Új privát üzeneted érkezett!

Tündi :)
Szia! Gratu a poilakódhoz! :wink:

Orsi :)
Ez az összefüggés még nem jutott eszembe....
A kép tényleg nagyon édes. A szemeiből csak úgy süt a gézengúzság. :D

Bencének áttörte az első fogacska az ínyét! Hurrá! Nem lesz fogatlan a gyerekem. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Tündi :)
Az előbb pocilakó akart lenni... :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!

Egcsi!
bakker nagyon rátokjár most a rúd :( Gyógyuljatok mán meg!!!!!!
Bencének gratula za első foghoz :)

Orsi!
Jaj de cuki :) én ma fizetem ki,mert én lüke tegnap pénz nélkül mentem :) Flórám?

Manó!
Annyira aranyos Hannus ahogy alszik :) olyan igazi kiskirálylányos :)

Rita!
küldök smst :)

Andreáknak utólag boldogat :)

Tündi!
De ismerős amit a fiadról írtál :) mintha lányomról írtál volna jellemzést :)

no L mert Mírát ébreszteni kellene,Bálint már 1 órája fent :evil:

KépKép
viranka

Míra ovis képe :) naon komoly rajta 8)
Kép

KépKép
viranka

Manóci,
Köszi a választ, akkor jól emlékeztem. Csak Robival vetettem a gyógyszertárban és ez volt ráírva: Belsőleg hasmenés esetén teafőzetként javasolt. Szájnyálkahártya, torok, garatgyulladásnál öblögetőszer. Na ez nem illik be a képbe.

Képzeljétek találkoztam ma a védőnőmmel, azt mondta h már nagyon lent van a hasam és szerinte két héten belül ebből baba lesz :D Hát már nem bánnám mert reggeltől estig görcsöl a hasam. Holnap megyek a nőgyógyihoz, majd megkérdezem hogy ő mit gondol.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok! :)
Most önző módon csak magamról: :oops:
Eltűnésem oka,hogy kiderült strumám van.A doki viszont egész idáig nem mondott semmi konkrétat,csak hogy valami nagyon nem tetszik neki.Elküldött biopsziára is ,de nem bírtam kivárni a hosszú heteket,ezért tegnap elmentem egy maszek dokihoz,aki megcsinálta.Szerencsére jóindulatúak a göbök,de mivel elég nagyok,mindenképpen műteni kell, és minél előbb.Valszeg már májusban,de még nem beszéltem a sebésszel.
Amikor ez az egész struma dolog kiderült,teljesen kiborultam,főleg,hogy a doki semmit nem akart mondani,amiket meg olvastam,elég ijesztőek voltak.Ilyenkor azért hajlamos az ember a legrosszabbra gondolni.Hát ezért nem volt kedvem jönni. :?

Remélem nincs harag,és mindenki jól van,sok-sok puszi Nektek:Anikó
vakili

Vera :)
Míra tényleg komoly, de nagyon szép! :wink: Hogy bírsz a hosszú hajával? Nincs hiszti a fésülésnél? 8)

Anikó :)
Nagyon örülök a "jó" híreknek! Sokat gondoltam rád. Legyél hamar túl a műtéten és utána minden ok lesz már! :wink:

Andi :)
Hajrá babóca! :D Mi is lesz a neve? 8)

Tesós képek tegnapról:
Kép
Kép

Bence olyan mint a pióca. Egyszerűen alig lehet levakarni rólam. W.C-re is vele megyek, ül velem szemben és jobb esetben elvan a játékaival, rosszabb esetben pityereg, hogy vegyem fel. :roll:
Biztos a fogacska....már csak 19 kell, hogy kibújjon. :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Anikó,szerencse a szerencsétlenségben :? Megya drukk, a műtéthez, hogy jól sikerüljön!!!!Nagyon szorítok érted!!!

Egcsi,Gratula foghoz :) :) Mi még mindeíg fogatlanul nyomulunk :lol: Nagyon drága ez a két kiskrapek.
Tök jó most látoma háttérben, van trambulinotok??Nálunk is tetszene, de helyhiány miatt nincs :? Márminta gyerekszoba nem elég nagy hozzá, itt meg én nem akarom, hogy "tornaterem" legyen :lol: De önző vagyok, mi?! :P :oops:

Andi,fú, de izgiiii, már úgy várom azt a kis tündér babát :) Tényleg név?Én is elfelejtettem, vagy nem is írtad még?! :oops: bocsi, ha már igen!

Vera,köszi :wink: Mira se különb aranyos nagyon a képen.Nekem így komolykodva is tetszik :wink:

Tegnap összefutottam Maccsékkal :) jól vannak, megvannak!Sokat dolgoznak. Lilinek volt egy jó kis Rotája az oviból, de már rendben :) Ezerrel bicajozik a kiscsajszi, és ő is egy tündérke :)
Ja, és bővült a család, bár ezt lehet írta, már nem emléxem, hogy van egy naggyon cuki kiskutyájuk :wink:

Ma kórház sorozatok :) én meg hulla.Egy csomót melóztam itthon, de a végére értem, és ez a lényeg :) kertben is meg bent is :wink:
manóci

Manóci,
Kitartás az altatáshoz. Vagy fogd be apát, ő nem tud elcsábulni és szopiztatni :D

Névben még mindig nincs igazán megegyezés, felmerült h legyen Botond de még ebben sem egyeztünk meg igazán. Nekem változatlanul még mindig a Zsombor tetszik de Robinak meg nem. Legkésöbb a szülőszobán eldöntjük :D

Anikó,
Megy a drukk hogy megoldódjanak a problémáid.

Egcsi,
Jobbulást.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Manó :)
A trambulin nagyjából nálunk is csak a helyet foglalja. Gyermekem mindenhol ugrál, csak ott nem.... :roll:

Botond teccik, apjukom is az. A Zsombor is klassz. :wink: Majd a szülőszobán tényleg eldől. Lehet, hogy hirtelen felindulásból egészen más neve lesz a kiskrapeknak. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kostyika!
csak nehogy úgy járjatok mint,mi :lol: a szülésznő,dokim is ajánlgatta a fiúneveket :) s szülés után sem tudtunk megegyezni :) végül rábólintottam apa ajánlatára(mert amit én szerettem volna nem tetszett neki :evil: ) :)

nekem inkább Zsombor :)

Bálintnak felső légúti hurutja van :( elmentünk dokihoz,mert köhögni kezdett tegnap hajnalban :( de amúgy semmi baja :) mindennap beveszi a vigyorex tablettáit és sokat vigyorog :)

Anikó++++++++++++++ még innen is :) de azért a hangodon hallatszott h. sokkal vidámabb,felszabadultabb vagy :)

Manó!
ügyes vayg h. mindent megcsináltál :)

Egcsi!
nagyon édesek együtt :) s Bálintnak is áttörte az ínyét az első foga :)

pusz

KépKép
viranka

Vera,
Pedig lehet hogy így fogunk járni :D Úgy látszik annyira lányt akartam hogy egyik fiú név sem tetszik igazán. Pedig valamilyen nevet csak kell neki adni :D

Egcsi,
Ja tényleg, nálatok apa Botond :D

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Andi,apu mondja, hogy mivel dolgozik egész nap, ő ehhez fáradt :(
Tegnap 23:30-kor fölsírt.Kicsit hagytam, de nem akarta abbahagyni, és bementem.Már amúgy is készültem aludni, kicsit megbabáztam, és visszaraktam.El is aludt, és legközelebb reggel 5:30-kor keltünk:))))))))))))))))))))Talán haladunk a cél felé?Mit gondolsz?Vagy elég rabszódikus a kiscsaj :roll: Meglátjuk a mait.

Nekem a Boti jobban tetszik :wink: De választhatjátok a mi nevünket is, fiúnk már sajna úgysem lesz :( :P Zalán lett volna, ha kispasi lesz Hannus :lol:

Egcsi,Vera, :lol: :lol:

Ma voltunk beiratkozni Hannival Bölcsibe :) Nagyon aranyos lesz, szimpik a gondozónénik, és a vezetőnéni is nagyon :wink:
Tetszett nekik Hannus is, odavoltak érte már most :P :P
manóci

Manóci,
Szerintem tarts ki még egy egy kicsit mert már látszódik haladás. Zalán van az ismerősök között, azt nem szeretném.

Vera,
Micsoda új vonalzó :D Nagyon jó.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Andi,tegnap éjjel 5x keltünk :twisted: :twisted: 3-kor már nem bírtam, és adtam cicit :( Utána már csak 1x kelt reggel 6-kor :( Ma megint meglátjuk, de annyira makacs ez a gyerek, hoigy nagyon!
Elbeszélgetnékl valakivel aki írta ezeket a könyveket, hogy hogyan is csináljam, mert semmi se jön be!!!Az aludj jól gy. -be is azt írja, hogy szinte minden gyerek 3 nap alatt megtanulja, de legkésőbb 2 hét, de akkor tuti!Na, Hanna üvöltött kitartóan 2 hétig, sőt még tovább, és.......................semmi!!!!Ugyanolyan minden mintha el se kezdtük volna :? Azért erre meghallgatnék valakit aki szaktekintély ebben, hogy mi az 5lete :roll:
manóci

Manóci,
Nem akarok okoskodni de sajnos ha beadod a derekad a könyv szerint az egész addigi próbálkozásod semmit sem ért és kezdheted elölről. Ráadásul egyre több ideig fog sírni mert rájön hogy egy idő után úgyis eléri amit akar. Átérzem a helyzetedet mert anno manónál sem sikerült 3 nap alatt. A könyv szerint ha nem jó a napirend, az is okozhat alvási gondokat.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok :D

Anikó
Jaj, azért most megnyugodtam kicsit! Izgultam ám érted!!! KÜlönben nagymamámnak is volt strumája és műtötték is, csak épp kb. 50-60 évvel ezelőtt és minden simán ment, nem is újult ki neki, szóval ne aggódj miatta!
Majd hívlak telcsin!

Manó
Tudod én milyen véleményen vagyok alvás ügyben, úgyhogy nem írom le még egyszer, de sajnállak az éjszakák miatt. :( Én még mindig átviszem Flórát, de nem kap cicit és így elalszik. Van, hogy kicsit hisztizik a cici után, de akkor sem kap és feladja. Viszont tuti nem tudnám visszaaltatni a saját ágyában, ha már egyszer felébredt a drágám. Így viszont alszunk, van hogy reggelig, eddig a csúcs 1/4 7 volt, de olyan is volt, talán az volt eddig a legjobb, hogy a saját ágyában aludt fél 6-ig és csak akkor kellett átvinnem, na persze akkor azért már kért cicit és adtam is, hogy még visszaaludjon. Kitartás, remélem azért csak sikerül!

Andi
Érdekes a málnalevét tea leírása! :shock: :D
NÉv: nekem mind tetszik és én még a Csanádot is nagyon szeretem, ha tesóméknak kisfiú lesz a második, akkor Csanád lesz. Ha lány, akkor meg Emese.

Egcsi
Édesek a képek! :D

Vera
Nagyon tetszik a volnalzód!! :D
Kép édes, tényleg nagyon komoly. :)
Flórát kérdezted: jól van a drágám, egy bestia, mindjárt teszek fel róla is képet. :D hihetetlen mennyire igazi csajszi, tegnap vettem neki egy kis pörgős szoknyát és úgy illegeti benne magát, hogy csak lesek! :shock: Ma is ruhát adtam rá, erre az apja mondja, hogy mennyire szereti ezt a kis harisnyát, amit ráadtam, erre Flóra már mutogat is a lábára és magyarázza, hogy "szép", meg persze a kis halandzsát a saját nyelvén. De engem is rendszeresen leellenőriz és sokszor vagyok neki szép, úgyhogy elolvadok tőle! :oops: :D

Ma megkaptuk az oviban az Anyák napi műsorra a meghívót, hát nem kellett volna ott elolvasnom, mert elbőgtem magam. :oops: :roll: Ők csinálták, virág alakú és egy tök szép kis vers van beleragasztva. Kiderült, hogy még kis műsor is lesz, úgyhogy a barátnémmal megbeszéltük, hogy egymás mellé ülünk, ő is ilyen bőgőmasina. 8) De az óvónénink mondta, hogy ne aggódjunk, ők is végig fogják sírni. 8) :D

Na, hozom a képeket.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Íme:

Ilyen huncut a drágám:
Kép

Kép

Kép
Kép

Ezt Gergő tök magától csinálta úgy, hogy soha nem látta Uri Gellert, vagy ilyesmit! Cukormázas sütit evett és egyszer csak előállt így, mi meg majd betojtunk a nevetéstől. Poénból be kéne küldeni! 8)

Kép

Kép

Puszi:)

Orsi

avocado

Nekem is bejönnek az új vonalzók. :wink:

Orsi :)
Jók a képek! Ahol Flóra ül azon a piros izén, tiszta Gergő! :D
Az anyák Napi műsoron én is bőgnék. 8)

Sajnálom az éjszakákat. :? Bence javuló tendenciát mutat, 1X kel 1-2 körül enni, aztán hajnali 5-6 körül megint. Van, hogy az első kelés után velem alszik tovább, van, hogy csak a második után kell odavennem. Tegnap éjszka pl. úgy aludtunk, hogy szorosan hozzámbújt és ölelte a nyakamat. 8) A "csüngjünk anyán minden másodpercben" időszakát éli most. :wink:

Tegnap felkapaszkodott Berci játékosládájában, egészen az állásig jutott, de hamar felborult. A térdelésről van képem. 8)

Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Köszi csajok az együttérzést :) valahogy kitartok!!
Andi, gondolom, hogy ilyenkor előlről kéne kezdeni, de már nincs erőm.Sztm feladtam :( Majd átalussza, amikor ő jónak látja!!!!Eszti 10 hósan aludta át egyiok napról a másikra!Már 10 hós Hanna is :P :wink: Talán...........

Egcsi, édes a kis imádkozó sáska kép :lol:

Orsi, nagyon jók a képek :) Flóra a kis ruciba igazi mininő.
Gergő mint Uri G. haláli, én beküldeném :lol: :lol: Szerintem küldjétek szombaton mindenképp!Majd figyelem, mi úgyis nézzük :lol: :lol:

Vera, tényleg klassz az új vonalzótok :) De van képed odaírni hány éves vagy???Felbosszantani itt az öregeket :lol: :lol: :twisted:
Szégyelld magad :P
manóci

Megint én :lol:
Most csak bekukk, ezt még du. akartam!Akit érint/még/ jó hír:

http://hvg.hu/itthon/20080425_pneumococ ... yenes.aspx
manóci

Kostyika!
Hátha ez segít a névválasztásban :) :)
http://baba.rufftech.hu/calc/calculator_06_query.php

Manó!
szégyell,szégyell,szégyell :oops: megfelel :) pár hónap és az enyém is 3-sal fog már kezdődni brühühü 8) és akkor már öregnek számítok én is 8)

Orsi!
Flóra igazi csajszi :) olyan zabálnivaló :) Gergő meg mini Geller :)
Anyák napja nálunk szerdán :) Míra már mondta :Anya van egy titkos versünk ,de neked nem mondhatom el :)

Egcsi!
édes Bence :) Bálint meg már végre négykézlábra állt és állandóan ringatja magát :)

S arra h. édes ,drága másodszülöttem ne hajnal 4-5 között keljen fel nincs vmi ötletetek? már kezd kicsit uncsi lenni :) pláne mikor édes húgom jön haza és lelkesen meséli,h. 12 órát aludt egyszerre :evil:

napsugarast :)

KépKép
viranka

Sajna ötletem nincs, ha Bence 4-5 között kelne előszőr, nálunk az már hiper-szuper lenne...szóval ne panaszkodj, lehetne rosszabb is. :D :wink:
Bence akkor áll négykézlábra, ha hisztizik. Lógatja a fejét négykézláb és ordít. :shock: Eddig összesen 4 lépést tett meg mászásban, kúszni viszont nagyon gyorsan tud. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!
sajna nem csak 4-5 közt kel fel :( előtte 1*minimum :(
Bálint meg kúszni nem kúszik,viszont csodásan tud hátrafele tolatni :)

KépKép
viranka

Vera
Akkor teljesen megértelek, nálunk dettó ugyanez van. Valahogy már hozzászoktam, nem vagyok mosogatórongy másnap. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!
akkor még van 2 hónapom 8) :wink: Jó reggelt!
Bálint nem éri el Míra lábujját s ezért kiabál mennem kell 8) :wink:

KépKép
viranka

Szijjasztok Lányok!

Egy elveszett...jelentkezik. :oops:

Olvasgatok ám...csak ránk tört a tavasz. Minden szabad időnket kint töltjük, ha meg nem lehet, akkor meg a házimunkát végzem, vagy tanulok.

Lányaim jól vannak általában, bár Csigácskám most beteg. A hörgőivel van gond, sípol, mikor lélegzik, fullad, mikor köhög. :cry: De mrá alakulgat. Kapott ilyen inhalátort, meg kúpot, meg gyógyszert, most már lassan szakad fel a cucc neki, ritkábban sípol.

Egyébként egy hatalmas bitang! Szövegel, mindent mond, már két szavas kis mondatokat is alkot. Mindenbe beleszól, mindent elmesél. Szóval be nem áll a szája. 8) Imád kint lenni, ha már reggel tovább takarítok, akkor hozza cipőjét, és közli, hogy "hinta-palinta, jó?", vagy "csúszdázok, jó?" Egyszerűen meg tudnám falni. Ő is korán kel, este nyolc körül elalszik, és reggel fél hat körül kel, már nem alszik vissza. Kiabál apának, majd mikor áthozza, közli, hogy "hamit csinálod kakajót apa!" .

Lillám szereti nagyon az ovit. Nagyon sokan szeretnek vele játszani. Ennek nagyon örülök. Egyébként kis hercegnő, már nem elég, ha pörög a szoknya, már hosszúnak is lennie kell. :shock: Minden áldott reggel a ruhásszekrény ajtajában megy a vita, hogy miben megy oviba. Eddig hetente egy melegítős napot be tudtam iktatni, csütörtökönként, mikor nagytesi van, mikor átöltöznek. Praktikussági okokból ezen a napon mindig melegítőbe ment, hogy a harisnyákkal ne kelljen bajlódnia. (egyébként szépen felvesz mindent segítség nélkül, de mégis egyszerűbb...) Na, már ez a nap is ugrott. MInden nap szoknya van terítéken. :roll:

Megyek, ébrednek a lánykáim.

Jövök még képekkel, csak majd kicsinyíteni kell!

Millió puszi!

Ja, és a képek nagyon jók, Anikó strummáját sajnálom, de legalább megvan a sok gond oka.
Andi! Én izgulok helyetted is, én pont ilyen időre szültem Csengőt! :P
Bence lassan fut, Bálint lassan mászik. Ügyes csávók.
"Urit" én is beküldeném!
Alvásmentes Hannához kitartás!

Na, nem soroltam mindenkit, de mindenkire gondolok! Jövök még!

Puszi!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi :)
Már éppen ideje volt! 8) Tavasz ide, vagy oda.... :D
Képeket nagyon várom, régen láttam a csajszikat.
Lilla ügyes az egyedül öltözéssel, Berci még csak most kezd hajlandóságot mutatni, gondolom az ovi sokat segített. :)
Csenge édes lehet a sok dumával, remélem hamarosan végleg abbamarad a "sípolás". :?

Puszi
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Lányok! :)

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi,de jó, hogy jöttél :) Tavasz, igen annak mi is örülünk nagyon :lol: :lol: Ma szedtünk is egy nagy csokor Orgonát hazafele a sétiből, és most itt illatozik nekem az asztalon :) Imááááádom!
Képek nagyon jók.Annyira szépek a lányaid, hogy nem győzöm róluk áradozni mikor képeket raksz fel :wink: :wink: Mindkettő egy kis tündérke :)
És nagyon ügyes mindkettő :P
Tök jó van kosárpalánkotok???Ez azért tetszik ennyire, mert Eszti is kért az apjától :shock: Én meg egyből mondtam, dehát ezzel ilyen korba még inkább fiúk játszanak,nem?!De mindegy le lettem szavazva, hogy majd lesz, és fölteszik a garázs fölé,mert ott van betonplatz, és ott lehet dobálni majd rá :roll: :lol:

És kérem mi meg már egyedül hintázunk a játszón :) És egyedül fürdünk a nagy kádban, vagyis Esztvel :)

Kép

Kép
manóci

Timi,
Köszi az izgulást :D Már én is nagyon türelmetlen vagyok, ma megyek ultrahangra meg a heti ctg-re. A dokim mondta h vigyem be neki az ultrahangos papírt, ránézne. Kíváncsi vagyok h mekkora a bébim :D
Csajok aranyosak mint mindig. Neked most kell fizetned tandíjat? Kinéztem én is magamnak megint egy kurzust a Közgáz Egyetemen de még gondolkozom rajta mert ha fizetni kell akkor az már sok. Mondjuk időben is az mert minden pénteken és szombaton vannak előadások.

Manóci,
Hanna is egy tündér :D Van már híred az oviból?

Vera,
Nyáron te viheted Mírát az oviba? Nálunk már elkezdték óvatosan pedzegetni h máj 26-án van az évzáró, utána nem muszáj minden nap bevinni a gyereket aki otthon van és megteheti :( De én szeretném vinni legalább délelött egy kis ideig amíg magamhoz térek a szülés után és kialakul valami napirend. Köszi a neves táblázatot, bezzeg a Róbertet rögtön feldobta :D

Orsi,
Képzeld el hogy Veronikáéknál nincs konkrétan anyák napi műsor, apa kapott egy borítékot amiben voltak versek meg egy kis útmutató hogy gyakorolja a gyerekkel a verset és hogy anyák napján keljenek fel korábban és várják anyát kávéval és reggelivel :D Állítólag ajándékot csináltak bent de ez titok, ezt nem mondhatta volna el a lányom, csak véletlenül elszólta magát :D

Képzeljétek tegnap tették ki h kit vettek fel az oviba és kit nem, hát majdnemhogy lincs hangulat volt a játszón mert megint nagyon sok gyereket elutasítottak helyhiányra hivatkozva. Azért elég szomorú hogy az ember nem tud visszamenni dolgozni mert nem veszik fel a gyereket se a bölcsibe, se az oviba.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Andi,fú, de izgiiii :) mi volt UH-n?Meg CTG-n?
Nálunk még nemtudni az ovi eredményt, mert csak május végére lesz döntés,ezt mondták :roll: De nagyon izgulok, kiváncsi leszek.Itt már most lincshangulat van, mivel az egyik oviban már mosndták, hogy 15 a másikba(amibe mi is tartozunk)25 hely lesz csak!!! :twisted: :twisted:
Suli, de jó mennél tanulni,Képzeld lehet én is.Legalábbis az elhatározásom, és az akarat megvan, már csak kellene, hogy legyen hely.Mert a felvételi lapot már be kellett volna adni február 15.-ig.Nyáron kell érdeklődnöm, mert ha nem jelentkeznek elegen akkor még beférnék a szeptemberben induló csoportba :P /AVKF-re/Jó lenne, mert még ugye itthon leszek 1 évig Hannival, és így nyernék egy évet :)
manóci

Jó reggelt!

Kostyika!
de izgi :)
óvoda.nálunk kiírták h. ki igényli a nyári felügyeletet ezzel a szöveggel alul(nem pontos az idézet) mivel az épületet felújjítják csak a dolgozó szülök gyermekei kérhetik az ellátást,az otthon lévő anyukák nem :roll: júni 2tól itthon van a csajszi.
név linkhez csak annyit h. mindig mást dob ki :roll: először Bálintot nem(persze Róbertet igen :wink: ) nem is adta ki .

Timi!
de jó h. előkerültél :) Lilla valami eszetlenül gyönyörű nagylány :) Csenge is milyen nagy már :)

Manó!
Hanna is igazi kiscsaj :) sapija nagyon tetszik :) s huncutul nevet :P

Anyák napja:nálunk csak annyi lesz,ha megyünk érte(mert Nagyinak is jönnie kell,neki is tanultak titkos verset) külön megyünk és elmondja a verset és odaadja az ajándékot :( ez volt a bölcsiben is :( mindegy így is fogok pityeregni,amilyen szentimentális lettem :)
De kicsi lányom csinált már:májusi,anyáknapi és júniusi meglepetés borítékot :)

Tegnap:bazi rossz éjszaka után 5kor már Bálint morgott álmában,persze én aludni nem tudtam :( aztán fél óra múlva úgy dontött kicsi fiam nem alszik tovább.Szerencsére Míra is korábban felkelt,hamar összekészültünk.Vonattal mentünk,mert gyorsabb,mintha kocsival akarnánk a Máv(Áek) kórházhoz bejutni.Nem is volt gond,Bálint Nyugatiban bkocsiban rögtön elaludt,én legyalogoltam,lagalább addig is alszik.Félúton padkánál bkocsit nem jól emeltem kereke megadta magát :evil: ezután 2 keréken száguldottunk tovább :) odaértem,nagyi már ott várt,sorbanálltam,dokibácsi fogad :) egy tündér kedves emberke :) Bálintot levetkőztettem(gyerekorvos-allergológus) megszemlélte,hallgatta/torkába belenézett,megállapította semmi baja az ekcémán kívül.Vérvétel is napirenden volt,de mivel Ő már régóta nem vesz vért,a másik 2 nővérke nem látott vénát a gyerekemen,így azt mondták menjünk vissza hétfőn akkor lesz a nagyon tapasztalt kollegina,aki nagyon jól vesz vért.Nem akarják Bálintot össze-vissza szúrkálni. Viszont amin megdöbbentem az eredménye a vérvételnek(ami kimutatja az esetleges ételallergiát) min. 1 hónap :shock: :shock: annyira gáz :evil: Bálint természetesen mosolygott,jó kedvű volt végig :) Visszafele magamra kötöttem(mintha megéreztem volna h. történni fog vmi beraktam a mélytányért). Hát agyilag és fizikailag is elfáradtam tegnap,öregszem :oops: vagy csak rég volt,mikor babakocsiztam Pesten 8) krémre,cseppre(összesen 4 féle) elkötöttem több mint 7ezret :evil: :roll: remélem hatnak,mert ha nem :evil: :evil:

szép napot :)

KépKép
viranka

Szijjasztok!

Köszönjük a szép szavakat! Lillám tudja is, hogy szép, ki is használja, ezzel hódítja mindenki szívét. De őt nem lehet szeretgetni, ölelgetni. Csengőm meg olyan egy szeretetgombóc, hogy azért kell megfalni. Bújik, simul, simogat, ölel, de olyan szorosan, hogy elolvadok tőle, mosolyog...igazi gyomrozni-szeretni való kis gombóc. :D

Manó!

Az AVKF jó hely. 8) Kicsit fejetlenség van, de ezt könnyen a maga hasznára fordíthatja a diák. :roll:
Hanna szép nagylány már!!

Vera!

Sajnálom a vérvételt, vizsgálatot! Lillától sem mertek venni 3 hós korában. Kijött vagy öt ember, hogy ki vár még, csak én vártam Lillával, erre mindegyik visszament, hogy ő tőle nem vesz. Majd pár óra várakozás után a hatodik emberke monda, hogy ok, ő megpróbálja. :?
Én kardiológiára Csengének kértem időpontot most április közepén, június 24-re kaptam! :evil:

Anyák napja: Nálunk is ünnepség. Tanulnak a gyerekek verset titokban, meg csináltak ajit titokban (amit Lilla véletlenül kikotyogott, mikor csináltuk a nagyszülőknek az ajit, és kérdezte, hogy melyik az enyém. Mondtam, hgoy egyik sem, mondta, hogy dehát anyák napja van, én csináltam neked az oviban ezt- és ezt... :lol: ).

Andi!

Nem fizetek tandíjat.

...

Mennem kell! Puszi mindenkinek! Csigusz szétszedi a lakást!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Hali,

Uh-on és a ctg-n is minden rendben volt. Azt mondta az orvos h ez egy tökéletes baba :D Olyan 3 kg körül van, teljesen átlagos. Jövő héttől már hetente 2x kell mennem ctg-re. Dokim már megint elutazik máj 8-13-ig, erre mosolyogva mondta h várjam meg. Mondtam h nem rajtam múlik, én már szülnék ha lehetne.

Mennem kell Veronika felkelt.

Jó pihenést mindenkinek a következő napokra.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Vera,Bálint vérvétel :( Nekem is remegve szúrták meg Hannit a HP-ba! :( Először közölte a nőce, hogy na ő ilyen picitől nem vesz :? Kérdem én, bocsi negy gyerekkórházban vagyunk????Azért gondolom nem Hanni volkt a legkisebb aki betegen ott járt?!Azért én csodálkoztam, dehát végül le tudta venni rendesen./egyszer szúrta csak meg/
1 hónapos idő, jó hosszú!Krémek ára :twisted: Reméljük használnak is majd!
Bp.-en járástól általában én is le szoktam fáradni, pedig kocsival megyek be.De valahogya két gyerek egyszerre, meg ha Hanni nyugodtan van akkor Esztinek pisilni kell, stb.stb.hogy ne legyen egyszerű!Esküszöm néha alíg várom, hogy intézzem ela dolgokat, és már bent üljenek a kocsiba bekötve.Onnantól kicsit lenyugszom, mert aludni szoktak hazáig 8)

Timi,köszi :wink: akkor remélem sikerül majd bejutnom!

Anyák napja, de jó nektek aranyosak lehetnek a manók ahogy készülgetnek.Nálunk Eszti már mondta, hogy majd olyan lila virágot hoz nekem, mert azt szeretem :lol: /orgonát/ de honnan szedte, hogy kéne hozni, és anyák napja lesz??? :roll: Én nem mondtam neki, de aranyos volt!

Egcsi,USA-ban van anyák napjázás??Merre vagytok?
manóci

Timi,elfelejtettem kérdezni még, hogy miért kell mennetek kardiológiára??? :shock:

Andi,most láttam írtál közben :wink: De jó, akkor minden ok.Már "csak" a szülés van hátra!!!!Hurrrá.Azért várjátok meg a dokibácsit, én azt mondom inkább később mint előbb jöjjön :) Elvégre úgyis addig marad bent amíg jólérzi magát :wink:
manóci

Lillától kész vagyok! Naggyon szép kis hölgy lett belőle! Megmutizom Bercinek, biztosan neki is tetszik. :wink: Csenge milyen cuki...profilból tiszta Lilla! :D

Hannus élvezi a pancsit, ez nyílvánvaló. :D Nekünk is van ilyesmi fürdőkarikánk, de Bence állandóan ki akar mászni... :roll:

Pesti kiruccanás... :roll: Sajnálom a vérvételt, remélem nem lesz semmi komoly! Bence tegnap kelt 4-kor és úgy döntött eleget aludt. Hiába vettem magam mellé, mászott mindenfelé, nyúlkált a szemembe, orromba....kész voltam. Mondtam apjának, vigye dolgozni magával. 8)

Mindkét fiam csibész! A kicsi is! Egy év múlva vagy teljesen ősz vagy teljesen kopasz leszek. :roll: Berci ilyenkor még nyugis gyerek volt, 2 éves kora után "romlott" el, hát Bence már most sajtkukac. Tegnap felmászott a trambulinra, utána pedig fejjel lefelé akart leszállni. Minden konektor, vezeték veszélyben van, tegnapelőtt kikúszott a garázsba... :shock: Mi lesz velem?! :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,kölkökkela helyzet: DETTÓ :( Átérzem innen a messzeségből a problémáidat!!!!
2 éves korig Eszti is egy tündér volt, mára.................... :twisted: égetnivaló rosszcsont!Hanna meg már most megéri a pénzét!! :lol:
Mi lesz velünk.... :roll: :P
manóci

Megnyugtató, hogy nem csak én tépkedem majd a hajam. :lol:
Anyák napja nálunk május második vasárnapja. Csak azért, hogy különcködjünk. :wink:

Computer problémáim voltak. Remélem most már minden okés lesz. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali!

Csak egy kép...azóta lefelé is mászik a törpe. Tegnap felállt a kiságyban. Mindenhova eljut....nem is részletezem. :D
Kép
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hello Lányok,

most csak pár sor, és pár kép. NEm vagyunk otthon...

Enyém kisméretű is dettó ilyen! Lilla semmit nem kóstolt meg (vegyszer...), konnektort nem bántotta, késsel nem rohangált....

Csigám mindent csinál, amit nem lenne szabad. Mindent dugok, zárok, barikádozok. 8) De egy tünemény. :lol:

Egcsi!

Hatalmasak a fiúk!

Kardiológiára szívzörej miatt kell vinni Csiguszt. Dokinéni szerint nem vészes, de azért nézze meg egy szakember.

És akkor a képek. Tegnap készültek.
Lilla manikür közben
Kép

A smink is készül
Kép

Csigám kint
Kép

Pusszantás!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Lilla továbbra is egy kis hölgy. 8) Csengének a szeme se áll jól, ha összeengednénk őket kő kövön nem maradna. :lol: Csibész a csajszi, nyilvánvaló. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

TIMI, Nagyon Boldog Névnapot!!!!!!/szombatra, csak most tudtam jönni :oops: :wink: /8 napba még belefértem :)
manóci

Sziasztok!

Manó!

Köszönöm szépen!

Most csak egy kép! Ezt csináltam a lányaimnak, mert imádom őket!

Kép

Puszi Mindenkinek!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Hahó,

Hol van mindenki?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Ez nagyon cuki! :D Ügyi vagy! Nálunk a Mickey Mouse jönne be. Rendelésre nem dolgozol? 8)

Hogy vagy? Ki fogja hozni a híreket, ha "eksön" van? :)

Ma visszavittem Bencét a dokihoz, mert nem akart teljesen rendbe jönni és reggelre hőemelkedése is lett. Ahogy gyanítottam, a fülgyuszi még mindig bujkál benne. Kapott másik gyógyszert, remélem használni fog. sak 3 napig kell szedni, napi 1X, de bűn rossz az íze. :?

Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szijjasztok!

Egcsi!

NEked szívesen megcsinálom! Mond, hogy mikor értek rá, és megyek, festek a falatokra! 8)
Bence nem gyenge! Hatalmas bitang hapsi!!! Jobbulást!

Nálam rendeződtek a lányok, már "csak" az általános állapot maradt, ami nálunk kis orrfolyás, köhécselés. De nem számottevő. Remélem nyárra elmúlik. :oops:

Andi!

Hogy vagytok?

Manó!

Amennyiben Mónika vagy, boldog névnapot! :oops: (talán még beleférek :roll: )

El...

reggeli káosz! Csigám már ma reggel lezúgott az emeleteságy lépcsőjéről. Meg akarta nézni Lillát alvás közben. Nem jött össze. :roll:

PUszi Mindenkinek!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Emeletes ágyon alszanak a lányok? Gondolom Lilla alszik fent....
Én frászban lennék, hogy leesik. :roll:
Ha lesz saját falunk, házunk, azonnal szólok! :D
Bence közel sincs olyan jó súlyban, mint Berci volt, de erős! Alig lehet tartani, ha beindul valamire. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali,

Az anyák napi kép utólag

Kép

Nálunk is emeletes ágy van most már mert máshogy nem fért volna be a rácsos ágy, de már most parázok elöre hogy hogyan fogom elterelni a lépcsőtől a kicsit. Amúgy jól vagyok, hol itt szúr hol ott görcsöl de hát ezt már ki kell bírnom. Ma megyek az orvoshoz a ctg után, hátha mond valami okosat.

Ha valaki küld nekem priviben egy telefonszámot akkor küldenék sms-t és meg tudná osztani veletek a jó hírt :D Apára inkább nem bízom h írjon :D

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?