+Ádám+Noémi
5. Szilcsike+Szilvike
6. Kataa+Alex
7. Rit+Dodo
8. dec8+Hanna
9. Judy+Gergő
10. Ilke+Lili
11. Csics+Peti
12. Gumicukor+Dani
14. Beszti+Beni+Nátán
15. Manó+Emma
16. Banyóci+Gyurci

Beszti
Ok, akkor nem vagyok olyan hülye! Kép
Rendben, gondolkodj!

Forti

Kép
Kép
forti

Banyóci!!
Az lehet. Az én orrmandulámat hónaposan vették ki, mert alig kaptam levegőt.Ráadásul állandóan meg voltam fázva. Megvárták, mig műthető lettem, és kivették..Féltem hogy ő is igy jár, de eddig nem tűnt fel, hogy zavarná. Bár egyszer volt megfázva, de nem volt vészes az sem..
Úgylátszik mégis van esélyünk műtétre?
Még gondolkozom a bulin...Kár hogy az én páromat nem tudnám rábeszélni..Viszont Mendi biztos élvezné a télapót. Nekünk biztos nem lesz..csak képenKépKépKépKép!!!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Forti!

Ajándék részünkről is oK, így, bár Emma a banánnal összeken mindent és mindenkitKép
Ha kell valami pénzt utalni előlegba, vagy ajándékra, akkor nekem is jó úgy ha valaki kézbe veszi az ügyet és kiszámolja kinek mennyi és ad egy számlaszámot és ráutaljuk.

Ilke!

A teremben hogy lezs ez a fizetés? Hogy előleget fizetünk és maikro odamegyünk egyesével kell befizetni a különbözetet? Mondom hogy a csoporthoz jöttem? Csak azért mert mi valószínűleg nem 2-kor fogunk érkezni, tudjam hogy mit kell csinálnom.

Banyóci!

Tudom, és nem is etetem éjjel. Ő mindíg átaludta az éjszakát, nem vagyok hajlandó most elkezdeni etetgetni meg ilyesmi. Kép

Manó

KépKép
manó

Hahó!

De jó, hogy egyre többen vagyunk a listánKép
Ajándék részünktől okéKép
Ha kell pénzt utalni, szóljatok.

Ilke
Karobot majd megkérdezem a bátyámtól ő szokott mindenféle indiai fűszert használni.

Voltunk ma baba-mama kubba, tök jó voltKép tegnap meg az ikeában játszott Gergő, azt is imádta. Kapott karácsonyra eszkimó sátrat, imád bújkálni ugyanis.

rohanok a lakás után, meg megyünk az 1 éves mérésre
pusz
Judy és Gergő
Judy

Sziasztok
Ilke
igen de pénzügyileg csak 20ka után jo nekem a foglolozás .Igy eben az összeálitásban nagyon jo az ajándékok Kép

Betti
szuszog vagy horkol? mert én szerintem horkolni csak alva lehet viszont horkolni petike is szokot néha ha alszik igaz ez nálunk családi vonás Kép mert a párom is horkol és nem is kicsit Kép .

Banyoci
Petikét késebb polyás korában jobban elehetet vinni 3-4orára mert végig aludta a vásárlásokat most is elehet vini vásárolni de csak 2-3 orát lehet vele vásárolni mert megunja és nyügös lesz no meg éhes és akor már nehezen kezelhetö mert elkezd nyafizni Kép .

Lányok
most jut eszembe hogy nem tudom hogy fog viselkedni petike a buliba mert nem mindig és nem minden gyerektöl türi el ha odamenek hozá és megölelgetik viszont imádja ha dicsérik Kép.Ma voltam a Sotén megint elküldtek egy csomo vizsgálatra holnap vérvételre kell menem holnap után meg Uhra megnézik a szivét a babának mert ugye gyogyszert szedek jövöhéten meg CTG és 3hét mulva meg mégegy UH mert a legutobi UH kissé nagyobb volt a veséje a babának mint kéne csak nem tudom mitöl és ara a kérdésemre hogy baj -e akor az UH azt mondták hogy nem baj de a védönö is ezt mondta a mult pénteken ugyhogy most van szerdáig programom viszont nem tudom hogy kifog adig vigyázni petikére ? mert holnap lehet hogy tud a nagyi vigyázni rá de a szerdárol fogalmam sincs hogy oldom meg ha ráér a hugom akor ö ha nem akor kénytelen leszek a páromat megkérni hogy jöjön haza elöbb .

Na puszi Csics és petike
csics

Voltam a Tescoban, néztem mikulásos könyvet. Volt a Télapó itt van, volt Mikulás és volt egy karácsonyos, de az elég gagyi volt. Elolvastam mind a hármat, nekem az első jött be, ez az amit énekelni szoktak/tunk. Ár: 430,- Ft

Csics
Ne aggódj nem lesz semmi gond a pocilakó veséjével. Ha fiú, nekik szokott lenni vesetágulatuk ami születés után elmúlik.
Majd mesélj mi volt az uh-on (mekkora a bébi).

SzabóBetti
Gyere-gyere a bulira, jóóóó lesz! Kép

Manó, Judy
Ok, vettem! Többiek??

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!!
Most fűzöm apukát..Mennyibe kerülne háármunknak?

KépKép
KépKép
szabobetti

Jajj, de bunkó voltam, nem is köszöntem..
bocsi, de a lány kiszámithatatlan...
Még el kell mosogatnom, úgyhogy sietek...

Csics,
én is igy gondoltam.. Mikor játszik akkor szuszog..Amikor alszik akkor horkol..Lehet, hogy tényleg az orrmandulája?? Nem akarom kivetetni, főleg mert épp az előbb volt az a kislány...
Úristen..egy ilyen műtét miatt elvesziteni egy gyermeket..én nem élném túl...

Forti!
Megnézted a labdákat?
Sikerült megfűzni apukát. Megyünk mi is, ha nem túl bonyolult megközeliteni a helyet, és elmagyarázzátok az idióta vidékinek, hogy hogyan jut odaKépKépKépKép...

sziasztok,
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok

Pentek ota egy fodraszat van hozzank telefonvonal gyanant bekapcsolva, ugyhogy se telefonalni, se netezni nem birtam.Kép

Ilke
Utrogestant irtak fel, kis feher gombocskek, de sajna alulrol kell hasznalni. Mindegy, csak a 12. hetig.kibirom.

Szopizas

Emilia egyaltalan nem szopizik 3 napja. Este kicsit kell neki mondani, hogy elment a cici aludni, de nem nagyon nyafog utana. Ez persze az en dontesem volt, de ha latnam hogy hianyzik neki biztos visszakoznek.Ugy ereztem nem nagyon birom mar mindket Manot erovel. Kene hiznom is.
Tegnap 36 ora nemszopi utan mar kellett egyet fejnem, amit reggel kispoharbol megivot....Kép
Potlas:
Szerintem a risztejes potlas nem ugyanaz, mert nincs benne tejfeherje, vagyis allati eredetu. En is ezen gondolkodtam, hogy mivel potoljak, a legjobb amit a Beszti irt, sajt, joghurt, turo stb.

Ilke

Nalunk az esti elalvas mar reg nem cicivel megy, vagyis mig cicizett sem hagytam, hogy azon aludjon el. Betettem az agykoba,(mondja ra hogy aaa) es odaulok melle a foldre, vagy a kozeli fotelba. Attol fuggoen hogy mennyire almos, van hogy percek alatt elalszik, van hogy sokszor ra kell szolni, vagy nehanyszor visszafektetni. Szoktam vele bohockodni, odadugja az arcat a racshoz es puszit kell adni olyankor.

Banyoci

A Panadol szirupot az en lanyom is nagyon komalja, de ezt a bogyokat kikopte. Mostanaban nyugodtabbak a napok, meg ebred ejszaka, de kis teaval visszaalszik. Kozben kibujt megegy ragofoga.Kép
Nagyon ugyes Gyurci hogy fujja az orrocskajat!Kép
Mi az hogy johhetek-e a Miki bulira? Kotelezo!!!!Kép

Telapo

Mi is mennenk, bar igen messze esik Godtol. De legfeljebb bent toltjuk a napot anyunal a XIII-ban.Ugyis mar gyakorlatilag itt lakik nalunk, jo lesz egy kicsit otthon lennie is.Kép
A konyv otlet szerintem is jo, Emilia imadja a konyveket, lelkesen mutogatja benne az allatokat, meg az egyeb figurakat. Plussbol nalunk van vagy 50 es tartosan csak 3-mal jatszik, nalunk ez 3 macska, akiket nyaunak hiv.
Mi is a gyerek baratkozzon elvet valljuk, Emilia tuti sirva fog fakadni eloszor, es kizart hogy magatol odamenjen. Vendegekkel is kell felora, legalabb is a ferfiakkal.Kép
Ha kell penzt utalni szoljatok! Valszeg mi is harman mennenk, bar errol meg apuci nem tud.

DjEszter

Remeljuk semmi komoly nem lesz Marcival!

Kryss

Jobbulast Rebinek!

Kepzeljetek

A ferjem hosszas igyekezete utan amivel probalta a gyereket ravenni, hogy mondja hogy daddy tegnap ota Emilia lelkesen daralja hogy apppa,apppa...Kép
Masik mostanaban felvett jatek, hogy piszezunk, ami annyit tesz, hogy osszedugjuk az orrunkat es kozben mondom, hogy en is pisze, te is pisze....annyira tetszik neki,hogy neha magatol jon piszezni.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ilke
Akkor szerintem te is beleszólhatsz a tortába, sőt te is zsülinaposnak számítasz !!!.

Nekem szinte mindegy milyen torta, a gesztenyét nem szeretm, de a többit igen és Manci is. De szerintem a többi babóhoz kéne igazodni, úgyhogy akinek valami nem ok, v. javaslata van (pl. nem esznek csokit stb.) az jelezzen. Én a magam pénz részét szívesen utalom (bár lehet hogy vmi közbejön, de bevállalom a kockázatot Kép).

Forti
Akkor te is szülinapos vagy!! Te is szavazz a tortára!

Banyóci
Én 2002 ápr. óta vagyok itt és eddig még sosem voltam talin. Csak Besztivel találkoztam Kép De létezem Kép

Ilke
Szerintem 1 ajándék elég + lehet valami nasi. Hanna nem egy egyszerű eset, semmilyen gyümit nem eszik meg csak a sárga dinnyét nyersen Kép Mint az apja Kép
de nem fog megsértődni egy banán láttán Kép

vettem Mancikának elefántos mamauszt!!!
Kép
Csepelen a kínai boltba, 1400 pénzért. nagyon édi benne. 20-as volt a legkisebb, ha akar valaki laírom hol van. Sőt akár be is szerzem (csepel city világvége helyzetére való tekintettel).

Puszi
dec8
dec8

Halihó!

Jelentem, élek, övsömör meggyógyult, Ádi megint náthás lett, szóval, nem unatkozunk Kép Kép.

Télapó-buli
Bocs, de már nem tudom, hogy akkor mennyi is lesz forintban személyenként?
Nekünk jó az ajándék (állatka, könyv stb.). Aki megveszi az állatkát, Noéminek is venne egyet? A könyvet majd én beszerzem, mert ő már nagyobb és rengeteg könyve van, ne legyen 2x ugyanaz, aztán majd betesszük a csomagba.

Djeszter!
Mi volt az orvosnál????

Bocs, de mennem is kell, itt az esti műszak, és Apa még nincs itthon.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Mikulás:
Nálunk érdekes volt, mert Dani egyszer csak kijelentette, hogy csak egy mikulás van, a többi csak beöltözött és nem igazi. A párommal csak néztünk.

Jelentem, reggel voltunk dokinál. Sajnos még mindig hallotta azt a szívritmus zavart, bár, ami kicsit biztató, hogy valamivel ritkábban. Már csak kb. minden 35. szívverésnél. Így kaptunk beutalot kardiologiára. Kép
Elég ideges vagyok miatta.

Djeszter
djeszter

1. Forti+Levi
2. Conti+Betti
3. Nyuszi+Emi
4. Panda+Ádám+Noémi
5. Szilcsike+Szilvike
6. Kataa+Alex
7. Rit+Dodo
8. dec8+Hanna
9. Judy+Gergő
10. Ilke+Lili
11. Csics+Peti
12. Gumicukor+Dani
14. Beszti+Beni+Nátán
15. Manó+Emma
16. Banyóci+Gyurci
17. Szabóbetti+Mendi

Úgy emlékszem Ilke azt írta hogy a szülőknek ingyenes!!

Forti
ui: Én a csokitortát imádom, de a gyerekek végett tőlem lehet túró is! Azt is szeretem! Kép

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Köszönjük, a sok jo kivansag hatott, Rebinek tegnap estere mar "csak" 38,6°C volt a laza(honaljban) es ma reggelre pedig le is ment. (Minden gyogyszer nelkül.) Nem is mertem, eleg volt megtapintani. Tegnap minden feloraban a cicin lodott, hiszen amig lazas volt mast nem evett. ES szinte nem is ivott. Etvagya ma sem volt huuu de nagy, de viszont este NEM KERTE A CICITKép.Talan tul sok volt tegnap a jobol. Bekapta, es egy ket ici-pici korty utan el is engedte. es mutatta a fejevel, hogy nem. Ezt meg megcsinalta 3X-4X. Aztan nem kinalgattam tovabb, megszeretgettem, lefektettem az agyikajaba es elaludt. Meglatjuk mi lesz ejszaka. En mar tudom: szet fog durranni a cicim! Mindjart megyek zuhizni...

Djeszter!
Szerintem meg egy par nap(talan het) es semmit nem fog hallani!!!De megertem, ha ideges vagy emiatt - en is az lennek!
JO, hogy Marci (es Te is) igy birja a leszokast(ha mar kell)!

Dec8,
en arra lennek kivancsi, hogy hogy van anyukad!BOcs, ha irtad es en lemaradtam rola!

PAnda,
jo, hogy vege az övsömörnek!!!Kép
Jobbulast Adamnak!Kép

Nyuszi,
akkor Emi is atlep a nem cicizös korba!Kivancsi leszek, hogy is folytatodik nalunk!
apppaKép

Mano,
bocsi, multkor nem reagaltam, de szerintem is erdekes, hogy mennyire ellentetes dolgokat mondanak a dokik!

Betti,
en meg nem hallottam, hogy az oltas utan nem lenne ajanlott a seta, szerintem a mi dokinenink egyenesen küldene setalni aznap is..Kép
BAr ö mar többeket kiakasztott itt (altalam tolmacsolva)a neten...Kép
MOndjuk mi tegnap du. szülinapi zsurra mentünk, annak ellenere, hogy Rebi igen lazas volt. HIszen, hogy itt vagy ott log rajtam mar mindegy.ES hat ott mar minden gyerek jar oviba, vagy suliba, tehat nem csak a Rebek veszelyeztette öket..

Mikulas-buli
Szerintem is az a jo taktika, hogy a gyerekek kezdjenek baratkozni...gyerekeknel es allatoknal szerintem ez a nyerö...CSak a Mikulas ne sertödjön meg, ha valamelyik gyerek nem akar odamenni hozzaKépKép!!!

Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Halihó!

Megvolt a mázsálás, Gergő így egyévesen 76 cm és 9820 gramm. A védőnőkkel elvigyorgott, bár a fejmérésért kicsit morgott, de nem volt gond. Aztán jött a dokibácsi. Még hozzá se ért a fiamhoz, már ment is az ordibaKép Mondta is neki a dokibácsi, hogy látom megismerszKép
Diagnózis: Minden oké, enyhe lúdtalpKép Sokat kell mezitlábazni.

Nyuszika
Már én is akartam írni, hogy szerintem a rizstej, szójatej nem pótolja az anyatejet, mert nem fehérje. Szóval a tejtermékek fontosak nagyon még ebben a korban.
piszézésKépKép

Panda
no övsömör, hurráKép

Betti
Én is láttam a kislányt, szörnyű, a könnyem is lejöttKép
de jó, hogy jöttökKép

Csics
Biztos oké lesz a pocilakóval minden.
Szerintem még kiszámíthatatlan, hogy milyen lesz a gyerekek reakciója egymásra és a télapóra pláne, többen is írták, hogy lehet, lesz sírás.
Az én fiam ma is sírva fakadt a baba-mama klubba, majd 10 másodperc múlva vigyorogva elviharzott és rám se bagózott többéKép A lényeg, hogy picit társaságba legyenek.

jóéjt
Judy
Judy

Télapóbuli előleg,
Összesen az egész bulira kérnek 5-6 ezer forintot a helyszínen, a télapó nem említette szerintem nem fog kérni. Beszti, nekem úgy is jó, hogy te elutalod a ti részeteket, az tényleg szinte annyi és akkor másnak nem is kell most fizetni. Majd megírom a számlaszámunkat. Viszont az ajándék hogy legyen, megveszi valaki és annak fizessünk? Előre (postán vagy utalva) vagy majd ott? Az Auchanban a héten még akciós a fürdőjáték úgy láttam. Ha Forti meg tudná venni a könyvet meg ezt a bigyót, akkor neki utalhatna mindenki. (Jó fej vagyok Forti mi?Kép) Ez a banánnal meg a zacsival együtt szerintem pont 1000.- ft lenne. A többit (télapó és a helyszín költségei) ha gondoljátok előre is össze lehet gyűjteni és akkor nem kell ott ezzel törődni. Ezt én vállalhatom, nekem lehet utalni is. Egy a lényeg, hogy 8-an mindenképpen legyünk ott, mert ez a minimum létszám! Készítettem egy táblázatot, ott felírtam mindenkit a várható költségekkel. Besztin és Pandán kívűl van még valaki aki két gyermekkel jönne? Bocsi de nem emlékszemKép.

Manó,
Én is úgy gondolom, hogy előre jobb lenne lerendezni az anyagiakat és akkor nincs ott a macera. Egyébként gondolom majd mondani kell a bejáratnál, hogy a csoporthoz jöttél. Aztán felírják majd és a végén fizetünk.

Forti,
Az a mikulásos könyv jól hangzik amit írtál.

Betti,
Csak a gyerekeknek kell fizetni, a kísérőknek ingyenes.

Judy,
Köszike!

Conti,
És hogy készítetted a muffint?

Nyuszika,
Teljesen megértelek, ha érzed, hogy nem bírod már a szoptatást, akkor a pocaklakó most a fontosabb.
Én is sajtot, joghurtot és túrót adok már LilinekKép. Érdekes, hogy a sima túrót bírja, de a túró ruditól múltkor kiütéses lett. Lehet megpróbálok egy másik fajtát legközelebb. Mert hát nagyon szereti a lelkem. A Danone vaníliás joghurt a kedvence.
Én is fűzöm apát, hogy jöjjön majd a bulira, de neki valszeg csak napokkal előtte fog kiderülni, hogy a munkája engedi-e.

Dec8,
Ha nem gond akkor maradnánk a két ajándéknál, tekintettel arra, hogy mindenki rábólintottKép.
Torta: hát én biztosan nem adok majd tortát Lilinek. Úgyhogy lehet bármilyen.

Na megyek konyhát takarítani, mert este Lili két kézzel evettKép.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Ajándék oké!

Csics!
Gyurci nem se lesz éhes, se fáradt, csak szimplán balhézik. De azt elég rendesenKép! A babával biztos minden rendben leszKép!

Nyuszi!
Gratula az újabb foghozKép! A bulitól most már nem hátrálunk megKépKépKép! Édes lehet EmiliaKép!

Dec8!
Kép

Panda!
De jó, hogy meggyógyultálKépKépKép!

Djeszter!
NyugiKép!

Képzeljétek mit csinált Gyurci! Csuklottam, ő érdeklődve figyelt. Mondom neki: "Anya csuklik babám!" Erre átadta a vizespoharát, hogy igyak belőleKép! Hát nem drága? Mostanában dúl a szerelem köztünkKép! Egész nap csókolgatKépKépKép!
Na megyek pihenni egy kicsit!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Gumicukor
Én ugyan nem gobelinezek, de a XIV. ker. Nagy Lajos kir. útján ha a Bosnyák tértöl gyalogolsz az Egressy út felé a jobb oldalon van egy méteráru bolt. Mindenfélét árulnak és rentgeteg gobelin is van.

Zsuzsa
Már nagyon várom, hogy balázs is beszéljen. Még csak azt mondja, hogy Apa, hinta és ott meg azt, hogy pa ez azt jelenti lámpa.

Betti
Nekem sosincs eröm átolvasni. Csak találomra szoktam beleolvazsgatni.
Egyébként milyen fürdetö ülésröl van szó? Kép

Kriszta
Nyanya

Nyanya
Ti nem jöttök?

Ilke
Én benne vagyok! Akkor megveszek mindent, és az árát lehet utalni. A banánt is megvegyem majd előző nap? És akkor be tudom csomizni az ajikat.
Akkor mennyi lesz tényleg egy főre a miki és a hely díja? Én átutalnám neked, hogy arról is le legyen a gond.

Forti

Kép
Kép
forti

Kataa, Sasha
Merre vagytok?? Sasha ti nem jöttök?

Forti

Kép
Kép
forti

Betti
Ja igen, megnéztem a labdákat, nem rossz, csak gyűjtenem kell rá egy kis zsét! Mert természetesen a leeegnagyobb a nyerő! Kép Kép Elég húzós, de szerintem bevállalok egyet Levusnak!
(Bocsi hogy csak most válaszoltam rá, de most ugrott be hogy kérdezted)

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Most epp mindket gyerek alszik, Aaron reggel hasmeneses volt es eddig fajt a hasa es hanytKép.Szegenykem...es meg nem is tudok annyit foglalkozni vele, mert Rebek is eleg nyügös es allandoan rajtam log. ES CICIZIK!Kép Igaz mara mar nagyon faj a bal cicim, a mellgyulladas hataran vagyok, de ha Rebek tovabb igy segit + a homeobogyok, akkor jo eselyem van a meguszasra...! Igaz most is meg nem mindig kell a cici, vagy nem-et int a fejevel, de aztan csak nekikezd - szerencsereKép!!!
NA es persze holnap 9.30-kor lenne egy nagyon fontos elintezni valom, hogy akkor most ketnyügös gyerekkel fogok-e menni???
Meglatom, mit hoz a holnap...Szoritsatok, hogy valahogy el tudjak menni, ha mast nem akkor hat ketgyerekkel..
ebredeznek..

jo egeszseget mindenkinek!!!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Kryss
Jobbulást Aaronnak is!
Neked meg szorítok!

Forti

Kép
Kép
forti

Hali!

Gyorsan írok, mert sajnos megvárt a munka Kép

Tegnap voltunk az egyik barátnőmnél Danival babázni, neki is van uis egy 13 hónapos kislánya. Nagyon arik voltak együtt, ahogy elbabráltak egymás mellett Kép
ami furi volt Daninak, azok a játékbabák. volt egy hajasbaba, aminek ha a hasát megnyomjuk, az Aqua :Barbie számát játsza le. Kép Katasztrófa! Persze ők is lökött rokonoktól kapták....
Danin azt láttam, hogy szeretné megnézni a babát, de amikor a kezébe akartam adni, akkor inkább nem volt a válasz, aztán ismét szerette volna, de uez volt a reakció. Mintha tartana kicsit tőle.
A zenélős, nyomkodós játékokat nagyon bírta, nekünk nincs még, így kiélvezkedte magát.
Egészen jól bírta, mert 10-re mentünk és fél 3kor jöttünk el és nem volt álmos, pedig délben szokott aludni. Persze az autóban az utolsó házsaroknál bealudt, gyorsan felvittem és utána lenyomott 1,5 órát, így aludt 5-ig. ezért kicsit később is fektettük le este, úgy fél 10 körül. Reggel még aludt, amikor elmentem dolgozni 1/2 9kor.

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, csak vmi előlegről a Mikibuliba. Kinek kell és mikor és mennyit adni?
Nálunk apa is jön, viszont mi kb. 3 után érnénk oda az alvás miatt. Nem jöhetne inkább 4 felé a Miki?

Más:
Szorítsatok Lányok!!!
Daninak lehet lesz hamarosan unokatestvérkéje! KépViszont most volt a sógornőm uh-n, de nem láttak semmit és kétségbe vonták, hogy terhes-e, most teljesen le van törve. Kép ráadásul kicsit barnázgat is mellette, és amióta kézi vizsgálat volt kicsit vérzik is. Kb. 5-6 hetes terhes lehet, a tesztje pozitív lett. A vérvizsgálat eredméynét ma tudja meg.
Hányingere is van már pár napja, de lehet csak az izgalomtól és a bizonytalanságtól.
A doki sem volt szimpi neki, úgy ajánlották, szinte elzavarta szegényt. Pedig uaz a kórház, ahol én is szültem. De hát orvosok között is óriási különbségek voltak.

Én is nagyon izgulok. Ha minden jól menne, akkor pont akkorra lenne kiírva, amikorra én Danival voltam Kép

Volt valaki közületek, akinek hasonlóan kezdődtek a tünetek (barna pöttyözés, vérezgetés, uh-n semmi)?

Lehet még korán csinálták a vizsgálatot.

pusz
gumicukor és dani, aki tegnapelőtt volt 16 hónapos

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Forti
a holnapi valami sepciális vizsgálat lesz a szivét szeretnék megnézni de természetesen majd mesélek .

Betti
én is néztem az este azt az esetet és kicsit meg is ijedtem Kép .

Ilke,Dec8
petike semmiféle tortát nem ehet igy ö nem számit én meg a csokitorta kivételével mindegyiket szeretem csak finom legyen Kép

Judy
szoktum vinni gyerektársaságba le a játszora nyáron egész jol elvolt most viszont már inkább magának valo sokat kell vele sétálni ,hintázni,lépcsözni Kép de azért kiváncsi leszek hogy hogyfog viselkedni .

Gumicukor
nekem nem lene jo mert én 4 ora után már eljövök szerintem hogy haza is érjek mire a párom jön Kép

Lányok
ma megint voltam a Sotén most csak vérvételen az egyik eredménye már ma kész lesz de a toxoplazmozis csak 10nap mulva a furcsa az hogy nekünk nincs macsekunk söt semien álatunk anyukámnál meg csak 2 kutya van a kutyák elött viszont tartotunk macsekot akor meg mire föl kérték a vizsgálatot ?

menem kell mert valamelyik jo szomszédunk fur -farag a lakásában ami áthalatszik és felébresztete petikét KépKép

Pusz Csics és Petike
csics

Sziasztok!

Már jó rég nem jelentkeztem , több mint egy hónapja. Sajnos vezetékes telefonunk még mindig nincs. Az a baj, hogy a cég aki csinálta az útat az tönkre tette a vezetéket és most megy a per, hogy kinek a feladata megjavírani. Most úgy néz ki, hogy sínen van a dolog és a Vivendinek kötelessége megjavítani. Hát remélem, hogy már nem sokat kell rá várni.

Mi szerencsésen elköltöztünk, már a lakást is teljesen megszoktuk. A Petrát sem viselte meg. Már első nap a saját szobájába aludt pedig féltem tőle, hogy gond lesz mert 3 hónapig egy szobában voltunk. A környék nagyon jó mindenki fiatal és rengeteg gyerek van. A mi utcánk zsák utca és itt 10 család él és szinte mindenhol van gyerek. Mikor jobb idő volt akkor az egész utca kint van és a gyerekek rohangálnak össze-vissza. A Petra is nagyon élvezi mindennap ki kell vinnem motorozni mert állandó mehetnékje van. Így azért sokkal egyszerübb mint mikor a másodikról cipeltem le a babakocsit. Múltkor az egyik családnál volt kerti parti az egész utcát meghívta és a gyerekeknek le volt terítve egy pokróc, olyan volt mint egy kisebb babatalálkozó.

Velem minden rendben van, az AFP is jó lett és KISFIÚNK lesz. Most vagyok a 19 hétben. Mikor megyek az orvoshoz akkor mindig hárman megyünk és olyan aranyos a Petra mikor csinálják az UH-t akkor ráfekszik a mellkasomra és úgy nézi velünk a monitort.

A Petrával nincsen semmi különös egyre ügyesebb. Már 12 foga van és szépen megy már egyedül is. Igazi puszit is tud már adni. A kajával sincs már gondunk a kezdeti nehézségek ellenére. Egyedül eszik kanállal és villával is igaz kicsit besegítek neki. Még mindig szopizik kb 3-4 szer ami nem lenne nagy baj csak nekem eléggé fáj már a mellem (bizos a terhesség miatt).

Most ezt itthonról írom és a férjem holnap bemásolja és megígérte, hogy most már kimenti a régieket. Hát lesz mit bőven behoznom.

Ági, Petra és a kis Olivér
petra2

sziasztok!!
MEGŐRÜLÖK!!!
Mit csináljak???A lány egyfolytában ordit..
És persze ismét elszállt a levelem is, mivel megint megtalálta a resetet..
Ha nem irnék többet, akkor kiugrottam az erkélyen..

KépKép
KépKép
szabobetti

Ági
De jó hogy írtál! Kép
Nagy gratula Olivér pocilakóhoz!

Betti
Ki ne ugorj!!!! Kép
Csak nyugi, egyszer csak abba hagyja a lányod? Miért ordít?

Forti

Kép
Kép
forti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?