Szilbee,nem baj az,hogy te kezded az oldalt
A házon sajnos még van jó sok minden, amit meg kell csinálgatnunk,de ahoz pénz is kellene...az meg még odébb van..ha midnen szupi lenne akkor én is írigyelném magunkat,de így nem
Dévid megharapott már a fogacskájával?
Andi,tudsz esetleg vkit aki ilyen falvizesedéssel foglalkozik?Mert mi veszprémben találtunk egy céget,de nagyon drágák,és még a benzinköltségülket is ki kellene fizetni.
Letti,jó hogy írsz!!Attila jó kis baba?Majd rakj fel a tesókról képet!
Nóri,mákos kaka..nem lehetett semmi letakarítani Lilcsi popójáról
A terasz funkcióját még nem tudjuk pontosan,szobának kicsi lenne,esetleg vmi kis tárolónak jó lenne,vagy télen szárító helyiségnek..
Judit,megy a drukk,hogy felvegyenek!!
A ház belsejéről már raktam egy-egy képet. A konyhabútorunk ajtajai még mindig hiányoznak
Aki csinálja egy csomó embernek tartozik és egyenlőre el sem tudjuk éreni telefonon
De bízunk benne,hogy 1én összefutunk velük,és akkor végre megbeszélhetjük a dolgokat,mert már igencsak régóta várunk rá
Évi,de jó a keresztfiadnak..azok a régi szép idők..
Erika,a naplónk címe:
http://www.babaszoba.hu/services/blog/kerekesluca
Aranyos lehet réka ahogy beszélget..videjóóó ?
Ovihoz:nálunk a csoportban vegyesen voltak a gyerekek .De az ovódai foglalkozásokon már korosztály szerint vettek részt.A nagycsoportosoknak külön voltak az iskolaelőkészítő feladatok délben,amikor a kisebbek aludtak.Sokmindent eltanultak egymástól..A játékidő,evések azok közösen történtek..Sztem jó a vegyes csoport,és az is igaz,hogy akkor tud hatékonyan működni ha van elég ember a gyerekekre.Mert 2 ovó néni nem tud 30gyerekkel megfelelően foglalkozni sztem.
Délután csak elmentem venni Lucának cipőt
elcsaltam az egyik bnőmet,mert apa nem akart jönni.Vettem neki egy szandacipőt,és egy szandált.
A 101 kiscipőben vettem,leárazások vannak.ezek már rendes járó cipők,nem akartam már kocsicipőt venni,mert azok is ennyiért vannak kb..legalábbis a nike-t ennyiért vettük