Szijjasztok Lányok!
Egy elveszett...jelentkezik.
Olvasgatok ám...csak ránk tört a tavasz. Minden szabad időnket kint töltjük, ha meg nem lehet, akkor meg a házimunkát végzem, vagy tanulok.
Lányaim jól vannak általában, bár Csigácskám most beteg. A hörgőivel van gond, sípol, mikor lélegzik, fullad, mikor köhög.
De mrá alakulgat. Kapott ilyen inhalátort, meg kúpot, meg gyógyszert, most már lassan szakad fel a cucc neki, ritkábban sípol.
Egyébként egy hatalmas bitang! Szövegel, mindent mond, már két szavas kis mondatokat is alkot. Mindenbe beleszól, mindent elmesél. Szóval be nem áll a szája.
Imád kint lenni, ha már reggel tovább takarítok, akkor hozza cipőjét, és közli, hogy "hinta-palinta, jó?", vagy "csúszdázok, jó?" Egyszerűen meg tudnám falni. Ő is korán kel, este nyolc körül elalszik, és reggel fél hat körül kel, már nem alszik vissza. Kiabál apának, majd mikor áthozza, közli, hogy "hamit csinálod kakajót apa!" .
Lillám szereti nagyon az ovit. Nagyon sokan szeretnek vele játszani. Ennek nagyon örülök. Egyébként kis hercegnő, már nem elég, ha pörög a szoknya, már hosszúnak is lennie kell.
Minden áldott reggel a ruhásszekrény ajtajában megy a vita, hogy miben megy oviba. Eddig hetente egy melegítős napot be tudtam iktatni, csütörtökönként, mikor nagytesi van, mikor átöltöznek. Praktikussági okokból ezen a napon mindig melegítőbe ment, hogy a harisnyákkal ne kelljen bajlódnia. (egyébként szépen felvesz mindent segítség nélkül, de mégis egyszerűbb...) Na, már ez a nap is ugrott. MInden nap szoknya van terítéken.
Megyek, ébrednek a lánykáim.
Jövök még képekkel, csak majd kicsinyíteni kell!
Millió puszi!
Ja, és a képek nagyon jók, Anikó strummáját sajnálom, de legalább megvan a sok gond oka.
Andi! Én izgulok helyetted is, én pont ilyen időre szültem Csengőt!
Bence lassan fut, Bálint lassan mászik. Ügyes csávók.
"Urit" én is beküldeném!
Alvásmentes Hannához kitartás!
Na, nem soroltam mindenkit, de mindenkire gondolok! Jövök még!
Puszi!